MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
háát.. egy beach bonanza a36-hoz képest..<#rolleyes>

gfarkas
A Googliban rékérdeztem a hibakódra, memória hibára utal, de kérdezz rá újra és rágd át a válaszokat.

Clidey
Szerintem pedig gyönyörû gépeket álmodnak! L-410, L-200, Zlin-típuscsalád összes tagja...soroljam még? 😊

Amik között vannak rondák azok az UL-jeik.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
nem az addon gépre értem, de hogy tudnak a cseszkók ilyen ugly gépeket megálmodni😊

Clidey
Kisgépesek figyelmébe!
Elkészült a Turbo-Cmelak!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Csao!

Megcsináltam amit írtatok! Újraraktam a game-et, de ugyanúgy lefagy... Valami tipp még esetleg? Kérlek benneteket segítsetek!!!

Köszönöm
Smicy2
kicsit off, de megéri.. 😄DD

Charade GTti

Shortstop
köszi!

köszönöm szépen, most már jó!
Clidey
Szerintem te a DEMO-t töltötted le. Az csinálja ezt.

Papirzacsi
Keresd ki az assign controlsból a select engine, vagy a select exit parancsokat, és definiálj valamelyikre másik billentyût! Akkor nem fog többet elõfordulni.
Ha elõfordult, akkor gyorsan egymás után nyomd meg az E 1 2 billentyûket, és talán helyreáll.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok!Lenne egy kérdéssem a Level-D-vel kapcsolatban.Az lenne a kérdéssem, hogy miért csinálja néha azt a Level-D, hogy a joystickommal adnám neki a sebbeséget, és csak az egyik hajtómûnek adja. A másiknak pedig nekem kell a pedestalon. Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj?
gfarkas
Shortstop.
Az ALT-Z kombináció a bal felsõ sarokban kiírja a koordinátákat, próbálj meg azok alapján repülni.

matrixairborne.
1. Lehet hogy bevírusoztál (egy trójai velem is csinált hasonlót), teljes meghajtókhoz nem engedett hozzáférni. Megoldás: ComboFix névre hallgató progira keress rá a Googliban.

2. Az FS telepítõlemezével próbáld meg törölni vagy javítani.

Hali! Tud valaki erre a problémára megoldást?? Nagyon rossz ez a helyzet, hogy nem tudok vele játszani! Help somebody please!!!!! Köszönöm!

"Szevasztok! Segítsetek légyszíves!

Egyik napról a másikra nem indul el a FS2004 a gépemen! És letörölni sem tudom!

Ha rákattanok, megjelenik ugye a szokásos felszálló Douglas gép, és ott lefagy a cucc, nem lép be!

Ha törölni akarom, akkor kiírja, hogy: a rendszer nem találja a megadott elérési utat <0x0000003>

Köszi elõre is! Csao"
Shortstop
igen végül is ez lett belõle... 😊

Alert: végül is ja a map view eszembe sem jutott de.. a GPS-en meg én nem láttam a koordinátákat. FMC meg. ööö mi is az? majd utánaolvasok és pótolom e mulasztásomat

Papirzacsi
Ahogy Alert is célzott rá, eléggé nyitva hagytad a kérdést. Szerintem a szögmérõ, vonalzó megoldás kellemes kihívás. Nem a legegyszerûbb, de minden tekintetben a legérdekesebb.;-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Map View? GPS? FMC?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Shortstop
Hogy lehet koordináta alapján egy pontra eljutni? Az adott ponton nincs semmilyen reptér amit az FS-ben tudnék használni. Csak a google Earth-bõl vett koordinátám van. Vagy marad az hogy én RL térképen számolgatok szögmérõvel meg vonalzóval? 😊

leonforce
sziasztok..!
megvettem(es letoltottem)a C-130 ast captainsim-tol..
csak az a baj hogy nincs futomu es hajtomu(propeller)kulso nezetben,valamint a joy nem mukodik,csak az oldalkormany..(a tobbi captsimes cuccnal mukodik rendesen)
mi lehet a baj..?
megprobaltam felvenni a kontaktot a support-tal...de b..sznak ram..
mit tehetnek..??
ha valaki tudna segiteni akkor koszi..!

Seven-Four-Seven--Heavy

alert
Valaki ki tudná exportálni és feltölteni vagy elküldeni nekem az FS2004 és FSX registry bejegyzéseit a local machine és a current user-bõl? köszi

szia!

köszönöm, ez hatásos volt, maradt még cicergés, de az az egész elektromos rendszer cicergése, ha áramtalanítok, elhallgat (bár megjegyzem ez is idegesítõ picit, dehát ha a pilótafülkében ez a valós, akkor legyen😊
Szevasztok! Segítsetek légyszíves!

Egyik napról a másikra nem indul el a FS2004 a gépemen! És letörölni sem tudom!

Ha rákattanok, megjelenik ugye a szokásos felszálló Douglas gép, és ott lefagy a cucc, nem lép be!

Ha törölni akarom, akkor kiírja, hogy: a rendszer nem találja a megadott elérési utat <0x0000003>

Köszi elõre is! Csao<#szomoru1>
polluxware
egy adott repülõgép cfg fájljában át tudom azt írni hogy a kabin világítás milyen erõsségû legyen?

lehet-e ezt azt értéket növelni vhogy?

Hypo
hmm csak egy tipp overhead panelen jobb oldalt reciric fan off

Hypo
tileproxy

jó reggelt!

PMDG 737-600-assal repülve valami fura magas és egyenletes hang szól, ami elnyomja majdnem teljesen a hajtómû zaját. ez így normális ezeken a gépeken (a valóságban is), vagy valami bug-om van, vagy bekapcsolva hagytam valami hangos szivattyút vagy bármit...😊
köszi
Hi,a Google Earth-röl letöltött mühold fotot melyik szerkesztö programal tudom beilleszteni a játékba?
CptSAB
Okés este linkelem.
CptSAB
Sajnos az exclude nincs hatással rá, éppen itt a gond. Mindegy mekkora az exclude mérete, mindegy hogyan definiálom a kitakarandó objectumokat. Semmi. <#email><#confused><#rinya>
pateszi
A scenery xml kódjába nyilván tettél egy exclude négyszöget, ami eltünteti a régi reptér elemeit. Lehetséges, hogy valamelyik koordinátában rossz érték szerepel, ezért felemásan sikerül a kitakarás, csak egy részét fedi le az érintett területnek. (tizedesjel, N,W,S,E betûkód,win területi beállítás stb.) Az eltolódásra persze ez nem magyarázat... Lehet, hogy hülyeséget írok, most nem tudom ellenõrizni, de az ADE talán felmegy a gépre FSX nélkül is, egy próbát megér. Az ADE grafikusan is megjeleníti az exclude négyszögeket. Persze ez egyáltalán nem biztos, az SBuilderX-nek pl. kell a gépen telepített FSX.)Ha gondolod, küldd át a sceneryt (elég az AFCAD is), kívülállóként talán jobban észrevenném a hibát, mint aki már sokat nézegette.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

CptSAB
ADE-t nem használom, mert nincs FSX a gépemen.
CptSAB
Az AFCAD-ban nincs hiba. A hiba az, hogy egyszerre van ott a default repülõtér és az új, de úgy, hogy a régi repülõtér rövid 9-27-es kifutója az nincs neg, csak a 18-36-os hosszú, eltolódva. No meg az üzemanyag töltõ. Pedig nem szabadna ott lenniük.
polluxware
Hungary2004-et leszedtem, köszi a tippet!

Nos.. Szeged akkor marad a régi😊 Azért az dúrva hogy még FSX-ben sincsen Tisza... pedig nem csak nálunk folyik ez a patakocska

pateszi
ADE is jelzi a hibát?

CptSAB
Sajnos nem mûködik. Na ezen lepõdtem meg én is. A végén már visszafejtettem az eredeti FS bgl-t is, hogy ott kiszedem a repülõteret, de.. a bglanalyzerrel készült xml a compiler szerint hibás volt, már Ferihegynél. Szépen mentem sorról-sorra végig, de sehol egy rossz elirást nem találtam. A poén második fele, hogy az eredeti FS repülõteret még arréb is tolja. Erre visszafejtettem a saját AFCAD fájlomat is, hogy hátha abban van valami gixer, de semmi.
pateszi
Szia,

Ez az egyik legbizarrabb megjegyzés, amivel itt találkoztam. Mindenhol, mindenkinek mûködik az exclude négyszög, csak Szegeden nem??? Nem tévesztettél el valamit?

CptSAB
Nemrég összedobtam egy Szeged VFR-t, csak full autogen, épen annyira volt szabadidõm, de sajnos az FS nem volt hajlandó kiszedni a saját repterét alóla. Mindent kipróbáktam, Petit is megkérdeztem, de semmire sem reagált a Sim, így a rövid kis projectet le is zártam hamarjában.
Van egy Hungary2004 nevû csomag, ami kb. De csodát ne várj tõle. A magyar IVAO lapon is fentvan, ha jól emlékszem.
A MAX_UNLIMITED_VIS értékét is vedd le 45000-50000 körülire.
Viszont: Ha te tapasztalod ki, akkor meg is rögzül. Csak akkor mindíg kizárólag egy-egy dolgot szabad változtatni.
w77d
amúgy meg lehet hogy én nem veszek észre valamit, amit ti már esetleg tudtok..

w77d
én kérek elnézést, csak én abból indulok ki, hogy hülyébb vagyok fs ügyben nálatok, ezért kérdezek 😄

alert
Bazki, te mindent megkérdezel? 😄 ennyi idõ alatt 3x megnézhetted volna, hogy mi történik és milyen változást veszel észre. felesleges hsz dömping... és ez nem egy olyan beállítás, ami elrontana valamit vagy nehéz lenne visszaállítani. Már sorry <#fejvakaras>

w77d
a dynamic és a 3d cloud tulajdonképpen mit takar? ha lejjebb veszem, akkor milyen változást veszek észre??

Hypo
Dynamic nem kell
Cloud distancebol vegyel le
es 3d cloud bol is

w77d
nálam most így van:

DynamicWeather=2
LOADWEATHER=1
MAX_UNLIMITED_VIS=241401
CLOUD_DRAW_DISTANCE=8
3D_CLOUD_PERCENT=100
DETAILED_CLOUDS=1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY=8

ebbõl sztetek akkor vegyek le? nem szeretnék túl nagy látványbeli romlást, de jelenleg sok és több típusu felhõnél nagyon leesik az fps..

Érdekelne, hogy használja-e valaki közületek ProFlight Emulator Deluxe-t?
Ha esetleg igen, akkor mi a tapasztalata vele.
Ha igaz amit az Aerosoft az Added Features-ben ír róla, akkor kellene javítson valamit az ATC-n.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

polluxware
Kérdés!

Van e olyan Scenery csomag ami kis hazánk reptereit dolgozza fel, (lehetõleg Szeged legyen benne) és ingyenes (természetesen😊

Köszönöm elõre is! (link)

Hacsak úgy nem.<#fejvakaras>