45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#45055 muhahahaha:))) Eggenfelden Info : D-EXXX please report persons aboard.
D-EXXX (C-172) : Pilot and two pax and one dog.
Eggenfelden Info (after Cessna finally bounced to stop): Assume the Pilot in Command was the dog ? -
#45054 És a MAMI se csúnya... -
#45053 szep a PAPI -
#45052 Tegnapról, indulás Kecsóról és SRA approach Linzben. HuAF407 AN-26
Nemrossz a banner Maestro -
hatalakj #45051 Eddig a legjobb banner!
-
hatalakj #45050 Köszönöm szépen!
Próbálgatom. -
#45049 na ez az -
#45048 -
#45047 -
#45046 Mégjobb banner -
#45045 UVW módosításkor benyomod ezt a gombot is. Ez után megjelenik két köröcske a textúra két élén. Ha a textúra bármelyik élét megfogod, onnantól kezdve tudod azon az élen keresztül méretezni. De a legegyszerűbb, ha kipróbálod-kitapasztalod magad, mert így elmondva-leírva én se érteném meg. -
Krisz8811 #45044 SZiasztok kollégák, újra jelentkezem, március 5-ig most csak 35ezerért elvihető
-
hatalakj #45043 Kedves Clidey!
Most már csak arra kellene rájönnöm, hogyan kell használni ezt a gombot.
Segítenél benne? -
hatalakj #45042 Ez biztos kedves Clidey!
Mindössze az vigasztal, hogy én ezt most kezdtem, "első áldozó" vagyok.
Utoljára szerkesztette: hatalakj, 2016.02.23. 03:47:25 -
#45041 ? -
#45040 Én azt szoktam mondani, hogy egy profi textúrával rengeteget lehet dobni egy gagyi 3D modellen is, de egy profi 3D modellt is el lehet cseszni egy gagyi textúrával. :) -
hatalakj #45039 Nem gondoltam volna!
Egy normális textúrát legalább akkora molyolás elkészíteni, mint a modellt. -
#45038 Egészségedre! -
hatalakj #45037 Értem!
Köszönöm!
-
#45036 -
hatalakj #45035 Nem akar összejöni photoshopban az átlátszó üveg textúra. -
hatalakj #45034 Kedves Clidey!
" Azzal a kis kereszt ikonnal a kis golyócskákkal a végén,"
Mire gondolsz? -
hatalakj #45033 Köszönöm mindenki segítségét.
Én voltam f@x, benéztem egy dolgot.
Utoljára szerkesztette: hatalakj, 2016.02.19. 07:46:03 -
#45032 Nem feltétlen. Azzal a kis kereszt ikonnal a kis golyócskákkal a végén, oda torzítod a textúrát ahova csak akarod. A téglalapból is lehet négyzetet csinálni. :) -
hatalakj #45031 Köszi!
Holnap kipróbálom. -
hatalakj #45030 Köszönöm szépen!
Photoshopban csináltam, miliméterre arányos.
Munka közben megnyomtam a billentyűzeten valami gombot, csak nem tudom melyiket.
Ez lehet gond? -
#45029 Nagyon egyszerű, a textúra oldalarányainak meg kell egyeznie a modell oldalarányaival.
Képzeld el, hogyha mondjuk egy 5x2-es ágyra akarnál egy 4x1-es lepedőt ráhúzni. Eléggé furán mutatna. -
#45028 Sajnos most nincs nálam telepítve Gmax, így csak fejből mondom amennyire emlékszem: szedj le minden materialt, majd nyomj az objectre egy reset scale és egy reset xform-ot, majd utána tedd rá vissza a textúrát. Akkor már nem szabad torzulnia. -
hatalakj #45027 Köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
Az a gondom, hogy eltorzul a kép.
Első képen van, hogy milyen négyszög ablakokat szeretnék, a kocka egyik oldalán. Evvel az a bajom, hogy alul és felül szét kell húznom a textúrát, hogy ne téglalap alakúak legyenek az ablakok hanem négyzet. Evvel viszont elveszik az ablakok arányossága a kocka oldalához képest.
A második képen arányosan van feltéve a textúra, viszont ilyen széthúzottak lesznek az ablakok.
-
#45026 Hát így első olvasatra, szerintem alapvetően nem jól textúrázol. Miután rádobtad a material-t az objektre, adj hozzá UVW Map modifiert, és azzal pixelre pontosan be tudod igazítani a textúrát.
-
hatalakj #45025 Köszönöm a lehetőséget.
G-maxban csináltam egy modellt. Textúrázás közben vettem észre, hogy elszabtam a modellt. javítani már nem tudtam.
Készítettem egy új modellt, de ezen a textúra felfelé és lefelé el van nyúlva. Textúra ugyan az maradt, 1024x1024, min az előző modellen.
lehet valami beállítás ment el?
Már végignéztem számos oldalon a beállításokat, de semmi nem javul. -
#45024 Tedd fel, aztán vagy lesz valami, vagy nem! -
hatalakj #45023 Jó reggel!
G-max-hoz tartozó kérdést is lehet ide feltenni?
Van egy kis gondom, tudna valaki nekem segíteni? -
#45022 "Enyhe" crosswind, Bergen-Norvégia
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem basztam oda a körülményekhez képest, bár pár száz óra NG repülés után már szinte zsigerből megy a dolog
-
#45021 -
#45020 Ez is az egyik kedvencem...!
Tegnap pont StBarts-on gyakorlatoztam! :) -
#45019 Ezt a helyet asszem nem kell bemutatnom...
-
#45018 Van, van. Kicsit sárga, kicsit nyomi, de a miénk
@Hont: Kösz, én is meglepődtem, pont körbefogja a repteret. Marha szépen dolgozik ez az FS Global Real Weather, már másfél éve használom lassan -
#45017 F*szé nem vezeti már be a SG a lájk gombot?! -
#45016 Jó kép! Szép a felhőzet is!