MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tölts le inkább magadnak a www.projectopensky.com oldalról....
Sziasztok!

Lenne egy nagy kérésem.
Tudom hogy a fórumon már X -szer volt szó arról , hogy hogyan kell egy új logót festeni a vasakra.
Én a Software ismereteimmel még csak ott tartok, hogy örülök ha egy újonnan vásárolt programot
hibátlanul feltelepitek.
Nagyon szeretném ha FS 2004- ben ne egy Boeing 737-400 Orbit Airlines géppel, hanem egy MALÉV
737 400 -al repülhessek.
Ha valaki segitene azzal,hogy küldene egy ilyet, némi kis telepitési segitséggel, nagyon megköszönném !
Privát Mail: [email protected]

Baráti üdv, és kellemes napot mindenkinek!!!!
<#worship><#worship><#worship><#worship>

berczy
Alert! Köszi szépen, ki fogom próbálni. 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hypo
igaz😊

alert
PSS 777-el jobban jársz. Messze nem tökéletes, de a wilco-nál sokkal jobb.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
Route Discontinuity nem program hiba mindig elofordul , azt korrigalni kell hogy a waypointot ami utana van atrakod oda ennyi.
A tobbire nem nagyon tudok mit mondani wilco-t nem hasznalok....nem is ertem miert😊

Papirzacsi
Sosem használtam azt a gépet, de érzésem szerint az lehet a baj, hogy WILCO.:-)) Wilco Airbust CMDU-n kereszült két perc alatt "Crash to desktopig" tudom izgatni. Más kiadók addonjaival ez még nem sikerült.:-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

berczy
Sziasztok!

Ismét a Wilco 777-el kapcsolatban lennének kérdéseim.
Az a gondom vele, hogy ha LHBP-rõl indulok, nem tudom benne aktiválni a SID eljárást. Kiválasztom, de mintha az FMC nem venné be, planben nincs ott.
Aztán, ha az útvonalat akarom beadni és megadok egy pontot, meg a hozzá vezetõ légiútvonalat akkor szétdarabolja az összes közbensõ pontot DIRECT megközelítéssel, ráadásul tesz közé töréseket is: Route Discontinuity asszem. Bugos, vagy én rontok el valamit? Ja a 0904-es AIRAC van fent.
Még az is gázos, ha LHBP DEP-nél kiválasztom az indulási pályát, (pl. RW31L) akkor utána már nem lehet lapozni a SID eljárások között, csak az elsõ oldalból tudom kiválasztani. Ja, meg kiválasztás után nem jelenik meg az activate gomb.
Az SP3 fent van a 777-hez.
Tömören ennyi. 😊 Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

CptSAB
Alertnek külön köszönet a levélírásban való nagyon komoly segítségért.. Jan Moravec válasza a magyar légierõben használt Szu-22M3 és UM3 vadászbombázóra: az adaptáció sok idõbe telik, de talán év végére REPÜLHET A FÜRKÉSZDARÁZS!!!!!!
Köszi.:-)
Hypo
Szevasztok mindenkinek..
Azt szeretném kérni tõletek, hogy ha valaki véletlenûl tudja, hogy az fs9 ben vagy bõl hogyan lehet kinyomtatni a tasztatura billentyûkombinációit, vagy merre lehet megtalálni, az kérem ossza meg velem.
Elõre is köszönet.<#email><#confused><#worship><#nemtudom>
Hello.

Nem tudja valaki, hogy a sármellék scenery mikor jelenik meg?
leonforce
😛

Seven-Four-Seven--Heavy

Kösz a segítséget, én is innen próbáltam letölteni de nem tudtam. Ahogy Papirzacsi mondta mostmár letölthetõek a csomagok de maga az installer az még mindig az avsimes cimen vagy ezért megkérnélek hogy azt küld el. A cimem megirom priviben.
Elõre is köszönöm.

Papirzacsi
Na, csak hogy leesett! :-dDDD
Amúgy nemszar, most néztem meg az oldalt, átlinkelték a file-okat az flightsim.com-ra. Csak nem a légitársaság képére kell kattintani, hanem a sor végén lévõ filenévre, azok a linkek már a flightsim.com-ra mutatnak.

leonforce
jaaa....boccs most latom hogy szar...
el tudom kuldeni tomoritve vhova..??
kuldd el priviben a cimedet...!
amugy mi kell..??
az installert el tudom kuldeni...

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce

Seven-Four-Seven--Heavy

Hypo
a vizalatti indulas bezzeg benne van😊

Papirzacsi
Hogy hogy nincs?!:-O Hol a FAQ készítõje? Megérdemelné, hogy a padlóla dobják, de nagyon dulván!

Clidey
Azt nem tudom hogy kell! Átolvastam a FAQ-t de nincs benne!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

m814
No no!
Az egyik online hálózaton ezért rád küldik a helyi virtuális légierõt, oszt jól rád zuhannak.Most még azon dolgoznak hogy ne elõbb.......<#nevetes1>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
😊)

Papirzacsi
Ámátõr! A levegõbõ kell indúnyi!

Hypo
😊)))))))))))))

Papirzacsi
Nincs, és nem is lesz.:-) Dolgozzon helyettem a gép.:-)

Clidey
Nem értem minek ennyit körülményeskedni. Nyomok egy pushback-et, oszt már tolom is rá a full gázt a taxiway-en. Az ATC meg pofázzon amit akar. :-P

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
csak is manual😊))))) foleg ha van egy ilyened:

Hypo
😊 eloszor is tekerd be az atist a com1 be, hallgasd meg mit mond. ird fel a fontosabb dolgokat. majd allist be com1 be a groundot es kerj clreance-et.

Papirzacsi
Az ha jól értem a kusza leírásodat, akkor az ATC ablak. Ott nem azt írja mint csinálj, hanem hogy mik a lehetõségek. Nagyon más a kettõ.:-) A rádió frekiket igazából nem kell magad betekerni, megteszi ezt helyetted a gép, ha az lehetõség elõtti számot nyomod le a billentyûzeten.:-) Bár kétség kívül reálisabb ha magad tekered, mint annó a FU3-ban kellett.:-)))

Épp ezt nem értem. Ferihegyen kiiírja hogy tune ferihegy ground on 121.900. ezt beállítom comm1-be. Utána kiirja hogy tune ferihegy ATIS on 124.650 most akkor állítsam át a comm1-et? vagy hova álítsam be. comm2-re?
Hypo
Pont ugyan ott ahol az ELETBEN is beallitod.....RADIO

Sziasztok!
Tudjátok én még eg kicsit nagyon béna vagyok de mjd belejövök. Kérdés: Az ATIS-t hol kell beállítani? olyan géprõl van szó ami alapból a játékba volt.elõre is köszi a választ'
berczy
Köszi a választ. Igen, azóta láttam a térképen, de az a baj, hogy a transition-t sem tudom kiválasztani a Wilco 737/777-en, sõt a transition pontjaira is azt írja, hogy nincs az adatbázisban, holott pl. egy PMDG-nél simán ki tudom választani a nekem kellõ transition-t. A legutóbbi AIRAC DB van hozzá.

alert
LHBP-n nincsenek STAR-ok, csak transition van minden pályára, illetve SID. De ha egyáltalán nincs semmid, akkor a www.navigraph.com -on tudsz navigációs adatbázis frissítést rendelni hozzá.

berczy
sziasztok!

HAdd kérdezzem meg, hogy nálam miért nincsen a Wilco Feelthere 737 - 777-es gépeknek LHBP-re STAR eljárások? Kiválasztom az FMC-ben a kívánt futót, de nincsen hozzá STAR. Tudja valaki, hogymiért van ill. a megoldást rá?

Nashgaar
Köszönöm szépen a gyors segítséget, ez megoldotta a gondomat. Nagy segítség volt, mégegyszer köszönöm!

m814
Szia.

De.
Imhol egy megoldás a gondra.

Alter window 8 in the A320 panel so that the config is as follows......
----------------------------------

Background_color=16,16,16
size_mm=2,2
position=7
visible=1
ident=59

gauge00=PSS-A320!Server, 0, 0, 1
---------------------------------------------------

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Nashgaar
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tõletek abban, hogy a PSS Airbusnál mitõl vibrál a kurzor, ha a mûszerek fölé viszem? Mert ettõl nem lehet rendesen kapcsolgatni. Fssound.dll rendben van, faq-t átolvastam. Nem találkoztatok még ezzel a problémával?

a szavazással minden rendben?
azt mondja már szavaztam pedig nem is
polluxware
Aerosoft Piper cheyenne RC 2.0 patch fs9/fsx

nekem ugyan már az elõzõ 1.02-es béta peccsel sem volt semmi bajom, de itt a legújabb elvileg utolsó szervíz pack linkje..

w77d
nna ezt most nem értem... nem ai gépek, hanem mondjuk hangár feletti tábla?? ahhoz olyan scenery kell....

alert
Az elmúlt 15 hozzászólásban errõl beszéltünk. Te nem olvasod azt a fórumot, ahova írsz? <#idiota>

CptSAB
Just Flight Traffic 2005-öt nagyon rövid ideig használtam.. felejtõs. Mindenféle apró és bosszantó hibával volt tele.
Köszönöm a választ! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudja valaki, hogy honnan és mit kell letölteni ahoz, hogy a reptereken létezõ légitársaságok képei legyenek láthatók? Pl.: budapesten - malév, vagy londonba british airways. A választ elõre is köszönöm! Ja és én amugy a flightsim.com-ról szoktam letölteni.
w77d
ez az AVSIM elleni akció egy óriási terrorcselekmény a repszimeseknek.. a lényeges fájlok 80%-a pusztult be és nem igen érhetõ el máshonnan 😞

Papirzacsi
Tudtommal nem, sajnos.

Én meg már kezdtem azt hinni hogy a repülõk is szeretik a groupen szexet.
Papiracsi megpróbáltam letölteni a world of ai-t de az avsim.com-ról akarja letölteni, de onnan nem tudja hála pár kedves embernek. más cimen elérhetõ az instaler és a csomagok hozzá?

w77d
ez nem hiba, csak a NASA legújabb fejlesztése XD

alert
A robotpilóta panelen (ahol a többi robotpilóta funkció is van) jobb oldalon szokott lenni a vertical speed. Ezt betekered és megnyomod alatta a gombot és ha command módban van a robot, akkor tartani fogja a beállított variót.