MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt most a textúra dologra vagy pan view-ra érted? a Pan view-t egészen 1600 növeltem eddig, gyorsabb is ,de itt már az fps-t is hozzá kell igazítani..
256mega vidkari ramnál milyen értéket érdemes adni? vagy 400 a max?
256mega vidkari ramnál milyen értéket érdemes adni? vagy 400 a max?
400-on van... lehet feljebb is rakni? vagy példul faq-ban van az textúra betöltési állítgatási lehetõség amit 128 kártyánál 400-ra érdemes rakni, ott lehet feljebb is van értelme?
FS 2004-nél hogyan lehet beállítani hogy a POV sapka a 3d-s fülkében fürgébben mozogjon? A setupban már max-ra húztam (default) azt a kis csúszkát... Valamit még lehet állítgatni a FS9.cfg-ben?
Igazad van, ízlés dolga!
Az FSpassengers-t kiegészíteném még azzal, hogy a statisztikát kiexportálhatjuk az fspassengers honlapjára, ahol mindenki láthatja a produkció részleteit. (www.fspassengers.com, felszálló súly, legnagyobb magasság, üzemanyag használat, földetérés sebessége, földetérés sûlyedési sebessége stb)
Hát nem gyönyörû?<#crazya>#crazya>
Az Airport Enhancement Services-rõl még azt kell tudnod, hogy csak a kompatibilitási listában szereplõ reptér scenery kiegészítõknél mûködik, amiket külön kell megvásárolnod. Van köztük néhány ingyenes is. Nameg van köztük néhány, amivel a demo is korlátlan ideig mûködik, hogy próbálgathasd, megéri-e neked. Amiket megjelenít: mindenféle kiszolgáló jármû (lépcsõk, tartálykocsi, jégtelenítõk, catering, stb), amik odajönnek a gépedhez a reptér minden állóhelyén, mozgó utashidak, amelyek pontosan a repcsid ajtajára állnak rá, legyen az bármilyen, 3D rampás emberke, aki beszél hozzád, hátratoló autó, ami automatikusan kitol téged a megfelelõ irányba, nedves idõben vizes vagy havas futópálya textúra, stb.
Traffic kiegészítõt én sem ajánlok letölteni, komplett csomagnak ott van az Adobe traffic pack vagy a Skai traffic. Ezek nagy méretûek, de csak egyszer kell letölteni õket.
Az FSPassangers-hez még annyit, hogy szimulálja az utasokat, akik sikoltoznak, félnek, stb, tehát korrektül kell vezetned a gépet, kezelni az öveket becsatolni jelzéseket, stb 😊 szimulálja az utasok beszállását (hangokkal), és a sztyuik "helyébe" is beléphetsz oly módon, hogy betehetsz felszállás elõtt "boarding music"-ot, szolgálhatsz fel ételt, vetíthetsz nekik filmet, plusz egy csomó hang effektet is tud, bejön és kávét hoz a kisasszony, stbstb. A repülés végén egy statisztikát készít az elégedettségrõl, leszállás és repülés minõségérõl, stb, amit pontoz is. + Légitársaság menedzselés
Traffic kiegészítõt én sem ajánlok letölteni, komplett csomagnak ott van az Adobe traffic pack vagy a Skai traffic. Ezek nagy méretûek, de csak egyszer kell letölteni õket.
Az FSPassangers-hez még annyit, hogy szimulálja az utasokat, akik sikoltoznak, félnek, stb, tehát korrektül kell vezetned a gépet, kezelni az öveket becsatolni jelzéseket, stb 😊 szimulálja az utasok beszállását (hangokkal), és a sztyuik "helyébe" is beléphetsz oly módon, hogy betehetsz felszállás elõtt "boarding music"-ot, szolgálhatsz fel ételt, vetíthetsz nekik filmet, plusz egy csomó hang effektet is tud, bejön és kávét hoz a kisasszony, stbstb. A repülés végén egy statisztikát készít az elégedettségrõl, leszállás és repülés minõségérõl, stb, amit pontoz is. + Légitársaság menedzselés
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Hello
Nem tudtok nekem olyan oldalakat mondani ahonan le lehet tölteni ingyen repülõket??
Elõre is köszi
Nem tudtok nekem olyan oldalakat mondani ahonan le lehet tölteni ingyen repülõket??
Elõre is köszi
AI trafficnak én sem vennék fizetõset, van sok ingyenes, ami bõven jó. Pl. az Adobe Traffic Pack + Tantris GA&Military szintén nagyon jó forgalmat generál.
FSPassengers megéri a beruházást, sokat dob a fílingen, fõleg ha szeretsz nagygépekkel repülni. Hozzáadja azt a plusz érzést, hogy nem "egyedül" vagy a gépen, hanem van másodpilóta, sztuvik. (igaz eléggé jelképesen, jórészt csak néhány hangeffekttel, de mégis)
plusz még menedzserkedhetsz is, céget kreálhatsz, gépeket adhatsz-vehetsz, pénzforgalmat igazgathatsz, és mindezek mellé még a teljesítményedet is kiértékeli, ami alapján a virtuális pilótakarriered haladhat elõre (vagy hátra... )
plusz még menedzserkedhetsz is, céget kreálhatsz, gépeket adhatsz-vehetsz, pénzforgalmat igazgathatsz, és mindezek mellé még a teljesítményedet is kiértékeli, ami alapján a virtuális pilótakarriered haladhat elõre (vagy hátra... )
Én nem fizetnék a helyedben az AI trafficért, mert a netrõl simán letölthetõk ingyenes és legalább olyan jó forgalmak.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Szia, az Airport Enhancement Services szerintem egy alap addon, amivel életszerübbé teszed a reptereket, mindenképpen ajánlom a beszerzését. Normális Ai forgalom nélkül el sem tudnám képzelni az fs-t, ezért mindenképpen vennék valami traffic addon-t, mert a gyári az véleményem szerint nagyon gyenge. A fizetõsõk közül az Ultimate Traffic 2007-et tartják sokan jó választásnak, de pl.:az ingyenes woai is szvsz tökéletesen megfelel a célnak. A többit nem nagyon ismerem.
Sziasztok, eddig kevés kiegészítõt használtam az FS-hez ActiveCamera, különbözõ repülõk, egy két scenary, de szeretném hogy kicsit realisztikusabbá tenni internetem nincs ezért csak a net nélküli dolgok érdekelnének, én a következõket találtam Just Flight Traffic 2005, Airport Enhancement Services, Pro Flight Emulator, FSPassengers, sajnos nem igazán beszélek angolul így nem tudtam eldönteni hogy meiket érné meg megvenni. A ust Flight Traffic 2005-rõl jókat olvastam de nem igazán sikerült kiderítenem hogy mennyire valósághü, az Airport Enhancement Services is jónak tünt, Pro Flight Emulator ha jól értettem egy valósághûbb ATC-t generál ami nagyon érdekelne, leszedtem egy pdf manualt hozzá angolul 😞 de nagyon bonyolultak tünt a használata, valaki próbálta már? Az FSPassengers pontosan mire jó? annyit értetem hogy lehet vele az utasok, a csomagok számát változtatni meg valami jelentéseket is készít valami feketedobozféle de pontosan miket tud és érdemes rá költeni? Én ezeket láttam amik úgy tüntek hogy realisztikusabbá teszik az FS-t ha valaki használja valameiket kérem irjon egy véleményt, vagy ha esetleg más hasonló kiegészítõt ismertek ami megéri hogy befektessen rá az ember kérlek irjátok meg.
szia!
1.
Az valószínûleg azért van, mert túl lassú sebességgel jösz be leszállni és nagyon meg kell emelni az orrát, hogy lelassítsd a süllyedést. Amúgy 2D panelnél jön elõ ez a jelenség, de szerintem mindig lesz egy olyan kis holtidõ, amikor nem látod a pályát. Javítson ki valaki, ha nem így van. Én 3D cockpittel repülök és úgy fel lehet emelni a kameranézetet, hogy olyan magasságban legyél, mint a valóságban (vagy magasabban, tetszés szerint), így mindig látod a pályát.
2.
FRAPS-el tudsz normál videót készíteni. FSRecoder ajánlott a visszajátszások normális lejátszásához, hogy mûködjenek a kormányfelületek, mûszerek, stb a visszajátszás alatt. Plusz AI Trafficot is fel tud venni. Amúgy volt már nem is egyszer, olvass vissza.
1.
Az valószínûleg azért van, mert túl lassú sebességgel jösz be leszállni és nagyon meg kell emelni az orrát, hogy lelassítsd a süllyedést. Amúgy 2D panelnél jön elõ ez a jelenség, de szerintem mindig lesz egy olyan kis holtidõ, amikor nem látod a pályát. Javítson ki valaki, ha nem így van. Én 3D cockpittel repülök és úgy fel lehet emelni a kameranézetet, hogy olyan magasságban legyél, mint a valóságban (vagy magasabban, tetszés szerint), így mindig látod a pályát.
2.
FRAPS-el tudsz normál videót készíteni. FSRecoder ajánlott a visszajátszások normális lejátszásához, hogy mûködjenek a kormányfelületek, mûszerek, stb a visszajátszás alatt. Plusz AI Trafficot is fel tud venni. Amúgy volt már nem is egyszer, olvass vissza.
sziasztok!
egy szakavatott fórumozótól kérnék segítséget.
nem olyan rég óta játszom az fs2004-el, de már elég sok mindent sikerült megtanulnom. viszont azt nem nagyon értem, hogy amikor ils approach-al tenném le a gépet, és a földetérés elõtt nem sokkal kikapcsolom az autopilotot, hogy manuál tegyem le a gépet, akkor miért van az, hogy nagyon felkapja a gép orrát? és innentõl kezdve nem látok semmit, és bukta az egész.
elõre is köszi a segítéget.
u.i.: még egy kérdés: hogyan lehet fs2004-bõl videót importálni, ami lejátszható, mondjuk media playerrel? esetleg videót készíteni?
egy szakavatott fórumozótól kérnék segítséget.
nem olyan rég óta játszom az fs2004-el, de már elég sok mindent sikerült megtanulnom. viszont azt nem nagyon értem, hogy amikor ils approach-al tenném le a gépet, és a földetérés elõtt nem sokkal kikapcsolom az autopilotot, hogy manuál tegyem le a gépet, akkor miért van az, hogy nagyon felkapja a gép orrát? és innentõl kezdve nem látok semmit, és bukta az egész.
elõre is köszi a segítéget.
u.i.: még egy kérdés: hogyan lehet fs2004-bõl videót importálni, ami lejátszható, mondjuk media playerrel? esetleg videót készíteni?
köszi. akkor mégsem én vagyok a balf@sz... <#idiota>#idiota>
sajnos az atitool még nem támogatja a 4800 sorozatot
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=68676
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=68676
na ha már ATi-zunk, akkor én is kérdeznék egyet:
Jó ideig nVidiám volt az utóbbi idõben, de most visszaváltottam ATi4850-re. Anno a régebbi ATi kártyámmal (9550GE) használtam az AtiTrayTools-t, amivel korrektül lehetett alkalmazásokhoz 3D-, szín- és overclock-profilokat használni.
A mostani VGA-val is próbálkoztam, leszedtem a legutóbbi ATT-t, de mintha nem menne normálisan a dolog. 8.9-es ACC van fent, és az a helyzet, hogy a profilt megcsinálom, hozzárendelem az fs9.exe-hez, indításkor be is tölti, de a programban nem mindig alkalmazza. Teljesen rapszodikus a dolog, hol mûködik, hol nem...
Használtok ti vmi ehhez hasonló profilozó cuccot?
Jó ideig nVidiám volt az utóbbi idõben, de most visszaváltottam ATi4850-re. Anno a régebbi ATi kártyámmal (9550GE) használtam az AtiTrayTools-t, amivel korrektül lehetett alkalmazásokhoz 3D-, szín- és overclock-profilokat használni.
A mostani VGA-val is próbálkoztam, leszedtem a legutóbbi ATT-t, de mintha nem menne normálisan a dolog. 8.9-es ACC van fent, és az a helyzet, hogy a profilt megcsinálom, hozzárendelem az fs9.exe-hez, indításkor be is tölti, de a programban nem mindig alkalmazza. Teljesen rapszodikus a dolog, hol mûködik, hol nem...
Használtok ti vmi ehhez hasonló profilozó cuccot?
Az fs2004-es BP-bõl nincs 1.4-es verzió, csak az FSX-es változatból.
Nekem is az van fent, és a sima 4870-el semmi ilyet nem tapasztalok amit írsz...
Mielõtt felraktad, a régi drivert leszedted rendesen?
Én így szoktam:
1: Vista Manager, ATI driver eltávolít.
2: Csökkentett módban újra indít
3: Driver Sweeperrel maradék fájlok leszedése
4: Újra indít
5: Új driver felrak.
Egy próbát megér szerintem...
Egyébként a 8.10-s beta driverben javítottak valami mapping bugot... lehet ez a probléma oka.
8.10 beta
Mielõtt felraktad, a régi drivert leszedted rendesen?
Én így szoktam:
1: Vista Manager, ATI driver eltávolít.
2: Csökkentett módban újra indít
3: Driver Sweeperrel maradék fájlok leszedése
4: Újra indít
5: Új driver felrak.
Egy próbát megér szerintem...
Egyébként a 8.10-s beta driverben javítottak valami mapping bugot... lehet ez a probléma oka.
8.10 beta
www.smart-bus.hu
Nekem is lenne egy keresem, akinek fs2004 es bp scenery megvan az 1.4 es tudna egy screenshotot vagy tobbet csinalni budaorsi repterol? Mert nekem mintha nem latszana az osszes scenery object. Koszonom elore is
nálam is hasonló a helyzet, mondjuk lényegesen gyengébb a vasam amd 5400+ ati 4850, 2 giga
viszont ugy vélem ezek az új 4800 seriás driverek nem valami jók még
neked a vga drivernér mit ir? 4870 vagy 4800 series? nálam az utobbi
viszont ugy vélem ezek az új 4800 seriás driverek nem valami jók még
neked a vga drivernér mit ir? 4870 vagy 4800 series? nálam az utobbi
2 magosánál úgyértem ofkorsz
Hm igazad lehet, én még nem találkoztam vele. A 13-14 elég dúrva 3 magos VGA-nál.
Melyik driver van fent?
www.smart-bus.hu
ja persze😊 nem allitottam hogy egyik kartyas se erinti, de jelentos fps drop szokott elojonni friver gond miatt
Ha sok a felhõ minden VGA-n leesik az FPS. Amúgy a processzort is jócskán emésztik a felhõk, mert dinamikusak. Nekem 8800GT van és ugyanez a jelenség, de ez teljesen természetes és magától értetõdõ, mert egymillió textúrát húz rá a rengeteg polygonból álló 3D felhõkre (ha fel vannak húzva a csúszkák). Ezt nem tudod elkerülni. Amúgy attól függ mennyire esik le, mert a te gépeden azért nem lehet vészes a dolog. 25 alá nem mehet az biztos. Azon felül meg kit érdekel, hogy mennyi.
hmmm azt hittem ez csak a regebbi atiknal gond....pedig epp cserelni akartam mert mar elegem volt a sok nvidia driver issuebol.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2