MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Nemártana belenézni abba a manualba, furcsamód leírnak mindent.
A kis noteszen van egy maintenance fül, vagy hogy is hívják, ott kéne keresgélned, ha már a manualba belenézni lusta vagy.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
Dornier Do-27-el repültem egy tiszteletkört, majd a sérülési modellelezésre voltam kiváncsi..

propeller tollak picit meghajlottak ami akkor nem is lett volna gond..

Viszont, azóta akárhogy indítom a progit, töltöm be ezt a repülõt mindig így jelenik meg a kifutón (használhatatlanul)

próbáltam resetelni a falióra listát, de nem segít..

ötlet?

precisionmanuals.com igényes repcsiket készítenek 2004-hez meg, fsx-hez

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

polluxware
Mi ez a "pmdg" ? Remélem nem kérdezek túl megterhelõt

köszönöm szépen frankón müködik 😊 még1 szer köszi
Strami11
most irtam le... 12900es hozzaszolas. amugy nincs mit

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

sziasztok lehet hogy én vagyok a balfék 😞de sehol nem találom hogy hogy lehet megoldani hogy a gép ki legyen kapcsolva és nekem keljen elinditani valaki irja már le részletesen légyszi hogy ezt hogy tudnám megoldani elöre is köszönöm
Strami11
betoltod a def. Cessnat azt lekapcsolod -> betoltod a pmdg-t és "tádámmm" hideg is meg sotet is.

chicco
59 mega

polluxware
flight1/dreamfleet Beech Baron 58-t keresem😊

Valki tud adni egy linket ami egy mûködõ verziót rejt?

Légyszi all<#worship>

hát nekem nincs ott semmi ilyesmi azmiért lehet?
okés köszi megnézem
megnyomod az altot, elõjön a menü: pmdg ottttt izé vmi style vagy miaz és ott van h cold and dark!
sziasztok most ismerkedem a PMDG 737 el és azt szeretném kérdezni hogy ebben van olyan lehetöség hogy amikor megkezdem a repülést semmi ne legyen bekapcsolva tehét nekem keljen be inditani a gépet ? válaszotokat elöre is köszi
alert
Én meg ajánlom ezt a fórumot elolvasni, akinek hasonló kérdésekre válaszok kellenek 😉

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

chicco
köszönöm szépen
mindenkinek

Papirzacsi
Általában akkor kapod, mikor pl hátszélben süllyedsz és nem adtat meg korábban az FMC-nek, hogy milyen széllel számoljon süllyedés közben. Ilyen esetben nem tudja tartani a sebességi és magassági profilt. Add meg a Forecast oldalon a szél magassági megoszlását (ha van ilyen a PMDG 737-ben. 747-ben van), vagy nyiss neki spoilert mikor kéri.

Hypo
Csokkenteni kell a sebbeseget, mert ay fmc nem tudja tartani a sullyedesi profiljat.

chicco
Miért kapok mindig DRAG REQUIRED msg-t PMDG 800-900??
Valaki?

Hogy kell azt megcsinálni azt hogy szálítmányozak(embereket,rakományt)?
Be lehet-e állítani azt hogy hogy a reptéren ilyen csomag szálítok meg alkalmazottak legyenek?
Köszi a segítséget
Ajánlom ezt az oldalt annak akineg gépek kellnek:
http://simviation.com/simviation/index.php
CptSAB
Most nagyon sokat kell dolgoznom a munkahelyemen. Sajnos a szabadnapjaim, sohasem biztosak, így bizony november elejéig áll a project.
HAMIC
CptSab!

És mi a helyzet a Kaposújlak Sceneryvel?

polluxware
Köszönöm a válaszokat😊

Papirzacsi
1. Odaállsz a tankolóhoz, és fullra tölti a gépedet.
2. Kipróbáltad már amit leírtál? Mert akkor megspóroltad volna a kérdést. De használhatod a select flight helyett, a default flight opciót is, és akkor mindig az éppen aktuális idõponttal fog belépni a játékba.
3. jajjj... Próbáltad már az fst? Egy perc menüben keresgéléssel megtaláltad volna a választ. Természetesen lehet mindent.

CptSAB
1. odaállsz a kút mellé, oszt annyi..
2. igen
3. javítani..? fs-ben nincs hibás gép.. rakományon azt változtatsz, ami jól esik

polluxware
Kérdések!

1: Láttam hogy vannak repterek ahol töltõállomás is van, hogyan tudom ezzel feltölteni a gépem?

2: Egy adott repülés közben van-e rá mód hogy változtassam az idõpontot? Úgyértem leszállok, elmentem a játékot, majd másnap tekerek az órán és folytatom... !!NEm új repülést akarok kezdeni!!

3: Javítani is lehet így a gépet, vagy netán ha lehetséges csomagok, és egyebek változtatása megoldható?

Ismétlem mindenz úgy hogy nem create new flight-al pepecselek.

Ezeke lennének😊

CptSAB
Félreértés ne essék, dícséretet nem érdemel a cucc, mert esetleg az EF2000, F22, FS95W idejében ez a 8m/pix-es grafika szép lett volna.. de ma siralmas. 10.000 lábról már egy jó FSGlobal terrainnal kezd pofás lenni, de mire bevarázsolja a textúrákat, addig beteszem 2 percre a mikróba a vizet, felforr, a 3 in 1 kávéport beleborítom, elkeverem, leülök a napi sajtóval, elolvasom, kávé cuzámme legurít, majd visszaülök a géphez. Az FPS-el nincs baj, mert véletlen sem szaggat, bõven megvan a 25-30 fps ezalatt, csak éppen a textúrák késnek. Elnézek erre-arra és mindenfelé maszatos a táj. A Kaposvár környéki VFR-nél 1m/pixeles képeket használok, de így a 25x25 nm-es területen nincs textúratöltési probléma, mint a 250x200nm-es. Most egy 50x50-es teszten dolgozom.. ez 4m/pixeles. Elvileg 2,5GB lesz a mérete.
Hypo
jo hat szarbol nehez aranyat csinalni nem vitatom

CptSAB
Én készítettem. <#banplz><#nezze> Az egyetlen kiegyenlített szinkészlettel bíró satelitcsomagot használtam. A sok meló és a távollét miatt nem tudtam megnézni, hogy milyen is. Azt sejtettem, hogy elég magasra kell menni, na de a brutális textúrabetóltési idõ, az alacsony felbontás miatt, biza megnyúllott a képem. Tehát, azoknak akik szeretnének egy szép magyar vfr-t itt az alapmû látványvilága. Mondanom sem kell, hogy a felbontás növelésével arányosan emelkedik az igényelt méret is. A 8m/pix az minden háttérállománnyal együtt kb. 30 GB-ot foglalt a feldolgozásnál. És csak egy évszak, a summer (su). 4 évszaknál már bõ 120 giga..
Hypo
Minden tiszteletema keszitoke, de ez borzalmas, mar meg ne haragudj, ha kepes szakkonyvet irnek es nem lenne megfelelo kep a blur-ra es a borzalomra, innen tudnek venni kepeket.

CptSAB
Ma volt végre "szerencsém" kipróbálni az FS2004-hez "készített" 8m/pixeles teljes és egységes szinpalettát használó Hungary VFR fotósceneryt. Sajnos a 4,83 GB helyet foglaló 118593 állományból álló helyre kis csomag nem nyerte el a tetszésemet. Úgy fest az FS sem volt képes a látóhatárt betölteni, mert behozta a dél-dunántúlt, de ahogy mozogtam tovább szépen befeküdt a textúrázás. Hiába a textura bandwith állítás a cfg-ben, hiába az új proci, a megnövelt memória, ez már így sok volt. Azért nyomok fel képeket.
Strami11
MD-11rol van mar par kep, leiras, tapasztalatok a nemzetkozi ivao forumon 😊

Véééééééééééééééééégre 😛😛 4éve várom 😄 csak lenne minél elöbb kész 2004-re is...
exTrem
Elkészült a PMDG MD-11. Tessék nézelodni <#integet2>link

alert
Tedd fel ide megnézzük.

igaza van kedves Hypo az kimaradt😄 némelyik chart térképpel gyûlt meg a bajom, pl. van egy fix point és oda két iránybol megy az utvonal, de kifelé semmi?:S
Köszi.Megkapta a VD40-et,úgy néz ki megbarátkoztak egymással.Legközelebb kipróbálom a fehér gépzsírt.
Üdv
alert
Szilikon spray vagy fehér gépzsír. Az egymáson mozgó alkatrészekre és a rugókra is.

Hello.Van arra vonatkozólag vkinek ötlete,hogyan lehetne a Saitek joystick elviselhetetlen nyekergését orvosolni.(azon kívül,hogy intenzíven csapdossam a földhöz).Egyébiránt meg akadozik is.Vmi mechanikus probléma,úgyhogy most megpancsoltatom VD-40-ben.Ha ennél tudtok jobbat,kérném a megoldást.
Köszönöm.
Hypo
milyen terkep hasznalata?? icaos nagy terkep, vagy airport chart , approach chart vagy milyen terkep? jo lenne tudni hogy segiteni lehessen

hello!

tud vki vmi jo linket ahol magyarul van térképhasználat- magyarázat? az ivao-ét nem találtam elég részletesnek:S

elõre is köszi
Hypo
szambol vetted ki a szot😊))))))))))))<#mf1>

Aha,hülye állat vagyok,nem néztem,hogy az active runway lefelé görgethetõ.
Köszi a felvilágosítást!
Hypo
1. create flight menuben kivalasztod a repteret ahonnan indulni szeretnel majd alul ahol az van irva hogy active runway ott kivalasztod azt a parking helyet amit akarsz ennyi.

2. Ahhoz azt hiszem fel kell rakni a hozza jaro progit is meg talan driverban a magic-mouse.

hello.Azt szeretném megtudni,hogy a FS 2004-ben hogyan tudom elérni,hogy a felszállást ne egybõl a kifutóról kezdjem,hanem mondjuk el kellene odáig taxiznom.Ill.,ha valaki tudna segíteni,hogy az X52-es joystickon hogyan lehet a gázkaron lévõ egeret használhatóvá tenni repülés közben,a különbözõ mûszerek kezelésére.
Köszönöm.
chicco
joy sensitivity?

chicco
Amennyire van rálátásom valami Dash turboprop repüli most.

w77d
nem tudjátok, hogy A320 vagy B737 repül-e a valóságban Bécs-Budapest vonalat?