MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.chproducts.com/retail/index.html
http://www.saitek.com/uk/prod/proflight.htm
közben nézelõdtem a neten joystick ügyben és force feedback-est találtam Saitecben és Logitechben.
de azért várom, ha valakinek van tapasztalata ez ügyben a #13092. sz. hozzászólásban leírtakkal kapcs.
elolvastam a fenti javasolt linket is, ami nagyon hasznos, de pont errõl nincs info.
köszi
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Mert az utóbbihoz (2007-es kiadás, cca. 60 mega, 22 db nagyon jó minõségû jpg) tudok linket adni elvileg.
Próbálok privátot küldeni neked, de mindig azt írja a ki a végén, hogy nem regisztrált felhasználónak nem küldhetek.
Van más elérhetõséged?
új vagyok a témában, de azt hiszem beleszerettem... emiatt:
- gépem újítását tervezem, hallottam, hogy az FS inkább proci, mintsem grafikus vezérlõ igényes program, ez igaz, vagy azért ne vegyek nagyon ratyi grafikus kártyát? van esetleg FS preferred?...
- joystick-et is vennék és néztem a force-feedback-eseket, próbálni nem tudtam sehol, ezért kérdezem, hogy valóban sokat dob a szimuláció valóságérzetén? nem mennek hamar tönkre? és persze milyen márkát érdemes? (eddig Logitech-et hallottam mindenki szájából, mint joy)
aztán lesz valószínû sok-sok egyéb kérdésem, de azt hiszem, elõbb még tanulok, mert Ti már bõven nem olyan szinten ûzitek ezt, mint én most állok (kezdek), még fel kell nõnöm, sokat gyakorolnom...
elõre is köszönöm a válaszokat!
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Jelenleg a LAGO BP-t használom (2003-as kiadás), szeretnék ettõl újabbat.
Láttam olyat, hogy Aerosoft-Budapest 2007 v1.40 FSX, csak azt nem tudom, hogy ami ebben a csomagban van 2004-hez kieg, az milyen verziószámot takar. Nekem elég lenne külön az FS 2004-es is.
errol van szo..a gep orra alatt huzodo vonal ami elvalasztja az eles es homalyos texturat..ezen a kepen latszik..:
http://www.flightsimworld.com/gallery/displayimage.php?album=4&pos=1555
pls.segitsetek..!
vmi beallitas pl. a CFG-file-ban..?
koszi..!
Seven-Four-Seven--Heavy
Ariane 737-esben tudja valaki estleg, hogy alapból van e mód mozgásra VC-ben (f1 view stb. addon nélkûl), pl. bill kombináció overhead panelhez.. Eddig pmdg-t használtam, de ott shift+számok, itt 2d cockpit sincs.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Amúgy pedig mindenki, aki a valós életben repül, az szerintem az általa ismert gép FS változatáról írhatna. Persze az köztudott, nincs két egyforma gép a valóságban.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Igazából, nem értem, ha a térképet nem ismeri, a rádiót sem használja, akkor hogyan várja el, hogy valaki összekanalazza a gép roncsait?
Köke a Morane/Socata Rallye dolgokat. Szerintem fogsz majd kapni tõlem Clidey egy kis kiváncsi ûrlapot, mert engem oltárian érdekel, hogy az általad ismert és repült gépek milyen paraméterekkel bírnak. Majd úgy hozom össze, hogy sokat ne kelljen vele pepecselned.
Magyarország Jeppesen/VFR térképet a Maracskó féle pilótshopon kívûl tud valaki ajánlani, ahol esetleg olcsóbb. Ha nincs akkor sem gond, mert decemberre már kinéztem a saját karácsonyi ajándékomat. Egy 3DSMax tanfolyam, meg a VFR mapp.. a kettõnek pedig összefüggése van a jövõben, úgy kb. 2010-ig bezárólag. 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Talán nem véletlen hogy a lengyelek is befürödtek a licenszével (Koliber néven gyártották). Találni a neten csomó képet, ott állnak hegyekbe náluk is a hangárba.
Olyan tipikus francia cucc...olyan mint a Socata. Na az se tetszik. 😄
Az SLE-t ismerem. Az az a citromsárga ha jól emlékszem. Annak idején még Budaörsön állomásozott. Nem egy újkeletû bringa, régóta honos már nálunk. Ha 70ért árulják, minimum nagyjavítás után kell hogy legyen, meg fullra felmûszerezve... 😄
Repülõgépet manapság tényleg nem lehet fenntartani egy átlagember számára - legalábbis szerintem. Én is csak bérlem amikor repülni szeretnék.
Valóban felhígult mára a repülõs társadalom. Én személy szerint is ismerek pár olyan emberkét akik nem a repülés iránti szeretetbõl csinálja/csinálta a PPL-t, hanem mert milyen jól hangzik egy baráti társaságban hogy "én ám pilóta vagyok!"... De ennek ellenére a pilótaiskolák rendületlenül képzik ezeket az embereket is - nemritkán 60-70 repült órából 😄 -, hisz õk is csak pénzbõl élnek...fenn kell tartaniuk magukat valahogy. Majd hülyék lesznek azt mondani hogy "Öreg, húzz innen, belõled az életben nem lesz pilóta!", amíg fizet a kuncsaft mint a katonatiszt. Régen bezzeg az ilyen embereket elhajtották mint az U-szöget...
Azert ahhoz kicsit tobb kell, viszont marad a masik megoldas a berles. Bar most hogy a vilagpiacon a benya megy lefele, nalunk a repbenzin meg mindig joval dragabb. Foleg ugy hogy meg van fejelve egy jo nagy resz magyar levego adoval, tok felesleges, mert amennyi ebbol bejon az allamnak evente az nem szamottevo, viszont ha ezt lecsokkentenek akkor az olcso uzemanyag miatt a gepek berlese is olcsobb lenne, es akkor talan egy csomo fiatal akik csak almodnak rola, tudnanak repulni.
Vicces mert egy ismeros kint az usaban sima egyszeru ketkezi munkas ember, es meg is meg tudja oldani hogy hetente tobbszor repuljon, igaz meg nem a sajat gepen, berli, de ha jol emlekszem egy reoult ora kerul neki 75 dodoba, ami kb neki annyi mintha nekunk 10ezer ft lenne egy cessna.......
De C-172-esek is vannak sokkal olcsóbban. Ha van egy kis szerencséje az embernek, egész jó boltot is köthet akár. 😊 Én itt szoktam nézelõdni.
Jah, ha valakit érdekel, 65.000 Ajróért tudok egy full-IFR C-182-t... 😄
csak viszonyítás miatt érdekel, hogy ha egy c150 35K, akkor mondjuk egy 172, 182 mennyit kóstál?
gondolom sokkal drágábbak
be van pipalva...
valahol a configban atirni nem lehet valamit..?
a betoltessel lehet vmi mert ha elhaladok a terulet felett olyan ugrasszeruen all helyre a textura...
ha tavolitom a kepet akkor mindenhol eles..ha zoom-olok,minel kozelebb nezem annal nagyobb teruletek homalyosak...mint a kepen.. 😊
Seven-Four-Seven--Heavy
kerdesem lenne..
mi okozza hogy kulso nezetben a texturak egy resze nagy teglaalap alakban,eles szellel homalyosabb..?mikor kozeledem fele"helyreugrik"es kielesedik..de ha tavolodom behomalyosodik ismet..
itt egy kep amin lehet latni mirol beszelek:
http://online.simmarket.com/fscene/worldpackfall/asiafall-2004-dec-1-008.jpg
itt latszanak a nagy homalyos,elesszelu,teglaalap alaku homalyos foltok..(kinagyitva nezzetek..!)
hardware problem nem lehet mert ezt a shotot nem en csinaltam,es ketlem h ugyanolyan a configja....
ha vmi beallitasi problema kerek mindenkit aki erti ezt irjon megoldast..!
koszi,biztonsagos landolast mindenkinek..!
Seven-Four-Seven--Heavy
btw: amúgy mennyi egy elfogadható állapotú c150?
szerintem annyiért egy jobb állapotú c150-est is lehet kapni, bár nem ismerem a repgép árakat, de azért ez kicsit túlzás szvsz.