MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amik között vannak rondák azok az UL-jeik.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Elkészült a Turbo-Cmelak!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Megcsináltam amit írtatok! Újraraktam a game-et, de ugyanúgy lefagy... Valami tipp még esetleg? Kérlek benneteket segítsetek!!!
Köszönöm
Ha elõfordult, akkor gyorsan egymás után nyomd meg az E 1 2 billentyûket, és talán helyreáll.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az ALT-Z kombináció a bal felsõ sarokban kiírja a koordinátákat, próbálj meg azok alapján repülni.
matrixairborne.
1. Lehet hogy bevírusoztál (egy trójai velem is csinált hasonlót), teljes meghajtókhoz nem engedett hozzáférni. Megoldás: ComboFix névre hallgató progira keress rá a Googliban.
2. Az FS telepítõlemezével próbáld meg törölni vagy javítani.
"Szevasztok! Segítsetek légyszíves!
Egyik napról a másikra nem indul el a FS2004 a gépemen! És letörölni sem tudom!
Ha rákattanok, megjelenik ugye a szokásos felszálló Douglas gép, és ott lefagy a cucc, nem lép be!
Ha törölni akarom, akkor kiírja, hogy: a rendszer nem találja a megadott elérési utat <0x0000003>0x0000003>
Köszi elõre is! Csao"
Alert: végül is ja a map view eszembe sem jutott de.. a GPS-en meg én nem láttam a koordinátákat. FMC meg. ööö mi is az? majd utánaolvasok és pótolom e mulasztásomat
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
megvettem(es letoltottem)a C-130 ast captainsim-tol..
csak az a baj hogy nincs futomu es hajtomu(propeller)kulso nezetben,valamint a joy nem mukodik,csak az oldalkormany..(a tobbi captsimes cuccnal mukodik rendesen)
mi lehet a baj..?
megprobaltam felvenni a kontaktot a support-tal...de b..sznak ram..
mit tehetnek..??
ha valaki tudna segiteni akkor koszi..!
Seven-Four-Seven--Heavy
köszönöm, ez hatásos volt, maradt még cicergés, de az az egész elektromos rendszer cicergése, ha áramtalanítok, elhallgat (bár megjegyzem ez is idegesítõ picit, dehát ha a pilótafülkében ez a valós, akkor legyen😊
Egyik napról a másikra nem indul el a FS2004 a gépemen! És letörölni sem tudom!
Ha rákattanok, megjelenik ugye a szokásos felszálló Douglas gép, és ott lefagy a cucc, nem lép be!
Ha törölni akarom, akkor kiírja, hogy: a rendszer nem találja a megadott elérési utat <0x0000003>0x0000003>
Köszi elõre is! Csao<#szomoru1>#szomoru1>
lehet-e ezt azt értéket növelni vhogy?
PMDG 737-600-assal repülve valami fura magas és egyenletes hang szól, ami elnyomja majdnem teljesen a hajtómû zaját. ez így normális ezeken a gépeken (a valóságban is), vagy valami bug-om van, vagy bekapcsolva hagytam valami hangos szivattyút vagy bármit...😊
köszi
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Nos.. Szeged akkor marad a régi😊 Azért az dúrva hogy még FSX-ben sincsen Tisza... pedig nem csak nálunk folyik ez a patakocska
Ez az egyik legbizarrabb megjegyzés, amivel itt találkoztam. Mindenhol, mindenkinek mûködik az exclude négyszög, csak Szegeden nem??? Nem tévesztettél el valamit?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
DynamicWeather=2
LOADWEATHER=1
MAX_UNLIMITED_VIS=241401
CLOUD_DRAW_DISTANCE=8
3D_CLOUD_PERCENT=100
DETAILED_CLOUDS=1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY=8
ebbõl sztetek akkor vegyek le? nem szeretnék túl nagy látványbeli romlást, de jelenleg sok és több típusu felhõnél nagyon leesik az fps..
Érdekelne, hogy használja-e valaki közületek ProFlight Emulator Deluxe-t?
Ha esetleg igen, akkor mi a tapasztalata vele.
Ha igaz amit az Aerosoft az Added Features-ben ír róla, akkor kellene javítson valamit az ATC-n.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Van e olyan Scenery csomag ami kis hazánk reptereit dolgozza fel, (lehetõleg Szeged legyen benne) és ingyenes (természetesen😊
Köszönöm elõre is! (link)