MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laikusan úgy gondolnám, hogy azért mert a hajtómû nem képes elég levegõt termelni, és ilyenkor az apu-nak kell a bleed-et szolgáltatnia. Olyat is olvastam, hogy süllyedéskor a packeket off-ra kell rakni és engine bleed off és apu bleed on
hogy is van ez pontosan?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
azért a shootok ütõsek<#eljen>#eljen>
Eddig Flight Environment-et használtam, semmi mást, és ezekután is ezt fogok szerintem.:-)
Ez az fselement tetszik is meg nem is. Szép, hogy ilyen nagyfelbontásúak a felhõk, de a gépigénye az orbitális (nem néztem, hogy 32bites, vagy dxt textúrák vannak e), gyakorlatilag egy OVC-t megközelítõ felhõmennyiség szó szerint diavetítést csinál. Ennek fényében már nem is várom annyira a REX-et, mert gondolom az is hasonlóan hazabaszós lesz.
A képlövéseken nem néz ki olyan jól, mint mozgásban, jpg tömörítés nélkül. (Mondjuk ezeken a képeken, ha nem volt valahol a háttérben LHBP, akkor elérte a 30fps-t.)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mi-24 est honnan lehet letölteni?
Köszönöm a segítséget!
Balázs
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Megvásárolni pl. a Simmarket.com-on.
Kérem, hogy valaki segitsen!
Az FS 2004 programhoz keresem azt a kiegészitõt, amivel a 737- utasterében lehet mozogni!Még kezdõ vagyok !
Mit és hol keressek, illetve hol tudom megvásárolni
Köszönöm szépen a segitséget
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Ha van valakinek Saitek pedálja kérem segítsen! Probálnám beállitani a fékeket, de bárhogy probálom összehozni, a fék állandoan fog, ha bekapcsolom a parkoló féket és kikapcsolom akkor is egyfolytában mûködik a fék. Ha gázt adok megindul de olyan mintha az autónál be lenne húzva a kézifék. Ha ehez beállitom meg a jobb és baloldali féket akkor annyit módosul a dolog, hogy elfordítja a repülõt abba az iranyba amelyik pedált nyomom. Sikerült mar valakinek beállitani? Vagy ez csak nálam problema. Esetleg az Fsuipc beállításánál lehet ezt is megoldani valahogy. Ha valaki tud rola leírást az is jó lenne.
Kösz
2008-as FAA Kézikönyv
Azonban..
Ha IVAO, akkor ott az IVAO fórum, a segédletek, teamspeak. Ha VATSIM, akkor ott is detto. FS2004 esetében elõszõr FAQ.. ott van rajta a felirat. Nagyon sok kérdés azzal megelõzhetõ, hogy csak egy picit körültekintõbbek vagyunk. Csak pusztán ha azt a szövegdobozt nézzük és a mehet gombot, az sokra nem vezet.
Bármit töltünk le a netrõl mindig van benne egy readme. Ha angolul van, akkor sem kell kétségbe esni, mert ott a Jómagam szótár.
Jómagam ingyenes szótárprogram
Sok problémát megold.
Szerintem.
Peace
LÉCCI NÉZZÉTEK MEG
Amikor onnan kezdõdõen, hogy hogyan repül a repülõ, forrásmunkák százai állnak rendelkezésre, kissé bizarr amit írsz. Senki sem úgy született, hogy tud szumulátorzozni, pláne repülni. De. Manapság jobbnál jobb magyar dolgozatokat olvashat az, aki akarja.
Régóta figyelem a fórum ezen lapjait de sokan megfeledkeznek alapvetõ emberi mivoltjukról. Tessék ne hülyének nézni a másikat és elfogadni azt hogy lehetséges olyan ember aki nem ért egybõl mindenhez. Ha valki regisztrál az oldalra segítse a másikat ha tudja és ne tegyen személyes megjegyzéseket. Tisztelettel LIZI.
Valaki tud válaszolni a 14903-as hozzászólásra?
köszi
SLZ
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Segítsen valaki kérlek benneteket, ivao-n online nem látom magam körül a többi repülõt! Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mi lehet a baj? Please help me!
Elõre is köszönöm!