MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Magyart nem, de angol az van.. Legalabb is ezt talaltam miutan hasznaltam egy search engine-t.
http://www.flightsimworld.com/forums/index.php?showtopic=37231
Bunkerek? Ha nem lennenek ott valoszinu a scenerybe se lenne.
Strami
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Bárki játszhat jól az fsben, még egy 3-éves is, nem errõl van szó. Az a bibi, hogy ahhoz, hogy rendesen tudj játszani vele, elég nagy és tág ismeret bázis szügséges, nem úgy mint a GTA-hoz, és az egyéb már ajánlgatott FPSekhez. Ezt a tudást pedig leginkább önálló "munkával" kell felszedned magadra, mert itt a forum keretein belül nem lehet kellõen és mindenre kiterjedõen elmélyülni. Márpedig ha egyedül nem boldogulsz pl. az útvonalszerkesztõvel, akkor a bonyolultabb, tényleges tudást igénylõ problémákkal hogy fogsz megbirkózni? Tehát nem kell feladni, ha érdekel a téma, akkor már ilyen fiatalon is el lehet kellõen mélyülni benne, csak nagyrészt önállóan tedd. ;-)
Na meg mivel nagyrészt minden angolul van, ezért az angol nyelvel sem árt megbarátkozni. Ahogy többen is monták már, tanulni, tanulni,tanulni. Szerintem a tudás nem haszontalan dolog, még akkor se, ha csak egy játékhoz kell.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Azért gyakorlok sokat már van joy om is .
jó lenne karira
na meg a pmdg md11-et meg nem decemberre ígérték?
A scenery indulása kb. február.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
És a játékba hogy kell ??
bocs nem tod átkûldeni e-mail-ben a progit amivel fel lehet menni az ûrbe mert én 1 csepetsem tok belöle hogy hogyan kell letölteni
UI:kösz
A fenti linkre kattinva megnyitod az útvonal tervezõ weboldalt.
A "Departure" mezõbe beírod az iduló reptér ICAO kódját, pl: LHBP - Budapest. A "Destination" mezõbe beírod a célreptér ICAO kódját, pl: EHAM - Amszterdam. Ezután megnyomod a "Find route" gombot.
Remélem tudtam segíteni.
Kösz a tanácsod. Küldtem pár napja egy freemailt.
Feri
Vistra Australis
Milyenek a tapasztalataitok, édemes kipróbálni ?
De nem tudom mert angolul van és én nem tudok angolul .
Nem tudom hogy kell útvonalat tervezni.
Valaki leírja hogy lehet ? A Faq ban sem találom . 😞
Sajnos régebben én is sokszor belefutottam a "Flight regulations require that you have sufficient fuel reserves upon landing (45 mn); you only had reserves for 00h12 of flight. (-300)" elmarasztaló üzenetbe. Rájöttem, hogy az üzemanyagtank szelepeit kell átállítani ahhoz, hogy elkerüljem a hasonló megrovásokat. Ugyanis induláskor - mondjuk - a center tankból táplálkozik a repülõ, de ha kifogy a centerbõl, akkor át kell kapcsolni a wingtankra (szárnyakban lévõ). Ezt az overhead panelen kell elvégezni (B747, B737). Általában az x-feed szelepek nyitáõsával megoldódik az üzemanyag ellátás.
A másik üzenet a touchdown-ra vonatkozó, a landolás gyakorlásával és jól kivitelezett kilebegtetéssel elkerülhetõ. Az FsPassengers menüjében érdemes minden repülés után a gép javítását elvégezni, hogy minden rendben legyen a géppel. Fõleg ilyan üzenet után, a futómûvek javítása nélkülözhetetlen.
Jó gyakorlást, sok szép landolást kívánok!
- nem maradt elegendõ üzemanyagod a végére (szerinte min. 45 percre elegendõ plusznak kell lenni - a valós életben ez így nem teljesen igaz - de neked csak 12 percnyi repülésre elegendõ kero maradt)
- a touchdown rate (földetéréskori vario) -694 feet volt, ami a kerekek roncsolódásához vezettek (-300 feet felett általában rossz az érték)
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Az FSPassangert használgatom a repüléseimkor és kapok- /szégyenlem/ - elmarasztaló értékeléseket is. Néha.
A legutóbbinál a következõ volt az elmarasztaló szöveg:
• Flight regulations require that you have sufficient fuel reserves upon landing (45 mn); you only had reserves for 00h12 of flight. (-300)
• You made a very hard landing at -694 ft/mn and the tires sustained damage. (-400)
Mivel sajnos nem tudok angolul és szótárral elég nehéz lefordítani, megkérnék valakit, hogy fordítsa le nekem. Kösz.
És ha még kaphatnák tanácsot a fenti, valószínü elmarasztalás elkerülésére, külön megköszönném.
Czakó
Az elõbbi elég láma kérdés volt, mert csak a szememet nem verte ki. Eddig nem nagyon nyúltam hozzá, mert nem tudtam mire való.
Szóval úgy tünik ez volt a megoldás, mert eltüntek a foltok. Gyanítom a GeForce 7600 GT (256 M😎a szûk keresztmetszet.
Mégegyszer köszi.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
A következõt csináltam.
Slew-ben folyamatosan változtattam az az idõt a Time and Season menûpontban. Spring season-ban napfelkelte elõtt még sötétben nem látszanak az eltérõ színû szegmensek. Kb. 4.30-kor kezdett felkelni a nap és onnatól fogva teljes napfelkeltéig 5.30-ig látszanak a foltok.
Utána nappali fényben jó. A foltok megjelennek a napnyugta idõszakában is amíg teljesen le nem nyugszik a nap.
...khm...izé.. hogy kell kikapcsolni a Dawn/Dask texture blending-et?
Sajnos nem tudom. <#help>#help>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
OLVASS!!! OLVASS!!! TANULJ!!! és néha értelmes kérdéseket is fel lehet tenni, kivétel az olyan: mitõl nem megy? mert ez tág fogalom.
Létezik egy Orbiter nevû programocska, ami ingyen letölthetõ. Abban tetszés szerint mászkálhatsz a légkörben és azon kívül. Megjegyzem, szükséges hozzá egy kis tudásbõvítés, de hajrá!
Honlapja
Egy magyarnyelvû oldalacska hozzá.
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Valaki meg mondaná nekem hogy melyik program szünkséges és honnan lehet letölteni hogy ki bírjak menni az ûrbe?
köszi
Bye!
Javaslom, hogy fáradj vissza a zárt osztályra. Tárt karokkal fogadnak majd!
Ha a szimulátorhoz akarsz értelmesen hozzászólni azt megteheted, de amit most mûvelsz az az ide járókat nem érdekli. Kószáljál a hülyeségeiddel a gumiszobába, ott vevõk az ilyesmire.
www.smart-bus.hu
A sajátod eltörésével sem boldogulnál segítség nélkül...<#eplus2>#eplus2><#wave>#wave>