MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fontos kérdés!
újra akarom rakni a windózt és az lenne a kérdés hogy a GE pro által bemásolt táj textúra fájlokat elég ha csak kimásolom a x:\..FS2004\scenery\world\texture mappából, vagy újra fel kell majd rakni a keret progit mert mondjuk más fileba is belepiszkál telepítés során?
GNS 530 integrálva a weather radar helyére:
hol allithatom be hogy a parkolohelyen ALLO HAJTOMUVEKKEL,"hidegen"indithassam a jatekot..?
Seven-Four-Seven--Heavy
Urak! Használja valaki a CS757-et? Kellene nekem egy használható tutorial cold&dark > , mert nem bírok zöld ágra vergõdni vele. A manualja meg egy... Ill, ha valakinek a Just Flight féle van meg akor le lehet tölteni az oldalukról egy installos tutorialt, de be kell hozzá helyezni az orig lemezt, hogy kibontsa az exet. Nnna
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
amúgy relatíve egyszerû beállítani, az aerodinamikai részt nem piszkáltam..
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ezeket úgy használom hogy átírtam a hotkeyek-et és VC-ben sima 2d-s panelként jelennek meg, tehát mûködik a dolog használat szempontjából😊
VC-panelbe meg lehetne integrálni a GNS530at a weather radar helyére csak az meg macerás ám rendesen, fõleg hogy az FSpanel totál nem mûkszik mivel az összes mûszer jogvédet..
mind1
asszem többet most nem kérdezek! Köszönöm mégegszer!
mégvalami😊 jönnek a kérdések csõstül..
Sikerült bepakolni a múszereket 2d-be, tühti a dolog... némelyikhez sikerült átírni a HOTkey-et is
Viszont! hotkey-bõl összesen 9db adható meg mivel billentyûn is ennyi szám van... van e mód többet definiálni a billentyûzet beállításnál vagy külön gombkombinációkat megadni?
mert addig csak találgathatok hogy mi a honlap neve.. (keresgéltem)
van egy ürge akinek a munkáját felrakták a dreamfleet honlapjára aki repült is a tipussal valóságban, tehát gondlom nem valmi lajikukus cucc lehet.
FSpanel totál nem mûkszik a dreamfleet gépekkel mert a beépített Reality XP mûszerek külsõ fizetõs cégtõl származnak nem az õ munkájuk:/
másrészrõl amúgy sem fér el rendesen, kivéve ha kitakarja a wradart.
viszont a Sandel HSI-t megprószálom egy az egyben kicserélni egy újabbra😊
kiderül...
3d modell módosítgatásról leteszek😊 ahhoz azért tudni kéne kavarni 3dmax-ban, másfelöl ez is olyan mint a lockon féle gépek buherálása, szóval felejtõs.
Viszont! ezt a Bonanza A36 mûszer korrekciót megprószálom, mert a Reality XP mûszerek biztos hogy VC-re is könyen kitehetõek mivel sík 2d-s cucc
Dreamfleet honlapján olvasgattam egyéb konverziókat
megprószálok azthiszem összehozni egy B36TC változatot Glass Cockpit-el, valmint egy túlsûrítõs 350pacis motorral.
Köszi a választ mégegyszer!
Van erre egy szoftver is, a neve FS Panel Studio, ahol grafikus felületen lehet állítgatni a különbözõ mûszerfal-összetevõk jellemzõit.
E szoftver nélkül is véghez lehet vinni a feladatot persze "manuálisan", csak úgy nagyságrendekkel lassúbb a folyamat: egyenként végigbogarászni a panel.cfg-t a megfelelõ gau után kutatva, majd átírni az értékeit, kipróbálni efesben, majd újra módosítani, megint kipróba...
Már számtalanszor ki lett (itt is) tárgyalva: egy FS számára lefordított *.mdl állományt nem lehet visszafejteni, s újra olvashatóvá tenni 3DSMax-ban!
Illetve egybizonyos célspecifikus szoftverrel mégiscsak meglehet csinálni, de abban az esetben is elvesznek az animációk, a méretarány, és sok esetben a textúrák is, hogy azok mappingjáról már ne is beszéljünk. Szóval még azzal se volna egyszerû belepiszkálni bármibe is. A szoftver nevét ne is kérdezd - asszem érthetõ okokból - úgysem fogom elárulni, ha szerencsés vagy, a neten megtalálhatod. De akárhogy alakuljon is, az így módosított cuccot nemigen illene visszarakni a netre (avsim.com, flightsim.com stb.) ...
Való igaz, nem volna épp egy kis meló, ráadásul a nulláról kezdeni semmi tapasztalattal elég lassú folyamat volna...fél év minimum, de én inkább több mint egy évet jósolnék neki (úgy hogy nap-mint-nap foglalkozol vele!) - már ha elfogadható minõségrõl beszélünk. Egy igénytelen ocsmány szar "csakhogylegyenilyenis" cuccot innen-onnan "összelopkodott" vagy default gaukkal persze össze lehet dobni pár hét alatt is, de annak mi értelme volna...
pl. Bonanza A36-ba szeretnék Garmin 530-at rakni hogy a VC kabinban is megjelenjen
van erre mód? mivel nem akarlak ezzel zaklatni tudsz olyan oldalt mondani ahol ezt bõvebben tárgyalják?
köszi elõre is!
+mégvalami
a gép modeljét lehet beolvastatni 3dmaxban vagy az már onnantól kezdve nem módosítható??
Bonanzát olyan gyó lenne összehozni a turbópropcsis erõforással...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Posted: Monday, February 16, 2009 - 11:38
We regret to announce that the file library is currently offline. The library fell offline Sunday and a reset did not fix the issue last night. We are working to get it back online and will be sending a technicion to the server location to inspect it and take remedial action as necessary. This server also provides AVSIM's staff email and that too is offline. We will post a further update later this morning.
Tud valaki freeware scenery fájlokat?Olyanra gondolok, amitõl, a tájak texturája szebb lesz. Tehát konkrétan, nem egy adott terület érdekel, hanem álltalánosságban értem. ALERT FSX -n belinkelt ilyen textúrákat, gondolom valahol találhatok FS2004 -re is.
Elõre is köszönöm.
Krisz
És errõl a képrõl nagyon jól le tudod venni az átmérõket is. 😉
A minta..
Rendicsek. Megnézem a 410-es gau állományait. Azt a randa C208 táblát is kivágom majd, mert nagyon nem hasonlít az a kétsoros cucc.
honnan tudom azt megállapítani hogy a különbözõ siklópályáknak mi a beesési szöge? ATC-n keresztül való kommunikáláskor nem találtam erre vonatkozó opciót. illetve az F10-re elõjövõ menüben sem láttam hogy ez fel lenne tüntetve!
de lehet csak nekem kerülte el valami a figyelmemet!
elõre is köszi
Ha megengedsz pár észrevételt:
- Az ACSSZ órát a bal oldalon nagyítsd meg lényegesen, legalább akkorára mint a többi mûszert, mert ez így most nagyon pici.
- A szívótérnyomás gaut vedd ki mindenképp...hisz gázturbinás géprõl van szó 😊
- Ebbõl kifolyólag a fordszámmérõ is felesleges. Szerintem nézz valami orosz cuccból valami %-os kijelzésût!
- A 3-mutatós mûszer ott a jobb oldalon is dugattyús motorhoz van...azt is lehetne cserélni valami oroszra.
Esetleg garázdálkodj a mi L-410-esünk gau-készletébõl, abba szerintem találsz pont idevaló mûszereket.
Ja, és a végeredményrõl készült zippet szeretném viszontlátni itt egy link formájában! <#crazya>#crazya>
<#ijedt>#ijedt>
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Zlin 137T CVA gau cockpit redizájnolás..