MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Az LH cuccból a mesht én mindig letiltom még (vaskapu.bgl, delkeletikarpatok.bgl, hungary.bgl), mert tele van buggal, fõleg FSX alatt.
http://goo.gl/gd6Zi5
na majd egy reinstallnal akkor en is belovom vegre MO-ot mert eddig igen csak kerultem_😊)) bar vfr ritka fs9 alatt nekem. de majd lesz szep vfr fsx re is😊
Aerosoft Budapest:
bpmesh.bgl
dna_end.bgl
dna_excl.bgl
dna_flat.bgl
LHSM:
balaton_3.bgl
balaton_5.bgl
balaton_9.bgl
balatondetailed_3.bgl
balatondetailed_5.bgl
balatondetailed_9.bgl
kisbalaton_3.bgl
kisbalaton_5.bgl
kisbalaton_9.bgl
kisbalaton-ex.bgl
http://goo.gl/gd6Zi5
Fs, hogy hiányzik neki. Kb. másodpercenként, még repülés közben is.
Ha törlöd a Budapest Sceneryhez tartozó BP Mesh-t, eltûnnek a lépcsõk a Dunáról is.
No, itt tartok most: (gfarkas, nagyon köszönöm, sikerült leszedni a kerékburkot, de shift+3 volt. 😊)
Van Megyeri hidam, a trükk az volt, hogy UT-ben ki kellett kapcsolni a remove FS bridge objects opciót és lett megyeri hidam. A duna ott szépen összeér, csak egy kicsit képcsõ lett benne, de az már maradhat. Viszont ami még fura, hogy a Csepel sziget közepén a ráckevei ág megszakad egy kicsit, meg furcsán néz ki. Nem tudom érdemes-e vele szórakozni, szerintetek?
MOst így vannak a scenery-k:
LHSim Landmark
LHSim LBP
LHDK 2008
BP LHBP
BP City.
MAS
Csak azok a hülye BP bgl-eket nem értem, ami a MAS-hoz törölni kell, miért nyivákol az FS, hogy hiányzik. Oké, tényleg hiányzik, de végül is így kéne, nem? 😊 Meg egy kis Megyeri híd még és halál boldog leszek még kiscit lépcsõs dunával is. 😊
Nagyon köszönöm az eddigi segítséged!
Nálam az LHB és az LHDK lentebb van az LH sim cuccainál.
Szerintem ne bonyolítsd tovább, játsszál inkább így 😊
Így fest most a scenery librarayban:
LHDK
LHBP
BUD CITY
LHSim Landmark
LHSim Library Base Pack
MAS (Varjú Imre féle)
Így most nincsen Megyeri hidam, a duna összeér Dunakeszinél, de kicsit képcsõs, ill. a keszi horgásztavak kicsit magasabban vannak, mert ha kitörlöm a BP CITY-bõl a négy bgl-t, akkor folyamatosan keresi, még rep közben is. MIt tudok még variálni?
Bocs srácok a sok láma kérdésért, én is kissé hülyének érzem magam, de valahogy most nem áll össze, pedig nem ma kezdtem az FS-t. 😊
Az a helyzet, hogy én nagyjából már eligazodok ezek közt a dolgok közt. Kiszedem ami ütközik, berakom ami kell, alakítom saját igényeimhez az FS-t.
Lentebb kérdezted a tihanyi apátságot. Ezt ne keresd az új Landmark csomagban, mert nem tartalmazza. Ha megvan a régi csomagjuk abból tudsz szemezgetni, van benne sok minden amit használok. Többek közt az esztergomi Duna hidat is, vagy a soproni tûztorony is, stb-stb.
@Hypo
Hát igen, össze lehetne szedni, de ez is annyira képlékeny, meg lassan már mindenki FSX-re áll át. Egy ideig én is csak az FSX-et toltam, de egy ideje megint inkább FS9, pont azért, mert jobban fut a gépemen, meg amire nekem kell az FS, a mai gépemen tudja azt az elvárást az FS9 is.
Csak javaslat😊))
Megpróbálom ahogy írtad, máshová feltenni és megnézni, hogy mit variál.
A napokban nagyon elfoglalt vagyok, meg nem is leszek FS közelben, de pár dologra gyorsan válaszolok.
Én a MAS-ból semmilyen állományt nem törlök, viszont a Budapest cuccokból minden Dunára vonatkozó bgl-t igen.
A BP tartalmaz saját Mesht, azt is törlöm, mert vagy a Free Hungary Mesh, vagy az FS Genesis Europe van használatban. Így nem lesznek a Dunában lépcsõk, Tököl is egy síkban lesz a környékkel, csak a Citadella kerül alig észrevehetõen arrébb, de ahhoz extrémen alacsonyan kell repülni, hogy észre vedd.
Lago BP-t használok, tudom elég régi, viszont a reptér nem zabálja az fps-t. A City meg tökugyanaz mint az újabb BP-ben.
Ha az LH Sim féle MAS-t nem is aktiválod, az akkor is berak asszem 2 db bgl-t a Scenery/World/Eure mappába, más néven, mint a Laci bácsié, erre figyelj. Tipp: telepítsd fel egy teljesen külön mappába és akkor tudni fogod, melyek azok a bgl-ek, amelyek pluszban vannak az FS-edben.
Nálam nem keresgél semmit betöltéskor.
An2 tipp 1: A Xomer féle elérhetõ az LHsim oldalán a free cuccok közt, gyönyörû festésekkel. Sajnos régi a gép, a 3D pit is csúnyácska. Nagyon nem volt rossz annak idején.
An2 tipp 2: Vladimir Zhyhulskiy Ancsájában nagyon szép a 3D pit és a modell is részletes, de vigyázz, mert rengeteg verzió van, valami újabbat keress, talán 2011-es a legújabb. Sajnos most linket nem tudok adni, de el van valahol mentve nálam. Én mostanában csak ezt a verziót használom.
A hangcsomagot érdemes benne lecserélni a Flightsimen lévõ update-elt free sound pakkra (A Xomer féle is azt használja egyébként).
Egyik, hogy a c150-es gépen, az ingyenesen, amiben csak VC van, hogyan lehet eltüntetni a kerék fedõket? Rajta van, hogy remove me, de az nincsen, hogy hogyan. 😊))
Másik, egy tuti AN-2-es Ancsát tud nekem valaki ajánlani? Imádom azt a gépet, de valamiért nincsen meg belõle semmilyen.
Hát Megyeri hidam nincsen. A duna most már szépen összeér, ahol a Te képeden is, de némi magassági problem van, BP, mintha alacsonyabban lenne egy csöppet. A MAS-hoz a file-okat töröltem, átneveztem, de BP2007-bõl, ha törlöm a négy file-t, akkor veszettül panaszkodik az FS, hogy kellene neki indításkotr és repüléskor is. Valamint nincsen Tihanyi apátságom sem, viszont völgyhidam az van. 😊
Mit tudok tenni, hogy jó legyen, olyan faszányos VFR hungarym legyen? 😄
Carenado C152-re magyar festés van valahol,??
Bejelentkezel, majd rögtön a Search for-be beírod: lhdk_2008.zip
Szépen lejött.
Azért betegre ne hajtsd magad, inkább valamin spórolj idõt pihizni.
Tomi !
Örülök, hogy "nem érsz rá", remélem azért amire gondolok...a facen mintha új céget láttam volna.
Sajnos mindegyik verzió "kerek ablakos".
Van egy kis "gebasz" a gaukkal, mert zippelve maradt valamiért aminek nem kéne úgy lennie. Ha azokat is berakod kicsomagolva a Gaueges mappába, akkor tökéletes lesz.
A festés egy régebbi csomagból való, amit Zsolti készített.
Használok még egy magyar festést, ez is Zsolti munkája:
A Megyeri hídra egy tipp: Használd az LHDK - Dunakeszi 2008 Scenery-t is.
Az AVSIM Library-n is fent van, lhdk_2008.zip néven találod meg.
Maestroék remek munkája ;-)
Amiket tapasztaltam, pl a kistelepülések házai nem jelennek meg normálisan, mivel a 047B2an1.agn-047B2an7.agn-ek egyszerûen hiányzanak belõle. Aztán pl. Tokaj környékén a vegetáció az eredeti FS-é maradt.
No, nekiesek vagy egy év visszaolvasásának, utána még lehet jövök kérdezni.
Mégegyszer nagyon köszönöm!
Itt a keresõben a file name részhez írd be: hungary_scenery.zip
Figyelmesen, a leírás szerint aktiváld, ha Ground Environment-et használsz, akkor a Textúrákat ne tedd be a MAS-ból, csak a nád fájlokat és az út/vasút textúrákat elég!
Nagyon fontos, hogy a: 047B2an1.agn-047B2an7.agn (7 db autogen fájl) viszont mindenképp kellenek!
Egy bizonyos szint felé azért nem lehet fs9-et tornászni, van sok szép scenery meg repcsi, de...és ott a de. Ettõl még nagyon jókat lehet szórakozni vele, fõleg ha érdekelnek a nagygépes eljárások ott úgy is csak felszállás elötli és felszállás alatti idõ az izgi meg az approach a többi fl340-en színtiszta unalom😊))
Sceneryk: ( én jobban csipem a lokális helyi kisebb volumenu sceneryket, mint a nagy globalisokat)
Flytampa tól az újak mind must have
Aerosoft is szépen updatelgette a meglévõ sceneryket és dobott ki pár újat javaslom az oldalukat átnézni aztán ha van konkrét kérdés jöhet.
Carenado adott ki par uj gepet nem olyan rosszak.
QW Ultimate 146 MUST HAVE
Netán van-e valami új trükk, hogy milyen tunningot érdemes bevetni a szebb, jobb teljesítményért?
Gépekbõl szinte minden régi jó kis gépet próbáltam, pl. PMDG-k, iFly, Wilco 737/A320, Captain-es gépek.
Vannak-e újabb, jobb, gépek, ha igen, mik azok?
Ill. Milyen programokat használtok? Azok érdekelnének, ami pl. javítják a teljesítményt, kinézetet, hasonló.
Ajánljatok bátran bármit, szíbvesen fogadom.
Elõre i köszi, és bocs, hogy ilyen láma kérdéseim lettek, de régen játszottam már. 😊