MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyilván ez a progi globálisan megváltoztatja az fs texturáit, de van pár igényes addon. pl.: franch vfr, austrian prof, budapest2007 és nem akarom, hogy azoknak a texturáit is lecserélje, tehát lehet-e ütközés?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Mondjuk jószar lett a kép a jutub miatt, de ha már felkínlódtam a közel 80 megát, akkor már belinkelem... <#idiota>#idiota>
Megnéztem a videót, nagyon tetszik a készülõ Kaposújlak scenery. Kíváncsian várom, hogy kipróbálhassam. Remélem, hogy FSX alatt is használható lesz....
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Üdv,
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Azonban tapasztalatom szerint egy béna textúrázással haza lehet vágni a legprecízebb stuffot is, úgyhogy figyelj oda rá! 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
poligonnal erdõt megcsinálja, a házakat lerakja arra a vonalra, amit húzol. én erre értettem, hogy "utcát" csinál.
klikk
asszem más nem kell hozzá, az alap fs objektumokat így is használja
szimplán csak nyisd meg akármelyik scenerybõl az egyik bmp-t, a többi onnét pofonegyszerû. összeállítja a terepet, és utána már egérklikkel tudsz "mászkálni"
Kényelmesebb, mint az annotator, lehet poligont rajzolva fásítani, meg vonalat húzva "utcákat", meg még vagy 100 más dolgot 😊
Taszárnál csak a repülõtérnél pár órán át pepecseltem az Annotatorral. Egy 8x8-as szegletet még megcsinálnék egymagam, na de nagyobbat. Újlak melett ott van Juta, Hetes, Kaposmérõ, Kaposújlak és nanáá.. Kaposvár. A falvak még okésak. Kaposvár azonban már szépen eltenné Tompikát legelni.. 😄 egy ideig.
Amit említettél, az az AGent? Mert azzal szórakoztam a reptér körül, egyszerû mint egy vasgolyó, és azzal még gyorsabb, mint az annotatorral, de még így is iszonyat seggelõs meló... <#idiota>#idiota>
Újlak esetén a környezõ terület hááát...<#wink>#wink><#email>#email> majd elválik. Hosszú idõ után látom végre alakulni a repülõteret.. Napról napra többet mutat magából. Már ez nagy szó. Annyi tollászkodás, ígérgetés után. Egy évvel ezelõtt volt egy full EZ scenery.. jajjaj.. azóta igaz textúrák nélkül, de ott állnak az épületek. Az EZ-és világítótesteket majd lecserélik a kiszerkesztett reál ufó kandelláberek stb.. Öcsény az jó ötlet!!!! Egy részletesebb AFCAD-ot készítettem, de ugyanaz volt a bajom vele is, mint Újlakkal annakidején.. randa zöld maszat volt.
Jó lenne egyébbként, ha többen is nekiesnének a témának. Az igazság az, hogy nagyon egyszerû alakzatokból is össze lehet hozni a modelleket. Egyfelõl kevésbé terheli a gépet. Újlaknál a Peiper féle vitorlázók a részletes modelljeikkel úgy megfogják a gépet, hogy ha a fraps-et benyomom, látom, hogy az eredeti 24-24 frame lemegy 10-12-re, amint a vitorlázók felé fordulok.. Persze moduláris a dolog, így egyettlen átnevezéssel, nincs vitorlázó, visszanevezve pedig vannak 😄
en most a Sarkoz kornyekevel (LHOY - Ocseny) szorakozok, egesz szep, csak mindig belesapadok, mekkora munka lesz/lenne autogen objektumokkal szepen megcsinalni, es korrekt az evszakokat, valamint a vizrajzot megcsinalni... 😊
perpill egy ~25x~20 km-es resz van meg, de az egesz pontos az fsglobal2008 domborzatahoz.
PilotShop Joyok, kormányok, pedálok
Kaposújlak Scenery