MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
A ,Balatonból eltûntek a felesleges utak, csak a hullámtörõk (ha egyáltalán azok) maradtak meg.
De még mindíg lefagy Balatonlelle magasságában. Illetve nem lefagy, hanem kilép és újra indul.
DE NEM ADOM FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az EURE/Secenery-be úgy kell az új fájlokat bemásolni ahogyan vannak, vagy a "HU"-t kitörölve?
Mert van pl. a BR9EURE0.BGL és Laci bácsinál a BR9EURE0HU.BGL. és így tovább.
Lassan teljesen <#action>#action>-nek érzem magam.
<#help>#help>
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Tom Allensworth, CEO and Publisher of AVSIM, today issued the following announcement; “We regret to inform the flight simulation community that on Tuesday, May 12, AVSIM was hacked and effectively destroyed. The method of the hack makes recovery difficult, if not impossible, to recover from. Both servers, that is the library / email and web site / forum servers were attacked. AVSIM is totally offline at this time and we expect to be so for some time to come. We are not able to predict when we will be back online, if we can come back at all. We will post more news as we are able to in the coming days and weeks.
Tom Allensworth,
CEO of AVSIM
Ha nincs hasonló progi FS9-hez, szükséged van az FS2004 SDK-ra, amiben megtalálod a pontos leírást.
Itt szerintem hamarosan egy hozzáértõbb ember is válaszol a kérdésedre.
Addig nézelõdj itt.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Álló gépet legegyszerûbben az FS saját statikus gépei közül másolhatsz scenerybe.
Ha barkácsolni szeretnél, modelleket találsz magadnak pl. a 3dxtras.com, a freeflightdesign.com, vagy az fsdeveloper.com oldalak letölthetõ anyagai között. Ha viszonylag gyakorlott modellezõ vagy, blueprintek alapján el tudod magad is készíteni az egyszerûbb statikus modelleket.
Délután utána ellenõrzök, de úgy emlékszem, hogy felülírtam minden olyan fájlt, ami a két tömörített mappában volt.
Tisztelettel üdvözöl:
bankii<#worship>#worship>
Az én szerény véleményem szerint nem az általad okolt fájl okozza a galibát. A #15269 -ben azt írod, hogy "Badacsony elõtt az út vízben halad". Na mármost, ha feltelepítetted, illetve felülírtad a Scenery\Eurw\Scenery könyvtárba az én általam készített RD952150.bgl-el az ott található eredeti fájlt, akkor a Balaton környékén nem szabad semmiféle útnak látszania, mert ez a fájl az eredeti, erre a területre esõ utakat tartalmazó fájlnak a változata, úgy, hogy abból az összes Magyarországi út törölve van. Az FS9 önmagában más fájlban utat nem tárol. Tehát ha út látható a Badacsony környékén, akkor azt valami más scenery tartalmazza. Nyilván ez a scenery nem csak utakat, hanem más dolgokat is tartalmazhat. (pl. vízfolyások, vasútvonalak, hidak, stb) Meg kell tehát keresned azt a programot, amely Magyarország területére különbözõ dolgokat telepít, mert ezzel a programmal összeférhetetlen az én scenerym.
Jó kutakodást kívánva üdvözöl: Whitehair, azaz Laci bácsi
Ez az oka, hogy 2 bgl állomány is kiütötte az FS-t.
.) VTPL2.BGL vissza= Totál fagyi!!!!!!!!!!
Meg van a bibi.
1.) kiürítettem a Scenery mappát, és elindítottam az FS-t. Gond nélkül végig mentem.
2.) VTPL1.BGL vissza = OK
3.) LC05.BGL vissza=OK
4.) Flatten06.BGL vissza=OK
5.) VTPL3.BGL vissza=OK
6.) VTPL3.BGL vissza= Totál fagyi!!!!!!!!!! <#levele>#levele>
7.) VTPL1 és VTPL3.BGL vissza=OK
8.) VTPL2.BGL kivételével minden vissza=OK
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Illetve Malev VA nak volt egy b737 tanfolyama par eve annak is lettek videoi.
De youtube on rengeteg oktato videot talalhatsz a temaban.
Scenery\Eure\Scenery
HP953140-1.bgl
HP953140-2.bgl
HP953150-1.bgl
HP953150-2.bgl
Scenery\Eurw\Scenery
HP952140.bgl
HP952150-1.bgl
HP952150-2.bgl
Vagyis a hibás fájl az Addon Scenerybe másolandó fájlok között van.
Addon Scenery:
VTPL1.bgl szintén okés.
A nap folyamán a többit is átnézem.
Megérné.
Valamikor felraktam a (azt hiszem) hungary.mes-t: Amiben a Vaskapu is benne van, csak már nem tudom, hogy mi a fájl neve. Lehet, hogy ezzel ütközik?
Nem lehet, hogy a Balaton BGL-jében is van valami?
<#confused>#confused>
FS9