MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
DynamicWeather=0
LOADWEATHER=1
MAX_UNLIMITED_VIS=96560
CLOUD_DRAW_DISTANCE=3
3D_CLOUD_PERCENT=50
DETAILED_CLOUDS=1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY=7

w77d
erre valaki válaszolna? csak írjátok le, hogy fullra húzzátok e a csúszkákat vagy sem..

CptSAB
Persze. Telepítve volt. De már nem lényeg, mert darabjaiban össze tudom rakni a csomagot.
w77d
nálatok a felhõk beállításánál a csúszkák hogy vannak? nekem ha lövök egy real weathert és éppen borús felhõs idõ van, kegyetlenül szaggat a game 😞

Valamit elbsztatok akkor, mert megy, korrektül repül. VAS FMC telepítve?
Hypo
Keress ra van egy kis javitas hozza azt hiszem nem teljesen official, de kicsit rendberakja a karpatok es a magyarorszagra eso reszet.

Airane vs PMDG szerintem PMDG, mar csak azert is mert a supportja szerintem etalon. az ara se veszes.

Ariene meg egy rakas cucc darabokban csak gyozzon az egyszeru ember valogatni.

Egyértelmû PMDG.

w77d
Ariane 737-est sehonnan sem tudom letölteni, hogy kipróbáljam, így meg nem merem megrendelni, mert kibaszott drága ahhoz, hogy csalódjak benne...

[HUN]FaTaL
😄 Elõtte írjunk egy papírt hogy enyém a géped ha véletlen elütne egy Boeing 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
naneszórakozzá mert mingyá egy Boeing elé vetem magam XD

CptSAB
///INFO///
Egy érdekes anomáliára leltem. Aki feltette a vfr scenerymet, ha az UTEurope-t is használja, akkor hiányosak lesznek a települések, erdõk stb. Hiába kerül 1. helyre a scenery, az UT akkor is bezavar.
exTrem
Airliner Xp Airbusra keress rá. Az nagyon komoly lesz.

CptSAB
Na igen.. én sem tudtam mit kezdeni vele.<#nemtudom> Köke az inspekciót!
Clidey
1. Benne van egy eredeti paint is, ami a cfg-be nincs beleírva, ergo feleslegesen foglalja a helyet.
2. A repaint egy kaki úgy cuzámmen.
3. Van valami leg.bmp, ami egy befejezetlen nõi lábat ábrázol, ami nemtudom hogy került oda de hogy nem a Q400 tartozéka az biztos. 😄
4. Az egész úgy száll el a 'csába mint a sicc. :/

Szóval nekem kissé összecsapottnak tûnik.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Asziszedviccelek? 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Nálam is elszáll a f.szba...valami gau nyûgje van az fix. De nem az FMC.

w77d
igen elavult már XD

Clidey
Kéne venned már egy normális pécét...

w77d
ejj de szép nálad a talaj. Nekem a picit távolabbiak kurva elmosódottak akármit csinálok 😞

Papirzacsi
Feltöltöttem pár (kva sok) screenshotot, amit az utóbbi kb egy év alatt lõttem.

Régebben volt szó a RealityXP idõjárás radarjáról, hogy milyen jó. Kipróbáltam, engem nem gyõzött meg. Csináltam pár képet igazolandó, hogy mennyire nem egyezik a látvány a radar képével. Szerintem ez a kieg. sem éri meg az árát. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

CptSAB
Próbáltam életet lehelni az avsimen található új Dreamwings Malév Dash-ba, de hasztalan. Fekete halál a vége. Valaki próbálta rajtam kívûl?
Papirzacsi
Sajnos azt kell mondjam, hogy a PMDG, pedig nagyon nem vagyok vele megelégedve. Az Ariane nagyon szép, de sok hibáját tapasztaltam, és AIRAC sincs hozzá, anélkül meg nagyon tré.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

w77d
akkor mége egy kérdés: 737-es szempontjából szerintetek a PMDG vagy Ariane a jobb??

Papirzacsi
Próbáltam az Embraert, de nem gyõzött meg. Nekem a tipikus Wilco szintet hozta, semmi sok pénzért. Igaz nem mélyültem el benne annyira, mint annó a Wilco airbusban.

Nincs igazán, Air Simmer készit egyet de nem tudni mikorra lesz kész!
Guglizz rá!😊
Üdv,
w77d
akkor jelenleg a piacon elfogadható Airbus nincs is?

polluxware
szedd le... nézd meg, oszt azt vedd meg amelyik tetszik

enélkül lutri

egyébként a Wilco Embarier "E-Jets" az nagyon ott van sztem

Szerintem Wilco egyfokkal jobb de még így is mínusz skálán van.
üdv,
w77d
akkor melyik airbust ajánlanád??

Hypo
😊

exTrem
mind2 szar

w77d
szerintetek a PSS Airbus készlete a jobb, vagy a Wilco-é? Érdekelne fõként modellezést és kidolgozást tekintve...

Hypo
ohh minel tobbet repulsz annal tobbszor fogod latni😊)) sajnos fs ben ezek mindennaposak.

En tegnap final-en kaptam elem egy felszallot😊

Sziasztok! Tegnap este repülés közben egy 737-hez olyan közel kerültem,hogy láttam a gépet rendessen. Még azon nevettem,hogy ha ez igaziból lenne így,akkor lehet,hogy még a repterek közelérõl is kitíltanának. 😄 Ilyent még soha nem láttam,hogy a szimulátoron navigációs repülés közben két gép ilyen közel kerüljön egymáshoz. 😄
Hypo
csak talalgatni lehet ennyi info alapjan, flightlevel betalplalva? waypontoknal van sebbeseg es magassag is? ILS ALIGN kapcsolok overhead panelen? route pagen disco? bar lnav gombra nem soknak van hatasa.....talan egy reinstall ha mindent jol csinalsz

amit kaptam leirást mégegyszer köszönöm elkezdem bemagolni meg majd gyakorlom az ott leirtakat hátha egyszer sikerül életre kelteni az LNAV-ot
vagy lehet esetleg az FMC-t nem tudom rendesen be programozni nem olyan rég kezdtem el ismerkedni az FMC-vel van pár dolog amit még nem ismerek anyira igy még pár dolgot kiszoktam hagyni a be programozásnál de az utvonalakat már be tudom táplálni és más gépeknél ezzel nincs is gond repültem már level d 767-el meg pmdg 737-el és még 777pss-is azoknál minden tök jól müködik az LNAV gomb is a robotpilota rendesen lerepüli a betáplált utvonalat csak valahogy a 747-nél nem akar össze jönni
Hypo
ok meg se mukkantam

hali de van áram a gépen 😊csak egyszerüen nem tudom bekapcsolni LNAV-ot olyan mintha nem is müködne hiába kapcsolgatom nem csinál semmit de minden más kapcsolo müködik csak az nem
Papirzacsi
Hát az õ problémájára nem tudom a választ, ahhoz látni kéne mit csinál a géppel, pusztán az, hogy az LNAV-ot nem tudja bekapcsolni még nem mond semmit. Lehet nincs is áram a gépen. :-DDD
De az biztos, hogy a 747-en az A/T-nek semmi köze az LNAVhoz, és az FD-nek se sok. Kipróbáltam.:-)

Hypo
esetleg meg itt nezz utana hasonlo gondok:

Forum bejegyzes

Hypo
ok bar ezzel nem sokat segitettel neki, bar remlik hogy nem egy addonal ha ezek nem voltak bekapcsolva nem mukoxdott a dolog, persze ehhez a valosagnak semmi koze de egy szimnel ki tudja....

okés köszönöm
Papirzacsi
Az FD és az A/T bekapcsolásának nincs és nem is lehet köze az LNAV bekapcsolásához.

Hypo
747 azert picit mas, szerintem ha meg nem tetted csinald vegig a typerate course-t.

747 TRC Magyarul

szia köszi de azok is be vannak kapcsolva lehet hogy én nem állitok be jól valamit az fmc-ben bár a pmdg 737-esel is szoktam repülgetni ott nincsgond vele szépen végig repüli a beállitott utvonalat igazság szerint még csak most kezdek imerkedni a 747-esel de egyszer csak rájövök mi lehet a gond 😊
Hypo
FD ON, AUTO THROTLE ON

Nem egészen a kérdésedre válasz, de az elektronikához jól jöhet:
OpenCockpits
sziasztok olyan gondom lenne hogy a PMDG 747-ben nem tudom bekapcsolni LNAV gombot igy nem tudja követni a robotpilota a megadott utvonalat pedig az FMC-t rendesen beprogramozom nem tudja esetleg valaki hogy mi lehet a gond elöre is köszi