MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
[url=
FS2004-hez létezik jobb forgalom szimulátor ami nem csinál ilyeneket, a Just Flight-nál csak Traffic X-et láttam ami gondolom FSX-hez jó FS2004-hez nem, a 2005-öshöz meg semmi javítást vagy update-et nem találtam.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Bocsáss meg, de ilyen helyesírással inkább ne feliratozz! Elismerem a segítõ szándékodat és, hogy jót akarsz! Az MS word-nek ugye van olyan funkciója, hogy nyelhelyességi ellenõrzés? Az ide szánt és írásaidat érdemes elõbb word-ben megírni, leellenõrizni és utána bemásolni ide. (csak néhány példa a hibáidra ami nem billentyû elütésbõl származik: "meik" ->melyik, "ahoz" -> ahhoz, "eggyeltalán" ->egyáltalán, stb)
Az meg hogy sokat beszél az nem vészes, sokszor rendes filmekben is van ez, le lehet állítani, vissza lehet tekerni ha valaki nem tudja elolvasni.
Nekem nem a DVD verzió van meg így nem ahoz gondoltam, de ha összejönne egy fordítás lenne rá igény és valaki eljutattná a DVD-s verziót megcsináltnám szivesen ahoz is
Nagyon igényes
Flightbook
2. Nagyon sok embert érdekelnek a kisgépek és nem feltétlen igaz, hogy nincs róluk leírás. Mindegyiknek, amit felsoroltál szép kis kézikönyve van akár nyomtatva, akár PDF formájában, ahol mindent leírnak a géprõl, nem beszélve a rengeteg tutorial videóról.
õszintén szólva nem is értem mi olyan izgató abban hogy felszállok egy monstrummal beállítom az fmc-t, aztán az autopilóta lerepüli az utat idõgyorsításban..
fokker 70 nekem is meg van mert szép és elég bonyis
számomra viszont sokkal érdekesebbek példul: Carenado 172N, dreamfleet Archer3, DA Piper Cheyenne, Do-27, meg talán még max a Cessna Citation x
Bugyuta kérdés de nem jövök rá, mert valami baj van a 777-es gépem mûszerfalával, ugyanis bármire viszem rá az egeret mindenre azt irja ki, hogy autopilot. És nem jövök rá (még csak most próbálgatom az egész gépet) hogy ha bekapcsolom az automata pilótát hol kell bekapcsolnom a vertical speedet-hogy tartsa. Hu de nagyon hülyén foglamaztam,de reméelm értitek. A modewl nem PMDG csak egy sima nem tudom milyen. A ásik bol találok normális Malév gépet amit le lehet tölteni? elõre is köszi a választ! Ja és valaki nem tud esetleg olyan oldalt az fspassengers-en kivül ahol az fspassengerhez vannak kiegészítõk? köszi
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De nem csak az a 3 kép van ám, amit Alert feltolt a FAQ-s weblapra, itt van ám több is...
Elméletileg meg lehet azt oldani hogy egy FSX-re írt gépet betegyek Fs2004 alá?
volt e rá példa, egyebek...
példul a Carenado 172 cessna fsx-fs9 verzsönje igen hasonló
ami difi: panel.cfg, plane.cfg, meg az air file
plussz néhány olyan textúra amit nem kezel az fs9
tehát van e rá mód?
Én azért picit még reménykedek titokban. Amúgy hamarosan jön a cucc.
Tibi bácsit viszont megkérdezném.. az a nagyon puccos kis Zlin az is csak FSX only lesz? Mert nagyon beleszerelmesedtem így 3 kép alapján, és szívesen nyomkodnám, kapcsolgatnám a kokpít ketyeréit..
Bocs, hogy beleszólok a beszélgetésetekbe, de ha az FS-hez való kiegészítõk készítését komolyan gondolod, szükséges lesz hozzá egy minimális kis türelem és a kíváncsiság, hogy megtanuld a dolgokat. Alert megadott neked szinte minden lényeges információt a kezdéshez. Most egy kicsit utána kellene olvasnod és próbálkoznod. Ha megakadsz, mindig fogsz itt hasznos segítséget kapni -ezt saját tapasztalatomból írom. De ne várd el, hogy lépésrõl-lépésre mindent külön neked leírjanak, elmodjanak. Erre ott vannak a tutorialok, épp erre valók. Hidd el, hogy szinte mindent meg fogsz találni. 😊
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Mielõtt elolvastam volna a topikot a teljes EURW/Scenery mappát elmentettem és a tartalmát kötöröltem. Ezek után csak a Te BGL-jeidet raktam visza, és trarááááááááá. Mûkszik.
Ezek után visszatettem az összes XX952140 és XX952150 BGL-t.
És láss csodát, a "hullámtörõk" visszatértek, és a Balatonlellei halastavakkal egy vonalban menetrend szerint ismét lepukkant.
Persze tudom, hogy ezzel koránt sincs vége, hiszen minden más BGL-t is kivettem a mappából. De most már behatároltam (elég lett volna elolvasnom a topikot, benne a Te tanácsodat <#falbav>#falbav> hogy kiderüljön számomra, hogy ezek között van a tettes, de így sokkal rövidebb idõ alatt ki tudom lõni azt a BGL-t, ami ütközik.