MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy nagy kérésem.
Tudom hogy a fórumon már X -szer volt szó arról , hogy hogyan kell egy új logót festeni a vasakra.
Én a Software ismereteimmel még csak ott tartok, hogy örülök ha egy újonnan vásárolt programot
hibátlanul feltelepitek.
Nagyon szeretném ha FS 2004- ben ne egy Boeing 737-400 Orbit Airlines géppel, hanem egy MALÉV
737 400 -al repülhessek.
Ha valaki segitene azzal,hogy küldene egy ilyet, némi kis telepitési segitséggel, nagyon megköszönném !
Privát Mail: [email protected]
Baráti üdv, és kellemes napot mindenkinek!!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A tobbire nem nagyon tudok mit mondani wilco-t nem hasznalok....nem is ertem miert😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ismét a Wilco 777-el kapcsolatban lennének kérdéseim.
Az a gondom vele, hogy ha LHBP-rõl indulok, nem tudom benne aktiválni a SID eljárást. Kiválasztom, de mintha az FMC nem venné be, planben nincs ott.
Aztán, ha az útvonalat akarom beadni és megadok egy pontot, meg a hozzá vezetõ légiútvonalat akkor szétdarabolja az összes közbensõ pontot DIRECT megközelítéssel, ráadásul tesz közé töréseket is: Route Discontinuity asszem. Bugos, vagy én rontok el valamit? Ja a 0904-es AIRAC van fent.
Még az is gázos, ha LHBP DEP-nél kiválasztom az indulási pályát, (pl. RW31L) akkor utána már nem lehet lapozni a SID eljárások között, csak az elsõ oldalból tudom kiválasztani. Ja, meg kiválasztás után nem jelenik meg az activate gomb.
Az SP3 fent van a 777-hez.
Tömören ennyi. 😊 Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Azt szeretném kérni tõletek, hogy ha valaki véletlenûl tudja, hogy az fs9 ben vagy bõl hogyan lehet kinyomtatni a tasztatura billentyûkombinációit, vagy merre lehet megtalálni, az kérem ossza meg velem.
Elõre is köszönet.<#email>#email><#confused>#confused><#worship>#worship><#nemtudom>#nemtudom>
Nem tudja valaki, hogy a sármellék scenery mikor jelenik meg?
Elõre is köszönöm.
Amúgy nemszar, most néztem meg az oldalt, átlinkelték a file-okat az flightsim.com-ra. Csak nem a légitársaság képére kell kattintani, hanem a sor végén lévõ filenévre, azok a linkek már a flightsim.com-ra mutatnak.
el tudom kuldeni tomoritve vhova..??
kuldd el priviben a cimedet...!
amugy mi kell..??
az installert el tudom kuldeni...
Seven-Four-Seven--Heavy
Seven-Four-Seven--Heavy
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az egyik online hálózaton ezért rád küldik a helyi virtuális légierõt, oszt jól rád zuhannak.Most még azon dolgoznak hogy ne elõbb.......<#nevetes1>#nevetes1>
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Tudjátok én még eg kicsit nagyon béna vagyok de mjd belejövök. Kérdés: Az ATIS-t hol kell beállítani? olyan géprõl van szó ami alapból a játékba volt.elõre is köszi a választ'
HAdd kérdezzem meg, hogy nálam miért nincsen a Wilco Feelthere 737 - 777-es gépeknek LHBP-re STAR eljárások? Kiválasztom az FMC-ben a kívánt futót, de nincsen hozzá STAR. Tudja valaki, hogymiért van ill. a megoldást rá?
De.
Imhol egy megoldás a gondra.
Alter window 8 in the A320 panel so that the config is as follows......
----------------------------------
Background_color=16,16,16
size_mm=2,2
position=7
visible=1
ident=59
gauge00=PSS-A320!Server, 0, 0, 1
---------------------------------------------------
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Segítséget szeretnék kérni tõletek abban, hogy a PSS Airbusnál mitõl vibrál a kurzor, ha a mûszerek fölé viszem? Mert ettõl nem lehet rendesen kapcsolgatni. Fssound.dll rendben van, faq-t átolvastam. Nem találkoztatok még ezzel a problémával?
azt mondja már szavaztam pedig nem is
nekem ugyan már az elõzõ 1.02-es béta peccsel sem volt semmi bajom, de itt a legújabb elvileg utolsó szervíz pack linkje..
Papiracsi megpróbáltam letölteni a world of ai-t de az avsim.com-ról akarja letölteni, de onnan nem tudja hála pár kedves embernek. más cimen elérhetõ az instaler és a csomagok hozzá?