MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strami11
Te jó ég... ez kész "vissza pattanok" meg "Te hogy kezted" "11 éves vagyok" figyelj: Ez egy olyan jaték aminek szimulator a neve, nem holmi veletlen miatt, ez nem first person shooting, hanem tanulast igenylo HOBBY. amugy meg azert pattansz vissza mert -1000 feletti T/Dr vagy valahogy ilyen koruli alapbol crashnek veszi.
Amugy tenyleg ne kuldj mar ennyi hozzászolast, mert faraszto. Koszi
Ui.: Ezentul naponta olvasni fogom ezt a topicot... <#idiota>

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Papirzacsi
Hétvégi eltávon vagy a zártosztályról? Szemétnek a szemétben a helye!bye<#banplz>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Na zsibbadj el... unalmas...

www.smart-bus.hu

Nektek (skizo is vagy? <#eplus2>) nem az õ hiányzik, hanem némi intelligencia. <#beka3>
hello
ti tudtok arrol az ûrhajó felövölrõl (bocsi nem tom hogy hívják máskép) ami Floridában van (ez a játékban van) oda mentem helikopterrel és állandoan lövik fel az ûrhajókat és azt szeretném megtudni hogy valaki láta-e már és meg tudná mondani hogy hogy hívják ezt az állomást ugyanis letöltöttem 1 ûrhajót és hátha ott fel tudok szállni vele
köszi
Ti mindennap itt vagytok a fórumon ?

Köszönöm !
Egyébként mielõtt kritizálnál 11 éves vagyok .

Papirzacsi
Mint egy profi, és nem küldözgettem percenként egy mondatos hozzászólásokat a forumokba.:-)
Nem írtad le mit értesz "nem jól szállok le" alatt. Ha azt, hogy beleállsz orral a földbe és törés helyett elpattansz, akkor kis utánna olvasással a realism settingsben tudod orvosolni a dolgot. Ha azt, hogy simán elszarod a kilebegtetést, akkor meg kis gondolkodással kérdés nélkül magadtól is rájöhetnél a megoldásra, fõleg ha legalább videón láttál már szép leszállást. Na melyik eset áll fent?
Továbbá nem baj, ha nincs joyod, anélkül is el lehet kormányozni, csak picit nehezebb.

L Viper
Pl. repülés közben nyomd meg az ALT-ot és keresd meg fent a realism opciót, majd vedd fel nehezebb szintre. Ha akarod külön külön is állítgathatod az egyes dolgokat, értem ez alatt a crash-t is.
Papirzacsi
Elfogyott az õ, karácsonyig már nem is szállítanak.
Ha normális résztvevõje lennél ennek a topiknak, tudnád, hogy sosem a helyesírást, az elgépelést kritizáljuk. Megesik, hogy az ember elír, eltéveszt egy betût, de az ly-t kihagyni már nem elírás, hanem egy folyamatosan terjedõ hülyeség.
Szóval örülünk, hogy benéztél. A frissen szerzett ismereteiddel akár vissza is vonulhatsz a barlangodba, majd szólunk ha elõjöhetsz.bye

Nem vagyok béna csak kezdõ te hogy játszottál a játékkal legelõször ???

Öcsisajt! Akkor szólj be mások helyesírására, ha már megtanultad, hogy eszik-e vagy isszák! Az "elöbb" szót õ-vel írják, világos?! <#mf2><#mf2><#mf2> Visszavehetnél az arcodból...<#boxer><#violent>
ÉS hogy kell beállitani h törjön a gép lécci irjátok le ! köszönöm

Kösz, megpróbálom.

Egyébként a konfig:
Intel Pentium 4, 3000 MHz
Asus P4C800
NVIDIA GeForce 7600 GT (256 M😎
PC3200 DDR SDRAM 2048 MB

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Nagy baj ha nincs joy om ?

alert
Érdekes. Nem hinném, hogy rosszak a textúrák. Próbáld meg azt, hogy egy ilyen kamera pozícióban, mint a képen megállítod a repülést Y-al (slew mód) és hagyd úgy a gépet 5-10 percre, ne nyúlj semmihez. Ha idõ közben megjavul, akkor lassú a géped vagy valamiért lassan tölti a textúrákat.
Nekem olybá tûnik, hogy a dawn-dask-day texture blending nem egyenletesen változtatja a fényerejét az egyes szegmenseknek. Ha 5-10 perc után megjavul vagy változik, akkor próbáld meg kikapcsolni a Dawn/Dask texture blending-et és nézd meg úgy milyen.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Tudna-e segíteni valaki, hogy mitõl van ez a texture hiba a vizen és hogyan lehetne megszüntetni ezt a jelenséget?
A Zinertek - Ultimate Water FX van telepítve.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

L Viper
Visszapattan ??? Szerintem nem állítottad be a realismban, hogy törjön a gép.
Papirzacsi
Mert béna vagy! Ráadásul viszket az ujjad, hogy rákattintson a mehet gombra és elöbb kérdezel, mint gondolkodsz. Bezárt az ovi a 7végére?

ÉS mér pattan fel a földröl ?

És a grafika ?

faq, katt a banerre

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

-o

Ja és a grafikája se olyan mint a képeken és csak egy opár légitársaság van ...

learning center, meg joy, meg tanulás, tanulás, tanulás

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

lécci válaszoljatok

Sziasztok !
Nekem már kb 3 hónapja van meg az MS Flight Simulator 2004 és egyszerüen nem tudom irányitani a gépet nehéz a kezelése és a gps t sem nagyon értem.
Nem lehet könnyebre állitani meg ha nem jol szálok le akkor felpattan a földröl ezeket meg lehet oldani ??
Köszönöm elõre is !!!

Papirzacsi
Szomorú dolog, viszont nem kéne átvenni az újabban elterjedõ butaságot, ami úgy terjed mint oviban a bárányhimlõ.

Nem virtuálisan egy hónapja vették le. Köszi
Papirzacsi
Vedd úgy, hogy virtuálisan most törtem el a kezed a "meik" szóért! Úgy kell írni ,hogy melyik!

alert
Ha beírod a google-be, hogy fsuipc, akkor az elsõ találat rögtön a hivatalos oldal lesz. A hivatalos oldalról általában a legújabb verziókat lehet letölteni 😊

Bocs csak még egy kérdés.Hanyas verziót keressem? Meik a legújabb?
Köszi a választ! Nos igen LNAV benyomva utvonal aktív tehát ahogy kell.Valószínû hogy FSUIPC.dll probléma.NA erre pont nem gondoltam. Köszi mégegyszer.
alert
Ezt így elég tágan fogalmaztad meg és sok kérdést hagytál magad után 😊 pl LNAV-ot benyomod? Az útvonal aktív? ITT találsz komplett magyar leírást a PMDG 747-rõl. Elõször javaslom ellenõrzid, hogy az FSUIPC.DLL-ed új verziójú-e, mert az szokott robotpilóta galibákat okozni. Ingyenesen letölthetõ.

Sziasztok!
Kérdésem az lenne az ahoz értõkhöz, hogy a PMDG 747-es gépem mért nem akarja tartani az FMS-be táplált fordulópontokat, pld.. egy utvonal megkezdését megelõzõ beállított reptérelhagyási SID pontokat.Egyszerûen kifordul az ívrõl, valamikor magát az utvonalat sem tartja. (frissített AIRAC telepítve)
KÖszönet LIZI
Üdv, Mindenki!
Segítséget kérnék.
Keresek Fs9-re olyan kiegészítést, amin rajtavan Szandaszöllõs (LHSS).
Az Fs2002-ben benne volt. Szerintetek létezhet?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Hypo
Hypo
Hat eloszor is winxp optimalizalasa, defrag, services. aztan fs2004 fel, majd megint egy defrag, en aztan a nagyobb kiegeket rakom amik landclass es mesh es texturak, aztan johetnek a kisebb teruletek, majd a vegen a repterek.

Röviden segítenél abban, hogy mit és milyen sorrendben érdemes telepíteni? (patch, kiegészítõk) Nagy gépek egyelõre nem érdekelnek...

www.smart-bus.hu

Hypo
En maradtam fs9 nel mindent letoroltem ujraraktam, tobb napom rament minden scenneryt cuccot beloni de most mar szuper, fsx meg majd egyszer ha majd mar fs9 et unom akkor. Igaz annyi gondom nem volt vele, de most amilyen gepekkel es ahol repulok oda fs9 nagyon megfelel.

Na ez adta meg a végsõ lökést, hogy ne foglalkozzak tovább az FSX-el! Hiába Alert leírása, 1680x1050-s felbontás mellett szinte hatástalan... nincs kedvem tovább szenvedni vele...

www.smart-bus.hu

exTrem
Ez tuti ütni fog !

Hypo
FSX hez nem reg jott ki a REX gyonyoru felhok viz idojaras, na a fiuk bejelentettek hogy keszul fs9 hez is AAAAAAAAAAAAAAHHHH!

REX for FS9

L Viper
Debrecen sem kevésbé érdekes, ahogy változik évrõl - évre. Bontás, építés.
:-)
pateszi
Sziasztok,
Sajnos nem fényképeztem mikor arra jártunk, pedig elég döbbenetes az elhagyatott régi laktanya, majd utána az új reptér kontrasztja. Arra gondoltam, hogy elõbb-utóbb csak eltakarítják a romokat, nem érdemes a modellezésükkel vacakolni.... (Mondjuk Szentkirályszabadja talán még dúrvább.)
FSX-es tesztelésre szívesen vállalkoznék, mielõtt kiadjátok.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

i robot
Huuu én nagyon várom ezt a repteret! Esetleg tudtok bökni egy idõpontot kb mikorra lesz meg? köszi

m814
Szervusztok.
Ha elkészül a 9-es változat nagy valószínüséggel át fogjuk írni hogy 10 alatt is használható legyen.Más.Nagyon kevés fényképpel rendelkezünk az új és a régi terminál közötti területen lévõ objektumokról,pl.hangár stb.valamint a volt laktanyáról.Ha valakinek vannak képei ezekrõl,mindegy milyen minõségben,és elküldené az [email protected] címre,nagyban megkönnyítené a dolgunkat.Köszi

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

pateszi
Szia,
Ha majd ki lehet próbálni, megnézzük FSX alatt is. Ha valami nem mûködne, megírom majd hogy hogyan lehet megigazítani. Persze vannak olyan részletek is, pl. az évszakonként változó scenery elemek, vagy a rádióról vezérelhetõ hangárkapuk, amiket az FSX nem támogat. Ezekrõl le kell mondani, de ettõl a scenery még használható lesz.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

i robot
Ez így egészen jól hangzik, csak én nem tudok szerkesztgetni ha kell.

Hypo
Persze!