MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
belefutottam egy érdekes dologba ma. megnéztem LHPP-t, és a guglis textúrákhoz képest az LHPP scenery kifutója és épületei el vannak csúszva kb. 40-50 méterrel, és az irányuk sem egészen párhuzamos. ilyenkor mit lehet tenni? és melyik az igazi?
Taszár Repülõtér
Lakhelyem, madártávlatból:
A Kaposújlak Scenery munkálatai jövõ héten indulnak be újra.
Zalaegerszeg:
ami kicsit zavart, hogy néha a guglis szervíz gondol egyet, és nem szolgál ki, ilyenkor ADSL reconnect, új IP cím, és megy tovább minden...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az oldalon lévõ ai trafickot és a Èáslav ( LKCV ), Pøerov ( LKPO ), Námì¹» ( LKNA ), Èeské Budìjovice ( LKCS ), Plzeò-Línì ( LKLN ), Pardubice ( LKPD ) repülõtereket tessék letölteni. Meg lehet nézni, mire jutottak derék cseh kollégáink.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Elkezdtem a pécsi reptéren található Cessna 172, 182, Zlin és AN-2 EC-135 gépekhez egyedi textúrákat készíteni, külön normál, AI és a statikus modellekhez. Küldök majd képeket. Ha megvagy a reptereddel, hozzuk össze az AI forgalmat, ahogy ezek a gépek sétarepülnek, vagy a kisebb repterek között közlekednek. Az egyedi statikus cuccok pedig nagyon feldobják a sceneryket.
Most a Pécs-Pogányi reptéren molyolok. Alert nagyszerûen elkészítette a fõépületet, a pályát, az afcadot. Az apron a légifotók szerint módosításra szorul, kellenek a mellék épületek és az új hangár, kerítés, meteorológiai állomás és kisebb statikus bigyók. Utána jönnek majd a város jellegzetesebb épületei, tereptárgyai.
Ami a Cessnát illeti, Tibi festésén semmit sem változtattam.. már annak is örülök, hogy van néhány festés hazai kisgépekhez. Még néhány jellegzetes An-2 meg C172/182 elférne, ha az ismertebbeket veszem, vagy Soccata/Morane Rally, Bulldog.. de idõvel biztos lesznek még. Azért a tippet köszi, megnézem majd a cfg módosítással is.
Jó lett az újabb videó. Miközben néztem, többször a botkormányhoz nyúltam, hogy körülnézzek a tájon, mintha ott ülnék a gépben.
Technikai kérdés: ami a felvételen szaggatott mozgásként jelenik meg, (10-20 közötti FPS-nem saccolom)csak a felvételnél jelentkezett, vagy ennyire leterheli a gépedet a scenery?
FSX alatt is mûködni fog, az FS2004-es SDK val fejlesztett kiegészítõket általában gond nélkül kezeli az FSX, -legfeljebb optimalizálatlan lesz. Ha a modellek, textúrák és az AFCAD megvannak, már pikk-pakk el lehet végezni FSX-hez a szükséges módosításokat.
Tervezel AI forgalmat is kisgépekkel?
Apróság: elfelejtetted átírni a C150 aircraft.cfg fájlban, hogy ne jelenjen meg az üzemóra számláló körül a sárga gyûrû... <#papakacsint>#papakacsint>
title=Cessna_150 HACPL
...
panel=red
Ez normális? ismeritek a programot? jó? esetleg van jobb?
ki mit ajánl
örülök, hogy itt is megkérdeztem, ezzel 2 napnyi folyamatos telepítést spóroltatok meg 😄
hátha még ezzel ki tudtok segíteni: mivel pucoljam le az nvidia drivert??
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Kaposújlak.. Reggeli keringõ
A Ground Environment pedig csak az alapkészletet cseréli jobbra.
ami saját talajtextúrával dolgozik.
Így semmi problem...
Lenne egy nagy kérdésem! Letöltöttem a wilco airbus sorozatát. Nem ma kezdtem a játékkal játszani, de nem tudom beindítani a hajtómûvet😊, korábban az alap gépekkel repültem, de ez nagyon megetszett. Ha valaki tudna segíteni, vagy esetleg azt leírni, hogy a billentyû kombinációkkal hogyan lehet beindítani, azt nagyon megköszönném. Egyébként egy A340-600-ról van szó.
Elõre is köszönöm a segítséget: B. Viktor