MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Igen ezt tudom csak forditva nincs igy, ezert elsonek az AU Prot kell felrakni utana a fly tampa sceneryt

w77d
nah jah, de az Austria Prof nem kérdezi meg 😉

[HUN]FaTaL
Flytampa loww telepítõje megkérdezi h fent van e az aus pro, gondolom nem véletlenül.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
AUS Pro csak akkor gond ha loww is fent van flytampatol mivel a proban is benne van loww es az osszeakadhat.

Nekem müködik renesen😛
w77d
nekem is csak akkor lett gáz amikor felraktam a FlyTampa LOWW-ot...

exTrem
Aut. Pro nekem is fent van, és semmi gond nem volt eddig vele, pedig elég gyakran repülök Österreich felett 😊

w77d
nálam régebben voltak fagyások LOWW környékén, de azt az Austria professional okozta...

Hypo
Hat erdekes, azt tudom hogz LOWW nalam az egyik legszebb es legstabilabb scenery, sose volt ilyen gond, egll nel volt de a patchek ota nincs ilyen.

Portland a masik kedvencem ott volt ctd de csak kezdeskor tehat nem repules kozben hanem a select flight nal de ott a weather.dll zavart be, tehat ha nem realtime weatherel repultem hanem pl cold fronts akkor ctd vel kilepett.

A tobbi aerosoft scenerymnel nem tapasztaltam ilyet WOAI van nekem is de en is gyanakodtam mar ra bar kerdes meyik ami a gondot okozhatja.

exTrem
Én skai trafficot használok kb 60%os forgalom mellett. Múltkor épp, hogy elkezstem süllyedni Ferihegy felé amikor hopp kifagyott az egész aztán elQjött a send error report or don't send-es ablakocska ... elég idegesíto 😞 sajnos néha megesik de nem hinném, hogy traffic miatt szállna el az egész. Szerintem vmi összeakad de, hogy mi azt nem tudom :/

Papirzacsi
Nem, gyakorlatilag ahogy írtam minden aerosoft, flytampa, flightscenery terméknél elõjön(nem minidig persze), általában a finalre forduláskor. Mostanában csak PMDGvel repülgettem, szóval nem tudom a többivel mi a helyzet. :-) De volt már olyan, hogy az állóhelyen állva hmûleállítás közben lett OOM.:-) Igazából a WOAI-ra gondolotam elsõ sorban, mint okozó, de ezt majd csak a reinstall után fogom tudni kideríteni.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
ok ok azert kerdeztem mert 2 giga felett sokszor elofordul a OOM gond.

es csak pmdg vel jon elo heathrownal? nekem is megvan a heathrow de en nem tapasztaltam, mas geppel probaltad?

Papirzacsi
Nem, olvastam a 2 gigánál több ramos dologról ,hogy létezik ilyen, de nem. 2 giga ramom van, és 320 megás videó memória.

Hypo
2 giganal tobb ramod van?

Papirzacsi
Na jó, csak azért kérdeztem, mert "beszoptam". Illetve számítottam rá. Történt ugyanis, hogy a gépen fellelkesedve elindultam a 3. utamra KSFO-LOWW útra. De pechemre, a nálam már megszokott " run out of memory" hibajelenség állt elõ, amint Heathrow fölé értem. Sebaj mondom, mentésem van, újratöltöm. Hát újratöltöttem ugyan, de a gép totálisan meghalt. Nem mûködött semmi mûszer, a VC animációk kiakadtak. (ezt nem értem miért csinálta). Ezután minden mindegy alapon ráengedtem a peccset, ami után már az fs se inult el. Hozzáteszem, szerintem jogilag aggályos, hogy a PMDG saját elhatározásból töröl fileokat az fs-bõl, amihez semmi köze. A FedEx festést nyomattam, de azzal nem volt probléma install után. (eddig?)
Szóval most egy format c következik, ami már référt bõven a több mint 1 éves winfosra, és hátha megoldódik az OOM hiba is.

Apropó, van ötlete valakinek arra, mi a frász miatt játsza el rendszeresen a gép, hogy a részletesebb sceneryk ~20NM-es körzetébe lépve "out of memory" hibával elszáll? Általában PMDG 747-tel, World of AI forgalommal, és Aerosoft,Flytampa,Flightscenery repülõtereken repültem. Régebben nem volt ilyen bibi, csak újabban, talán a WOAI forgalom? Másnál hasonló?

livery-t én már raktam fel és nálam semmi gond nem volt, a patch-tõl én is félek
w77d
rákaptam erre az AES-re, kegyetlen hogy mennyire élet szaga lett az indulásoknak és érkezéseknek 😄

csak drága hozzá a kredit :S

Hypo
na örülök😊

w77d
megoldódott a problémám 😄

"Why the model 23b worked for me and not the others? Because this model doesn't have the cargo compartment in VC, so it doesn't use the 2 extra bmps.
I realised that the textures in the C-133 have 2 extra bmps (C130_C17_T and C130_C17_L) that correspond to the starboard aft door. This C130_C17_T.bmp is saved in 32 bit format and THIS WAS THE CULPRIT!!!! At least in my case. Saving this bmp in 16 bit (565) did the trick for me. I have tested and retested all the C-133 liveries switching through all the view combinations and NO MORE CTD!!!"

exTrem
Ne próbáld meg ! Töröl számos fontos filet az fs könyvtárból, mivel az installer leellenorzi, hogy eredeti-e a software vagy sem. Rengeteg topicban olvastam ugyanazt a hibát, mégpedig az fs reinstallja elengedhetetlen volt utcai verzió patchtelepítés után. Én meg sem próbáltam feltenni a patchet mivel nem akarom az egész 150Gb-os fst újrapakolni, túl nagy meló lenne.Ez az infó állítólag vonatkozik az oldalon található liverykre is. Üdv!

Papirzacsi
Urak! A PMDG kiadott a hétvégén egy peccset az MD11-hez. Próbálta már valaki ráfeszegetni az utcán talált verzióra?

Hypo
tolsd le a dxt.bmp progit es azzal mensd el ujra a vc kepeit de irhjal a sracnak lehet elkuldi

w77d
igen,ez az... hát basszus nem vagyok ennyire profi, ki tudnál segíteni azzal, amit Alan mond ott a fórumon? a többieknek segített a reakciók alapján, de nekem bonyolult. Tényleg köszi, hogy segítesz 😊

"see a couple of my posts earlier on page one,i found that the crash to desktop was caused by a VC.bmp being saved in the wrong format,but i could not remember exactly which one,to rectify,you will need a programe called DXT.BMP,this is a freeware programe,used by people like me who do aircraft repaints,takes about 5 min to learn how to use it,i have the full list of VC bit maps that need to be looked at,and the format needed to be saved in.
I also saved the C130_C13_T in the same format,and found the reflections in the cockpit windows,did not go solid for as long,so changing views did not inder your flying as much,but this one does not cause the crash to desktop,so you dont have to alter this one if you dont wish to.
hope this helps you enjoy these extra aircraft,there is still faults with them,but it is up to captsim,to decide weather its worth thier effort or not,but dont hold your breath,but at least you will be able to fly them."

Hypo
Development of this product for FS9 has been discontinued so please do not expect any Service Pack. We are sorry for the inconvenience.

We would recommend to consider FSX version of the C-130.

LOL BAZZ

na en ezert nem veszek semmit captain sim tol faszom a supportjukba.

a te problemad

w77d
nos mai próbánál a H-30-as mûködött egy darabig, majd felszállás után 2 percel dobott ki az asztalra, de a másik (L-100) azonnal kidob, ha 2d-rõl vc-re váltok...
Javításról pedig nem tudok, elvileg ezek a telepítõk mindent tartalmaznak. Külön javítást nem találtam hozzá...

Hypo
minden javitas fent van? csak ez a ket tipus okoz gondot? eloszor egy c130 ami mukodik kivalasztod es utana a masikat akkor is ctd?

w77d
megköszönném, ha tudnál segíteni 😊

Hypo
a forumjukon irtak errol ha jol emlekszem, a 2d nezetbe kell valtani eloszor es ott kapcsolni es utana vc, de megprobalom felkutatni merre olvastam hatha segit.

amugy grat a gephez gyonyoru es szuperul lehet vele repkedni fs2004ben

w77d
mindenki kihalt innen? <#fejvakaras><#nemtudom>

w77d
nos mivel több helyrõl hallottam, hogy tökéletesen meg yvista alatt is, megvettem az összes kieggel együtt. (több, mint 20ezer ft volt).
tehát megvettem:- Legendary c130 pro
- extra pack
- Ac130
- Kc130
- Cl130
- C130T
- c130j

nos mindegyik tökéletesen mûködik, kivéve az extra pack-on belül két modellt: L-100 és a 130h-30. Akárhányszor rakom újra a pack-et, mindíg kidob az asztalra ha VC-re váltok!
Mi lehet a hiba? idegesít, mert nem volt olcsó mulatság :S

w77d
amúgy ezzel szeretném meglepni magam szülinapomra, de azt írják, hogy Vistával nem megy. Valaki tudja ezt megerõsíteni vagy cáfolni???

w77d
ok, köszi! délután felé leszek msn-en 😊

CptSAB
A 2. pontban írt az minden joyra igaz FS-ben, de más programnál is találkoztam vele. Ahol hagytuk utoljára, az lesz a startpozíció.
Ha gondolod elkldhetem MSNen a configomat, nekem már egész jó.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

w77d
én fõként pont az irdatlan lötyögés miatt vittem vissza. az eddigi olcsó rockeeter joyom úgy áll egy helyben középállásban, mint katiban a gyerek, ez pedig szemmel láthatóan valamerre lógott.. Egyszerûen elviselhetelen volt, hogy állandóan elhúzott gurulás közben arra, amerre éppen eldõlt a bot.
Ez az X52 moccanás nélkül áll középállásban, pedig nem kell nagy erõ a döntéshez...

nekem ez az evo force van és egész jó, tetszik az erõvisszacsatolás, meg hogy szabályozhatom a középre visszahúzó erejét is. ja és pontosan is irányítható szerintem. két fura dolga van sázmomra:
1: a középállásában eléggé "lötyög", de mivel a holt-tartományai nem nullán vannak, az irányítást nem befolyásolja
2: gép bekapcs után meg leginkább fs9 indítás után minden végig kell rajta mozgatni (rudder, throttle), mert sosem oda képzeli a vezérlõje a zállását, ahol fizikalilag is van.
w77d
igen.. most sztem még maradok annál, hogy csak néhány gombot használok rajta, a billkiosztást már megtanultam, csukott szemmel is tudom mi kell mikor...

exTrem
Úgy configolod ahogyan akarod mert rengeteg féle beállítás létezik hozzá. Saját magadhoz állítod és így is van 3 mode amire mást és mást állíthatsz be.

w77d
neked hogy van configolva? annyi gomb van ezen mint a szemét, a 80%-ra nem raktam semmit XD

w77d
hoztam bezony. a másikat visszavették és rádobtam még egy 20-ast 😄

Komolyan hoztál egy X52-t??<#vigyor> Visszavették a régit? Nekem is X52 van pedállal együtt és szerintem a legjobb joy FS-hez.

w77d
na visszavittem a joyt, mert gyengélkedett, meg szar volt. hoztam helyette egy x52-t, hát ez egy isten 😄

leonforce
Koszi..
Elmentettem..
(az reinstallba meg nem merek belemenni)

Seven-Four-Seven--Heavy

alert
Ezzel nincsen semmi gond, de akkor a jártasságod hiánya miatt miért szarozod, fosozod a win-t?

A problémádra a legegyszerûbb megoldás tényleg az, hogy mindent újratelepítesz. Sok addonnal nem egyszerû lemásolni az FS mappát, mert a regisztrációs adatbázistól kezdve saját mappákon át több helyen tárolnak információt az egyes szoftverek, és ha valami hiányzik, akkor már nem mûködik. Ezzel egy tapasztalt valaki elszüttyöghet és ha mindenre gondol, akkor megoldható, de ha azt sem tudod hogy kezdj hozzá, akkor nem javaslom, mert nagy valószínûséggel nem fog sikerülni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

leonforce
Igazabol nem a jatek miatt kell ujraraknom hanem mert valahova elmentett 1 hibafajlt catalyst controlhoz es nem tudom hol keressem kitorlesre....anelkul nem tudom beallitani a videokartyamat..
Valaki mondta h mig ujra nem rakom win.t addig nem fog eltunni...
Mar mindent kiprobaltam...

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Figyelj ez mind megvan..vszleg mert nem toroltem ki semmit,csak egyenlore olyan jaratlan vagyok a szamitogep dologban h azt se tudom hol keressem..
Raadasul arra a meghajtora kerult amin ujra kell raknom a win.t..
Egyenlore nem is merek belevagni csak gyujtom az infot..engedelmeddel...

Seven-Four-Seven--Heavy

w77d
regisztrálj...

regisztrálni kéne, szinte minden oldalhoz kell.

bocsi de az avsim.com on nem tok letölteni meg semmi nem tudsz egy másikat ?

alert
Bármit veszel, minimum 2x kiemelve felhívják a figyelmed arra, hogy a kapott CD-kulcsot, e-mailt, regisztrációs fájlt, illetve a telepítõt mentsd el vagy írd ki CD-re, mert ezek birtokában tudod késõbb újratelepíteni a dolgokat. A vásárlással ezeket a feltételeket elfogadod. Ergo ha nem teszed, akkor nem a winfos hibája, hanem a tiéd. Egyébként nagyon sok cégtõl le lehet tölteni bármikor az installert, tehát ha a regisztrációs adatokat eltároltad, akkor újra tudod õket telepíteni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"