MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
az mitõl lehet, hogy mostanában az X52-õm hiába nem nyúlok hozzá mégis úgy érzékeli, mintha középen rángatnám? meg olyan is elõfordult, hogy kivittem balra, el is kezdett dõlni a gép, de aztán hirtelen abbahagyta, mert ez a rohadt joy úgy érzékelte, hogy visszahúztam középre....
Megnézegettem a Repaint-os linket, amit küldtél! Szeretném megköszönni a segítségedet!!!!
Sajnos az "aircraft.cfg" file-al vannak gondjaim, mert nem megy a programozás része! A leírásban sem értem igazán. Mikor megnyitom .txt-ként (Total Com.ben F4), hogy szerkeszteni tudjam, nem tudom mihez nyúljak. Ugyan sikerült a Simulátorban létrehoznom a könyvtárát a repülõk között, de ha rákattintok, nem jön alõ a gép és kilép... Nem tudom mit kell átírni a .cfg-ben! Tudnál ebben is segíteni?
A PaintKitben megrajzoltam a gépet és .bmp-ként mentettem el a .psd-ket! Na ezekat hova és hogyan és... tudod... 😊
Segítségedet +1x nagyon köszönöm!
Bárhol képes kidobni, nincs földrajzi összefüggés, sajnos.
Mostanában jelentkezik sûrûbben ez a hiba, de nem minden repülésnél.Néha neten, néha off-line is leáll.
Nem köthetõ igazából egyik kiegészítõhöz sem, sajnos.
Igaz rengeteg fizetõs gép és scenery van fenn a gépen, de nem tudok sajnos konkrétan behatárolni, hogy
mikortól van ez a probléma, melyik telepítésnél szedtem össze valamit.
Olyan volt egyszer hogy eltúnt az FSuipc a gépröl két indítás között.
Talán ez egy nyom lehet.....
Lenne egy kis problémám, és kellene segítség is!
FS kb 20 perc repülés után egyszerûen megáll,kidob, és nem ír ki semmilyen
hibaüzenetet.
Valakinek van valami ötlete?
Elõre is köszönöm!
SLZ
PaintKit
Milyen programmal (és hol lehet letölteni) lehet a PMDG 747-400/400F-et átfesteni? Szeretnék egy saját Designt készíteni. Photoshop-om van, mert gondolom az kell hozzá! Esetleg tutorialt is tudnátok belinkelni hozzá, hogy értsem, mit is kell csinálnom (persze, ha van)?
Köszi!
DBS Studio
Ez camera, ingyenes
Tudnátok segíteni abban, hogy a PMDG 747-400/400F-hez hol tudnék kiegészítõ kamera nézeteket letölteni? Szeretnék pillantást nyerni a utasok közé is. Láttam gyönyörû képeket a neten + videókat, de nem találok sehol olyan oldalt, ahol elérhetném a látványt én is. Lehet, csak fizetõs van?
Aki tud segíteni, kérem, hogy egy linket küldjön, mert a keresgélés nem az erõsségem neten 😊
Köszi!
Biztos valami nagy marketinges talalhatta ki az alapotletet hogy eladasi statbol erre rajojjenek. Ugyanis fs9 kieg nem azert fogy kvesebb mert mindenki csak fsx et akar. AZERT NEM MERT MAR ELEG SZUK az a terulet ami hianyzik fs9 ala. Mig fsx ala meg csak most csordogalnak a minosegi add onok. Illetve ott az a reteg aki a grafikat magasrol leszarja csak az eljarasok erdeklik van sajat cocpitjuk otthon, eleg szep szam ez raadasul ok egy gepel repulnek csak max repter addonokat vesznek.
Szovalugy a valosaghu a dolog ha azt mondjuk fs9 ala fejleszteni most mar nem eri meg foleg egy hosszabb projectet hiszen keves olyan van ammit mar ne dolgoztak volna fel illetve lenne ra nagy piaci igeny. Ezert all minden developernel most FSX a celkeresztben.
De meglepo lenne egy olyan felmeres bar nem reprezentativ, hogy napo szinten haynan toljak egyket vagy a masikat, illetve akik toljak azok csak klaviatura huszarok 1,2 max 5 hoanpig, vagy akik komolyan toljak VA stb.
Szerintem meg mindig jocskan fs9 vezetne. Nekem fent van mind ketto de az a fajta szeles skala repcsik, es sceneryk es mas utilityk szoval ezekkkel megspekelve fs9 siman szalad.
FSX szep FSX jo de egyszeruen hasonloan megspekelve mint fs9 nem hozza azt a smooth erzest.
Persze I7, 6gb ram, GTX295, WD Raptor, es itt mar hozza nehol fs9 smoothsagat, de ugye nem mindenki rendelkezik hasonlo konfiggal.
Felre ertes ne essek ertem en a jovot es tudom hogy ez az ut, hiszen 3-4 eve fs9 volt ilyen megfoghatatlan hardwareileg es ma meg siman megy fullon, szoval latom en ezt csak meg NEM JOTT EL.
Bar ha tongass fjords x kijon muszaj lesz at at ternem😊))
Amúgy a szépségérõl annyit, hogy igen illúzióromboló és nevetséges az a gyakran elõforduló jelenség, hogy lefelé "karfiolosodik" a kumulusz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Amugy Tim aki csinalja a cuccot( persze nem egyedul) szoval a belinkelt forumon levo screenshotokrol, amik a rex fs9 alatt mutatjak egyet ne felejtsetek el. SZEP de azok a kepek mind editaltak, persze nem a felhoket de editaltak es anno amikor elkezdodott a project ugy 400 ilyennel zsufoltak tele a forumokat, nem veletlen beetetes, erdemes miutan kijott a progi nezni a forum bejegyzeseket kozel se volt annyira egyontetu. Persze majd meglatjuk ha kijon, de en akkora kulonbseget nem latok rex es Flight enviroment kozott fs9 alatt.
Amugy szep es jo kis progi ( bar vannak benne szamomra kicsit tul eroltetett dolgok), de nem reg olvastam valaki a rex felhoit betette Flight Enviroment ala es eleg szepen muzsikalt.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
van pár kép a REX-rõl! lehet regelni kell az oldalra 😄
Amúgy mikorra várható ez a kiegészítés? és mennyibe fog majd kerülni?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Air France has sent all the information in its possession on the disappearance of flight AF 447 operating the Rio de Janeiro – Paris-Charles de Gaulle route to the French Accident Investigation Bureau for civil aviation (BEA), the French organization in charge of technical investigations into civil aviation incidents and accidents, and to the aircraft manufacturer Airbus. Air France is in permanent contact with the BEA and Airbus.
The Airbus A330-200 aircraft, registration F-GZCP, left Rio on 31 May at 7:03pm local time (12:03am in Paris). The aircraft hit a zone of stormy weather with strong turbulence at 2am this morning (universal time), i.e. 4am in Paris. An automatic message was received from the aircraft at 2:14am (4:14am in Paris) indicating a failure in the electric circuit in an area a long way off the coast.
The aircraft was powered with General Electric CF6-80E engines.
The aircraft had totalled 18,870 flight hours and went into service on 18 April 2005.
Its last maintenance check in the hangar took place on 16 April 2009.
Air France shares the anxiety and distress of the families concerned. The families are being taken care of in a specially reserved area of Paris-Charles de Gaulle Terminal 2.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Üdv,
KÖSZI SZÉPEN MINDEN KITÛNÕEN MÛKÖDIK
<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
FAQ -t nem küldtem, itt fenn a repgép kép bal alsó sarkánál találsz egy "új FAQ!" feliratot, arra kattints !
Az új csomagot megkaptad? Elõször valóban rossz címre küldtem.
Hali !
Légyszi nézd meg a cimet ahová küldted a FAQ-t, mert még nem kaptam meg a mail-t
Köszi
Kellemes napot !
Itt.......
Problémám a következõ; néhány napja próbálok már autolandot csinálni pmdg 737-tel, de mindig valami hiba folytán meghiúsult a próbálkozásom. Felszállás, út rendben lemegy FMC-be programozva, elkezdõdik a süllyedés és mindig szétkapcsol a Vnav ilyenkor, legutóbb valamilyen Overspeed-es üzenettel.
Tudna valaki esetleg valami jó magyar(végsõ esetben angol) leírást ajánlani PMDG autolandhoz, ami viszonylag tömör, vagy esetleg valami egyéb segítséget adni? Elõre is köszönöm.