MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol és hogyan lehet a gépeknek a texturáját növelni (szebbek legyenek)?
elöre kösz a segítséget.
elöre kösz a segítséget.
Az már csak hal a tortán, hogy tudja is ez a gyerek ember, hogy mit kellene tennie.
Félreklikkeltem.
Hát PERSZE!
Hát PERSZE!
Gondolom ezt a Desmoakárkinek szántad...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Elõbb magyarul kezdj el tanulni.
Ohh ne már!bakker de így iszonyú nehéz a játék!Azért köszi!még keresgélek, hátra ráakadok valami kis segítségre
Helló!Lécci valaki adjon egy linket arról, hoogy honnan tudnék leszedni egy magyarosítást!(és ne bunkózzato kazért mert ne molvasok vissza!!)Elõre is köszi
hol és hogyan lehet a gépeknek a texturáját növelni (szebbek legyenek)?
elöre kösz a segítséget
elöre kösz a segítséget
nálam minden tökéletes, már régóta Vistát használok... nem találkoztam olyan kieggel ami nem lenne jó...
Üdv!
Használ valaki FS2004-et Vista op. rendszeren? Mert én mostanában álltam át Vistára, és az fs alapjáték elindul ugyan, de a kiegészítõkkel probléma van...(pl. PMDG 737-nél, megjeleníti az alap modellt, de a telepített festéseket nem; Wilco Airbus-nál pedig ha be akarnám tölteni a repülõt, kifagy az FS).
Használ valaki FS2004-et Vista op. rendszeren? Mert én mostanában álltam át Vistára, és az fs alapjáték elindul ugyan, de a kiegészítõkkel probléma van...(pl. PMDG 737-nél, megjeleníti az alap modellt, de a telepített festéseket nem; Wilco Airbus-nál pedig ha be akarnám tölteni a repülõt, kifagy az FS).
Yaw damper mindig.A hátra nyilazott szárny miatt minden repülési funcióban használni kell.Persze lassabb sebinél még nem effektív .
1* régen tupin fordítva kötötték be majdnem a lovira landoltak mire rájöttek ,hogy kilõvik és megpróbálnak visszajönni LHBP-re.Az ember ehhez kevés minél jobban próbálnád kitaposni annál nagyobb galibába lennél.
talán ahhoz tudnám hasonlítani amit mondjuk 1 hajabusán megtámasztott kormány hidraulika végez a kormányon.
Hú bonyolult csávo vok.de szerintem értitek
1* régen tupin fordítva kötötték be majdnem a lovira landoltak mire rájöttek ,hogy kilõvik és megpróbálnak visszajönni LHBP-re.Az ember ehhez kevés minél jobban próbálnád kitaposni annál nagyobb galibába lennél.
talán ahhoz tudnám hasonlítani amit mondjuk 1 hajabusán megtámasztott kormány hidraulika végez a kormányon.
Hú bonyolult csávo vok.de szerintem értitek
Nagy gepeken mindig be van kapcsolva, kisebb gepeken is mivel tul kepp az autopilot 3 controllja a legtobb esetben megy,m van szabaly tipustol fuggoen ahol ha nem megy az pl korlatozza a megengedet sebbeseget.
Yaw Damper leiras
Yaw Damper leiras
thx,
és a yaw dampert mikor kell használni? vagyis mikor nem kell?😄
mivel általában bekapcsolva látom, pl. repülõs videókon, chechklisteken, stb...
és a yaw dampert mikor kell használni? vagyis mikor nem kell?😄
mivel általában bekapcsolva látom, pl. repülõs videókon, chechklisteken, stb...
Yaw Damper - Legyezomozgás csillapitó hu kicsit fura magyarul, az oldalkormany mozgasat hivatott kordaban tartani.
Autobreaket RTO ba rakjak felszallas elott jelentese Rejected Take Off - megszakitott leszallas. Automatika ha pl a thortle idle be kerul bekapcsolja mert ugy erzekeli megszakitottak a felszallast.
Autobreaket RTO ba rakjak felszallas elott jelentese Rejected Take Off - megszakitott leszallas. Automatika ha pl a thortle idle be kerul bekapcsolja mert ugy erzekeli megszakitottak a felszallast.
azt valaki el tudja magyarázni nekem szájbarágósan, hogy a yaw damper mire jó pontosan, mit csinál mikor kell mikor nem kell használni?
és az autobrake r-to is érdekelne😊
és az autobrake r-to is érdekelne😊
nálad szerintem a 2d alap betöltése miatt jó mindig
itt a megoldás, ahogy azt alant írtam
itt a megoldás, ahogy azt alant írtam
Nem lehet hogy valami olyan addonal akad ossze ami mindkettotoknek megvan, mert nekem nem jon elo ez a problema.
hát igen tanulásból sosem elég
Nálam is mint ahogy irták világítás gombok, a mixiture állító meg még pár kapcsoló ugrál min és max között, sajnálattal olvasom hogy bugos és nincs rá patch, LegendTommy megpróbálkozom azzal amit irtál, reélem segíteni fog. Az idõjárásradar ha jól tudom az fsx-es verziónál és az fs9-nél csak a 3.40-es verziónál van, a korábbi verzióknál is ott van csak nem müködik.
Egy gep ha komolyan veszed a learning curve-t akkor eleg sok ideig lekot, az osszes eljaras elsajatitasa, navigacio, szoval elegge lekot😊
Es mindig van mit tanulni.
Es mindig van mit tanulni.
Azert van axison mert minden gepnel ugy van nalam, de ez a joyon egy slider szoval nem okoz gondot.
A kepen ha jol emlekszem II esbol van.
king air megvan mar egy ideje szep nagyon, de meg nem mmelyultem el benne, cheyenne utan terveztem.
Nagy geppel nem repulok mar jo ideje, de ha megis akkor pmdg737.
RealAir gepeket szeretem meg.
A kepen ha jol emlekszem II esbol van.
king air megvan mar egy ideje szep nagyon, de meg nem mmelyultem el benne, cheyenne utan terveztem.
Nagy geppel nem repulok mar jo ideje, de ha megis akkor pmdg737.
RealAir gepeket szeretem meg.
az overheaden 1-2 gomb ugrál ki-be, de szerintem nálad a kulcs a 2d nézetbe betöltés miatt van, ugy látszik ez hasznos dolog minden gépnél.
condi lever joy axis-on? pedig a cheyenne condi leverje 3 állású, hogy lehet azt vezérelni axis-al? weather radar kérdés?
aeroworx king air-t ismered? az még egy nagyon komplex gép.
mivel szoktál repülni?
én most pmdg 747-et tanulom fs2crew-val, van még mit a tanulnom😄
könnyedebb vfr kikapcsolodásra pedig az említett king air-t da piper-t és carenado gépeket
condi lever joy axis-on? pedig a cheyenne condi leverje 3 állású, hogy lehet azt vezérelni axis-al? weather radar kérdés?
aeroworx king air-t ismered? az még egy nagyon komplex gép.
mivel szoktál repülni?
én most pmdg 747-et tanulom fs2crew-val, van még mit a tanulnom😄
könnyedebb vfr kikapcsolodásra pedig az említett king air-t da piper-t és carenado gépeket
Flight1 féle gépeknél külön felhívja a figyelmet a pdf-ben hogy nem szabad másik gépre betölteni (pl. bonanza, baron58) szóval ez sem megoldás mindig..
En minden addon gepet ugy inditok, hogy default cessna, mixture le kulcs elfordit, battery le avonics le minden off on.
Aytan betoltom a gepet amivel repulni akarok, ez mindig jo ha igy kezdi az ember. Meg akkor is ha pl a cheyenne menujeben nem pipaltad ki a cold and darkot.
A condi lever nalam joy axison van es akkor remeg ha a joynal tul erzekeny.
Mas gombokkal nekem nem volt problemam, az overhead panelen milyen gond van magatol kapcsolodik a gomb? Valami bill paranccsal vagy joyal nem akadhat ossze?
En azt figyeltem meg hogy miutan felraktam a cheyennet es utana raktam fel a pc-12 gepet akkor a cheyennek nem mentek a radioi ez font dolog volt igy nalam elobb a pc-12 ment fel es aztan a cheyenne es semmi gond, masrol nem tudok.
Aytan betoltom a gepet amivel repulni akarok, ez mindig jo ha igy kezdi az ember. Meg akkor is ha pl a cheyenne menujeben nem pipaltad ki a cold and darkot.
A condi lever nalam joy axison van es akkor remeg ha a joynal tul erzekeny.
Mas gombokkal nekem nem volt problemam, az overhead panelen milyen gond van magatol kapcsolodik a gomb? Valami bill paranccsal vagy joyal nem akadhat ossze?
En azt figyeltem meg hogy miutan felraktam a cheyennet es utana raktam fel a pc-12 gepet akkor a cheyennek nem mentek a radioi ez font dolog volt igy nalam elobb a pc-12 ment fel es aztan a cheyenne es semmi gond, masrol nem tudok.
ha nem ugy töltödik be a piper ahogyan írtam, akkor mindig elõjön a probléma, a condition lever-re ha kattintok akkor elkezd ugrálni min-max között, meg 1-2 világítás kapcsoló, nem tudom fejbõl melyik, engem annyira nem zavar.
ezek a shootok azt tudatják velem, hogy amikor hazaérek akkor repüljek a drágával😄
piszkos jól néz ki😊 ez melyik cheyenne? régen repültem vele, de úgy emlékszem nálam nincs weather radar, ez valami plussz kieg vagy deafault csak ilyen feledékeny vagyok
ezek a shootok azt tudatják velem, hogy amikor hazaérek akkor repüljek a drágával😄
piszkos jól néz ki😊 ez melyik cheyenne? régen repültem vele, de úgy emlékszem nálam nincs weather radar, ez valami plussz kieg vagy deafault csak ilyen feledékeny vagyok
Se fsx en se FS9 ben nem volt ilyen gondom, bar mostanaban csak fs9 el nyomom.
Irjatok meg mikor jon elo es hogyan ez a hiba, es milyen addonok vannak még, mert én sose tapasztaltam ezt pedig jo par konfiogon nyomtam már.
Irjatok meg mikor jon elo es hogyan ez a hiba, es milyen addonok vannak még, mert én sose tapasztaltam ezt pedig jo par konfiogon nyomtam már.
sajnos nálam is ez van, ugy tudom, hogy nincs rá patch sajnos bugos, azt tanácsolja a fejlesztõ, hogy elõször tölts be valami gépet válts 2d nézetre majd töltsd be a cheyeene-t, természetesen elmentheted default-nak a cheyenne-t 2d nézetbe, az a fontos, hogy 2d nézetbe töltse be az fs a gépet. nálam ez bevált, ugyan nem 100%-ba de azért sokszor jók a gombok.
remélem tudtam segíteni
remélem tudtam segíteni
Sziasztok, látom nem csak én szeretem a DA Piper Cheyenne-t, szerintem az eggyik legjobb gép ami az FS-hez kapható, de van egy gondom, több gomb és kapcsoló mikor ráklikkelek magától elkezd ki-be kapcsolni mind 2D mind 3D nézetbe és csak töbszöri klikkelgetés után hajlandó leálni, de van hogy nem a megfelelõ pozicióban áll és ilyenkor kezdhetem elõröl a klikkelgetést addíg mig sikerül megfelelõ helyzetben megállítani. Fogalmamsincs mitõl lehet, én a Digital Aviation Piper Cheyenne 3.40 verziót használom, ha jól tudom ez a legujabb verzió, Windows XP SP2-t használok, feltelepít valami Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable-t is, próbáltam ezzel, majd windóvscsere és próbáltam enélkül is mind a két esetbe ugyanúgy müködött, ha valakinek van valami ötlete hogy miért lehet ez a hiba, esetleg valamit még felkéne telepíteni? már rengeteg mindent próbáltam, próbáltam azt is hogy semmien más kiegészítót nem telepítek és úgy is jelentkezek ez a hiba, bárki aki tud valamien megolst kérem segítsen mert ez a kedvenc gépem de így szinte használhatatlan.
érdekes szvsz is a legszebb vc-je a da piper cheyenne
az alap eyepoint-ban nem tetszik.. a hajtómû pörgettyõs mûszereknél
Nem akarom bántani, mert relatíve még ígyis jobb mint pár másik drágább gép, de beech bonanza, baron58-al hasonlísd össze.
Egyéni vélemény volt<#eljen>#eljen>
Nem akarom bántani, mert relatíve még ígyis jobb mint pár másik drágább gép, de beech bonanza, baron58-al hasonlísd össze.
Egyéni vélemény volt<#eljen>#eljen>
Azok is megvannak😊 Azért köszi a tippet<#eljen>#eljen>
Piper Cheyenne-k nem tetszik a VC kabinja.. a külsõ meg a 2d-s az szép!
PC-12 az is szép, de egyenlõre BEECH gépeket tanulgatom😊
Annak idején hogy fújtam erre MS FS progira... Viszont hiába szép az FSX mivel ezek a repik nem mennek vele így totál felejtõs egy ideig. Sztem
Piper Cheyenne-k nem tetszik a VC kabinja.. a külsõ meg a 2d-s az szép!
PC-12 az is szép, de egyenlõre BEECH gépeket tanulgatom😊
Annak idején hogy fújtam erre MS FS progira... Viszont hiába szép az FSX mivel ezek a repik nem mennek vele így totál felejtõs egy ideig. Sztem
újraraktam a kieget aztán megjavult a gép😊 -> aztán le is töröltem..
DreamFleet@ Flight1 féle Beech Baron 58 most az etalon nálam, meg az A36os Bonanza😊
Amíg ezekhez nem csinálnak FSX patch-et addig nem is birizgálom az FSX-et.
DreamFleet@ Flight1 féle Beech Baron 58 most az etalon nálam, meg az A36os Bonanza😊
Amíg ezekhez nem csinálnak FSX patch-et addig nem is birizgálom az FSX-et.