MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elegem van azt hiszem az FSX-bõl...

van remény a 2004-et vistára telepíteni?
pateszi
A kép alapján szép munkának látszik, gratulálok a fejlesztõknek. Várom a megjelenést.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

pateszi
A mostanában készített FS9 sceneryk mûködnek FSX alatt is. Esetenként a pályaszintek eltérésébõl akadhatnak kisebb hibák (a pálya a terepbe metsz), de ez könnyen orvosolható egy kis szerkesztéssel.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hypo
Valaki vol már a Bermuda 3 szögbe?
Ha valaki vol benne megmondaná hogy történt-e valami szokatlanság ?
Hypo
Hajra fiuk, minden elismeres a tietek a sok faradozasert, mar alig varom hogy touvh and go-zak az uj repteren😊

m814
Ha már egy név kikerült, (ráadásul a legkisebb munkát végzõé) úgy illik hogy a többieké se maradjon titok.A "Csapat" csupán 3 fõs Czinszky Gábor (Gmax ground),Tar Sándor (Gmax objektumok),és a már említett, (textúrák).A tiszteletbeli negyedik peddig Alert, a rengeteg segitséggel.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
Gratulalunk a keszitoknek, jo kis kari ajandek lenne😊

alert
A scenery nem az én érdemem, Bíró István és néhány IVAO-s kolléga készíti, csak betettem egy képet 😊 Egyelõre csak FS2004-es verzió készül.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

i robot
Nagyon tetszetõs! Mûködik fsx-ben is?

Isti1
Wáááóóó😄<#vigyor2><#eljen><#worship>
Hajrá, már nagyon várom😄

Hypo
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

exTrem
Remek 😊 szép munka sok sikert 😊 !

L Viper
De frankó. Bárcsak egyszer az összes magyar réptér ilyen színvonalasan meg lenne csinálva.
alert
Sármellék scenery work in progress 😊

L Viper
Szerintem teljesen mindegy melyik van. Semmi különbséget nem vettem észre, mikor még az SP2 volt fent, illettve most.
csak kiváncsiságból kérdezem van-e bármi értelme a winxp-t sp2-rõl sp3-ra updatelni fs9 miatt
thx
thx, megsasolom
L Viper
Advanced System Care

Én ezt használom, szinte mindent tud, ami nekem kell. Takarít, defragmentesít stb. A free verziót.
az faq-ból tanulva én is az o&o defrag progit használom, de valamiért mostanában ha elindítom akkor megfagy tõle a gép, már próbáltam mindent, de sajnos kifagyok, amugy a gép stabil, a kérdés az, hogy ismertek valamilyen más jó defragment progit? 1-2 programról hallottam rossz pletykákat ezért valami bejáratott megoldás érdekelne
bye
w77d
<#worship><#worship>

Töröld ki a FS9\Scenery\World\scenery\ könyvtárból a traffic030528.bgl fájlt.
(javaslom, hogy kitörlés elõtt mentsd el valahova, ha netán valamiért vissza szeretnéd rakni)
Köszönet Alertnek, tõle származik a megoldás.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

w77d
sziasztok! ha felraktam a skai traffic-ot, hogy tudom kivenni a default gépeket? nagyon szarul néznek ki azok a nem real gépek a normál közlekedés között...

joystick nélkül el se kezdd....nekem sokáig azzal volt a gondom és nem tudtam rájönni mér esek le mindig visual közben, hogy hiába állitottam be külsõ fuel plannerrel az üzemanyag mennyiséget , az fs-ben megmaradt a 100% tankoltság, és mondjuk egy bp- london ut után megmaradt teszem azt 70%, azzal nehéz letenni a gépet...
sziasztok!
kérdésem van: a fenti linkek közötti navigációs anyagban lévõ gyakorló kört repkedem már jónéhányszor a beépített 737-tel és a problémám, hogy néha rendesen sikerül leszállni, de néha:
- vagy amikor átkapcsolom a robotpilótát APP módba, akkor egyszerûen elrántja felfelé és 30-40 fokban elkezd emelkedni a gép, pedig APP-t akkor kapcsolok, mikor középen van a függõleges "irány",
- vagy ha rendesen elkapta az ILS-t, akkor mikor a küszöbnél lekapcsolom a robotpilótának mindenét (auto throttle-t is) akkor ugyanez, hogy elrántja felfelé ezerrel, pedig az ILS-t végig szépen követte a gép.
lehet, hogy amitt van, hogy még nem vettem joystick-ot végelgesen és billentyûzetrõl irányítom és így "úgy marad" valami?
vagy más ötlete van valakinek?
köszi

elvileg minden esetben akko
Hypo
Akkor mar legyen sok funkcio egyben javaslom a FlightKeeper nevu progit.

Logbook, recorder, weahter, acars minden ami kell egy pilotanak.

FsFlightKeeper

adatrögzítõ: fsrecorder

Létezik olyan kiegészítõ az FS-hez ami minden repülési adatot rögzit mint egy fekete doboz?
Van a függõleges vezérsik ezt a Num+0 Num+Ente-el lehet vezérelni és van a jobb-bal kerékfék amit fordulónál használnak az F11 F12 az FS-ben, én úgy tudom mindkettõt a pedálokkal irányítják de ha így van akkor az FS-be miért van külön és megoldható hogy joystick-on csak egy gombpár müködtesse?

exTrem
alert
Ablak módban futtatod az FS-t, undockolod a mûszerpanelt és áthúzod a kiterjesztett asztalra (másik monitor).

Hypo
PMDG-tol uj termek 737 es Konyv, akit erdekel
You have Controll

kicsit draganak tartom ahhoz kepest hogy mint konyv belul inkabb egy sima pdf re hasonlit, tipo szempontbol siralmas igy konyvet nem kene kiadni de ok tudjak, szoval akit erdekel az nezheti.

halkan megjegyzem hogy a regi 118 oldalas PMDG 737-NG Advanced Tutorial V2.pdf nel jobbat nem irtak es az ingyenes.

Üdv mindenkinek!
Most ismerkedek a FS2004 többmonitoros lehetõségeivel. Kérdésem az, hogy két monitort lehet-e használni egyszerre, (FS2004-hez) Nvidia kártyával, egy gépen? Egyik monitoron lenne maga a táj, másikon a mûszerek. Olvastam egy WidevieW nevû segédprogramról. Ez mindenképp kell a multiscreenhez. Ha nem, akkor hogy lehet enélkül megoldani?
L Viper
Köszi a választ.
Hypo
Es vegre a varosok varosnak neznek ki nem pedig sok kis dobozka egymas mellett

Hypo
Hali Nekem a Pro van, csak ajanlani tudom, UT USA es EUR al egyutt nagyon szepen musixk, nagyon eles lesz a talaj textura, nekem joval kevesebb a blurr vele.

L Viper
Sziasztok.

Kérdezném, hogy van közületek valakinek tapasztalata a Ground Environment 2006-al, illetve a Ground Environment Pro-val kapcsolatban?

Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne jobb.

A screenshotok alapján meg fõleg nem, mert a régebbi verziósról szerintem jobb screenek vannak fent, bár a mérete jóval kisebb a Pro verziónál.

Ground Environment 2006

Ground Environment 2006 -több kép.

-----------------------

Ground Environment Pro

Ground Environment Pro -több kép.

Ennyire Külömbözik a két verzió textúrakészlete, vagy csak a képeket válogatták a régebbi verziónál okosabban?
Hypo
Nem mozgo szimulatorok, ezeknel szerintem felesleges hogy razkodjon, eleg ez, a razkodas hydraulika nagyon megdragitana.

azert nem olcso max a kulfoldieknek, mert mondjuk egy utvonal repules minimum 2 ora, es akkor holvan meg az utvonal tervezes idojaras stb.
szerintem egy 120 euro minimum.

De en is kiprobalom, max aki akar mehetunk egyutt egy oda vissza utvonalra😊

i robot
Ezek mozgó szimulátorok? Képet nem találom. Se az A320 belsejérõl.
Furán olcsó.
érdemes ezt is megtekinteni: www.virtualaviation.co.uk

Átstartolásról ha tud valaki bõvebb leírást írja meg plz. Amit nem értek, hogy pl. LHBP 13L-nél átstart után van HOLDING TPS-nél, viszont 13R-nél csak vissza vezet a final-ra. Ilyenkor ATC-nek kéne kijelölnie egy pontot ahol várakozni lehet ha szükséges!? + ha kapok egy go around utasítást akkor jó-e ha így csinálom: MCP-n N1 +AP bekapcs -> utána követi az átstartolás utánra kijelölt útvonalat.

13L tps holding

exTrem
Erre kíváncsi vagyok nagyon, tuti befizetek rá ...

Hypo
HIGHFLY
Jo lenne kiprobalni 15 rugo egy ora😊

Hi! Nem kell RTE részbe beérni a célreptér ICAOdják elég cask utolsó pontot, de ha beirod akkor LEGS-nél könnyen változtathatsz rajta vagy törölheted!Sok sikert!
Üdv,
nézzz utána youtubeon sok video van fmc programozásrol!!! én is onnan tanultam meg

Megint én hibáztam, az FMC-nél az utvonalaknál megkel adni a start meg a célrepteret és utána az utvonalpontokat, és én az utvonalpontokhoz is odairtam a célrepteret ami összezavarta a STAR eljárást, lassan de azért kezdem megfeleérteni a dolgokat de mig mindent megértek ahoz még kell egy kis idõ.

Hypo
Ja szep lett, par dolog meg bugos, de jo kis cucc😊

Clidey
Nagyon jó kis röpcsi ez (is).
Én amúgyis szeretem a Carenado termékeket, iszonyat jól tudnak textúrázni az ottani skacok... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Cerenado kijott a cessna 150 el fs2004 ala szep kis gep.
Cerenado

CptSAB
Belefogtam a Jan Moravec féle Szu-22 M4 festés átalakításának. Szegény ember vízzel fõz.. ha egyszer M3 és UM3 nincs. De ez a vas legalább repül "normálisan" nem kell belenyúlni száz helyen a cfg-be, nem kell az air fájllal veszõdni, és nem utolsó sorban a cseh úriember tudja, hogy mi a csûrõ, a féklap.. nem látni tõle olyan kombinációkat mint az F22, YF-23-tól, szemben egy az 50-es 60-as években fejlesztett vasmadártól. Az asszimetrikusan kitérõ vízszintes vezérsíkok, a fékszárnyként mûködõ csûrõk!!!!, elég bizzarrr... képet festettek a kis japán gépérõl. Rep. dinamikát meg amúgy sem ismer Kazunori Ito.
Clidey
Mert az FSX-es verzióba is csak azért került bele, mert véletlen találtam egy olyan generic object-et ami hasonlít rá. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Sziasztok!

Lehet, hogy idétlen a kérdés, de az aerosoft budapest sceneryhez nem lesz egy olyan javítás ami tartalmazza a megyeri hidat?
Piti dolog, csak a teljesség kedvééért... 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB