MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx, gondoltam, régen a malév is azt indított mit takar az általában? talán nagyobb vas is jöhet?
néha kimegyek spottolni, de még 737-800-nál nagyobb gépet nem csíptem el
Clidey
Mindenre gyógyír a Format c:

😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Delta, és 767-300 általában

nem tudjátok melyik légitársaság és milyen gép jár KJFK-re kis hazánkból?
Papirzacsi
Na az a helyzet, hogy feltettem az IE8-at (IE7 volt eddig), és azzal se nyílik meg. Sõt itthon egy gép se nyitja meg az oldalt.:-O

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

A térképet hogyan lehet módosítani??
szeretném megcsinálni Tatabányát!!!
és a Kecskédi repteret
elõre is köszi

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

ha az alap airac van meg akkor mindenképpen töltsd le és tedd fel.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Shortstop
Miért van az hogy a PMDG FMC-jébe nem tudom azokat az adatokat felvinni mint amiket az FS alapból kiad útvonalnak. Pl. ABONY - UM748 (az ABONY megvan de a UM748-ra "invalid" feliratot ad ki)
Frissíteni kellene az FMC-jét? Hogyan?

http://www.precisionmanuals.com/priv/pages/down/updates.html
Az ezen az oldalon lévõ 91MB-os frissítés alkalmas erre?

Nashgaar
Köszönöm

Nashgaar
Tartsd lenyomva az egérgörgõt!

berczy
Sziasztok!

Hadd kérdezzek valamit! VC-ben egyszer sikerült (véletlenül) az a mozdulat, hogy a kamera úgy forgott ahogyan az egeret mozgattam, tehát rögzült kurzor, kamera mozog, de soha többé nem sikerült elõcsalnom. Mi módon valósítható meg, mert eddig csak a joy nézelõdõ gombjait használtam, de az ehhez képes kicsit darabos.
Légyszi!!! 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

nap mint nap nézem az emailomat! SENKI nem írt, csak közlöm!
tudom, hogy még csak készül, de képek alapján baromi jó mind a 2. kíváncsi vagyok mennyire eszi az FPS-t...<#wink>

m814
Útvonal tervezõ a NAVDATA viszont nem ingyenes, ill. jöhet a fantázia...

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Nashgaar
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik programot javasolnátok útvonaltervezésre? Meg szeretném tanulni az FMC használatát, és hát az FS
flight plannere nem tûnik túl jónak.
Még egy kérdés, a navigációs adatbázist hogy lehet frissíteni?

m814
2-3 postot nem képes vissza olvasni,az lett volna a csoda ha válaszol<#wink> Mellesleg azt sem igazán értem mi is a gond.Az IVAO-HU oldalán minden leírás amire csak szüksége lehet az online repüléshez megtalálható.Ráadásul magyarul.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Én repülök IVAO-n, küldtem is mail-t, de arra sem méltattál, hogy válaszolj, úgyhogy ne sírj itt, hogy valaki segítsen! Oldd meg egyedül a problémád!

nekem a flight environment+active sky nagyon bejön

Ismer valaki a default cessna 208-on kívül valami használhatót? tetszik az a gép, de még nem láttam/találtam igényes verziót
exTrem
Nekem semmi gond nélkül megnyitja, IE8 Mellesleg megjegyezném, hogy REX fsxhez van <#ravasz1>, habár készül fs9hez is, de még nincs kész. Ez a kiegészíto meg csak is fs9 alá készült és szerintem remek.

Papirzacsi
Ezt szerintem be kéne fejezni! Ma már másodszorra adod elõ, hogy rövid idõn belül (elõször 1, másodszor 2 óra) teszed fel ugyan azt a kérdést.

ki repül itt ivao-n? az kérem írjon nekem a: [email protected] címre!Köszi szépen!
Mozzila Firefox, Opera<#wink>

Papirzacsi
Az a helyzet, hogy az oldal se IE-rel se krómmal nem nyílik nálam.:-/

Slayerboy
Mivel írtam, h nem ismerem a nemjátékot, azt sem tudtam, h addon. Azóta rájöttem.. Szal meg kell szereznem elõször a Flight Sim 2004-et vagy az X-et :S Nah mind1.. azért köszi.

Voltam zárás előtt. _______________

ki repül itt ivao-n? az kérem írjon nekem a: [email protected] címre! köszönöm!
Nekem REX jobbnak tûnik, de nagyon szép<#taps>

Hát akkor válaszd ki az fs2004-et és tedd fel. Ha pedig nem vágod még a "játékot"(megjegyzem nem játék) akkor minek teszel rá addont?

leesett
Papirzacsi
hóóóóógyne.:-) Kérdés más érti e? :-)

exTrem
Fs Elemental sasoljátok meg ígéretes kis addon 😊

exTrem
Sok sikert, várjuk a fejleményeket 😊

Slayerboy
FSX 737 Pilot In command a neve.. És a telepítésnél lehet választani, h FSX-be akarod telepteni, vagy FS2004-be.. Azt h ez mit jelent nemtudom, nem vágom ezt a játékot.. 😊

Most akkor FSX-ed van vagy FS9? ez egy sima addon mint a pmdg737 csak classic. szerintem letöltötted és nem figyelted azt hogy melyik fs-re van.

és csak simán a levegõbõl elõállítja a kerozinszagot?<#confused> amúgy a pilótafülkében inkább nem szagolnám a kerozinszagot...<#kacsint>

Slayerboy
Sziasztok!
Telepíteni akartam a Microsoft Flight Sim 737 pilot in command-ot.
Viszont telepítésnél kér valamit.. Az FSX-es telepítésénél az FSX elõzõ verzióját. Nem vágom ezt az egészet, de akkor ez egy kiegészítõ? Ha igen, akkor mi kell hozzá h tudjam telepíteni?

eyecandy
Igen pontosan április 1-én. Ha érted mit akarok...

Köszi a választ a különbözõ légitársaságokkal kapcsolatban, de még az van, hogy letöltöttem egy csomagolt file-t és egy txt formátumú cucc van benne, meg egy "olympic airways.woai.enc file! na most akkor hogyan lehet megcsinálni azt, hogy ezek az AI repülõk menjenek is a játékban? Mit kell csinálni? Segítsen valaki pls!!! Köszönöm szépen!
Hello!

Én is gratulálok! Szép igényes munka! Csak így tovább😉
Szia

Szép munka nagyon, gratulálok irigylem azt a tudást ami benned lakozik és persze a kitartást
Nekem is õ a kedvencem egyszer majd talán én is... Sok sikert várom a fejleményeket

üdv

Sziasztok FS rajongók!

Gondolom sokakban megfordult már a gondolat, hogy saját pilótafülkét építenének otthon. Engem is évekig foglalkoztatott ez a gondolat, de sok akadály volt, ami miatt bele sem kezdtem igazán. Viszont mivel nemsokára diplomáznom kell, úgy gondoltam miért is ne lehetne olyan dolog a diplomamunkám, amit szeretek csinálni és szívesen csinálok. Úgy látom a youtube-on, hogy sokan a Boeing 737-est csinálják meg. Mivel nekem a kedvenc repcsim a szimulátorban a PMDG 747-es úgy gondoltam, nekem inkább ezt a modellt kellene megvalósítanom. Igen ám, de hol is kezdjem?

Mivel minden pilótafülke központjában a galreshield van úgy gondoltam kezdetnek elkészítem az EFIS, MCP, EICAS paneleket. Több mint 400 órányi firmware programozás és szoftverfejlesztés valamint 3 hónapnyi hardverfejlesztés, rengeteg pénz és idõ beleölése után, úgy néz ki mûködni fog a dolog. Itt van néhány kép a panelekrõl.

http://kep.tar.hu/pottom555/50633265#2

Már csak néhány mechanikai megoldást kell megcsinálnom, valamint egy elõlapot kell készíttetnem. Ha valakit érdekel a téma szívesen segítek, hogy otthon könnyebben és boldogabban repülhessen a kedvenc modelljével és ne kelljen teljesen mindent elölrõl kidolgoznia a nulláról. Ha van valakinek ötlete, hogyan tudnám a PFD és ND monitorokat kirakni egy, vagy akár több monitorra az ne tartsa magában.

--pottom
m814
Azért a millió help mellett szét is nézhetnél picit.....

Köszi a választ a különbözõ légitársaságokkal kapcsolatban, de még az van, hogy letöltöttem egy csomagolt file-t és egy txt formátumú cucc van benne, meg egy "olympic airways.woai.enc file! na most akkor hogyan lehet megcsinálni azt, hogy ezek az AI repülõk menjenek is a játékban? Mit kell csinálni? Help valaki pls!!! Köszönöm szépen!
ja hogy csinálja, olyan mint egy légfrissítõ?😄
exTrem
Na neeee 😄 hova fajult az FS community 😊 Azért kíváncsi leszek rá <#nevetes1>

Papirzacsi
Kb. úgy, hogy 15 nappal ezelõtt posztolta.:-)

ezt meg hogy?😄
Papirzacsi

Hypo
Igen pont most akartam reagalni de gyors voltal😊))

Papirzacsi
Hoppá, visszavonom elõzõ állításom végét. Most nézem, hogy a PMDG oldala extra friss, ugyanis a már lehet vásárolni külön fs9-es verziót. Régebben néztem az oldalukat, és akkor még nem volt kiírva, pedig már megjelent az fs9-es. Nem voltam up-to-date.:-))))