MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kis noteszen van egy maintenance fül, vagy hogy is hívják, ott kéne keresgélned, ha már a manualba belenézni lusta vagy.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
propeller tollak picit meghajlottak ami akkor nem is lett volna gond..
Viszont, azóta akárhogy indítom a progit, töltöm be ezt a repülõt mindig így jelenik meg a kifutón (használhatatlanul)
próbáltam resetelni a falióra listát, de nem segít..
ötlet?
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Valki tud adni egy linket ami egy mûködõ verziót rejt?
Légyszi all<#worship>#worship>
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Be lehet-e állítani azt hogy hogy a reptéren ilyen csomag szálítok meg alkalmazottak legyenek?
Köszi a segítséget
http://simviation.com/simviation/index.php
2. Kipróbáltad már amit leírtál? Mert akkor megspóroltad volna a kérdést. De használhatod a select flight helyett, a default flight opciót is, és akkor mindig az éppen aktuális idõponttal fog belépni a játékba.
3. jajjj... Próbáltad már az fst? Egy perc menüben keresgéléssel megtaláltad volna a választ. Természetesen lehet mindent.
2. igen
3. javítani..? fs-ben nincs hibás gép.. rakományon azt változtatsz, ami jól esik
1: Láttam hogy vannak repterek ahol töltõállomás is van, hogyan tudom ezzel feltölteni a gépem?
2: Egy adott repülés közben van-e rá mód hogy változtassam az idõpontot? Úgyértem leszállok, elmentem a játékot, majd másnap tekerek az órán és folytatom... !!NEm új repülést akarok kezdeni!!
3: Javítani is lehet így a gépet, vagy netán ha lehetséges csomagok, és egyebek változtatása megoldható?
Ismétlem mindenz úgy hogy nem create new flight-al pepecselek.
Ezeke lennének😊
Üdv
Köszönöm.
tud vki vmi jo linket ahol magyarul van térképhasználat- magyarázat? az ivao-ét nem találtam elég részletesnek:S
elõre is köszi
Köszi a felvilágosítást!
2. Ahhoz azt hiszem fel kell rakni a hozza jaro progit is meg talan driverban a magic-mouse.
Köszönöm.