MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
activesky 6.5, real weather, 100% 3D clouds, nincs limitálva a cloud layer-ek száma, plusz még használom a postprocess effekteket is, de szinte semmi különbség nincs fps-ileg, hogy felhõk között repülök vagy CAVOK
ha gondolod, este rakok egy shotot az AS beállításokról
Sajna az FSX még mindig megeszi részletes custom sceneryvel, de FS2004-ben még nem találtam olyan helyet ahol 40 alatt lett volna az fps fullra húzott detail, weather és traffic mellett 1280x960/8xAA/16xANI felbontásnál.
Sok szép landolást!
<#wave>#wave>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Küldtem privát email-t, a skAITraffic-kel kapcsolatban!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Onlájn repülni sokkal valóságosabb és közösségibb élmény, mint szólóban. Persze az onlájn repüléshez szükséges képességeket csak szólóban lehet összeszedni.
Az a baj h csinalom azokat a "magatol ertetodo"dolgokat amiket irtal es szarik ra... 😞
Probaltam telepiteni mindenfele verzioban a(sajatkonyvtarban is)+mindent ugy csinaltam ahogy a winfos kerte...
Megsem telepul,hanem hibauzivel kilep..(pedig eredeti a game-m..itt van a CD a kezemben...)
Most raadasul kulon baj hogy az idojaras beallito panelen ha a"reszletes beallitas"gombra klattyolok("user dfinied weather"potty van kijelolve)KILEP a game-bol..Szetb..sz az ideg...!!!
Nem tudok reszletes idojarast allitani...!!!
Melyik mappaban kezeli az idojarasbeallito lapot..?Van biztonsagi masolatom a notebook-omon es le tudom ellenorizni melyik file serult esetleg..(azon tokeletesen mukszik..)
Seven-Four-Seven--Heavy
Én annak idején azért is kedveltem meg az FS világát, mert azt láttam, hogy itt, a többi játékkal szemben rengeteg minden múlik a magadévá tett információ mennyiségén és persze minõségén. Egyszóval itt tanulni és gyakorolni kell, sokat, hogy igazán jól érezd magad benne. Öröm, hogy nem csak alapvetõ, ösztönszerû, már meglevõ készségekre hagyatkozhat az ember, hanem a megszerzett tárgyi tudásra és gyakorlati tapasztalatra is.
És itt az onlájn játék még jobban rádöbbentett arra, hogy még nagyon, nagyon sok mindent kell megtanulnom és kigyakorolnom... Háát, ezt a "játékot" sem holnap unom meg. 😉
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
<#vigyor>#vigyor>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Hova tedd? Hát indítsd el és feltelepül magától. Szintén nem nagy cucc. Bár én ezt is magától értetõdõnek vélem, hogyha letöltesz egy fájlt, aminek valami nem megszokott ikonja van, akkor az valószínûleg valami futtatható fájl, tehát kétszer rá kell klikkelni általában 😊 Ha nem települ fel valami hiba folytán, akkor az FS mappájába szíveskedjék bemásolni és ott futtatni újra. Ha akkor is elszáll hibával, akkor az a baj, hogy az FS2004 nem eredeti és õ csak eredetit hajlandó frissíteni. Amúgy valamikor tört verzióval is mûxik (csak megemlítem). Kéretik figyelni, hogy frissített verziót ne crackeljünk az alap fs2004-hez mellékelt crackel, mert akkor nem lesz 9.1-es verzió. Tessék 9.1-es crack-et is beszerezni (üssetek a kezemre warezééér).
A flytampa scenery-ket tudtommal nem kell regisztrálni miután feltetted, csak a telepítõ kéri az e-mailt és a szériaszámot. Ha már feltelepült addig használod ameddig akarod.
Mûködik minden, ma délután már onlájn repültem. Miután lenyugodtam, visszatértem a kályhához, és a bénázás kikerülése érdekében körültekintõen csináltam mindent. Igaz, ehhez újraraktam a teljes FS2004-et, a kiegeket, meg néhány segédprogramot. Plusz a végén, mikorra már minden, általad felvetett és a leírásokban olvasott hibalehetõséget kiküszöböltem, még az is kiderült, hogy inaktív tag vagyok az ivaon, amirõl tudtam is, csak azt hittem, már sikerült újraaktiválnom magam. Ezen is átlendülve aztán szépen, simán csatlakoztam. 😊
Persze még nem sokan repültek - hétfõ délután - de majd valamely Hungary Online day/evening-en talán felpezsdül az élet.
Mégegyszer köszi. Az ötleteket is. 😄
Tudom ez nem az apronet de van némi cuccom eladó holnapig.Upgradelem a gépet 1 picit és ezeket a cuccokat amúgy is beszámítanák de ha valakinek kell holnapig meg van.
alaplap Gigabyte GA-945P-S3 i945: 5000,-
proci E 6400+hûtõ: 14.000,-
Gigabyte 9600 gt: 18.000,-
350w chiefteck táp: 5000,-
es ha megvan a patch hova tegyem..?(csak ne azt ird lecci--bar a sok kerdesem utan vmi azt sugja h legszivesebben ezt irnad--hogy huzzam a f..kamra...!)
vettem vienna airportot a flytampa.org-tol(letoltoset),es az lenne a kerdesem hogy ezt regisztralni kell miutan feltettem(ez sikerult,bar nem konnyen..)..?? vagy semmi extra vele es ezutan hasznalhatom amig birom..??
es a tobbi kieg...?
Seven-Four-Seven--Heavy
Azthiszem ismét felkiálthatunk, hogy az Nvidia elmehet a jókva sweet anyjába. Kiadtak egy új drivert. Nosza, frissítettem. Eddig a már korábban leírt nHanceres technikával mûködött az AA és az AF is az fs9-ben.Hát mit tesz isten az új driverrel már nem akar mûködni, mert a buzi driver össze-vissza kavar a profilokkal, és nem lehet kilõni a default driver profilt. Eddig csak a fixed aspect rationak mondhattam búcsút, mostmár az AA-nak is. Köszönjük Nvidia, ...szátok meg...!
Ha esetleg vki közelebbi kapsolatban van a fent említett céggel megtehetné hogy tolmácsolja üdvözletemet egy viperával.thx!Addig marad a régi driver.
ON
és a dx9c-t érdemes frissíteni?😄
http://content.images.flightsimworld.com/member_uploads_1/Flight%20Simulator%20X%20Default_PcoJR.jpg
Nevetséges, hogy még mindig ezzel az fsx-es képpel próbálják hülyíteni az embereket a Dx10-rõl.Már akkor se volt hihetõ ez a kép mikor a Dx10 még meg se jelent, most meg hogy bárki kipróbálhatja egyenesen pofátlanság nem számûzni a képet a netrõl. Na meg a készítõit... :-D
ON
http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/
aki kompetens a témában kérem válaszoljon, hogy milyen kiegészítõt érdemes feltenni a skai mellé
ja és a skai mellé feltettem a woai malév addonját, mert ugy véltem felfedezni, hogy frissebb és realisztikusabb a malév ai forgalma, mint a skai 2.3-ban, ugye nem tévedtem és a kettõ jól elvan egymás mellett?
Keressétek az avsim.com-on! 😊
Egy kis technikai kérdésem lenne. Szóval mostanában többet utaztam repülõn és egy csomó légitársaságnál kiírják az adatokat repülés közben.
Én úgy tudtam (és sztem így van a leírásokban is),hogy 10.000 láb alatt a sebesség kötelezõen 250 csomó. Ezzel szemben több repülõn is azt láttam hogy a gép 300-400 csomóval érkezik be (ground speed volt)
A 250 csomót kb. 4000 láb magasan érték el, ami azért jóval alatta van a 10.000 lábnak. Ennek mi az oka? Ha le akarok szállni online, akkor gondolom továbbra is a 250-t illik tartani... Vagy lehet gyorsabban is érkezni? (persze leszállásnál már az általam ismert sebességgel történtek, szóval ott már nem száguldottak a pilóták)
- Nem kötelezõ az egész MTL packot letölteni, elég a számodra fontos festéseket bepipálni és akkor nem foglal annyi helyet és nem tölt addig.
- A töltési idõ nagyban függ számítógéptõl, szvsz egy FS online repülésre használatos mai gépen max 1 percnek kéne lennie az összes MTL géppel. Nálam néhány másodpercel több (core2 duo 3.2Ghz, 2GB memória, 8800GT).
Amúgy kevés infót mondtál. Vista alatt pl nem megy az Ivap tudtommal, legalábbis régebben nem szuperált. Minden megfelelõen a helyén van? FSUIPC friss? FSConnect friss? 9.1 update telepítve van? Az Ivap port forwardolva van ha van routered vagy tûzfalad? Antivírusban kivételek közé felvetted az IVAP fájlokat és az FS9.EXE-t?
Van az Ivapnak egy fóruma, ahol már millió problémával kapcsolatban írtak, én ott nagyon sokmindenre találtam megoldást. Ha nem írtak még róla, akkor készségesen segítenek. Amúgy ez a network interface problem ismerõs nekem, nem hinném, hogy egyedül vagy vele, tehát már biztos van megoldás. Hajrá. Megnézném, de most nincs idõm utánakeresni sorry.
Volt már egy multiplayer-rohamom, akkor se jött össze - akkor még keveset tudtam az ügyrõl - és most sem, pedig már átlátom az összefüggéseket. De azt is látom, hogy nem fogom tovább erõltetni. Az efessel annyia idegesítõen körülményes onlájn repülni, hogy az kivágta nálam a biztosítékot.
- letöltöttem minden ivao-s szoftvert
- bekonfigoltam mindent tövirõl hegyire
- letöltöttem az MTL cuccost, AI gépeket cca 2GB(!)
- elõbbi miatt 6 perc(!) alatt betölt az FS2004
- konnektálok
- ivap beszól, nem fut a network interface. (Fut.)
Feladtam.
Ennyit nem ér meg az onlájn repülés. Pláne ha használhatatlanná teszi magát az FS-t is. Mondom, megõszülök, mire betöltõdik. Nem megy ez EGYSZERÛBBEN?
Jónapot. <#zavart2>#zavart2>
Patch... fogod a google-t és rákeresel, hogy "fs 9.1 update" és némá hát nem van egy csomó találat? 😄
EZ-Scenery jó. De ha nem tudsz tudsz modellezni, akkor csak arra jó, hogy néhány elõre gyártott tárgyat pakolgathatsz jobbra balra, ami egyébként eléggé rontja a teljesítményt nagy mennyiség esetén.
asszem 1-2-ot meg fogok venni hamarosan...(csak a patch meg nincs meg..honnan lehet megszerezni..?)
megdobbentettek a kepek bar asszem a hong kongi shotok az X-bol vannak(es amugy a tobbseg..)..
komolyan..elallt a legzesem...
az egyik oldalon lattam vmi scenery epito progit(mindenfele objektumokat lehet bepakolni a majdnem ures repterek es varosok kornyekere...)asszem EZ-SCENERY a neve,vagy mi...
mi a velemenyetek..?
Seven-Four-Seven--Heavy