MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem, és már elõre is bocs, gondolom sokan zaklatnak ezzel titeket, de muszáj vagyok megkérdezni:
Az alábbi konfiogon és a leírt beállításokkal miért van az, hogy Budapesten egy PMDG 737-el 13-15 FPSt produkál?
Felb: 1640x1050 (asszem, de ilyesmi 😊)
AA: Belsõ FS-bõl
Szinte minden felhúzva maxra, ground shadow nincs.
Gép alább.
Elõre is köszi a segítséget.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És azt honnan tudom letölteni?
Lenne egy kis problémám, és egymagamnak nem sikerült megoldani.
FS Nav-ot töröltem le a gépemrõl, majd az FS indulás után kiírt egy üzenetet, hogy FSUIPC v2.9 or later kell hogy fusson a PMDG.
Mit tudok most csinálni?
Ezt le kell valahonnan tölteni, vagy meg kell venni?
Köszi elõre is a segítséget.
Üdv
SLZ
email: [email protected]
Köszönöm szépen!
Most várom, hogy felmásolódjon az a rengeteg kép, ami készült.. 😄
emailom: [email protected]
Nagyon kérlek benneteket, hogy segítsetek!
Köszönöm szépen!<#szomoru1>#szomoru1>
azt nem tudom, hogy kereültek oda azok a bgl-ek, kapos az nem installál oda, ugye?
szal elvileg jó lett nálam is
na meg kéne a hungary 2004-is, mit kéne törölni?
thx a helpet
ja meg ge pro
Ehelyt tudatom 'texturer' nicket használó, ám ehelyt nem regisztrált de azért olvasónknak, hogy alpári, sértõ személyeskedése az Index "Repülõgépszimulátorok" c. topikjában süket fülekre talált, s az Állomásfõnök moderátor - habár hangsúlyozom: én nem kértem meg rá, hadd lássa ország-világ hogy égeti magát ez a szerencsétlen -, mint az Index Fórumszabályzatát durván megsértõt, kimoderálta.
Egyben õszintén remélem, a fentiek megtörténte után méginkább nem érez késztetést arra hogy ide beregisztráljon, és e fórumot szemetelje össze.
ON
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
nálam Taszáron, a pálya melletti gurulóúton van 1-2 fa és épület, a kért bgl-eget töröltem hungary 2004-bõl, ez így normális?
Runtime error!
Program: C/... advanced tuner.exe
This application has requested the runtime error to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.
segítsetek kérlek! Köszönöm!
az advanced voice client programot sehonnan sem tudom leszedni! az avsim oldalán meg nem találja a keresõ! valaki help pls!!! sürgõs! köszönöm szépen!
és még hogy nincs nyuszi, meg télapó😄
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Azon kívûl hogy a Gmax ingyenes, a másik nagy elõnye számomra, hogy ami nekem van 3DS Max könyvem, az még anno valamikor 1997-ben a PC Guru e-könyv mellékleteként, jelent meg. Az akkori 3DSMax verzió szerkezetileg és tartalmilag szinte ugynaz. Így ez megkönnyíti a feladatomat. Kivettem könyvtárból a 7-es Max könyvet, de sajna ez nekem magas. Semmit sem ír az alapokról. Alert ajánlott nagyon jó videó tutorialt, de valahogy az elmúlt 4 hónapban sem voltam képes 5ezer forintot összevakarni rá. Így hónapról hónapra ezt egyel arrébb teszem. De tervben van.. ha sikerül a kiadás és bevételi oldalt szinkronizálni, akkor ha nem karácsonyra, húsvétra, de azért a nyári szülinapomra csak összehozom. 😄 FSDS-ben egyszerübb volt minden, ott ugyanis nincs ennyi paraméter, egyszerüen csak erezd el a hajam és kész. Kinézetre pofásabbak voltak az alap 3D objektumaim. Viszont nem egy alkalmazkodó típus ha scenery elemekrõl van szó.
Avsim egyenlõre odébb van.. 😄 Neurotran és az én angol nyelvet is beszélõ menyasszonyom szükségeltetik egy readme.txt-hez. A neurotran-os verzió kész.. de valahogy nem vagyok benne biztos, hogy ami ott angol nyelven le vagyon írva, nos.. valóban origin.be is úgy íródott. Vagyis lektorálni kell.
Valamikor régen láttam egy tutoriál videót, amin egy kölök egy fotó alapján épített fel max-ban egy méretarányos városrészt...azért az már nemsemmi...a gmax ilyentet nem is tud szerintem. Pedig nagyon hasznos lehet egy-egy scenerynél...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De szívesen lebeszélnélek a gmaxban modellezésrõl is. Igaz a 3dsmax nem ingyenes, bár ebbõl is van 30 napos próbaverzió( meg nem 30 napos is.:-D), de a gmax nagyon fapados a 3dsmaxhoz képest. A 9-es max, amit most használok, az sokkal többet tud, mint a gmax, nagyon megkönnyíti a munkát, egyetlen hátránya, hogy az fs9-es sdk nem kompatibilis vele, ezért picit trükközni kell, de szerintem megéri.
De tartom továbbra is a véleményem, hogy az ilyen épületmodellezéshez nem igazán szükséges ez a 3 nézetet szerkesztek dolog.;-) Pár kézi skicc meg a fõbb méretek feljegyzése bõven elég. Ez alapján már szép dolgokat lehet összehozni maxban.
Én 1a1be föltolnám az avsimre, Zacsi képeivel megspékelve - vinnék mint a cukrot! <#hawaii>#hawaii>
Videjó itt..
Promo
De ezt, a méretezést kivéve, maxban is meg lehet csinálni. Feleslegesen ne generálj magadnak "felesleges" munkát.:-)
Halkan jegyzem meg - bár távol álljon tõlem hogy ötletet adjak 😊, de - ilyen munkáért mások pénzt kérnek...!
Miközben vígan repülgettem a táj felett csodálva a látványt, átvillant az agyamon, hogy óóó, bár 'texturer' nicknevû barátunk ezt látná...! (Érti aki érti 😄)
A vitorlákat valóban én mondtam Tominak hogy szedje ki, mert szerintem inkább rontottak a minõségen mintsem javítottak. De pofonok meg ízlések ugye...aki akarja beteheti magának 😄DDD
-Hungary 2004-ben az LHTA_0-4-ig számozott bgl állományokat át kell nevezni, vagy törölni kell õket.
-F1 Ultimate Terrain Europe használata mellõzendõ, vagy legalábbis selektíven kell a régióit kezelni, ugyanis ahol az UTE-ben valamilyen út, vasút van, ott eltünik az agn tartalma.
-Tibi írta, hogy szedjem ki a vitorlázógépeket.. na igen.. a textúrák benne maradtak. Wolfgang Piper munkái egyébbként. ( http://www.fsglider.de/ )
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Köszönöm a gyors észrevételeket. Javítani fogom. A statikus vitorlázó parádé, ami egyébbként a Vitorlázó bajnokság fotói alapján lett összeollózva (igaz nem típushelyesen) egy külön állományban lesz majd elérhetõ.
Viszont egy exclude elkellett volna LHTA-ra, mert összeakad a hungary2004-gyel. Meg a texture mappában van egy csomó (~26 mega) textúra, amihez nem láttam objektumot. Gondolok itt a vitorlázógépekre stb., vagy ha vannak, akkor hol?