45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
BB5207 #42737 Sziasztok !
Hont köszi a tippet, kicseréltem, de sajnos minden ugyan úgy maradt !
Kellemes napot kívánok ! -
#42736 a felvett videot konvertald at mp4 be az a legjobb es azt toltod fel YT re az ugy is at fogja varialni kulonbozo meretekre igy is ugy is de mp4 bol a kisebb meret miatt jobban jossz ki.
720p siman megoldhato 1280x720 mp4 H.264 codec ( Profile: Main 3:1, square pixels) ezek az encoding beallitas hozza és igy kapsz jo minosegu mp4 et.
Ha kicsit tobbet szeretnel vele szorakozni akkor meg frapsben fele fpst allits be es video editaloval fel tudod normalisra gyorsitani - csak a hangokkal kell egy kkcsit tokolni ha akarsz bele belso hangokat is nem csak zenet. -
#42735 Használ valaki közülünk ATI TT?
Gondoltam kipróbálom, de képtelen vagyok beállítani...
Pl FS-ben nincs élsimítás egyáltalán...
Aztán villog a kép néha, főleg mikor az FS főmenüjében választom ki a dolgokat...
-
#42734 Hát csak nálam az a baj, hogy felvétel közben annyira leterheli a gépet, hogy szaggatni fog, mint állat. Szerintem e lemezműveletek miatt. -
#42733 Baromi egyszerűen!
Felveszed FRAPS-el. Aztán MovieMaker-l rakod fel a youtubra!
Az 1 perces fullHD vidi 86 mega! -
#42732 Na, azt hogyan csinálod? Nálam a két lengyel videó darabonként 500 mega, pedig csak 480p. Örülnék, ha sikerülne normális méretben. :) -
#42731 Felvétel közben?
Nálam max mikor lejátszom!
Most megnéztem, egy 1 perces HD vidi kb 86MB!
Kicsit nagy volt a forgalom LFPG-n! Nem sikerült betolakodnom...:D:D:D
-
#42730 Baromira tetszik ez az IL-18, ajánlom próbáljátok ki, megéri, tényleg élmény repülni vele. Csak az a fránya Malév festés. De meg fogom csinálni. :)
Meg ez a két reptér, meg a VFR környezete szuper, a Drzewiecki design féle, nagyon tetszik. Főleg a krakkói reptér. Az EPWA egy kicsit egyszerűbb freeware, de a környezet, a WARSAW CITY nagyon szuper. -
#42729 Tudom sajnos, de másképp nem megy, mert bár fullHD-ban játszom, de Fraps-el veszem fel és ott félre van állítva a felbontás, mert különben felvétel közben nézhetetlenül szaggat, még így is sokszor. -
#42728 Szépek a leszállások, de engem még mindig zavar a vidik minősége!
Milyen progival készíted elő a feltöltést?
A zoom is frankó! -
#42727 -
#42726 Ma kicsit repkedtem a hekkelés helyett. Egy Budapest - Krakkó - Varsó útvonalon. Alább néhány kép és az elmaradhatatlan videók a leszállásokról. :)
LHBP - EPKK - EPWA
Landing EPKK:
Landing EPWA:
-
#42725 Próbáltam már, de így is egy giga egy két perces videó, full hd-vban vagy háromszo rosa.
Így akadozik,amikor veszem fel.
Amúgy Innsbruckkal már mindent kipróbáltam, kikapcsoltam mindent (még az fsglobalt is) csak az volt bekapcsolva, és úgy sem jó a folyón túl. Nem is éretem. -
#42724 Na!
Ez már sokkal jobb!
Esetleg én is javasolhatok valamit?
Próbáld meg legalább 720p felbontásba konvertálni, de full HD-ba se lenne rossz!
Egyébként a házak megvannak, csak jóval feljebb, mint ahol az a kép készült!(Ezen a képen baloldalt)
-
#42723 Nem tudom pontosan, hogy mi van, AFCAD progival néztem, azt írja stock, meg az AI. Az AUProban valóban azt írják ki be kell kapcsolgatnni BGL-eket, megcsináltam, de akkor az utak és vasutak nem voltak meg, az AI-ból pedig nem jelentek meg. Mindegy, így most egész jó, marad, nincsen kedvem teljesen kitökölni. Így is tetszik, hogy mennek a vonatok, autók, marha jó. :) Amúgy @hont, szerintem ott nálad, jobbra a gépnek lennie kellene házaknak. Így most nem tudom melyik bgl csinálja a repteret, azért vannak dupla gurulóutak. Szerintem marad így, annyira nem zavaró.
Amúgy egy kis folyamatos zoom: :D
Ez meg tetszik. :)
-
#42722 Ezt mondtam én is, csak az meg se fordult a fejembe, hogy 2 LOWI van nála aktiválva...
Egyébként tud valóban elég nagy galibát csinálni! Ha jól emlékszek volt valami HDG eltérés is a két kiadás időkülönbsége miatt, meg a frekik se egyeztek... -
#42721 Köszi!
Az az igazság, hogy már én is belefutottam ebbe a pofonfába, csak lusta vagyok kigyomlálni az apróbb repterek közül a nagyobbak bgl-jeit, inkább kapcsolgatom ki-be attól függően, hogy mivel és hova repülök. -
#42720 -
#42719 Bocsi, hogy beleszólok a LOWI témába, de most kipróbáltam én is és nálam a következő eredmény lett : (Ausztria Pro, Approaching Innsbruck és az austriaairport1 ill. austriaairport2, van fenn) ha az austriaairport1 ill. austriaairport2 aktív, akkor az előző képen látható 3 PAPI-s a terep nálam is, ha deaktiválom őket, (hú micsoda szöveg .-)) ) akkor helyreáll a rendes LOWI. -
#42718 Pl ezekre gondolok!
-
#42717 Tényleg nem akarok bele ugatni, de szerintem nem!
Nézd meg pl ezt a részt!
Meg a PAPI se normális!
-
#42716 Nos, most hogy tudom, mindjárt ránézek. Engem is zavar eléggé. -
ToMy_ #42715 Bercy,
nézem a videóidat, tök jók, csak egyetlen dolog roppant zavaró:
a zoomolást miért ilyen darabosan csinálod? Ha az INCREASE/DECREASE SELECTION helyett (ami alapból a + és a - gombok) az INCREASE/DECREASE SELECTION SLIGHTLY funkciót használnád (definiáld át arra a + és a - gombokat) akkor folyamatos zoom lenne, ami sokkal szebb. Szerintem. :) -
#42714 Nálad a sorrend biztos, hogy rossz!
A HBS (MAS) meg a Landmarks nem lehet felül...!!!
Azokat vidd le a magyar repterek alá! Akkor jó lesz! -
#42713 Pár kép LOWI-ról (nekem is pont olyan, mint nálad) meg az útról LHBP-re és szokásos landolás. Csak erősen kellett letenni az orrát hirtelen fékezés miatt, ugyanis keresztbe taxizott egy gép. :)
LOWI - LHBP
-
BB5207 #42712 Sziasztok!
Segítsetek, mert már tanácstalan vagyok.
Megvásároltam a Bőny-Pér addon-t. Az FS9 -nél hemzseg a hiba,(FSX kitűnő) és nem értem, hogy mit töltsek le, vagy mit töröljek. Készítettem pár képet.
Bőny-nél úgy néz ki, mintha a gép a levegőben állna, a Helikopter pad szintén.Az épületek kb. a helyükön vannak.Győr esetében a hangár a torony előtt áll ! A kiguruló út végén amikor a kifutóra kanyarodok ,olyan mintha egy fél méteres falnak mennék,! Itt vagy összetörik a gép, vagy ha lassan közelitek, előre bólint, és leáll a motor !
Nagyon köszönöm a tanácsokat !
További kellemes estét, és JÓ REPÜLÉST !!!!
Datahu-n képek -
#42711 Szerintem az nem a default...
Olyan mintha a Johan Thiers féle régi LOWI 2.1 verziója össze keveredett volna a legújabb Aerosoft -os verzióval!
Miért van 3db PAPI? -
#42710 Nálad mintha nem így lenne...
Aztán lehet én tévedek!
Bár most nálam is valami meg van örülve, mert "RT" nél van egy törés a domborzatban!
-
#42709 Nem tudom, de próbáltam össze hasonlítani a képeidet az én verziómmal, de olyan mintha neked hiányozna pár "réteg"...
Csinálok képeket és össze hasonlítjuk! -
#42708 Megnéztem, nálam kissé el van keveredve valami Innsbruck környékén, mert valóban nem így fest normálisan az Approaching Innsbruck. Csak egy kis területen, a reptér körül jó, utána default táj/város jön. Nem igazán értem mi cseszheti el. Meg a vicc az, hogy a default reptér is átlátszik, legalábbis a guruló utak. Nem is értem teljesen. :/
Mitől lehet ez? -
#42707 Úgy érted, hogy sokkal részlwetesebb? Nálam csak az autogen dense van egyel visszább véve, más minden maxon. Menyire másabb nálad? -
#42706 Értem!
Akkor a beállításokban van valamelyik csúszka vissza véve?
Csak azért kérdezem, mert Nálam egész máshogy néz ki... -
Dokitudor #42705 Jó reggelt,az idő miatt legalábbis jobbat.
Tud valaki nekem abban segíteni, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy 1 vagy 2 24col monitoron menjen az fs, és a harmadikon 17col a műszerek (pl gps, radistack, light panel, stb). A gondom az, hogy a 2 monitor eyefinity rendszerben azonos méret miatt összekapcsolható és a területükön bárhova el helyezhetem a műszereket, de a harmadik monitornak más a mérete és a felbontása. Így ha nem kapcsolom rendszerbe akkor nem tudom egyszerűen áthúzni a műszereket.Eltérő méretek miatt meg nem tudom hogy kapcsoljam vagy állítsam be a rendszert.
Más, lehet-e növelni valahogy a "csúszkán" kívül, hogy több épület jelenjen meg a területen ha a rendszer bírja fps-el?
Köszönöm.
-
#42704 Elvileg az Approaching Innsbruck. -
#42703 Te! Ez melyik LOWI scenery?
Nem emlékszek, hogy ezt már láttam volna... -
#42702 Repültem még egy LHBP - LOWI utat, szintén IL-18-al. Nagyon bejön ez a gép, élmény repülni vele, bár a leszállás még nem megy vele szépen, de gyakorlom. :)
Képek az útról:
LHBP - LOWI
És egy videó a leszállásról. Kicsit meredek volt és a végén el is lebegett egy kicsit. :)
-
#42701 Ja, értem. :)
Én meg repültem egy Budapest - Málta utat az IL-18-al. Most egy piros Aeroflot festéssel. Nagyon kellemes kis út volt, Budapest, Zágráb, Split, Catania, Málta útvonalon. Az elején történt egy kis gigszer, ugyanis egyszer csak azt vettem észre, hogy nem fogja a VOR adót. Valahogy kikapcsoltam az avionics master switch-et, de hogy hogyan, azt nem tudomm szerintem a görgővel. Na utána már minden okés volt, szépen tudtam követni a VOR-okat. Szép volt az idő, sok képet csináltam, de az ereszkedés közben valamiért leállt a Fraps, csak nem vettem észre, ezért a már csak lenti képek vannak. Sajnos a videó sem lett meg, de sebaj, szép besiklás és landolás lett a vége. :)
A sikerült képek:
LHBP - LMML
-
#42700 Nekem nincs is fenn, ezt valamelyik orosz fs-ező készítette, én csak örültem, hogy ennyire bejött az LHPR (és a többi nemrég itt is tárgyalt addon), ilyen távoli kollégák is repülnek róla.
AES-em sincs igy sajnos nem tudok "szakérteni", de biztos lesz valaki aki vágja a témát. -
#42699 nem fs9 gyorsabb hanem maga a win7 de a végeremdény szempontjábol mindegy:)))) -
BB5207 #42698