MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van remény a 2004-et vistára telepíteni?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Ha valaki vol benne megmondaná hogy történt-e valami szokatlanság ?
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

thx
Én ezt használom, szinte mindent tud, ami nekem kell. Takarít, defragmentesít stb. A free verziót.
bye
(javaslom, hogy kitörlés elõtt mentsd el valahova, ha netán valamiért vissza szeretnéd rakni)
Köszönet Alertnek, tõle származik a megoldás.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
kérdésem van: a fenti linkek közötti navigációs anyagban lévõ gyakorló kört repkedem már jónéhányszor a beépített 737-tel és a problémám, hogy néha rendesen sikerül leszállni, de néha:
- vagy amikor átkapcsolom a robotpilótát APP módba, akkor egyszerûen elrántja felfelé és 30-40 fokban elkezd emelkedni a gép, pedig APP-t akkor kapcsolok, mikor középen van a függõleges "irány",
- vagy ha rendesen elkapta az ILS-t, akkor mikor a küszöbnél lekapcsolom a robotpilótának mindenét (auto throttle-t is) akkor ugyanez, hogy elrántja felfelé ezerrel, pedig az ILS-t végig szépen követte a gép.
lehet, hogy amitt van, hogy még nem vettem joystick-ot végelgesen és billentyûzetrõl irányítom és így "úgy marad" valami?
vagy más ötlete van valakinek?
köszi
elvileg minden esetben akko
Logbook, recorder, weahter, acars minden ami kell egy pilotanak.
FsFlightKeeper
Van a függõleges vezérsik ezt a Num+0 Num+Ente-el lehet vezérelni és van a jobb-bal kerékfék amit fordulónál használnak az F11 F12 az FS-ben, én úgy tudom mindkettõt a pedálokkal irányítják de ha így van akkor az FS-be miért van külön és megoldható hogy joystick-on csak egy gombpár müködtesse?
You have Controll
kicsit draganak tartom ahhoz kepest hogy mint konyv belul inkabb egy sima pdf re hasonlit, tipo szempontbol siralmas igy konyvet nem kene kiadni de ok tudjak, szoval akit erdekel az nezheti.
halkan megjegyzem hogy a regi 118 oldalas PMDG 737-NG Advanced Tutorial V2.pdf nel jobbat nem irtak es az ingyenes.
Most ismerkedek a FS2004 többmonitoros lehetõségeivel. Kérdésem az, hogy két monitort lehet-e használni egyszerre, (FS2004-hez) Nvidia kártyával, egy gépen? Egyik monitoron lenne maga a táj, másikon a mûszerek. Olvastam egy WidevieW nevû segédprogramról. Ez mindenképp kell a multiscreenhez. Ha nem, akkor hogy lehet enélkül megoldani?
Kérdezném, hogy van közületek valakinek tapasztalata a Ground Environment 2006-al, illetve a Ground Environment Pro-val kapcsolatban?
Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne jobb.
A screenshotok alapján meg fõleg nem, mert a régebbi verziósról szerintem jobb screenek vannak fent, bár a mérete jóval kisebb a Pro verziónál.
Ground Environment 2006
Ground Environment 2006 -több kép.
-----------------------
Ground Environment Pro
Ground Environment Pro -több kép.
Ennyire Külömbözik a két verzió textúrakészlete, vagy csak a képeket válogatták a régebbi verziónál okosabban?
azert nem olcso max a kulfoldieknek, mert mondjuk egy utvonal repules minimum 2 ora, es akkor holvan meg az utvonal tervezes idojaras stb.
szerintem egy 120 euro minimum.
De en is kiprobalom, max aki akar mehetunk egyutt egy oda vissza utvonalra😊
Furán olcsó.
érdemes ezt is megtekinteni: www.virtualaviation.co.uk
13L tps holding
Jo lenne kiprobalni 15 rugo egy ora😊
Üdv,
Én amúgyis szeretem a Carenado termékeket, iszonyat jól tudnak textúrázni az ottani skacok... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Cerenado
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...