MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy lehet berakni a repülõket ?

Tudjuk mi az az An-225 Mrija, de mint mondták nem lehet beállni, egyszerûbb ha beállítod payloadnak.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Ebbe szeretem volna beálni a kocsival
Helo!
Igen müködik,csak Vistán ilyenkor bezokott kavarni a virusirtó.Uninstall aztán probáld meg ugy a VATSIMes connectet ha megy akkor visszateheted a virusirtót. Ha nem akkor valami más lehet a gond.
Üdv,
Hello!

Meg tudja valaki mondani, hogy Vista alatt mükõdik-e az
FSInn1.2, és az FSCopilot1,6?
Valami miatt nem tudok kapcsolodni a Vatsim-re, és már csak
ez az egyetlen ötletem maradt.

köszi
SLZ
BUÉK mindenkinek!
kipróbáltam ezt a texture_bandwith növelést, nekem alapból 60 ra volt állítva így volt pmdg 747 vc-ben default heathrow-n 10-17fps-em külsõ nézetben pedig 20-30. átállítottam elõször 90-re, így nem volt változás. aztán átállítottam 400-ra és így sem, aztán kipróbáltam 600on és 900on és 1-2fps javuláson kívül semmi nem történt. ez hogy lehet? dualcore- procim van igaz a videokártya csak egy gf7500-as de 512 megás
Vedd meg ezt, ha már kocsit akarsz szállítani.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

w77d
nah jah, de õ gondolom fel akart gurulni a rámpán 😄

De ha kikapcsolod a törést akkor nem lenne crash, viszont ha nagyon autot akarsz szállitani akkor nézd megy autó sulyát állisd be payloadként és ott az autó csak nem látszik.
w77d
nem tudod kivitelezni két okból: 1 nincs olyan funkció mint a train simben, hgoy képek között váltogass (nem is lenne értelme).
2 Amint a kocsival a gép közelébe mennél megkapnád a crash üzenetet és vége....

Mert letöltöttem 1 AN-225-öst és 1 kocsit.
Kiszeretem volna probálni a kocsi szállítását az an-ba
És az miért jó? Egyébként nem. Talán van hozzá program, de nem valószínû.

hello
Az FS-ben lehetséges olyan hogy elkezdek 1 végtelen játékot de nem akarom hogy csak egy géppel tudjak repülni na szóval hogy meglehet-e azt csinálni hogy két géppet kiválasztok és mind a 2-tõt használhatom?
Én tovább növeltem 400-nál, nem történt semmi rossz.FPS fel.(bár valaki már jelezte hogy nála nem lett jobb hanem rondább lett)

Köszi, meg van! Azt nem értem, hogy a File library keresõbe azt írom be, hogy "Dash q400" ezt a file-t miért nem adja ki!?<#wow1>
w77d
valaki esetleg tudja a választ a noob kérdésemre? 😊

CptSAB
Ha figyuzol, akkor itt ott találkozni fogsz ezzel:
dreamwings_dash_8_-q400.zip

Ha ezt beütöd a keresésbe, a legelsõ amit ki fog dobni, az a Dw Q400-as alapcsomag. 😊
Az avsimen AI aricraft-ok, Textures, repaints és modifications-ok vannak és egy panel. Az eredeti model-t nem találtam.
CptSAB
Sorry a sok elütésért, de lassan nem marad billentyûm, amin még rajta van a felirat. Hehe..
CptSAB
<#guluszem1><#conf><#ticking>
Némi keresgélés után rá fogsz szerintem akadni arra a Dreawings Q400-ra.
A Dreamwings oldala már rég nem él. Viszont AVSIM-en és mindenhol máshol rá fogsz találni.
Mit javasoltok Dash 8 q400-hoz? Több helyen egy bizonyos dreamwings design gépét mondják, de ilyen gépet és még leírását sem találtam. Az Avsim-en van egy panel kiegészítés hozzá (AI és texturák mellett), de ez is egy hozzá szükséges alapgéprõl ír.
Google-on forum oldalak vannak megadva ami vagy egy dreamwings-design.com-ra, vagy egy dreamwingsdesign.com-ra mutat. Az elõbbi valami weboldalszerkesztõ oldala, az utóbbi, pedig különbözõ keresõoldalak gyûjteménye. Itt van Dash 8 link is de érthetetlen helyekre mutatnak. Ha valaki esetleg tudna egy közvetlen linket adni, és esetleg egy manual-t.
w77d
amúgy 400 a határérték? vagy mennyit írhatok be max??

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a "show_brake_message=1" melyik fájlban található? A FAQ azt írja fs9.cfg, de én ott nem találom.

FS9.cfg -> alapértelmezett: C:/Documents and Settings/User/Application Data/Microsoft/FS9/FS9.cfg

Elolvastam képzeld el, és tovább növeltem.

Sziasztok,

Van egy MS Sidewinder FFB 2 Joystickem, amelynél a Vezérlõpultban be lehet állítani, hogy milyen erõs legyen a középre visszahúzó erõ. Viszont ha elindítom az FS2004-et, akkor eltûnik ez a "return to center" funkció, és csak az ffb hatásokat lehet érezni, viszont középállásban eléggé lötyög a joystick.
Utánaolvastam, és azt találtam, hogy a Flight Simulátorok letiltják ezt a funkciót (átírják a driverben beállított FFB profilt): http://support.microsoft.com/kb/224555

Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e valahogy az, hogy repülés közben is mûködjön a középre visszahúzás? (pl. registry buherálással?)
Shortstop
köszönöm!

m814
Elõször is,Boldog új évet mindenkinek!
MSFS Gateway
Free és fizetõs kiegészítõk tárháza.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

CptSAB
Boldog Új Évet Kívánok!
Shortstop
Elõször is boldog új évet másodszor honnan lehet letölteni repülõket a játékhoz az AVSIM-en kívül?

exTrem
Nagyon Boldog és repülésekben gazdag új évet a fórumozóknak és minden idelátogató tagnak 😊. Sok siekrt az újsztendoben is !
<#integet2>

Sziasztok!
Egy elég rucsa problémám adodott.Ujrahuztam a Windowst repülni akarok látom nincs bekaribrálva a joy. Pedál bedugva(CH) Szarv is.Ch Manager-t megnyitom nem találja az eszközt. Átdugom az elsõ(aza ami a gép elején van) USB-be mindketõt bekariblárom oké. Nade nem ismeri fel a Játékvezérlõk között a Windows. Mondom ez király, visszadugopm hátra akkor felismeri csak a kalibrálási dolgokat nem menti el. Nem tudom egyszerûen mi lehet soha nem csinált ilyet. Magyarul az elsõ USB-be a CH ismeri fel de a Windows nem a hátsókba meg forditva...
Válaszotokat elõre is köszönöm
Csak az FS9 FAQ-ot kellett átolvasnod
"...A konfigurációs fájlban keresd meg a TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=40 bejegyzést. A 40-et írd át 400-ra, ha legalább 128 MB memóriával rendelkezik a VIDEÓKÁRTYÁD. Ez óriási mértékben növeli a textúrák betöltésének idejét. Ha kevesebb memóriával rendelkezik a kártyád, akkor 200-400-ig próbálkozz..."
Sziasztok! Nagyon boldog újévet kívánok mindenkinek!
Szia!
Az jó és ezt a scenery.cfg-ben csinálod?
Szia!
Igen elírtam, szoval domborzat, de a 2005 van meg nekem.
Ha a Pilot's GMBH cég FSGLOBAL(2008) -ról van szó, akkor az nem textúra, hanem mesh (domborzat).
Közben találtam megoldást FPS problémára: a texture_bandwidth_mult=400 -at növeltem sokkal, én nem történt más, csak az FPS szám növekszik azóta is ha növelem:-)

Értem én, de a múltkor amikor újraraktam az FS-t akkor LHBP stabilan 70 FPS volt(PMDG VC)... és azóta nem igazán raktam rá olyan eget rengetõ dolgot hogy köze lenne hozzá...(FPS korlátom 30FPS)

Ezt sikerült alkotnom sajna LHBP felett semmit mert annyira leesett az FPS hogy még felgyorsítva sem látszott bebõle semmi, de ezen a videón ha megnézed gyorsitva, a kis házakon látszik mi a gond, ferihegy ugyan ilyen ,illetve a scenery széle is.
Video: FS
Mindjárt alkotok valamit (:

Talaj textúra csak az FSglobal van de ha azt nem telepítem fel csak a scenery-t akkor is ilyen sajna, pedig annyira szép ez a 2007, kár hogy ez elrontja (:
alert
A képen nem látszik ebbõl semmi, így nehéz kitalálni 😊 Esetleg egy nagyfelbontású rövid videó?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

w77d
a hullámzó pöttyök nálam akkor voltak, amikor letöltöttem valami szar talajtextúrát... valami grass vagy mi volt a neve...

Szia Peti!

Sajna a képen nem látszik annyira, csak ha repülök felé akkor, pont a reptér illetve az fs talaj textúra találkozásánál van a baj remeg a kép és villog ez a szegély. Na ezt most jól leírtam, de remélem érthetõ (:
bocsi mert hülye vagyok de én nem találtam patchet!

alert
Atyaég remélem ez lesz a legnagyobb problémád az életben 😊 Mi ocsmány a képen? Mert azon kívül, hogy a táj nem napra pontosan együtt vált évszak textúrát a reptérrel, mást nemigen látok.

alert
www.aerosoft.com

Az FSINN az nem IVAP. (:

Sziasztok.

Jut eszembe, lassan kezdek tényleg megõrülni, tudom már sokszor kérdeztelek titeket és próbáltatok is segíteni élsimítás ügyben, de a 8800gts-el nem boldogultam semmilyen beállítással sem enhancerrel stb. Tegnap gondoltam egyet és mivel szinte csak az FS-el játszom beruháztam egy Ati kártyába,(bár lényegesen olcsóbb kártya mint 2 éve a 8800gts-es volt) gondoltam eleget szenvedtem. Teljesen el vagyok keseredve. Igaz hogy pl a taxiutak már nem fûrészfogasak, de sajna az alap probléma miszerint pl Budapest 2007 -nél a reptér környéke még mindig ocsmány illetve repülés közben alacsony magasságon a föld textúra olyan mintha apro hullámzó pöttyökböl állna. Más hardver nem okozhatja ezt a hibát? mert ugy látszik nem is igazán videókártya függõ, bár az ATI-val maga a gépnek illetve az utakat szegélyezõ vonalaknak már van élsimítása és szebb is lett. A legujabb ATI driver van fent, esetleg közületek valaki tudna segíteni a driver beállításában ?

Itt egy kép a "szépségrõl" :

Elõre is köszi : Matya007