MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nos szimekkel elég régóta repkedek (Falcon4 sor, lock on, satöbbi), csak gondoltam hogy sikerült találnom egy-két komolyabb repülõgépet (c-130, airbus a400m, néhány cessna változat) így gondoltam hátha van fan oldal amin magyarul le van írkálva a GPS, és egyebek kezelése amolyan zanzásított verzióban.
Azért hogy õszinte legyek c-130 esetében a képváltásoknál azért kell pár mp mire betextúrázza a gépet egy nagyváros felett... FAQ-ban lévõket beállítgattam, csakhát hátha van amirõl még nem olvastam és segítene...
Az fs2004 kezelése pedig nincs szisztematikusan leírva sehol, mivel gyakorlatilag nem igényel speciális ismeretet a programfelület kezelése. Evidens, egyértelmû beállításokat érhetsz el a menükbõl, amik a programra vonatkoznak. A gépek vezetése pedig a valóság alapján történik. Tehát aerodinamikát, mûszertant és hasonló dolgokat kell elsajátítani alapszinten, hogy repülni tudj és értsd mi miért van/történik. A repülõgépek kezelése megegyezik a valósággal, a bonyolultabb utasszállítók lebutítottak (amik alapból a játékban vannak). Mint a valóságban minden gép kezelése más és más, tehát ha ismered a gépet, akkor FS alatt is tudsz vele repülni. Összefoglaló leírást nem igen találsz, mivel nem mellékelhetnek gépenként több ezer oldalas üzemeltetési kézikönyvet. Az alap dolgok viszont megegyeznek. Angol nyelvû nagyon jó minõségû és jól érthetõ FS oktató DVD-t rendelhetsz INNEN, ami alapján könnyen megtanulható az FS kezelése. Van nagygépre is oktató videójuk, persze csak az alapok után ajánlott. Van magyar nyelvû is, amit INNEN rendelhetsz meg, de ennek minõségérõl nem igen tudok nyilatkozni. Az FMC programozás változat megvan nekem, és hát hát hát... tûrhetõ mondjuk úgy. Természetesen az FS-ben van oktató rész, ami megtanít repülni, mindenképpen azzal érdemes kezdeni. Gyakorlatilag az megfelel az "fs2004 kezelésének", csak interaktív módon.
+
core2 duo e6400
x1950gt
2gb ram + winxp sp2 tudtok jó beállítási profilt ajánlani?
(lényeg a gépek kidolgozottsága, a tájnak nem kell fullosnak lenni)
Providence
Portland
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
67.18.56.106. és 85.253.191.129 próbáld ki én már rég nem használtam ilyesmit.
Azon a képen én 2 dolgot látok.
- FlyTampa - St Maarten scenery
- Flight1 - Flight Environment (felhõk, víz)
A szabad kameramozgáshoz az Active Camera 2.1 kell. Ez a legújabb. Fontos, hogy az FS2004-hez fentlegyen a legfrissebb 9.1-es patch. Ez sokmindent javít és enélkül nem is mûködik a legtöbb kiegészítõ. Amúgy egyes fizus gépeknél ezzel tudsz mozogni az utastérben is.
ez vicc..?tenyleg MFS 2004-bol van a kep..?
(ez a kep ahogy igy van mit tartalmazhat..?kiegeszitok,grafika beallitas,stb.)
tenyleg..!melyik progi verziot szedjem le a szabad kameramozgashoz..?
Seven-Four-Seven--Heavy
melyik verziot kene letoltenem..?
ha meg eszembe jut vmi megkerdezem.. 😊)
Seven-Four-Seven--Heavy
Amit belinkeltel"airbus" cimszo alatt,es van hozza az a video..
Elkepeszto lavanyvilag ahogy elrepul a tropusi szigetek felett leszallashoz...ez FSX-bol van..?
Ehhez kepest a screenshot-ok nem egy nagy durranas,ha azok is az FSX-bol vannak....
Ha csak a video FSX,akkor asszem beruhazok 1 uj konfigra(amin fut is az FSX Deluxe-om)+kiegeszitokre...az a video elegge"megnyomta"az agyamat...
Seven-Four-Seven--Heavy
- az õ B777-esüket használta
- ez a progi kell a szabad kameramozgáshoz
- és ezzel a fejmozgásérzékelõvel tudott úgy mozogni, ahogy a videón láttad
egyéb témábavágó kérdéseid megelõzendõ:
- az S betûvel tudsz nézetet váltani és ebbe a virtual cockpit módba belépni is
- nem lehet meglévõ gép virtual cockpitjét lecserélni
- a köd bizonyos scenery-k esetében bugos a 2004 alatt és eltûnthet (Budapestnél is jelentkezik a probléma bizonyos irányból nézve)
- rossz IP címet néztél. Ajánlom a www.whatismyipaddress.com -ról leolvasni a saját IP-d
- valamelyikõtök rendelkezik router-el és nincs rajta továbbítva (forwardolva) az FS által használt port, ezért megfogja a kapcsolatot
- a gépeden lévõ antivírus vagy tûzfal blokkolja a játék EXE-jét vagy a portját
Ezeket a dolgokat engedélyezni kell az egyes antivírus programokban, tûzfalakban, routerben és akkor mennie kell.
Meg 2 kerdes..
Hogy tudnek beallitani ennyire ködös idojarasi korulmenyeket amik ebben a videoban vannak(ha bejelolom az idojarasi lapon a kodos fület nalam alig lesz kicsit ködös..)..??http://www.flightsimulatorguide.com/videos/details.php?file=12
A masik,melyik kieggel lehet ilyen cockpit view-hoz jutni ami ebben a videoban van a 4:35(!)perctol..?? :
http://www.flightsimulatorguide.com/videos/details.php?file=15
Seven-Four-Seven--Heavy
Szeretnénk egy kollegával multiplayer módban együtt repülni. Nézelõdtünk a neten, de nem találtunk infót ennek a módjáról. Hiába adjuk írjuk be az IP kódot, nem kapcsolódunk össze. Valaki azt mondja, hogy tudni kell az FS9 port számát is.
Segítséget kérnék a multiplayer mód beüzemelésére.
csak hiaba telepitettem ra Bp.scenery-re nem valtozott a repter..
pedig leirja a read me-ben h"olvasd el a telepitesi infokat..!"a manualban..
haat en elolvastam(amugy is szeretm olvasgatni oket,nem vicc..)de pont errol egy kuka-ficc szo sincs benne... 😞 (tehat hiaba telepitettem..)
(amugy elneztem a budaorsi repterre es meglepett hogy milyen fasza reszletes...legalabbis az emlekeim szerint..pedig nincs is megemlitve a disc boritojan..)
Seven-Four-Seven--Heavy
Másik kérdésedre a válasz attól függ, hogy mit akarsz realisztikusan futtatni. Milyen repcsit, idõjárást, repteret, stb. Itt van pl realisztikus Ferihegy, vagy itt találsz realisztikus Boeing-et. Itt meg Airbus-t. De az elõzõ kérdésed alapján ezekkel nemhogy repülni nem tudsz, de még be sem fogod tudni indítani õket. Úgyhogy kitartás és tanulás.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Lehet warez 2004el multiban tolni?
köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Most kezdtem el újra játszani az fs 2004-el.
Nem találok arra magyarázatot, hogy miért írja overspeednek a 360km/h-t, miért törik szanaszét a gép (overstressed), mikor pl. egy Airbus A320 utazási sebessége 800km/h felett van.
Ötlet?
Milyen kiegészítõt kell feltennem,hogy normálisan,realisztikusan menjen?
Sorry,ha vhol le van írva,de én nem találtam.
Elnézést kérek, valószínûleg a nagy karbantartás során törölték a fájlt. Nem rajtam múlott. Esetleg jövõ héten megismétlem a dolgot, ha neked még aktuális.
érdekes, hogy nem találtam weboldalt a kérdéses cucchoz, van ennél frissebb?
nagyon tetszik sokkal jobb, mint a traffic 2005, egyetlen problémája a dolognak az, hogy nagyon gyér a general aviation.
mit érdemes mellé felrakni ga végett?
thx
Küldtem mailt.
amugy az nvidia "szebb" képet produkál fs-ben? mert akkor meggondolom a cserét