MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Igen. De gyorsan megjegyezném, hogy csak az SP1-nél volt ez a letörli az fs fileokat dolog. Az SP2-nél ezt elhagyták, sõt a tört verzióval is büntetés nélkül lehet repkedni, de csak a PMDG festéssel. Más festésû gép nem mûködik. Ez már sokkal barátságosabb megoldás szerintem, bár tény, hogy született rá orvosság.
A 119 dolcsis kombo pedig szerintem egyenest görénység. Na nem azért, mert soknak találom az árát (részben ez is), hanem hogy nincs külön fs9-es verzió. Márpedig minek fizessek fs9+fsx verzióért másfélszer annyit, ha nincs szükségem az FSX-es verzióra csak az FS9-re? Szóval tehetnek egy szivességet...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
ugye PMDG bevezette a BOMB dolgot, igy vedekeznek a kaloz dolgokkal, bar ezzel pont az ellenkezoet erik el szerintem. Aki warezt kiprobalja es tenyleg komolyan erdekli a dolog ugy is megveszi, legalabb is a tobbsege.

Ezzel a Bomb dologgal annyit ertek el hogy egy rakas embernek tonkre csesztek az fs installjat, es rogton 7-15 hacker dolgozott a megoldason ami kesz is, szoval semmi ertelme nem volt, viszont egy csomo gondot okozott a mar fizetos usereknel.

Teny hogy minden respect a PMDG csapate, a support a hozzaallas a programok mind mind kivaloak, bar szerintem ez az md11 dolog eleg vegyes erzeket hagyott bennem a 119 dollars kombo ar meg plane😊 Tudom a fejlesztesi ido stb megertem, tudom, en is ebben vagyok az eletben, csak akkor is kicsit ez is hozzajarult ahhoz hogy md11 warezban nagyon fogyott.

Papirzacsi
Gondoltam, hogy erre gondolsz, tényleg szemét húzás a PMDG-tõl, de a probléma már csak a multé.:-)

exTrem
fincsi kis reinstall meg a kitörölt fs file-ok .. nagy szemét ez a pmdg

Papirzacsi
Most hirtelen nem vágom mire gondolsz. fs9+pmdg md11 párosításban már minden felmerülõ problémát megoldottnak vélek, bár tény, hogy korábban ért egy nagy meglepetés.:-)

fejreáll az FS-em?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

exTrem
Vigyázz ezzel ha sikerül felpakolni mert érnek még majd meglepetések ... nem fog tetszeni, ugye zacsi ? 😊

oké, köszi..megpróbálom
#14906: köszi

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Papirzacsi
Nálam nem volt. Csak egy tipp, de ha használsz nocdcracket, vagy ilyesmit (remélem finoman fejeztem ki magam), akkor a 9.1-hez valót használd, sajna kering 9.0-ás is, amit 9.1-nek mondanak. Ha nem, akkor más ötletem nincs.

Ment a privát üzi 😉
igen! már próbáltam vagy 4 féle verzióval, újjal régebbivel stb....
egyik sem jó!
amúgy ezt írja ki!

Nem tudom mit akar vele! mert 9.1 van fennt de nem látja vagy nem tudom!
másnál nem volt ilyen probléma?

leonforce
szeva..!
tolts le innen pl..
en ezeket hasznalom es eleg kielegitoen mukszik a tobbsege..
talalsz jo par legitarsasagot,es van hozza installer is...
dijtalan,de par $-val hozza tudsz jarulni..ha akarsz...

Seven-Four-Seven--Heavy

Sziasztok!

Tud valaki olyan ingyenes kiegészítõt mint az FSNav?
Nekem nagyon bejött, nagy segítség.

Köszi
SLZ
traffic program kell hozzá pl
eyecandy
FSUPC-t nézd meg, hogy új verzió-e?

már kezdek megõrülni! feltettem az FS9.1-et de a PMDG MD-11-et nem akarja feltenni mert arra hivatkozik hogy nincs fent az fs9.1 miközben fennt van! valaki erre tudna mondani valamit?
jó lenne mert már nagyon szeretnék vele repülni!

Srácok!

Hogyan lehet azt megoldani, hogy egy csomó légitársaság gépe repkedjen körülöttem az fs9 ben? És ne csak a megszokottak. pl: orbit, world travel... Mit kell csinálni ehhez? Kérem valaki írja le részletesen a letöltéstõl a játék elindításáig! Fontos lenne! Köszönöm szépen!
Papics Péter mesh-ével próbálkozok
igen, azt úgy csináltam, de valahogy nem akar össze jönni a kettõ
egyáltalán lehetséges?
próbáltam az avsim-en található mesh-t de azzal se jó
Hozzá kell még tennem az elõzõekhez, (#14888) hogy természetesen a Hungary scenerynek alsóbb rétegben kell lennie mint a "Budapest"-nek, és a többi az "alap"-ra épülõ scenery-nek. (repülõterek, stb.)
Nashgaar
Köszi, fsgenesis-t kipróbálom, a cloud9 cuccok telepítésénél valahogy sokat szoktam bénázni, attól kicsit tartok

Hypo
haat, fsgenesis nek is van az mar akkor inkabb, illetve cloud9 nek van eu landclass az se csunya

Nashgaar
Sziasztok! Próbáltátok már az FSGlobal 2005 Europe mesh-t? csak azt akarom kérdezni, szerintetek milyen? Érdemes vele foglalkozni?

mennyi esélyt látsz az fs9-es verzióra?
nagyon szuper lenne
avsim-en találtam egy hungarymesh-t régebben, de úgy emlékszem,hogy az nem volt jó a Budapest scenery-hez, de kipróbálom.
Hypo
ok ok nem baszogataskent irtam😊)) csak annyira szeeeeeeeep😊

Clidey
Az azért még kicsit odébb van...de minden nap dolgozok dolgozok rajta valamennyit, szóval ne add fel a csüggedést! 😄

Csatlakozom én is, végre valami mozgás magyar vonatkozásban is! Nagyon jó! 😉 Remélem innentõl kezdve rendszeresebben találkozhatunk magyar vonatkozású minõségi fejlesztésekkel!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

A Budapest-scenery fotoscenery, nem használ landclass fájlokat. A fotoscenery "takarja" az alap landclass-t. Problémás viszont a fotoscenery határán az LWM(LandWaterMask)-al való találkozása. Én az LWM-et igyekeztem pontosan készíteni, (ellenõrizhetõ a GoogleEarth segíségével) de némi eltérés van a Budapest scenery-hez képest. Másik probléma a Budapest-sceneryben alkalmazott mesh fájl.
Sajnos, a Budapest scenery készültekor még nem állt az alkotók rendelkezésére megbízható forrás a mesh-fájl készítéséhez, így a bpmesh néhány hibát is tartalmaz. Többek közt a magasságértékek lényegesen nagyobbak a valósnál, valamint egy kicsit el van csúszva az egész kelet felé. Így aztán a Dunakanyarnál például "lemetszi" a hegyek oldalát. (A bpmesh lefedi ezt a területet is, mert egy teljes LOD8 cellát takar) Ma már hozzáférhetõ több jó, Magyarországot is tartalmazó mesh.bgl, az AVSIM-en is található belõlük. Ezek mind azonos adatbázisból készültek, tehát bármelyik megfelelõ. Töröld, ill. nevezd át a bpmesh.bgl-t, és használj más, Magyarországot is tartalmazó mesh-t!

Laci bácsi, alias Whitehair
Hypo
persze, peldaul probalj meg a fenti kepre kattintani es lass csodat!!!!!!

de ahogy erre a forumra ratalaltal ugy az infora is ratudsz, persze nem iq hataros a game de azert kis ONALLOSAG nem art am.

thx, gyorsan ki is próbáltam, de sajna aerosoft Budapesttel nem jön össze, a vízrajz és a domborzat miatt, furcsa dolgok alakultak ki😞
hogy lehetne megoldani?
gondoltam arra, hogy törlöm a LC01.bgl Budapest default LC, de nem találtam ilyen file-t
Szeva. Bárhol az interneten találhatsz ilyet! Esetleg kérdezz itt bõvebben a játékról, és akkor segítünk, ha tudunk! 😉
hali .
tud valaki segíteni abban, hogy hol találok valami leírást errõl a játékról. valami használati utasításra gondolok.
köszönöm
Hypo
Cool, vegre valami kis mozgas hazankrol is. Jaj jo lenne minel tobb ilyet latni, es meg ehhez hozzavesszuk igaz az fsx hogy nem sokara repulhetek a Zlin Z-142-el......haaat meses

CptSAB
Két héttel ezelõtt Varjú Laci bácsi elküldte az eddig elkészûlt Magyarország VFR 2009 scenery elemeket, hogy azokat az oldalamon közzétegyem.. mondhatni az avsimet megelõzõ beharangozó.

Aki látványos fotósceneryre számít az téved. Laci bácsi ugyanis az SBuilder programmal azt a terrain szerkezetet bõvíti ki, amely a Flight Simulator eredetije. Laci bácsi visszaadta a tavainkat, folyóinkat.

Az oldalamon hamarosan részletes, fotókkal illusztrált bemutató is lesz. Addig is viszont tessék tölteni, kipróbálni, tesztelni ezt a nagyon is hiánypótló kiegészítõt.

Hungary VFR Scenery 2009
CptSAB
Rendben akkor holnap összedobom úgy. No meg egy readme.txt-t. 😄
Clidey
Akkor tedd fel két részletben, úgy is szokták. Csinálsz 'Part 1' meg 'Part 2' zip-et és hivatkozol a bennük elhelyezett rídmiben egymásra. 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
100 mega alá levinni az fogós falat.. ugyanis 108 mega zip-el.. hinnye.
Clidey
Tökmindegy mi van a zip-ben, exe vagy bgl+bmp, mindenhogy elfogadják. A lényeg hogy 100MB alatt legyen és zip. A filenevek is lehetnek nyugodtan magyarok akár. Egy kikötés van tudtommal, hogy legyen egy angol nyelvû rídmi, benne egy mail címmel. Az sem baj ha az a mailcím fiktív... 😄

megvan, köszi szépen!

Én is csatlakoznék az elõttem szólóhoz! Én nekem is gond van a multi val! Kérlek segítsetek! Köszönöm!
hát alapértlemezett esetben ha a c-re tetted az FS-t akkor: C/Program files/microsoft games/flight simultor 9

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Sziasztok!
Multiplayerhez nem tudtok valami használható, magyar leírást?
mert sehogysem boldogulunk vele!
a FAQ-ban egy link van róla, de az rossz! ezért tudtok segíteni?
Google talált, de azok legtöbbje hülyeség!
elõre is kösz

tehát akkor a ferihegy airportot amikor telepítem, akkor mit adjak meg neki, hogy hova telepítsem?
CptSAB
AVSIM.com-ra csak úgy mehet a telepítõ, ha az exe fájlt becsomagolom zip-el? Vagy ki kell csomagolnom a teljes sceneryt? Néztem, hogy csak angol fájlneveket fogadnak el. Na nálam a bgl-ek nem éppen angélus nyelven íródtak.. 😄 Vagyis bukta, ha nem mehet zip-el az exe.
ariane

asszem extended terrain texture on

CptSAB
Sajna a g*****.earth-os service 1 és service 4 valóban nem mûködik. A g***le ugyanis változtatott a szervereken. Sajnos hiába néztem az FSET "szakmai" fórumait, nincs infó. Egy rakás repülõterünk mûholdképét még tavaly lenyaltam, de sajnos nincs bekatalogizálva a tavalyi dvd készlet. 8m/pixeles felbontásban megvan egész Magyarország is.. 😄 De arról már egyszer tettem fel képeket, jobb kihagyni.
Hát, PMDG nem könnnyû eset, annak jó erõs gép kell, szerintem nem kéne maxra húznod minden csúszkát... nem rég próbáltam egy olyan processzorral ami nekem is lesz(E8600) Budapest 2007-et minden max, flight environment, minden extra, 40 FPS-re korlátozva
40FPS.<#buck> visszatérve hozzád próbáld lejjebb venni azokat a csúszkákat próbáld ki, hogy ha valamit átállítasz, hogyan változik az FPS és a grafika, egész jól be lehet állítani.

ezzel szerintem az ég világon semmit nem kell csinálni csak a telepítõt lefuttatni, valamint a cfg update-t.http://vacchun.hu/down/lhbp224.zip

Szevasztok!

Amit a netrõl ingyenesen le lehet szedni BP airportot azt melyik mappába kell telepíteni? Vagy mit kell csinálni ahhoz, hogy mûködjön? Köszi elõre is!<#eljen>
berczy
Jajj, bocs, még egy gyorsan:

Az miért van, hogy a távoli föld textúrák mindig homályosak, néha még az alattam látható is. Néztem, de nem a töltés lassú, mert nem is pörög a vinyó amin van. Ezt is köszi! 😊😊😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB