MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
akkor itt van a baj, ez nálam nincs. Van ötleted hogy miért nem lesz ilyen bejegyzés. Mint írtam más programnál megcsinálja.
Bár furcsa de a FS bejegyzést sem találok.
Nem értem mi lehet, pedig egy éve minden hiba nélkül futott az FS.
Nem lehet, hogy az a baj, hogy feltettem az FSX-et kb 2 hete, aztán leszedtem mert nem annyira megy még a gépemen, aztán ez kavarhatott össze a reg.-ben. Persze másik HDD-re dehát a Windows XP ezt nem "érti"
Amúgy van egy "válasz erre" felirat a hozzászólásokban, ha használod egyértelmûbb lesz kinek írsz.
sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\
helyen van olan bejegyzés hogy PMDG vagy hasonló. Cak mert nekem nincsen, és pld. Wilco Publising meg van. Meg egyéb is amit most az elõbb telepítettem hogy kipróbáljam más program megtalálja-e az FS-t.
kösz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egy tapasztalatot én is megosztanék, ha már szóbakerült az FSUIPC. Mostanában elég sokszor elszáll az fsem mindenféle memória problémával. Nem tudom rá a megoldást sajna, nem is ez a nagy tapasztalat, hanem hogy több ízben fordult elõ, hogy ilyen fagyás után elveszett az fsuipc.dll. Ne kérdezzétek hogy lehetséges ez, mert nem tudom, de megtörtént.Szóval ha egyszer azt látjátok nem jelenik meg az fsuipc a menüben, érdemes azonnal lecsekkolni a dll-t, mert eltûnhet.:-)
ismétlem ez az én tapasztalatom 😊 Örülj neki h vígan fut nekem sajnos nem😞 😊
Egyébként nekem sincs fent jelenleg a 737, és vígan elfut egymás mellett a 747 és a 767.:-)
Szerinted egy FSUIPC újratelepítés segíthet?
Az egyetlen probléma ami nálam elõfordult, hogy nem lhet elöbb installálni a 747-et, aztán a 737-et, mert felülirkálja a 737 régi installere a 747 installer által telepített újabb fileokat, többek között az fsuipc.dll-t is.De erre is csak annyi a megoldás, hogy elöb a 737-et, majd a 747-et teszed fel. Viszont nálam a LevelD sose akadt össze semmi mással.
Nekem is volt hasonló problémám , ha fel volt telepítve a LEVEL-D 767 azzal akadt össze folyton. Ha nincs fent akkor mûködik normálisan a PMDG.
Ezt csak az fs újratelepítése oldotta meg
Hátha valaki ismer választ vagy megoldást a következõ érdekes esetre:
Ma de. észrevettem egy repülés elõtt, hogy a PMDG Simulations-->LoadManager_FS2004 programmal nem tudom beállítani a gépet. A csuszkák nem mûködnek, mindenütt csak nulla kg szerepel. Nosza gondoltam leszedem a PMDG gépeket, hátha valami elmezavar van csak, MS-nél elõfordul sajnos. Ekkor kezdtem csak észrevenni a furcsaságokat. Egyrészt, ha telepítem a PMDG-B737 600/700-at nem találja az FS-t. Megadom telepítéskor az útvonalat, akkor feltelepül és mûködik is. Telepíteném a 800/900-at is, de erre azt mondja elõbb a 600/700-at vegyem meg és rakjam fel. A 747 azt mondja nincs FS2004. A registrit már átmojoltam, nem találtam benne olyan bejegyzést mint a többi gépnél. Ha meg nem PMDG-t telepítek akkor meg megtalálja az FS2004-et.
Valaki találkozott már ilyennel?
Hátha tudtok megoldást. (Az összes PMDG megvan, megvásároltam)
András
Biztonságos böngészés
Diagnosztikai oldal a következõhöz: flybywire.extra.hu
Mi a(z) flybywire.extra.hu webhely jelenlegi listázási állapota?
A webhely szerepel a gyanús webhelyek listáján - megtekintése árthat számítógépének.
A webhely egy része az elmúlt 90 nap során 1 alkalommal a gyanús mûveletek listájára került.
Mi történt akkor, amikor a Google felkereste ezt a webhelyet?
Az általunk az elmúlt 90 nap során tesztelt 4 oldal közül 3 oldal eredményezte kártékony szoftver letöltését és telepítést a felhasználó engedélye nélkül. A Google legutóbbi látogatása: 2008-12-20, a webhelyen gyanús tartalmat ekkor találtunk utoljára: 2008-11-16.
A kártékony programok között megtalálható: 11 exploit(s), 5 trojan(s), 3 scripting exploit(s). A bekövetkezett fertõzés eredményeként 2 új folyamat keletkezett a célszámítógépen.
2 domain (köztük a(z) nudeteens.in/, 78.157.143.0/) kártékony szoftvert tartalmaz.
This site was hosted on 1 network(s) including AS34655 (DOCLER).
Közremûködött-e ez a webhely ártalmas programok továbbterjesztésében?
A webhely (flybywire.extra.hu) az elmúlt 90 nap során valószínûleg nem mûködött közre egyetlen webhely megfertõzésében sem.
Tárolt ez a webhely kártékony szoftvert?
Nem. Ez a webhely nem tárolt kártékony szoftvert az elmúlt 90 nap során.
Hogyan történhetett?
Egyes esetekben harmadik felek kártékony kódot adhatnak a webhelyekhez, ami a figyelmeztetõ üzenet megjelenését eredményezi.
Következõ lépések:
* Visszatérés az elõzõ oldalhoz.
Megköszönöm az éves munkásságát a derék hackernek, aki az oldalt ilyen sikeressé tette. Persze biztos arra büszke, amikor a komplett hozzáférésemet kiiktatta. Gyanítom, soha az életben annyi fáradozása nem volt laikusként a repülés felé, mint ahány évet én eddig rászántam, és amekkora szenvedéllyel viseltetek a hazai repülés és repüléstörténet megismerése után. Bízom benne amekkora kárörömmel próbálta ellehetetleníteni a munkámat, ugyanannyira tartja a sors az õ munkáját is.
Persze ismerek sokféle megoldást, hogy az effajta gerinctelen, neadjisten a repülést szeretõnek valló emberkékkel kibabráljak. Nem feltétlen kell weboldalt készítenem, hogy a szorgosan összegyûjtött információkat megosszam azokkal, akiket érdekel esetleg a múlt és jelen. Azok akik szívesen vették, hogy a magyar repüléstörténet emlékeit összegyûjtöttem, vagy legalábbis próbáltam, mellékelve a fellelhetõ történelmi adatokkal. Nagyon sok adatot nem tudtam feltenni, mert összeomlott a wordpress. Nyugodtan mondhatom, elég szép volt a flybywire látogatottsága. Nem magamat sajnálom, mert az infók, az összegyûjtött anyagok nekem megvannak. Azokat sajnálom, akiktõl elvették ezt a lehetõséget. A flybywire, a repülés komplexitását prõbálta bemutatni mind idõben, mind pedig alkalmazásban. Hatalmas ûrt próbáltam pótólni a magam módján. Megkíséáreltem ellensúlyozni a vízfejû gyerek szindrómát.
A lényeg a lényeg, a flybywire.extra.hu jelenleg nem mûködik. Átalakítás miatt bezárta kapuit. Új formában, új elképzelésekkel 2009-tõl várható majd egyedi köntösben. És mielõtt elfelejteném, nem lesz több php és mysql.. úgyhogy pápá!!!!
valaki el tudná küldeni nekem e-mailben az advance voice client-et?
sajnos nem tudom letölteni a honlapról...
a címem: [email protected]
köszi
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem teljesen ezt mondom, de részben ez is benne van. Nagyon régen nem foglalkoztam a PSS vackaival így már nem emlékszem rendesen, hogy mennyire volt a helyén a model. A képeket elnézve messze áll a széptõl. Fõleg ezek a lógó szárnyak a repülés közben... :-D
tehát te csak azért nem ajánlod, mert support nincs hozzá?? amúgy maga a modell szép és jó??
Te pénzed, de én a PSS-rõl lebeszélnélek, eljárt felette az idõ, stb.
nem tudjátok hol lehetne megvenni õket, de nem CD kiszállítással, hanem direct download-al??
elküldtem privát üzenetben az e-mail címem, mert a tiedet nem találtam.
köszi
Egyébként megpróbáltam egy komolyabb utat repülni a PIC737-tel, de hát sírás lett a vége. A gépigénye még most az akárhanyadik peccs után is az egekben van. A naymvadt 3d modell hibáit nem igen javították, így a magassági kormány még mindig kifordul a vezérsíkból. A VC itt is torz, elég csak megnézni az EHSI-t, ami normális esetben rövidebb oldalára állított téglalap, itt meg négyzet, hogy a kormány oszlopról már ne is beszéljek. :-D Az AP egy külön hiszti. A szokásos VNAV LNAV beállítással indultam neki az útnak, de FL310 fölé nem mászott, mert elkezdte lengetni a gépet, hol +4000 hol -4000-es varióval. LVL CH módban dettó. A gép megnyugtatására átkapcsoltam V/S módba, majd mikor megnyugodott újra LVL CH-be. Kezdte elölrõl a lengést, viszont mikor visszakapcsoltam V/S-be, akkor jött a meglepi, nem jelent meg a V/S számláló, így nem tudtam állítani. :-D Ereszkedésnél jött a másik meglepi. Betekerem a HDG-et, bekapcsolom, hogy forduljon rá, erre 0,00001 másodperc alatt bevágta magát 30 fokos bedöntésbe. Lett is pár fejsérülés a kabinban, tiszta agyvelõ az utastér.
Végül egy kékhalál és újraindulás vetett véget a nem túl boldog repülésnek.
Ha küldsz egy e-mailt a címemre, akkor elküldöm.
Czakó
Szeretném letölteni az Advanced voice client-et de nem sikerül. Csak nekem nem megy, vagy a honlappal van valami baj?
ha igen honnan tudnám megszerezni?
kösz a segítséget
esetleg van valami más gyorsabb oldal, ahonnan ilyen igényes tartalmakat lehet letölteni??
www.smart-bus.hu