MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm hogy válaszoltatok valamelyik nap. Viszont valaki nem tudna felvenni MSN-re, mert nagyon sok kérdésem lenne. A cimem:[email protected] elõre is köszönöm
Varjú László - Hungary 2009 javítás
"The File LIbrary is Offline
We regret that the AVSIM File Library is currently offline. We are experiencing technical issues and we will be bring the library system back into operation as soon as we are able. We appreciate your patience and understanding. If you have any questions or are looking for updated news on the File Library, please read our library forum here: the AVSIM File Library forum."
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
FSSound.dll=1
ezután nem lesz hibaüzi, ha minden igaz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Mond valamit?
http://fs2004faq.uw.hu/index2.html
Ezen az oldalon sok, sok hasznos információ található, amelyek elolvasásával el lehet kerülni a buktatókat.
thx
Azért ideiglenesen kivettem a Scenery list-bõl, mert délnyugat felõl kellemetlen lenne a cél elõtt lefagyni.
rendszer: FS9.
Minden esetre valóban szép munka.
A Dunakanyart is megpróbáltam Sármellék elõtt, nagyon klassz!
KLASSZIS munka.
<#worship>#worship>
A Badacsonyos dolgot megnézem. Minap én is kifagytam Pusztaszabolcs után a Balaton felé haladva tovább.. Le kell ellenõrizni mi lehet a hiba.
Kaposújlakról annyi infót tudok elárulni, hogy elkészült a javított AFCAD, valamint volt egy bétateszt a leendõ ground poly alappal. Petivel folytak konzultációk, a kép még némi retusálásra vár, ráadásúl újra elõhozott egy úgynevezett kitakarom az autogen jelenséget, aminek nem örvendezek. Így még mindig ground polygon nélküli irányban haladok tovább.
Folyik az épületek modellezése. Valahogy kb. ennyi egyenlõre. A jún-aug-ig tartó új munkahelyi beosztásom majd sokat elárúl, hogy mennyire tudok majd haladni.
Ui: Sorry az oldalamon a kicsi képméretek miatt, a késõbbiekben iparkodok ezt orvosolni.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csakhogy: Amikor a Balaton felett kb. Badacsony magasságába értem a sim lefagyott. A hajtómûvek zaja meg volt, de semmi több. Nem reagált semmire, illetve az alt-tab billentyûzetre (ahelyett, hogy taszkot váltott volna) a hajtómû zaj abbamaradt, de a monitoron semmi változás. Még a ctrl-alt-del is hatástalan maradt. <#confused>#confused>
Van valami ötletetek?
Persze azon kívül, hogy szedjem le.
Az utolsó feltöltés ami megjelenik 5th May 2009. Azóta semmi.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Lenne pár kérdésem. Régóta próbálok játszani ezzel a programmal de valami mindig nem stimmel. pl, egy boeing-el vagy egy airbussal repülök. Ti milyen magasan szoktatok repülni és milyen sebességgel? Mert szerinhtem én alacsonyan és lassan repülök. 10200-ra szoktam állíta ni és 250-el megyek a féklapátot vagy minek nevezik 5-ösre szoktam állítani. Ezeke így megfelelõek? Illetve még az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom azt megcsinálni hogy ne aktív kifutóról induljak hanem, a reptértõl kelljen nekem kimenni a kifutóra. Elõre is köszönöm a segítséget.