MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mix!
Egy kicsit ebbõl is egy kicsit abból is!
Újra kellene csinálnom, lehet vért izzadnék! 😄
Egyébként : FSG2008,UT-E.,GE-Pro, MAS, LHSim,
Csak is az Antonov 😄 LHPA - LKCV útvonal!
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Az én gépemen vissza van talán véve a tónus...
A Balaton az hasonlít, a Duna meg álmomba ilyen csak, de FL300 ról párában már elmegy...😄
Nagyon irigyeljük a szitut...
Azt az érzést semmi nem pótolja amit a mai képeden látunk!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Itt egy mai felvétel pedig se felhõ alulról kék az ég de fent háát😊
[/img]
Az ORBX Global féle cucc, FS9-re átültetve. Más nincs fent. 😊 Meg egy picike cfg buhera. Három érték lett megnövelve. 😊 Más semmi.
Akinek kell (aki még nem elégedett a sceneryvel), annak el tudom küldeni a tyorrent fájlt, amin le lehet tölteni.
///M I Love BMW. :)
Itt is megkérdezhetem milyen kiegek hozzák ezt össze?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Album: Link
Nézzétek el nekem, kissé hosszú lesz, leírom a tegnapi történéseket, mert érdekes.
Szóval rögvest szembe tûnt a tegnapi képekrõl, hogy nálam nem igazán stimmel valami. ELkezdtem szórakozni a scenerykkel, prioritásokkal. a végén ott tartottam, hogy csak a Laci bácsi féle MAS volt fent, semmi más, de borzasztó volt a helyzet. Kapcsolgattam UT-t ki, be alatta semmi, ugyan olyan kopár, semmilyen volt Magyarország. Már újratettem az UT-t, patchekkel (thx hont!), majd MAS rá, de ugyan az az eredmény, amit lentebb láttok. Aztán egy hirtelen ötlettõl vezérelve kikapcsoltam a MAS-t és bekapcsoltam az LHSim féle MAS. Hirtelen lettek városok, utak, de mégis gyanús volt. Kikapcsoltam azt is, továbbra is voltak városok. Gyanús volt, mert ez már az UT városai, de nem stimmeltek sok helyen az utak, ilyenek. Pl. a Kõrröshegyi híd-hoz nem ment út. Vissza LHSim MAS és jó. KÖrbenéztem az országban, szinte mindenhol jó, vannak városok, utak, ~90% jól, jó helyen. Reppentem egy VFR-t LHDK-LHSK vonalon, éjjel, és szépen tudtam követni az M7-est, láttam a városokat, nem az a egy-egy fénypont volt városok nélkül, hanem ahogy kell. Apró problem, hogy fent, BP fölött elcsúszott a Duna, de egy hirtelen ötlettõl vezérelve beletettem az LHSim-es MAS-ba a DNA_COMP.bgl és láss csodát, Bp-nél is szuper a Duna, fent lent, vannak városok, ahol kell, utak, ahogy kell, még szépen be is csatlakozik BP scenerybe, pl. az autópályák. Mondjuk a nádas ugye nincs a Velencei tavon, de komolyan már az a legkevesebb. (ha rájövök melyik bgl csinálja, az is lesz)
Persze a texturák nem voltak az igaziak, de erre meg fogtam Gyõzõ álatal küldött textúra könyvárakat (THX!) és bemásoltam, enyémet felülírva és így már hellyel-közel reális eredményem lett.
Tudom én, hogy a Laci bácsi féle MAS jobb, több, mint az LHSim féle, de már elegem volt, így pedig maximálisan használható, reális az egész. OKé, úgy sejtem, hogy az UT városait látom, mert más kicsit, mint amiket itt beraktok, de komolyan, már nem érdekel. Szép az így is, akárki akármit mond. Néhol kusza picit, de így már nekem megfelel.
Este teszek még fel képeket, hogy hogyan sikerült, de érzésem szerint ez már így rendben van. MIndez ~5 óra szívás, install, reinstall, bgl, text kavarás, már hajam téptem. Marad így, nem érdekel már a másik MAS, túl sokat szívtam vele elõször BP-n, majd az országban máshol. ÍGy marad. 😊
Egy dolgot nem értek. LAci bácsi féle MAS olyan, mintha tényleg felülírná az UT-t, de az LHSim féle nem teljesen, feltételezem azért vannak városaim is. Ez nem teljesen tiszta, hogy egyik miért, másik miért nem, holott úgy tudom, kisebb eltéréseket leszámítva az LHSim féle MAS az Laci bácsié.
Gyõzõ, Hont! Nagyon köszönöm a segítségeteket és a kitartásotokat.
(nem ígérem meg, hogy nem lesz több nyûgöm, de most örülök.) 😊))
((UTÁLOM EZT A JÁTÉKOT!!!!!))) 😄DD
A kedvenc VFR gépem! Nem is nagyon használok mást, mert a többi az a nyomába se ér...<#worship>#worship><#taps>#taps>
Elõször a magasság mérõ kicsit furcsa volt, de már megszoktam! <#papakacsint>#papakacsint>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A Balatonfelvidék Füred és Veszprém között:
A Bakony Pápa magassága:
Ravazdi tavak Gyõr mellett:
Pannonhalma. A háttérben LHPR valamint Gyõr és környéke:
<#idiota>#idiota>
Európában pl Franciában vannak?
(Ja itt már fent van a GEPro.)
Fos távoli text-ek, rosszak a városok, utak.
Gáz... :/
Jut eszembe, írtad hogy szereted az Ai forgalmat, nos az bezony lefoghatja az fs-t rendesen ha betölt egy sereg gépet meg útvonalat. Az autogén beállításod milyen?
Valahol a Bakony felett, LHPR => LHSM között :
[/url][/img]
[/url][/img]
Hála az égnek én eddig csak kicsi hibákba akadtam, de lehet hogy szerencsém volt. Az éjszakai texturák vannak pár méterrel eltolódva, de engem nem zavar!(mondjuk én soha nem ástam magam bele olyan mélyen, mint Ti!
Szerintem az esti világításokat semmi nem pótolja rajta kívül!
M3-M7 találkozása!

http://goo.gl/gd6Zi5
Dunakanyar (4670láb)

Már csak azért, mert ezek nekem is fent vannak, de marhára randa ehhez képest. Na majd Gyõzõ által küldött anyagból nézek valamit. 😊
Eleve az atmoszféra... Ez mitõl ilyen real? A víz sem semmi.
Tudom, ezer éves téma, de ezeket mik "okozzák"?
Ha adsz koordinátákat, alt-ot, headinget, csinálok én is pont itt egy fotót, ha hazaértem, megmutatom milyen nálam. (hát nem iylen)
Már csak a helyszíneket kell kitalálni!
Én Badacsony, Pécs, mondjuk esetleg Szolnok vagy Debrecenre szavaznék!
Mindenki csinálna képeket adott Magyar tájakról, meghatározott magasságban és tudnánk kontrollálni azt, hogy esetleg kinek mi hiányzik, ill ki tudnánk választani a legjobb csomagot!
Max pár képre gondoltam! pl Dunakanyar, Kisbalaton, esetleg Bakony vagy akár a tihanyi félsziget...
Utána lesek, hogy merre vannak ezek. Köszönöm szépen!
Ut9Eur112
UtEurEE
UtEurPatchV11
UtEurPatchV111
Ezek közül az E.EAST csomag tuti hogy beleszól a Magyar texturába!
Mik lennének azok a frissítések, kiegek, mert hirtelen gõzöm sincs.
Vagy, itthon beállítottam An-124-est közlekedni, az is marha jól fest, amikor gurulok egy cessna-val és dönget mellettem. Wizzari szintén belõve. Szóval emiatt esik kissé nehezemre a reinstall, fõleg, hogy az AI forgalom nekem még õsi ProjectAI-s, szóval még pótólni sem egyszuerû. Pláne, ahogy olvasom mennyi baj van az AI forgalmakkal, azokhoz képest ez szuperül mûködik. Szóval reinstall egyelõre nem játszik. 😊
Szóval ránézek este, de addig egy kis infó. (bocs srácok, de nagyon szeretnék már egy jól használható HUN VFR-t, de sok a problémám)
Szóval a text csúnya. Alap FS szerintem. UT is sokkal jobb, tegnap menten EDDC-re és ahogy átléptem a Szlovák határt, sokkal szebb az UT text-je. (nem, nem cserélem az UT-t, mert csak azzal néz ki úgy EU, ahogy kell.)
Szval itthon csúnya, sakktábla, csak sárga-zöld. A városok, utak megvannak, de éjjel gáz. Arra gondolok, hogy csak apró fénypöttyök vannak, azok is kb. egyforma távolságban. Határon túl jó, gondolom UT miatt.
Pedig már annyit hekkeltem ezt a HUN VFR-t, hogy csak na. MÁsik problem, hogy az addonm VFR scenery-k, mint pl. Gyöngyös VFR (nagyon szép) teljesen elüt textzurában Magyarországtól. Mind színeiben, mind színmélységben. Ezt össze lehet hozni valahogy? GEProt próbáltam UT helyett, de ott ugye teljesen béna EU, semmi nincs ott ahol kell.
Szóval kicsit vakarom a fejem. Nekem UT tökéletes EU részeire, szerintem a textek is szépek, de itthon marha gáz, mégh MAS-al is.
Na mindegy, barmolok még sokat, amíg reistall lesz. 😄D
Mégegy, amire nem találom a megholdást. Több képet, videót láttam, ahol a távoli textúrák is élesek, de nekem szinte csak alattam éles, kicsit arrébb, már mindehol homály. TEXT_BANDWICH=400-ra van állítva. Ezt lehet kicsit javítani?
Ill. Elkiabáltam, megint elõjött a lassulás. Wilco 733-al. Két napja ment egy LHBP-LIML-LHBP út, oda iFly, vissza Wilco A320, de szuper volt, semmi lassulás. Erre tegnap Wilco 733 LHBP-EDDM, de már pushbackl elõtt leesett 15-16 FPS-re, mikor elõtt, amíg FMC-ztem, beálítottam, 24,8-9. Aztán elkezd lassulni. Mentés, kilépés, restart, betöltés után egy darabig jó, majd ismét lassul akár FL330-on, 0 felhõvel, tehát nem a graf teljesítmény rossz, ez tuti, mert sûrû felhõben, LHBP-n is tartja az elején a ~25-öt bármerre nézek.
Tudom, sok a szöveg, de marhára bosszant a dolog.
Már arra gondolok, melegszik a processzorom, azért csinálja. Bár egy szaros magot használt, agyam dobnám el, ha ennyire melegedne...
Ja és teszem hozzá, kisgéppel semmikor semmi lassulás, akármilyen felhõs az ég, pl. LHBP-n. Szóval tuti nem graf beállítások a megoldás, mert teljesen minimumon is csinálta. Amikor elõjött, levettem minimumra, de semmit nem gyorsult. Asszem lentebb van egy kép, LHBP-n full minimumon minden és 16-17 FPS.
Küldtem két texture csomagot próbáld meg.Kicsit késõn válaszolok, de ebben az állat melegben nem nagyon gépeztem, meg a többiek is nyaralnak úgy látszik.
Használd egészséggel ha beválik.
Továbbiakban még arra lennék kíváncsi, hogy hogyan kapcsolok csak mûszervilágítást VC-ben, hogy a dome ne világítson. Arra nem sikerült még rájönni. 😊
A másik a lassulás. Visszajöttem nyaralásól, gondoltam FS reinstall elõtt még próbából kitöröltem a fs9.cfg-t és lássatok csodát, nem lassul. Nem igazán értem, mert összehasonlítottam az újat és a régit, de semmi olyan nagy dolgot nem találtam, ami ezt befolyásolná, de nem is léyeg, a fontos, hogy most nem kezd el lassulni. Lenyomtam egy LHBP-LIML-LHBP utat egy iFly-al vissza egy Wilco Airbusal, de nem jött a lassulás. Remélem megoldódott.
Köszönöm nektek a sok segítséget!