MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOADWEATHER=1
MAX_UNLIMITED_VIS=96560
CLOUD_DRAW_DISTANCE=3
3D_CLOUD_PERCENT=50
DETAILED_CLOUDS=1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY=7
Airane vs PMDG szerintem PMDG, mar csak azert is mert a supportja szerintem etalon. az ara se veszes.
Ariene meg egy rakas cucc darabokban csak gyozzon az egyszeru ember valogatni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Egy érdekes anomáliára leltem. Aki feltette a vfr scenerymet, ha az UTEurope-t is használja, akkor hiányosak lesznek a települések, erdõk stb. Hiába kerül 1. helyre a scenery, az UT akkor is bezavar.
2. A repaint egy kaki úgy cuzámmen.
3. Van valami leg.bmp, ami egy befejezetlen nõi lábat ábrázol, ami nemtudom hogy került oda de hogy nem a Q400 tartozéka az biztos. 😄
4. Az egész úgy száll el a 'csába mint a sicc. :/
Szóval nekem kissé összecsapottnak tûnik.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Régebben volt szó a RealityXP idõjárás radarjáról, hogy milyen jó. Kipróbáltam, engem nem gyõzött meg. Csináltam pár képet igazolandó, hogy mennyire nem egyezik a látvány a radar képével. Szerintem ez a kieg. sem éri meg az árát. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Guglizz rá!😊
Üdv,
enélkül lutri
egyébként a Wilco Embarier "E-Jets" az nagyon ott van sztem
üdv,
En tegnap final-en kaptam elem egy felszallot😊
De az biztos, hogy a 747-en az A/T-nek semmi köze az LNAVhoz, és az FD-nek se sok. Kipróbáltam.:-)
747 TRC Magyarul
OpenCockpits