MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont a ProTu-hoz csinált Malév skint Kókai Tibi.
Az fs9.cfg-be kell (/user/application data/microsoft/fs9/fs9.cfg
FSSound.dll=1
bocs a minõségért -nem én fotóztam 😄 -
Charade GTti
Project Airbus A320-210-hez található valahol Malévos festés?
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy egy csomó topityban megy nyiltan a warez téma
eddig nem tünt😊
DE tudomásul vettem hogy ez titeket iritál, úgyhogy több gépet nem linkelek be
sorry az elõzõekért..
PONT
AZ SG-N TILOS A WAREZ - a bizonyos helyeken nyitott topikokon kívül - NEM TÛNT EDDIG FEL?????
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Wing= Jeges idõ esetén földön hogy jobban lásd a földön hogy jeges-e a szárny.
Strobe=Amikor felgurulsz a pályára felkapcsolod amikor lejössz róla akkor le
Landing light= az köztudott viszont ha RVR 200m alatt van általában kikapcs akkor mert csak rontja a látást
strobe light azolyan viharfény😊 tilos talajon és asszem ködös idõben használni... ami mondjuk fura mert ott kéne igazán a figyelmeztetés
-a36-nak ez van a szélvédõjére matricázva..
navigation light meg asszem mindig kell, olyan mint a hajoknál a fényjelzések amibõl megtod állapítani melyik az eleje és a hátulja vmint ebbõl következtetve merre halad. farokfény-jobb/bal
azért érdekel engem is hogy jártasak hogy tudják
Éljen Szénási (remélem eltaláltam a jelszót😊
a dreamfleet gép még mindig fent vagyon...
sztem egy picit túl lihegitek a kérdést
namind1, ti oldalatok<#eljen>#eljen>
Pont ara szolgál amit a neve jelent. anti-ájsz=Jég Antal<#idiota>#idiota>
Bár az fsben, tapasztalatok szerint nem sok jelentõsége van, mert többnyire csak a pitot jegesedik, a sárkány nem nagyon.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Reméljük Peti intézkedik hamarosan ez ügyben is.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Elsõ esetben: gyakran a festés nem tartalmaz minden bitmappot. Azokat be kell másolni az eredetibõl. A piktor ugyanis nem nyúlt hozzájuk, és ha nem mellékelte a txt-ben, akkor lusta volt jelezni.
A tök üres modell esetében meg kell nézni, hogy az aircaft.cfg-ben és a repülõgép könyvtárában szereplõ textúrakönyvtárak, bajegyzések jók-e.
pl:
texture, texture.1,texture.MJK
texture=
texture=1
texture=MJK
stb..
Megérdemelnéd!
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
an-2_snd.zip, an2pnl.zip, an2sttvc.zip ezekre a fájlokra keress rá avsim.com, avsim.ru oldalakon. Mondjuk úgy, Xomer bácsi szép madarát még jobbá tudod tenni.