MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem van egy könyvtáram amibe beteszek minden fontos addon amikor veszek valamit vagy letöltök és így nem kell mindig keresgélni ha újrarakom pl.

Egyébként nem hinném hogy a windows hibája, nem lehet mindenért azt hibáztatni.Minél több addont teszel FS-re annál lassabb és instabliabb lesz. Ugyanez van az egyszerû windowsnál is: minél több progit tesel rá, annál jobban leterheli.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

w77d
hát a letöltös kiegek install fájlait mentsd ki mondjuk cd-re, vagy másik partícióra. Miután újra húztad a wint, felrakod az fs-t, majd felpakolgatod szépen a kiegeket...

leonforce
es akkor mi a fenet lehet tenni h megmentsem..?
a mappat atraktam egy masik winyora...onnan elindult miutan kuldtem 1 shortcut-ot az asztalra(csak a beallitasaim valtoztak meg,vissza alapra)
legalabb 50ropit koltottem mar kiegekre(letoltos)...
most a szar winfos miatt bukhatom..?
hogy tudom ujra installalni h megmaradjanak..?

Seven-Four-Seven--Heavy

Saitek X52 az igazi😉

w77d
hát basszus nem tudom mit sztárolták agyon ezt a joyt, nekem nem jött be, vissza is dugtam a régit..
ezt meg hátha visszaveszik holnap, vagy levásárolhatom az árát..

w77d
www.avsim.com

Sziasztok valaki tud egy jó oldalt ahonnan repülõket szedhetek le ??

w77d
no ma vettem egy Saitek Cyborg EVO Force joyt.... hát eddig vegyesek az érzelmeim, de biztos azért, mert ez még szokatlan a régi után 😄

w77d
próbálgattam most egy darabig, de nem találtam különösebb bugot.. konkrétan melyik rész bugos?

alert
Nem egészen. Az robothoz és néhány rendszer megfelelõ mûködéséhez 9.1 kell, különben bugos.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

müködik😉
Papirzacsi
A gémkopiwörldrõl is le lehet szedni egy 9.1-re peccselt nocd exet, ha nagyon szükséges, de valószínûleg okuk volt rá, hogy a 9.1-es verziót adták meg kritériumnak. Nem biztos, hogy mûködni fog a 9.0-val.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
csak tanácsot kértem bazdmeg, meg megpróbáltam kommunikálni azzal, aki megpróbált segíteni. de látom ez téged kiakasztott, bocs, hogy megzavartam a lelki nyugalmadat...

Papirzacsi
Ha lehet, akkor nem kérünk bejelentést arról, hogy most éppen hány %-nál tart az install, vagy éppen melyik addont installod. Lehet hogy nem záporoznak itt a hozzászólások, de szerintem senki sem kíváncsi arra, hogy hány giga helyed van és egyebek. Köszi!

Egyébként a PMDG oldalán is írják, hogy 9.1-es peccs kell az installhoz, valószínûleg nem poéból írták ki.

w77d
küldtem a címem... ennek örülnék 😊

Azért ajánlottam MSN-nt mert adtam volna egy FS9.exe-t ami 9,1 update amikor telepited bemásolod fõkönyvtárba akkor elfogadja miután végeztél visszarakod a régit és menni fog. ennyi...
w77d
bassza meg az ég, újrarakom az egészet.....

Papirzacsi
Akkor vegyél egy vinyót is! Baszki ne szerencsétlenkedjél már. Tedd fel azt a nyamvadt peccset, és kész. Ami nem megy, ahhoz keress fs9.1-es update-et. Ha végképp beszarik, akkor újrakarod és kész. Nem kell 1000 addont felpakolni az fshez,mindig csak azt és akkor tedd fel, ami éppen kell.

w77d
nincs hely átpakolgatni 26gigát :S

[HUN]FaTaL
Megfogod az FS9 mappádat és elmásolod valahova. Felrakod a patchet megnézed az addonokat, ha nem megy FS9 mappa töröl és mentés vissza a helyére.

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
milyen mentést?

[HUN]FaTaL
Most erre mit mondjak😄 Szerintem másolj el egy mentést, rakd fel a patchet és nézd meg hogy megy e. Ha nem megy csak visszamásolod az elõzõt.

w77d
de bammeg én nem patcheltem anno és már 1000addon fönt van...

[HUN]FaTaL
Mert elõbb kell a patchet aztán az addonokat.

w77d
de a patch is kiirja az elején, hogy nem fognak menni az addonok amiket eddig föltettem..

[HUN]FaTaL
Hogyne menne, az összes normális kieg kompatibilis a 9.1-el.

CzJ: Kiütöttél 😄

Jaja kell neki!!! De ha privátba megirod az MSn cimed elrendezzük ha kell!
w77d
básszsu nem akarja nélküle telepíteni :S

w77d
megvettem, de azt írja ki, hogy 9.1-es fs9 kell neki. nem akarom most patchelni az fs-t mert akkor nem mennek az addonok. biztos hogy kell??

Heloooo! 3Éve várom hogy kijöjjön az Md11-es Manualt is megvettem állati profi munka! Mindenkinek csak ajánlom! Üdv,
w77d
pár hónapja voltam ugyanígy és nem lehet megmenteni a játékot.. ha újra tettem a wint az egyik partíción, onnantól gyakorlatilag nekem mindenféle dll hibát dobált, meg nem is látta a kiegeket..

[HUN]FaTaL
Hanyadik HSZ? Nem találom :/

Heló nézzétek meg az fs9 videómat ajánlom minden Flight szimulator kedvelõnek.
http://www.indavideo.hu/video/Fs9_a_Film
Ezen keresztül tudjátok meg nézni.
leonforce
A 2.kerdesem..:
Ujra kell raknom a winfost es az a baj h eredetileg a FS9-t ugyan arra a winyora tettem es nem volt particionalva a merevlemez(akkor meg ennyire sem voltam jaratos a szamtechben mikor osszeraktam a gepet..)
Most van uj vinyom es at szeretnem rakni a jatekot a masik meghajtora(h ujrarakhassam az XP-t)...viszont vettem mar egy halom letoltos kiegeszitest es azokat nem tudom ujra rakni..
Ha az osszes FS-9 mappat atteszem a masik winyora es az 1.winyon ujra rakom a windowst el fog indulni onnan a jatek ha az exe.file-t shortcut-ban kuldom az uj asztalra..???Vagy van ott is valami file ami kell a jatekhoz es kitorlodik ha ujra teszem az XP-t..?
(most a Sturmovik igy megy mar az uj vinyorol..attettem a mappat a 2.vinyora es shortcut-ot tettem ki,aztan toroltem az 1.vinyorol..)
Vagy valaki legyenszives elmagyarazni hogy tudom megtenni az egeszet h ne vesszen el semmi..??!!
Koszi..

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
szevasztok..!
Meg van valakinek a St.Marteen (teljes)a FlyTampa-tol..?
Az lenne a kerdesem mukszik e egyutt a Ground Environment kieggel..?

Seven-Four-Seven--Heavy

exTrem
olvasgasd a fórumot amit linkeltem <#wink>

[HUN]FaTaL
A REX-rõl van valami hír FS9hez azon kívül hogy csinálják?

Strami11
egy bugos sz*r... legalabbis szerintem.
az MD-11: 80$.. de megéri mert szerintem a valaha keszitett egyik legjobb addon FS9hez

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Shortstop
jaja

exTrem
1500 oldal viszont kimeríto leírás minden rendszerrol és azoknak a kezelésérpl. Profi munka ! Akinek van pénze és érdekli komolyabban a dolog annak nagyon ajánlom !

w77d
engem eddig külsõ kidolgozásra egy ingyenes termékcsalád nyûgözött le teljesen: a project opensky... komolyan mondom, nagyon ott vannak a srácok modellezés és textúrázás terén...

Szerintem tök jól sikerült, szépen ki van dolgozva,bár nem értek annyira az airbusokhoz, de nekem tetszett:-)

w77d
az változtat valamit az áron? 😄

Hypo
elso patchet meg kell varni 😊

w77d
azért én vasárnap a szülinapomon meglepem magam vele meg még valamit beszerzek 😊
a Wilco Airbus Series 1 és 2-rõl mi a véleményetek??

Papirzacsi
Az, de szerencsére senkinek sem kötelezõ megvenni.;-)

w77d
de rohadt drága lett :S

Papirzacsi
Végre megjelent FS9-re is a PMDG MD-11.
A manualját csak õrülteknek ajánlom, mert ~1500 oldal.<#idiota>

CptSAB
Akit esetleg érdekelnek a Mi-2/Mi-8/Mi-24 harckiképzési eljárások és maga a pilótaképzés ezekre a típusokra, annak nagyon tudom ajánlani a következõ oldalt:

NDK - NVA Helikopter Pilótaképzés

Német nyelvû az oldal és mielõtt a tisztelt publikum nekiesne.. tessék elfelejteni az anyag tanulmányozásakor a civil repülést. Az online repülési és navigációs rendszer "realitáselméleteket" pedig a kukába is lehet zavarni. Ugyanis az egykori OSzP, PRMG és RSzBN rendszer nincs az FS-ben modellezve. Az orosz repülõgép addonokban fellelhetõ RSzBN csak orosz és civil repülõterekre vonatkozik. Az oldal külön kuriózuma, hogy a Kiképzési Utasítás gyakorló feladataiból jónéhány szerepel az oldalon.
Jó böngészést!

FAQ