MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exTrem
Elnézést, de a fórum nem tette be a kép linkeket, itt rengeteg képet találtok: REX v.fs9

exTrem
Készül a Real Environment Extrem FS9-es verziója:

Clidey
NC!!! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Gondoltam rá, hogy ez a progi tud ilyet, de igazából eléggé minimalista igényeim vannak,és a funkciók legtöbbje nem izgat, csak az a fránya pushback :-) De van egy régi verzióm, kipróbálom milyen, hátha bejön.;-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Hello maestro. Igaz nem minden reptérrel mûködik, de lassan minden jó scenery-vel igen, az Aerosoft - AES. Pushback-et és egy csomó más dolgot is tud. Az adott repcsit egyszer kell konfigolni, utána minden magától történik. Ráállnak az utashidak a gépre, kérésre a megfelelõ pozícióba tolnak hátra teljesen automatikusan, marshaller visz az állóhelyre, jégtelenítés, catering, amit akarsz. Ha tetszik, akkor keress meg privátban.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

az ivap pushbackje csak online mûködik?
Papirzacsi
Urak! Minap rámjött a 737-esezhetnék, és hát a PMDG-vel minden vagyok csak elégedett nem. Egyenesen sikítófrászt kapok a VC geometriájától, aránytalanságától, az Ariane-ban pedig több a hiba, mint ahány kellemes másodpercet el lehet repülõzni vele. Így maradt a PIC 737, ami megint csak nem a tökéletesség mintapéldája, de jobb nem vala gondoltam megpróbálkozom vele, úgysem repültem még vele komolyabban. Szerencsére a WILCO hozta a formáját, és összehányt egy gagyi manualt, de ha jól vettem ki belõle, akkor nincs benne pushback funkció, szemben a már jól megszokott PMDG747-tel és LevelD 767-tel. Na most a túl körülményesre sikeredtt bevezetés után megkérdezném, hogy milyen progit tudnátok ajánlani a puchbackhez?

alert
Nincs igazán szükség magyar leírásra. A program rendkívül primitív. Megnézed a billentyûzetkiosztását és ha kipróbálod õket vagy elolvasod azt az 1 szót, ami a funkcióját jelenti, már tudod is, mit csinál.

Strami11
Hali!
Magyart nem, de angol az van.. Legalabb is ezt talaltam miutan hasznaltam egy search engine-t.
http://www.flightsimworld.com/forums/index.php?showtopic=37231

Bunkerek? Ha nem lennenek ott valoszinu a scenerybe se lenne.
Strami

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

A bunkerek realban is tényleg ottmaradtak?
Sziasztok! Tudna valaki esetleg magyar leírást az active camera programhoz?
Papirzacsi
Mondanám, hogy gyerekes a kérdés, de végülis... :-)
Bárki játszhat jól az fsben, még egy 3-éves is, nem errõl van szó. Az a bibi, hogy ahhoz, hogy rendesen tudj játszani vele, elég nagy és tág ismeret bázis szügséges, nem úgy mint a GTA-hoz, és az egyéb már ajánlgatott FPSekhez. Ezt a tudást pedig leginkább önálló "munkával" kell felszedned magadra, mert itt a forum keretein belül nem lehet kellõen és mindenre kiterjedõen elmélyülni. Márpedig ha egyedül nem boldogulsz pl. az útvonalszerkesztõvel, akkor a bonyolultabb, tényleges tudást igénylõ problémákkal hogy fogsz megbirkózni? Tehát nem kell feladni, ha érdekel a téma, akkor már ilyen fiatalon is el lehet kellõen mélyülni benne, csak nagyrészt önállóan tedd. ;-)
Na meg mivel nagyrészt minden angolul van, ezért az angol nyelvel sem árt megbarátkozni. Ahogy többen is monták már, tanulni, tanulni,tanulni. Szerintem a tudás nem haszontalan dolog, még akkor se, ha csak egy játékhoz kell.

persze, de ez elég érdekes kérdés.A kettõ nem zárja ki egymást...lol
Inkább GTA zni szoktam de sok gyakorlással még játszhatok jól az FS ben ?

Clidey
Half Life, Doom és az ehhez hasonlók.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Mi az a first person shooting ?

Azért gyakorlok sokat már van joy om is .

L Viper
<#vigyor3><#eljen>
nem tudjátok mikor jön ki rex fs9-re?
jó lenne karira
na meg a pmdg md11-et meg nem decemberre ígérték?
w77d
nem tudjátok véletlenül, hogy Ferihegynek most ki a biztonsági igazgatója???

Papirzacsi
Ez így már ígéretesnek tûnik, láthatnánk képeket más szemszögbõl, nagyobb felbontásban is?

m814
Indulás Sármellékrõl.

A scenery indulása kb. február.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Strami11
Adi200 van egy ugynevezett jatek stilus amit first person shootingnak hivnak, ha anyukad engedi, szerintem inkabb azzal probalkozz, mert FS-sel sok szenvedes lesz..

bocs a helyesírási hibákér csak a hugom nem hagy .

Jó de itt ezt nem értem bairtam azt amit te pédának és rányomtam a fins routera.

És a játékba hogy kell ??

CptSAB
Bocs, de ha a letöltése problémákat vet fel, akkor szerintem a több mint 100 oldalas leírás sem lesz sétagalopp. De azért remélem nem lesz igazam.. <#awink>
hello papírzacsi
bocs nem tod átkûldeni e-mail-ben a progit amivel fel lehet menni az ûrbe mert én 1 csepetsem tok belöle hogy hogyan kell letölteni
UI:kösz
http://rfinder.asalink.net/free/
A fenti linkre kattinva megnyitod az útvonal tervezõ weboldalt.
A "Departure" mezõbe beírod az iduló reptér ICAO kódját, pl: LHBP - Budapest. A "Destination" mezõbe beírod a célreptér ICAO kódját, pl: EHAM - Amszterdam. Ezután megnyomod a "Find route" gombot.

Remélem tudtam segíteni.

Szervusz István!
Kösz a tanácsod. Küldtem pár napja egy freemailt.

Feri

L Viper
Próbálta már valaki ezt az FS9-hez ingyenes Ausztrália scenery-t ?

Vistra Australis

Milyenek a tapasztalataitok, édemes kipróbálni ?

Nem rég írta valaki hogy nézzem át a learning centert .

De nem tudom mert angolul van és én nem tudok angolul .

sziasztok !

Nem tudom hogy kell útvonalat tervezni.

Valaki leírja hogy lehet ? A Faq ban sem találom . 😞

Helló Feri!

Sajnos régebben én is sokszor belefutottam a "Flight regulations require that you have sufficient fuel reserves upon landing (45 mn); you only had reserves for 00h12 of flight. (-300)" elmarasztaló üzenetbe. Rájöttem, hogy az üzemanyagtank szelepeit kell átállítani ahhoz, hogy elkerüljem a hasonló megrovásokat. Ugyanis induláskor - mondjuk - a center tankból táplálkozik a repülõ, de ha kifogy a centerbõl, akkor át kell kapcsolni a wingtankra (szárnyakban lévõ). Ezt az overhead panelen kell elvégezni (B747, B737). Általában az x-feed szelepek nyitáõsával megoldódik az üzemanyag ellátás.

A másik üzenet a touchdown-ra vonatkozó, a landolás gyakorlásával és jól kivitelezett kilebegtetéssel elkerülhetõ. Az FsPassengers menüjében érdemes minden repülés után a gép javítását elvégezni, hogy minden rendben legyen a géppel. Fõleg ilyan üzenet után, a futómûvek javítása nélkülözhetetlen.

Jó gyakorlást, sok szép landolást kívánok!

Hello, én nem ismerem a mûködését, de ezekkel van baj:
- nem maradt elegendõ üzemanyagod a végére (szerinte min. 45 percre elegendõ plusznak kell lenni - a valós életben ez így nem teljesen igaz - de neked csak 12 percnyi repülésre elegendõ kero maradt)
- a touchdown rate (földetéréskori vario) -694 feet volt, ami a kerekek roncsolódásához vezettek (-300 feet felett általában rossz az érték)

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Üdv!
Az FSPassangert használgatom a repüléseimkor és kapok- /szégyenlem/ - elmarasztaló értékeléseket is. Néha.
A legutóbbinál a következõ volt az elmarasztaló szöveg:
• Flight regulations require that you have sufficient fuel reserves upon landing (45 mn); you only had reserves for 00h12 of flight. (-300)
• You made a very hard landing at -694 ft/mn and the tires sustained damage. (-400)

Mivel sajnos nem tudok angolul és szótárral elég nehéz lefordítani, megkérnék valakit, hogy fordítsa le nekem. Kösz.
És ha még kaphatnák tanácsot a fenti, valószínü elmarasztalás elkerülésére, külön megköszönném.

Czakó

Köszönöm.
Az elõbbi elég láma kérdés volt, mert csak a szememet nem verte ki. Eddig nem nagyon nyúltam hozzá, mert nem tudtam mire való.
Szóval úgy tünik ez volt a megoldás, mert eltüntek a foltok. Gyanítom a GeForce 7600 GT (256 M😎a szûk keresztmetszet.
Mégegyszer köszi.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

alert
Bemész a settings-be és kiveszed a pipát a checkbox-ból 😊

Azt hiszem az lehet a hiba amire gondoltál.
A következõt csináltam.
Slew-ben folyamatosan változtattam az az idõt a Time and Season menûpontban. Spring season-ban napfelkelte elõtt még sötétben nem látszanak az eltérõ színû szegmensek. Kb. 4.30-kor kezdett felkelni a nap és onnatól fogva teljes napfelkeltéig 5.30-ig látszanak a foltok.
Utána nappali fényben jó. A foltok megjelennek a napnyugta idõszakában is amíg teljesen le nem nyugszik a nap.

...khm...izé.. hogy kell kikapcsolni a Dawn/Dask texture blending-et?
Sajnos nem tudom. <#help>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

az én gamemem tele van minden sz***sággal van benne tank,hajó,léghajó,személyautó,busz jah meg természetesen repülõk
Hypo
Learning Center minek? Utána olvasni, ááá felesleges, joy hulyeség, oszt mi a rákért nem tudok felszállni? hogy indítom el? jaj istenkém segítsetek.

OLVASS!!! OLVASS!!! TANULJ!!! és néha értelmes kérdéseket is fel lehet tenni, kivétel az olyan: mitõl nem megy? mert ez tág fogalom.

Papirzacsi
ööö... Az fs2004-ben erre nincs lehetõség, de lehet nem is így értetted.

Létezik egy Orbiter nevû programocska, ami ingyen letölthetõ. Abban tetszés szerint mászkálhatsz a légkörben és azon kívül. Megjegyzem, szükséges hozzá egy kis tudásbõvítés, de hajrá!
Honlapja
Egy magyarnyelvû oldalacska hozzá.

Papirzacsi
Úgylátom már bezárták vagy miaszösz, pedig szárad a szemem... :-D Azért thx.

Adi200 figyelj! Strami kollega <#papakacsint>nagyon helyesen megfogalmazta, ez hobby ami rengeteg tanulással jár. Tényleg javaslom, hogy a learning centert vizslasd át,és van egy flight lessons opció is, ahol egészen az alapoktól megtanulhatod a gép irányítását, és a navigációt, stb... Türelem, attól, hogy 11 éves vagy, nekifoghatsz, csak nehogy úgy járj mint egyesek (bocs Bálint nem bírtam kihagyni :-)) akiket eltiltottak a gép elöl, mert a tanulás helyett elmentek inkább egy LHBP-LFPG útra... A bannerben meg tényleg elég sok minden megtalálható.

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Helló
Valaki meg mondaná nekem hogy melyik program szünkséges és honnan lehet letölteni hogy ki bírjak menni az ûrbe?
köszi
alert
Zacsi neked ajánlom a most nyílt buszos topicban a témát megnyitó srác hozzászólásait. Egyetlen szót és mondatot sem sikerült neki leírni 😄DD Én már sírok <#idiota>

Kb 12-16 éves lehetsz ráérõs és borzalmasan béna, társaság nélküli. Szóval szerintem találj ki egy képzeletbeli barátot és szorakozz vele!
Bye!
Isti1
Ugyan már, mégis ki vagy te, hogy ilyeneket írogatsz ide?<#banplz>
Javaslom, hogy fáradj vissza a zárt osztályra. Tárt karokkal fogadnak majd!

L Viper
Eddig hol kószáltál szemétke?

Ha a szimulátorhoz akarsz értelmesen hozzászólni azt megteheted, de amit most mûvelsz az az ide járókat nem érdekli. Kószáljál a hülyeségeiddel a gumiszobába, ott vevõk az ilyesmire.
A sötétke találóbb lenne! Esetleg még a lelki sérült is találó lehetne...

www.smart-bus.hu

Strami11
mar értem honnan a neved.

Ugyan már, Pityuka! Talán bizony eltöröd a kezem?<#wow1><#nevetes1>
A sajátod eltörésével sem boldogulnál segítség nélkül...<#eplus2><#wave>