MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na végül egy kis üzletbõl kaptam kipróbálásra pár napra egy Logitech force3d pro-t, elég jópofa ez a visszajelzése.
- ami nekem fura és kérdezem, hogy nem force feed-back-es joy-oknál is így van, hogy néha eléggé "szaggatott" az ellenállási ereje?
-a másik, hogy lehet, hogy széllökéseket nem jelez vissza a szimulátor? (kipróbáltam, hogy full realisticbe raktam mindent persze a lassú gépem 1-2 fps-ben ment csak, a gépet lökdösi de a joy-on nem érzem a mozgást/ütéseket)
köszi
Ádám
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
pár kép:
kép1
kép2
kép3
Iván Dezsõ: A magyar katonai repülés története I. és II. kötet
Sorry a nem egészen idevágó témáért.
<#integet2>#integet2>
...\modules\FSNavigator\SidStar
Ez egyébként a 21001-es tranzíciók javítása. Már, ha frissebb, mint 2001. :-)
Egy újszülöttnek...<#vigyor1>#vigyor1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ma akadtam rá.
http://www.youtube.com/watch?v=ULpq0HgrFfs
én aztat hittem hogy a satelit kódját kell beírni ami alapján kiírja az aktuális magasságot.
hogy mik vannak...
Én ha pilóta lennék, nem tennék egy kanyiló vasat sem egy személygépjármûbe való benzin mellé.. azért drága móka lenne..
Mi van jobban szûrve? Mik között mi a difi?
Egyébként van lényegi különbség a két benzinfajta között a motor mûködése szempontjából??
Azzal tisztában vagyok hogy egy 1:14es kompresszió viszonyú König versenymotorba ha 95 benzint rakok, akkor leszedi a karom ha megpróbálom berántani.. ez oké
viszont van a Piper Cherokee annak példul 96'os benzint ír elõ
jobban van szûrve? vagy mi a difi?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
egy-két kérdés:
milyen oktánszámú benzint használnak ezek a göbbzik, pl:zlin-131 (asszem),vagy cessna.. 172-182
mennyi literje az ilyen benzinynek? van-e rá érdeklõdés hogy átáljanak metanolra..
kb. ezek😊
A Transzponder mire jó? átjátszót jelent annyi világos...
de mire használható, és a kódok amiket be lehet pötyögni azt honnan tudom meg?
csak nagyvonalakban... légyszi😊
Alert, lehettél te ma szolnokon, éljen a hõtan jegyében?:-D
ON
Az lenne a kérdésem, hogy a PMDG 737NG-ben hogyan tudom átállítani, hogy a bal szélsõ nagy kijelzõ panel ne külön négy mûszert jelenítsen meg (sebességmérõ, VOR, ILS, stb.) hanem egy nagy kijelzõn mutassa a sebességet, ILS-t, stb.
Köszi
ToMy kössz a linket, ezen az oldalon ténleg olcsóbb árakat látok, bár itt inkább nagygépekhez vannak alkatrészek, de még jobban át kell nézzem talán találok kisgéphez is dolgokat.
Gombokat, kapcsolókat vehetsz filléres áron, de olyat, ami úgy néz ki, mint az igazi panelen már nehezebb ügy. Kell pl gázkar, légcsavar állító kar, keverék szabályzó, amik külsõre ugyanúgy néznek ki csak más a színük, de nem ugyanúgy mûködnek. A simkitsnél ezek pl igazi cessnából valók, nem utángyártottak. Nem annyira egyszerû a dolog, de ha mûanyagos emberünk van, akkor a többi már csak idõ kérdése 😊 Amíg nem szerzel egy embert, aki teljes precízséggel ki tudja önteni azt, autocad-ben megtervezel, addig halott ügy. Vannak ám fém alkatrészek is, de azokat könnyebb elõállítani vagy legyártani. Az egészet nem csinálhatod fémbõl, mert zajos lenne és vannak olyan apró kütyük, amiket pedig baromi nehéz lenne házilag fémbõl gyártani és a szervó sem szereti a fémet, összerakni pedig halál, mert nem rugalmas. Ezekhez a vackokhoz elég nagyfogú rugalmasság és precízség kell.
OpenCockpits
Közepes elektromûszerészi affinitással össze lehet heftelni szinte akármilyen GA panelt, vagy akár nagygéphez is, de lehet 90%-ban plug&play cuccokat is venni tõlük. (90% azért, mert az interface programmal azért el kell kicsit szórakozni)
Van e-shop az oldalon, és felettébb baráti árakon dolgoznak. (Egy MCP 737NG például 375 euro)
Van elvileg regisztrált magyar tagja is a közösségnek, csak ki kéne nyomozni ki az... <#idiota>#idiota>