MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Igen müködik,csak Vistán ilyenkor bezokott kavarni a virusirtó.Uninstall aztán probáld meg ugy a VATSIMes connectet ha megy akkor visszateheted a virusirtót. Ha nem akkor valami más lehet a gond.
Üdv,
Meg tudja valaki mondani, hogy Vista alatt mükõdik-e az
FSInn1.2, és az FSCopilot1,6?
Valami miatt nem tudok kapcsolodni a Vatsim-re, és már csak
ez az egyetlen ötletem maradt.
köszi
SLZ
kipróbáltam ezt a texture_bandwith növelést, nekem alapból 60 ra volt állítva így volt pmdg 747 vc-ben default heathrow-n 10-17fps-em külsõ nézetben pedig 20-30. átállítottam elõször 90-re, így nem volt változás. aztán átállítottam 400-ra és így sem, aztán kipróbáltam 600on és 900on és 1-2fps javuláson kívül semmi nem történt. ez hogy lehet? dualcore- procim van igaz a videokártya csak egy gf7500-as de 512 megás
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
2 Amint a kocsival a gép közelébe mennél megkapnád a crash üzenetet és vége....
Kiszeretem volna probálni a kocsi szállítását az an-ba
Az FS-ben lehetséges olyan hogy elkezdek 1 végtelen játékot de nem akarom hogy csak egy géppel tudjak repülni na szóval hogy meglehet-e azt csinálni hogy két géppet kiválasztok és mind a 2-tõt használhatom?
dreamwings_dash_8_-q400.zip
Ha ezt beütöd a keresésbe, a legelsõ amit ki fog dobni, az a Dw Q400-as alapcsomag. 😊
Némi keresgélés után rá fogsz szerintem akadni arra a Dreawings Q400-ra.
A Dreamwings oldala már rég nem él. Viszont AVSIM-en és mindenhol máshol rá fogsz találni.
Google-on forum oldalak vannak megadva ami vagy egy dreamwings-design.com-ra, vagy egy dreamwingsdesign.com-ra mutat. Az elõbbi valami weboldalszerkesztõ oldala, az utóbbi, pedig különbözõ keresõoldalak gyûjteménye. Itt van Dash 8 link is de érthetetlen helyekre mutatnak. Ha valaki esetleg tudna egy közvetlen linket adni, és esetleg egy manual-t.
Van egy MS Sidewinder FFB 2 Joystickem, amelynél a Vezérlõpultban be lehet állítani, hogy milyen erõs legyen a középre visszahúzó erõ. Viszont ha elindítom az FS2004-et, akkor eltûnik ez a "return to center" funkció, és csak az ffb hatásokat lehet érezni, viszont középállásban eléggé lötyög a joystick.
Utánaolvastam, és azt találtam, hogy a Flight Simulátorok letiltják ezt a funkciót (átírják a driverben beállított FFB profilt): http://support.microsoft.com/kb/224555
Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e valahogy az, hogy repülés közben is mûködjön a középre visszahúzás? (pl. registry buherálással?)
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
<#integet2>#integet2>
Egy elég rucsa problémám adodott.Ujrahuztam a Windowst repülni akarok látom nincs bekaribrálva a joy. Pedál bedugva(CH) Szarv is.Ch Manager-t megnyitom nem találja az eszközt. Átdugom az elsõ(aza ami a gép elején van) USB-be mindketõt bekariblárom oké. Nade nem ismeri fel a Játékvezérlõk között a Windows. Mondom ez király, visszadugopm hátra akkor felismeri csak a kalibrálási dolgokat nem menti el. Nem tudom egyszerûen mi lehet soha nem csinált ilyet. Magyarul az elsõ USB-be a CH ismeri fel de a Windows nem a hátsókba meg forditva...
Válaszotokat elõre is köszönöm
"...A konfigurációs fájlban keresd meg a TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=40 bejegyzést. A 40-et írd át 400-ra, ha legalább 128 MB memóriával rendelkezik a VIDEÓKÁRTYÁD. Ez óriási mértékben növeli a textúrák betöltésének idejét. Ha kevesebb memóriával rendelkezik a kártyád, akkor 200-400-ig próbálkozz..."
Az jó és ezt a scenery.cfg-ben csinálod?
Igen elírtam, szoval domborzat, de a 2005 van meg nekem.
Video: FS
Talaj textúra csak az FSglobal van de ha azt nem telepítem fel csak a scenery-t akkor is ilyen sajna, pedig annyira szép ez a 2007, kár hogy ez elrontja (:
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Sajna a képen nem látszik annyira, csak ha repülök felé akkor, pont a reptér illetve az fs talaj textúra találkozásánál van a baj remeg a kép és villog ez a szegély. Na ezt most jól leírtam, de remélem érthetõ (:
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Jut eszembe, lassan kezdek tényleg megõrülni, tudom már sokszor kérdeztelek titeket és próbáltatok is segíteni élsimítás ügyben, de a 8800gts-el nem boldogultam semmilyen beállítással sem enhancerrel stb. Tegnap gondoltam egyet és mivel szinte csak az FS-el játszom beruháztam egy Ati kártyába,(bár lényegesen olcsóbb kártya mint 2 éve a 8800gts-es volt) gondoltam eleget szenvedtem. Teljesen el vagyok keseredve. Igaz hogy pl a taxiutak már nem fûrészfogasak, de sajna az alap probléma miszerint pl Budapest 2007 -nél a reptér környéke még mindig ocsmány illetve repülés közben alacsony magasságon a föld textúra olyan mintha apro hullámzó pöttyökböl állna. Más hardver nem okozhatja ezt a hibát? mert ugy látszik nem is igazán videókártya függõ, bár az ATI-val maga a gépnek illetve az utakat szegélyezõ vonalaknak már van élsimítása és szebb is lett. A legujabb ATI driver van fent, esetleg közületek valaki tudna segíteni a driver beállításában ?
Itt egy kép a "szépségrõl" :
Elõre is köszi : Matya007