MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Portland a masik kedvencem ott volt ctd de csak kezdeskor tehat nem repules kozben hanem a select flight nal de ott a weather.dll zavart be, tehat ha nem realtime weatherel repultem hanem pl cold fronts akkor ctd vel kilepett.
A tobbi aerosoft scenerymnel nem tapasztaltam ilyet WOAI van nekem is de en is gyanakodtam mar ra bar kerdes meyik ami a gondot okozhatja.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
es csak pmdg vel jon elo heathrownal? nekem is megvan a heathrow de en nem tapasztaltam, mas geppel probaltad?
Szóval most egy format c következik, ami már référt bõven a több mint 1 éves winfosra, és hátha megoldódik az OOM hiba is.
Apropó, van ötlete valakinek arra, mi a frász miatt játsza el rendszeresen a gép, hogy a részletesebb sceneryk ~20NM-es körzetébe lépve "out of memory" hibával elszáll? Általában PMDG 747-tel, World of AI forgalommal, és Aerosoft,Flytampa,Flightscenery repülõtereken repültem. Régebben nem volt ilyen bibi, csak újabban, talán a WOAI forgalom? Másnál hasonló?
csak drága hozzá a kredit :S
"Why the model 23b worked for me and not the others? Because this model doesn't have the cargo compartment in VC, so it doesn't use the 2 extra bmps.
I realised that the textures in the C-133 have 2 extra bmps (C130_C17_T and C130_C17_L) that correspond to the starboard aft door. This C130_C17_T.bmp is saved in 32 bit format and THIS WAS THE CULPRIT!!!! At least in my case. Saving this bmp in 16 bit (565) did the trick for me. I have tested and retested all the C-133 liveries switching through all the view combinations and NO MORE CTD!!!"
"see a couple of my posts earlier on page one,i found that the crash to desktop was caused by a VC.bmp being saved in the wrong format,but i could not remember exactly which one,to rectify,you will need a programe called DXT.BMP,this is a freeware programe,used by people like me who do aircraft repaints,takes about 5 min to learn how to use it,i have the full list of VC bit maps that need to be looked at,and the format needed to be saved in.
I also saved the C130_C13_T in the same format,and found the reflections in the cockpit windows,did not go solid for as long,so changing views did not inder your flying as much,but this one does not cause the crash to desktop,so you dont have to alter this one if you dont wish to.
hope this helps you enjoy these extra aircraft,there is still faults with them,but it is up to captsim,to decide weather its worth thier effort or not,but dont hold your breath,but at least you will be able to fly them."
We would recommend to consider FSX version of the C-130.
LOL BAZZ
na en ezert nem veszek semmit captain sim tol faszom a supportjukba.
a te problemad
Javításról pedig nem tudok, elvileg ezek a telepítõk mindent tartalmaznak. Külön javítást nem találtam hozzá...
amugy grat a gephez gyonyoru es szuperul lehet vele repkedni fs2004ben
tehát megvettem:- Legendary c130 pro
- extra pack
- Ac130
- Kc130
- Cl130
- C130T
- c130j
nos mindegyik tökéletesen mûködik, kivéve az extra pack-on belül két modellt: L-100 és a 130h-30. Akárhányszor rakom újra a pack-et, mindíg kidob az asztalra ha VC-re váltok!
Mi lehet a hiba? idegesít, mert nem volt olcsó mulatság :S
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Ez az X52 moccanás nélkül áll középállásban, pedig nem kell nagy erõ a döntéshez...
1: a középállásában eléggé "lötyög", de mivel a holt-tartományai nem nullán vannak, az irányítást nem befolyásolja
2: gép bekapcs után meg leginkább fs9 indítás után minden végig kell rajta mozgatni (rudder, throttle), mert sosem oda képzeli a vezérlõje a zállását, ahol fizikalilag is van.
A problémádra a legegyszerûbb megoldás tényleg az, hogy mindent újratelepítesz. Sok addonnal nem egyszerû lemásolni az FS mappát, mert a regisztrációs adatbázistól kezdve saját mappákon át több helyen tárolnak információt az egyes szoftverek, és ha valami hiányzik, akkor már nem mûködik. Ezzel egy tapasztalt valaki elszüttyöghet és ha mindenre gondol, akkor megoldható, de ha azt sem tudod hogy kezdj hozzá, akkor nem javaslom, mert nagy valószínûséggel nem fog sikerülni.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Valaki mondta h mig ujra nem rakom win.t addig nem fog eltunni...
Mar mindent kiprobaltam...
Seven-Four-Seven--Heavy
Raadasul arra a meghajtora kerult amin ujra kell raknom a win.t..
Egyenlore nem is merek belevagni csak gyujtom az infot..engedelmeddel...
Seven-Four-Seven--Heavy
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"