MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exTrem
De meg van.

w77d
sztem is túlzás... azért néhányan már eszméletlen pénzeket akarnak lehúzni az FS-rõl..

polluxware
18eurót azért hogy helyettem nyomkodja a gép P.brake gombot????

ez azért vad...

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Szóval:
Pont a ProTu-hoz csinált Malév skint Kókai Tibi.
Az fs9.cfg-be kell (/user/application data/microsoft/fs9/fs9.cfg

FSSound.dll=1

w77d
nincs meg valakinek véletlenül a CLS 747-200/300?

CptSAB
A kérdés csak az, hogy néz ki ami hátul kijön? A kiskanál és az üvegcse már elõ van készítve, a csomagot a köjálnak címezzük?
w77d
be kell annak férnie XD

Smicy2
mi is komolyan vettük a dolgokat <#idiota>

bocs a minõségért -nem én fotóztam 😄 -

Charade GTti

Bocs, rossz a link, itt a jó! http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd100!0,5101544340,D10687_1
CptSAB
Hoppá.. no reply #13798! Sorry.
CptSAB
Jön most végre pár nap szabi, így neki tudok esni újra a melónak. Az FS-t is újra raktam. 😊
Szia!
Ezzel megoldható
Üdv,
w77d
megoldódott..

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítséget. Mostmár tudom,hogy melyik fényt mikor kell bekapcsolni,és melyik mire való. Habár a jegesedéssel nekem soha nem volt semmi gondom,de azért bekapcsolom. Lehetséges,hogy ezt majd csak leszálláskor a fékút távolságán lesz érezhetõ,hogy jeges pályán elöbb lelassul a gép. Habár lehet,hogy az anti-ice kapcsoló csak a szárnyakra vonatkozik,és nem a fékrendszerre szerintem. Sajna volt olyan,hogy jeges pályán hiába állítottam be az automata fékrendszert max-ra,nem kapcsolt be a fék,vagy ha bekapcsolt,akkor meg túl csúsztam.
w77d
áá fölraktam a project tupolevet és azt írja ki, hogy valami összeakad a fssound.dll-el. leszedtem a tupolevet és még mindíg kiírja. WTF?

w77d
a320-hoz??? de hisz nincs is a Malév-nak Airbus-a...

Hello
Project Airbus A320-210-hez található valahol Malévos festés?
w77d
az MSN cím változatlan csak én vagyok ritka látvány MSN-en 😄

most fölmegyek 😊

[HUN]FaTaL
Én valahonnan letöltöttem, már nem tudom honnan. Ha adsz egy MSN címet (megvan egy régi, de sosem látlak fent) akkor átküldöm festéssel együtt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
én még mindíg minõségi Tu-154-est keresek lehetõleg Malév festéssel. Multkor volt valami amit említettetek (asszem Project Tupolev) de azt megnéztem és nem lehet letölteni a honlapról....

#13773-ra esetleg? Biztos volt már aki foglalkozott cockpit építéssel innen, vagy legalább is gondolkozott rajta. 😊

polluxware
regisztrációnál annó a FAQ-ot asszem rögvest átugrottam..

amúgy egy csomó topityban megy nyiltan a warez téma

eddig nem tünt😊

DE tudomásul vettem hogy ez titeket iritál, úgyhogy több gépet nem linkelek be

sorry az elõzõekért..

PONT

Clidey
Baszki ne légy már ennyire setét! <#falbav>

AZ SG-N TILOS A WAREZ - a bizonyos helyeken nyitott topikokon kívül - NEM TÛNT EDDIG FEL?????

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

BCN= Földön amikor van clearenced ha jól tudom!
Wing= Jeges idõ esetén földön hogy jobban lásd a földön hogy jeges-e a szárny.
Strobe=Amikor felgurulsz a pályára felkapcsolod amikor lejössz róla akkor le
Landing light= az köztudott viszont ha RVR 200m alatt van általában kikapcs akkor mert csak rontja a látást
w77d
amúgy hihetelen módon fejlõdök: ma mentem egy Barcelona-Ferihegy vonalat cargo 727-essel (Captain Sim), gyerekek olyan puhán tettem le a gépet, hogy ha lettek volna utasok, észre sem vették volna hogy már a földön vagyunk XD

w77d
én induláskor már a kaputól szoktam nav és bcn light-ot alkalmazni+taxi lights a gurulás idejére. Leszállásnál Landing lights bekapcs és kész... Kötve hiszem, hogy ez a szabályos eljárás, de így szoktam. HA valaki felvilágosít a szabályosról, akkor hajlamos vagyok átszokni arra 😄

polluxware
rotation beacon egyfajta figyelmeztetõ fény, amit betonyon szoktak bekapcsolni fõleg mutatván hogy szittyakötõ mûködésbe hozta a porszívókat, avagy dugattyús pörgettyûs szélkaszákat

strobe light azolyan viharfény😊 tilos talajon és asszem ködös idõben használni... ami mondjuk fura mert ott kéne igazán a figyelmeztetés
-a36-nak ez van a szélvédõjére matricázva..

navigation light meg asszem mindig kell, olyan mint a hajoknál a fényjelzések amibõl megtod állapítani melyik az eleje és a hátulja vmint ebbõl következtetve merre halad. farokfény-jobb/bal

azért érdekel engem is hogy jártasak hogy tudják

Éljen Szénási (remélem eltaláltam a jelszót😊

polluxware
Dornier Do-27-et utáljátok esetleg?

a dreamfleet gép még mindig fent vagyon...

sztem egy picit túl lihegitek a kérdést

namind1, ti oldalatok<#eljen>

Papirzacsi
On.
Pont ara szolgál amit a neve jelent. anti-ájsz=Jég Antal<#idiota>
Bár az fsben, tapasztalatok szerint nem sok jelentõsége van, mert többnyire csak a pitot jegesedik, a sárkány nem nagyon.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok! Lenne kettõ enyhén kezdõ kérdésem,mivel jómagam nagyon kezdõ szinten repülök. Most kezdtem elsajátítani a navigáció kezelését,és ahogy egyre jobban megismerem,így nem is olyan bonyolult. 😊 De viszont van egy kérdésem,hogy repülés közben a navigation lights switch kapcsolót on,vagy off állásban kell hagyni? Én repülés közben a Rotation beacon,és a Strobe fényeket szoktam bekapcsolni a 747-sen. A második kérdésem az lenne,hogy mire szolgál az Anti-ice kapcsoló? Elõre is köszönöm.
alert
El lett sikolva felette <#idiota> sry

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
Nabasszus tényleg! Szóval visszaesõ a kölök....szép...
Reméljük Peti intézkedik hamarosan ez ügyben is.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

A #13724 is az és az nem zavar senkit?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

w77d
az miért lehet, hogy ha 8x élsimítás helyett 16x-osat használok, akkor sötétebb lesz jóval a kép a játékban????

CptSAB
Hiányosak a textúrák, vagy teljesen üres a modell kívûl és bellül?
Elsõ esetben: gyakran a festés nem tartalmaz minden bitmappot. Azokat be kell másolni az eredetibõl. A piktor ugyanis nem nyúlt hozzájuk, és ha nem mellékelte a txt-ben, akkor lusta volt jelezni.
A tök üres modell esetében meg kell nézni, hogy az aircaft.cfg-ben és a repülõgép könyvtárában szereplõ textúrakönyvtárak, bajegyzések jók-e.
pl:
texture, texture.1,texture.MJK
texture=
texture=1
texture=MJK
stb..
Fizetõs gép + warez link?!

w77d
mi volt a 13771-es üzenet tartalma??

polluxware
sorry, akit érdekelt esetleg az remélem még idõben látta...

fogjátok fel demónak

polluxware
ja hogy ti ilyen fánátikusak vagytok? 😊

<#zavart1>

<#nemtudom>

Még egy dolog érdekelne, egy olyan oldal ahol 737 ng-hez mûszerfal(fõleg), pilótafülke méretek vannak. Tehát pl. Main Instrument Panel adatai milyen széles, milyen magas és ezen belül pontosan hol helyezkedik el a PFD, ND + egyéb mûszerek. Külföldi fórum is érdekel, ahol vannak olyanok akik építettek már ezt-azt. Minél több ezzel foglalkozó oldal jól jönne.

Clidey
Há' nem csodálkoznék ha ezért kapnál egy helyes kis bant, vaze!
Megérdemelnéd!

Nekem valamiért nem jelennek meg az új festések, hiába másolok mindent rendben az aircraft.cfg-be. Az eredeti festés megmarad, kiválaszthatóak az újak is, de a gépeken nincs textúra. :-( Mit rontottam el?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Ezt találtam még, de nem tudom mennyire jó vagy ismert + szintén fizetõs és jó drága:

key2mouse

polluxware
Hypo
ez nem freewrae viszont ez minden centet meger.

Hypo
http://www.schiratti.com/dowson.html

Tudna nekem valaki ajánlani egy programot, vagy addon-t amivel olyan kapcsolókat tudok bill.-hez vagy játékvezérlõn lévõ gombokhoz rendelni, amik alapból nincsenek benne az FS bill kiosztásában. Tehát csak egérrel lehet kapcsolgatni. Remélem érthetõ mire gondolok 😊 Aki tud ilyet írjon! Freeware lenne jó fõleg.

CptSAB
Angolul? <#ticking> Ez a masina orosz-lengyel-kínai stb. koprodukció, ha végignézzük a bõ fél évszázados történetét. Ez a ketyere így frankó.
an-2_snd.zip, an2pnl.zip, an2sttvc.zip ezekre a fájlokra keress rá avsim.com, avsim.ru oldalakon. Mondjuk úgy, Xomer bácsi szép madarát még jobbá tudod tenni.