MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 119 dolcsis kombo pedig szerintem egyenest görénység. Na nem azért, mert soknak találom az árát (részben ez is), hanem hogy nincs külön fs9-es verzió. Márpedig minek fizessek fs9+fsx verzióért másfélszer annyit, ha nincs szükségem az FSX-es verzióra csak az FS9-re? Szóval tehetnek egy szivességet...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ezzel a Bomb dologgal annyit ertek el hogy egy rakas embernek tonkre csesztek az fs installjat, es rogton 7-15 hacker dolgozott a megoldason ami kesz is, szoval semmi ertelme nem volt, viszont egy csomo gondot okozott a mar fizetos usereknel.
Teny hogy minden respect a PMDG csapate, a support a hozzaallas a programok mind mind kivaloak, bar szerintem ez az md11 dolog eleg vegyes erzeket hagyott bennem a 119 dollars kombo ar meg plane😊 Tudom a fejlesztesi ido stb megertem, tudom, en is ebben vagyok az eletben, csak akkor is kicsit ez is hozzajarult ahhoz hogy md11 warezban nagyon fogyott.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#14906: köszi
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
egyik sem jó!
amúgy ezt írja ki!
Nem tudom mit akar vele! mert 9.1 van fennt de nem látja vagy nem tudom!
másnál nem volt ilyen probléma?
tolts le innen pl..
en ezeket hasznalom es eleg kielegitoen mukszik a tobbsege..
talalsz jo par legitarsasagot,es van hozza installer is...
dijtalan,de par $-val hozza tudsz jarulni..ha akarsz...
Seven-Four-Seven--Heavy
Tud valaki olyan ingyenes kiegészítõt mint az FSNav?
Nekem nagyon bejött, nagy segítség.
Köszi
SLZ
jó lenne mert már nagyon szeretnék vele repülni!
Hogyan lehet azt megoldani, hogy egy csomó légitársaság gépe repkedjen körülöttem az fs9 ben? És ne csak a megszokottak. pl: orbit, world travel... Mit kell csinálni ehhez? Kérem valaki írja le részletesen a letöltéstõl a játék elindításáig! Fontos lenne! Köszönöm szépen!
egyáltalán lehetséges?
próbáltam az avsim-en található mesh-t de azzal se jó
nagyon szuper lenne
Csatlakozom én is, végre valami mozgás magyar vonatkozásban is! Nagyon jó! 😉 Remélem innentõl kezdve rendszeresebben találkozhatunk magyar vonatkozású minõségi fejlesztésekkel!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Sajnos, a Budapest scenery készültekor még nem állt az alkotók rendelkezésére megbízható forrás a mesh-fájl készítéséhez, így a bpmesh néhány hibát is tartalmaz. Többek közt a magasságértékek lényegesen nagyobbak a valósnál, valamint egy kicsit el van csúszva az egész kelet felé. Így aztán a Dunakanyarnál például "lemetszi" a hegyek oldalát. (A bpmesh lefedi ezt a területet is, mert egy teljes LOD8 cellát takar) Ma már hozzáférhetõ több jó, Magyarországot is tartalmazó mesh.bgl, az AVSIM-en is található belõlük. Ezek mind azonos adatbázisból készültek, tehát bármelyik megfelelõ. Töröld, ill. nevezd át a bpmesh.bgl-t, és használj más, Magyarországot is tartalmazó mesh-t!
Laci bácsi, alias Whitehair
de ahogy erre a forumra ratalaltal ugy az infora is ratudsz, persze nem iq hataros a game de azert kis ONALLOSAG nem art am.
hogy lehetne megoldani?
gondoltam arra, hogy törlöm a LC01.bgl Budapest default LC, de nem találtam ilyen file-t
tud valaki segíteni abban, hogy hol találok valami leírást errõl a játékról. valami használati utasításra gondolok.
köszönöm
Aki látványos fotósceneryre számít az téved. Laci bácsi ugyanis az SBuilder programmal azt a terrain szerkezetet bõvíti ki, amely a Flight Simulator eredetije. Laci bácsi visszaadta a tavainkat, folyóinkat.
Az oldalamon hamarosan részletes, fotókkal illusztrált bemutató is lesz. Addig is viszont tessék tölteni, kipróbálni, tesztelni ezt a nagyon is hiánypótló kiegészítõt.
Hungary VFR Scenery 2009
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Én is csatlakoznék az elõttem szólóhoz! Én nekem is gond van a multi val! Kérlek segítsetek! Köszönöm!
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Multiplayerhez nem tudtok valami használható, magyar leírást?
mert sehogysem boldogulunk vele!
a FAQ-ban egy link van róla, de az rossz! ezért tudtok segíteni?
Google talált, de azok legtöbbje hülyeség!
elõre is kösz
40FPS.<#buck>#buck> visszatérve hozzád próbáld lejjebb venni azokat a csúszkákat próbáld ki, hogy ha valamit átállítasz, hogyan változik az FPS és a grafika, egész jól be lehet állítani.
Amit a netrõl ingyenesen le lehet szedni BP airportot azt melyik mappába kell telepíteni? Vagy mit kell csinálni ahhoz, hogy mûködjön? Köszi elõre is!<#eljen>#eljen>
Az miért van, hogy a távoli föld textúrák mindig homályosak, néha még az alattam látható is. Néztem, de nem a töltés lassú, mert nem is pörög a vinyó amin van. Ezt is köszi! 😊😊😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB