MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGY KÉRDÉS!!!
csomó gép autopilot paneljén szerepel: / BACK COARSE / vagy olyan hogy / REVERSE APPROACH /
ezek a módok mire jók egyáltalán??
REV APProach-nál példul a gép ILS leszállásnál csinál egy hátraarcot ha a approach után nyomok (ILS befogott állapotban siklópályán)
csomó gép autopilot paneljén szerepel: / BACK COARSE / vagy olyan hogy / REVERSE APPROACH /
ezek a módok mire jók egyáltalán??
REV APProach-nál példul a gép ILS leszállásnál csinál egy hátraarcot ha a approach után nyomok (ILS befogott állapotban siklópályán)
bocsesz Vipper hogy én próbálkozok ,de erre két megoldást tudok..
1. van olyan gép példul a dreamfleet GA gépek ahol a control panelen ki lehet kapcsolni / cfg fájlot kéne átbogarászni hogy ez mit is kapcsol ki valójában és akkor lehet hogy ez mondjuk egy *.fx effekt ez az üveg vagy a modell része példul..
2. FS elemental natural pack v2- amit mutattam... nem tünteti el az ablakot csak sztem érezhetõen világosabb a kabin még ha napnak szembe is repülsz. / valami a suneffekt.cfg fájban lehet benne... FS gyökerében találod
átküldöm ezt a fájlt aztán kiprószálod
1. van olyan gép példul a dreamfleet GA gépek ahol a control panelen ki lehet kapcsolni / cfg fájlot kéne átbogarászni hogy ez mit is kapcsol ki valójában és akkor lehet hogy ez mondjuk egy *.fx effekt ez az üveg vagy a modell része példul..
2. FS elemental natural pack v2- amit mutattam... nem tünteti el az ablakot csak sztem érezhetõen világosabb a kabin még ha napnak szembe is repülsz. / valami a suneffekt.cfg fájban lehet benne... FS gyökerében találod
átküldöm ezt a fájlt aztán kiprószálod
percig nem akarlak én meggyõzni, isten mentsen😊
nekem már attól CTD-ett ha az alap generált utat beböktem neki aztán félúton nyomtam egy direkt-to gombot mert kíváncsi voltam merre van x-y reptér... kivágott egybõl az asztalra.
neked jól meg enélkül is
Kategóriáját tekintve meg igenis a legszebb, és mindemellett átgondolt és kézreáll rettentõ módón.
B200 nekem annyira nem tetszik... ez szubjektív😊
nekem már attól CTD-ett ha az alap generált utat beböktem neki aztán félúton nyomtam egy direkt-to gombot mert kíváncsi voltam merre van x-y reptér... kivágott egybõl az asztalra.
neked jól meg enélkül is
Kategóriáját tekintve meg igenis a legszebb, és mindemellett átgondolt és kézreáll rettentõ módón.
B200 nekem annyira nem tetszik... ez szubjektív😊
Lenne egy kérdésem a hozzáértõkhöz:
Lehet -e valahol "buherálni" a 3D-s kabinban azt, hogy ne legyen "sötétített ablak" effekt, vagy legalább kevésbé legyen sötét?
Van néhány típus, ahol szeretném, ha világosabb lenne, mint a "gyári".
Lehet -e valahol "buherálni" a 3D-s kabinban azt, hogy ne legyen "sötétített ablak" effekt, vagy legalább kevésbé legyen sötét?
Van néhány típus, ahol szeretném, ha világosabb lenne, mint a "gyári".
Es akkor mi van?? ha abbol indulnek csak ki amit forumokon irnak akkor meg mindig ott tartanek hogy " ne hari bill el nem tudok felszallni van erre cheat kod?"
Minden kicsit komolyabb add on repcsinel az elso kiadas bugos, vwilco ezt felfejl;esztette odaig hogy naluk majdnem minden bugos😊 Cheyennek is voltak gondjai, de hidd el olvasom a forumot, es a legtobb hiba gond, a user hulyesegebol adodott. A Trimble-nek voltak gondjai de nem magatol, nem attol hogy ha egy sima fs ben generalt flight plant toltottel bele, hanem foleg akkor amikor valami kulso progi altal generaltat raktal bele.
Mindegy nekem mukodik ctd-t nem okozott es nem hinnem hogy ez MAZLI kerdese lenne.
na nem mintha szamitana a velemnyem barmiben is, de szerintem az egyik legjobb es legszebb GA repcsi a piacon ( aeroworx b200 utan es Flight1 pc-12 elott)
Minden kicsit komolyabb add on repcsinel az elso kiadas bugos, vwilco ezt felfejl;esztette odaig hogy naluk majdnem minden bugos😊 Cheyennek is voltak gondjai, de hidd el olvasom a forumot, es a legtobb hiba gond, a user hulyesegebol adodott. A Trimble-nek voltak gondjai de nem magatol, nem attol hogy ha egy sima fs ben generalt flight plant toltottel bele, hanem foleg akkor amikor valami kulso progi altal generaltat raktal bele.
Mindegy nekem mukodik ctd-t nem okozott es nem hinnem hogy ez MAZLI kerdese lenne.
na nem mintha szamitana a velemnyem barmiben is, de szerintem az egyik legjobb es legszebb GA repcsi a piacon ( aeroworx b200 utan es Flight1 pc-12 elott)
Sziasztok!Tud valaki valamit a live radar-rol?
sztem olvasd el hogy DA fórumon hogy szídták trimble GPS-t a ctd-k miatt..
de ha neked jól ment úgy mázlid van.
ha suhanós verzsönöd van, ajánlom leszedni az rc 2.0-t... sztem megéri
de ha neked jól ment úgy mázlid van.
ha suhanós verzsönöd van, ajánlom leszedni az rc 2.0-t... sztem megéri
Nyugi a filelibrary fsx es fs9 filejai 100% ig megvannak, ezen aheten vagy legkesobb jovo heten elerhetoek lesznek, szoval csak turelem, most mar meg van a link😊
hmmm a gps evel semmi gond nem volt, hanem az hogy sokan realityXp-s re akartak cserelni es azt nem szereti, az utvonaltervezo progik es a ctd kapcsolatat nem vagom😊))
nekem sp4 el muxik szepen, az fsx verzio az mar mas teszta😊
nekem sp4 el muxik szepen, az fsx verzio az mar mas teszta😊
áááá de jó lenne, ha nem AVSIM-es linkekkel lenne.... istenem mekkora kalamajkát csinált aki szétcseszte az AVSIM-et, gyakorlatilag a legfontosabb free addon oldal volt...
GPS-re meg az útvonaltervezõ progikkal volt sok CTD...
most kiadták az RC 2.0 és úgyfest jó (habár nekem az SP4a beta peccsel sem volt már gondom)
most kiadták az RC 2.0 és úgyfest jó (habár nekem az SP4a beta peccsel sem volt már gondom)
" Piper cheyenne-nél tudom hogy gondok voltak a legfrissebb airac-al meg egyéb komolyabb kiegészítõkkel." Például?? Nekem fent van de nem tapasztaltam nagy gondokat, max hogy throttle paneljanal neha ugralt a kar.
egy kérdés
az alap kiadott fokker70-rõl azt olvastam valhol hogy az SP1 nélkül rettentõen instabil.
nálad mi a tapasznylat? sima repkedéseket figyelembe véve... Piper cheyenne-nél tudom hogy gondok voltak a legfrissebb airac-al meg egyéb komolyabb kiegészítõkkel.
az alap kiadott fokker70-rõl azt olvastam valhol hogy az SP1 nélkül rettentõen instabil.
nálad mi a tapasznylat? sima repkedéseket figyelembe véve... Piper cheyenne-nél tudom hogy gondok voltak a legfrissebb airac-al meg egyéb komolyabb kiegészítõkkel.
"
Ez a level-D van olyan nívós mint példul a captainsim 757?" ezt nem kommentalom😊)))
A tobbire meg erdemes a forumban es a faq ban utana olvasnod, ugye fs atc je eleg szar, sid star eljarasokat nem tamogat, vektoral a vegen ennyi.
Kell egy flightplaner progi fsbuild peldaul, de vannak free cuccok is routefinder(http://rfinder.asalink.net/free/)
aztan nem art az aktualis navdata is sid star eljarasok.
Aztan megtervezed az utvonalat, beviszed az fmc-be , es vagy figyelmen kivul hagyod az atc-t vannak kulon progik ra radar contatc...stb, vagy csak groundot es max a towert felszallasnal hasznalod, aztan o el akar majd vektoralni a wayponthoz, azt figyelmen kivul hagyod lerepulod a sid-et aztan folytatod az utad, leszallasnal meg a palyat megadja es onnantol ismet figyelmen kivul hagyod. ( mar ha eletszeru sid start akarsz) vagy mesz online es akkor nincs ilyen gond.
Par hasznos info:
Sid Starr Video tutorial series
Flight Planning tutorial
Ez a level-D van olyan nívós mint példul a captainsim 757?" ezt nem kommentalom😊)))
A tobbire meg erdemes a forumban es a faq ban utana olvasnod, ugye fs atc je eleg szar, sid star eljarasokat nem tamogat, vektoral a vegen ennyi.
Kell egy flightplaner progi fsbuild peldaul, de vannak free cuccok is routefinder(http://rfinder.asalink.net/free/)
aztan nem art az aktualis navdata is sid star eljarasok.
Aztan megtervezed az utvonalat, beviszed az fmc-be , es vagy figyelmen kivul hagyod az atc-t vannak kulon progik ra radar contatc...stb, vagy csak groundot es max a towert felszallasnal hasznalod, aztan o el akar majd vektoralni a wayponthoz, azt figyelmen kivul hagyod lerepulod a sid-et aztan folytatod az utad, leszallasnal meg a palyat megadja es onnantol ismet figyelmen kivul hagyod. ( mar ha eletszeru sid start akarsz) vagy mesz online es akkor nincs ilyen gond.
Par hasznos info:
Sid Starr Video tutorial series
Flight Planning tutorial
Köszi😊
Ez a level-D van olyan nívós mint példul a captainsim 757?
egy másik igen fontos kérdés! (csak mostanság éreztem rá ezeknek a légibuszoknak a FÁN faktorjára😊
SZóvAl!
Van a gépekben (utasszállítók) FMS amivel kézzel sok sok waypoint-ot lehet csinálgatni plussz külön progik vannak útvonal tervezgetésre.
Namost ha az ember IFR repkedést csinál akkor felszállás után és repkedés közben még ugyan mondja a torony hogy saját utamon járhatok. Viszont leszállásnál mindig mondogatja hogy merre tovább, és ha mondjuk saját procedúra alapján akarom letenni a gépet, akkor ugyebár kiakasztom a tornyot mert nem az utasításait követem.
Olyannyira nem akarok én halál pontos útvonalat lerepülni, mert annyira IFR/FMS proc fan nem vagyok.
Szóval itten a NAGYOK ezt hogyan oldják meg?
vannak szép térképek ilyen olyan megközelítésekrõl ,de valójában egy kisebb reptér esetén mire átváltana az ember wpoint1-rõl kettõre (intersection) már rég átrepültem felette.
Archer3-al a reality xp GNS430+autopilot combóval ezeket szépen letudtam repkedni ahogy kell, de itt 200kts-el dzsanélni 5nm révõ pontok között egy megrakott szekérrel nehezebb móka.
tehát fõleg a torony IFR parancsainak felülbírálgatása érdekel.. mert ugye VFR állítok be akkor nem bacogat csak akkor rossz idõben nem is enged sehova leszállni, vagy felszállni.
Ez a level-D van olyan nívós mint példul a captainsim 757?
egy másik igen fontos kérdés! (csak mostanság éreztem rá ezeknek a légibuszoknak a FÁN faktorjára😊
SZóvAl!
Van a gépekben (utasszállítók) FMS amivel kézzel sok sok waypoint-ot lehet csinálgatni plussz külön progik vannak útvonal tervezgetésre.
Namost ha az ember IFR repkedést csinál akkor felszállás után és repkedés közben még ugyan mondja a torony hogy saját utamon járhatok. Viszont leszállásnál mindig mondogatja hogy merre tovább, és ha mondjuk saját procedúra alapján akarom letenni a gépet, akkor ugyebár kiakasztom a tornyot mert nem az utasításait követem.
Olyannyira nem akarok én halál pontos útvonalat lerepülni, mert annyira IFR/FMS proc fan nem vagyok.
Szóval itten a NAGYOK ezt hogyan oldják meg?
vannak szép térképek ilyen olyan megközelítésekrõl ,de valójában egy kisebb reptér esetén mire átváltana az ember wpoint1-rõl kettõre (intersection) már rég átrepültem felette.
Archer3-al a reality xp GNS430+autopilot combóval ezeket szépen letudtam repkedni ahogy kell, de itt 200kts-el dzsanélni 5nm révõ pontok között egy megrakott szekérrel nehezebb móka.
tehát fõleg a torony IFR parancsainak felülbírálgatása érdekel.. mert ugye VFR állítok be akkor nem bacogat csak akkor rossz idõben nem is enged sehova leszállni, vagy felszállni.
757-el nem érsz el New-York-ba, Bp-rõl
Malévnak volt 767-e? 😊
tudtok olyan kiegészítõt mondani ami 767-et dolgozza fel?
justflight 757 az meg van, de amíg az E-jets-et nem bogarásztam át 100%ig addig nem telepítem fel.
757 képes lerepülni mondjuk egy BP-nevjork útvonalat? vagy az sok neki
tudtok olyan kiegészítõt mondani ami 767-et dolgozza fel?
justflight 757 az meg van, de amíg az E-jets-et nem bogarásztam át 100%ig addig nem telepítem fel.
757 képes lerepülni mondjuk egy BP-nevjork útvonalat? vagy az sok neki
Nem akarom szet offolni a topicot, de sajnos ez is olyan MAGYAR modi, minden szarra vallik, de dumalni azt tudunk.
nagyon szomorú látni, hogy hogy hanyatlik a repülés világa Magyarorországon. Számomra a legmélyebb döfés a Malév 767-esek elherdálása volt, azóta nem is szeretem annyira a légitársaságunkat. Virtuális légtérben is alig repülök már Malévvel. Jó most a megvettem a DA Fokker 70/100-at, de itt is rákaptam inkább a KLM-re...
Hat az a masik, ismerek onnan par emberket es mar akkor vicces volt hogy hazitakolmany ules es minden es abban potoljak a penzhiany miatti repidot, lockonban lehet jok vagyunk de azert az nem az elet.
Minap olvastam egy elég friss HM értékelést a neten (mindig vannak érdekes leletek..), amelyben bizony feketén fehéren állt, hogy lassan elfogy az üzemideje az Albatrosainknak, az An-26-oknak és a Mi-24-nek is. Szép.. végülis a mienk hamarosan tényleg mini légierõ lesz. Úgy elnézegetem, hogy biztonsági õr, benzinkutas repülõgép mûszakiak, portás vadászpilóta stb.. ez maradt a nagy csupaszításból a 31. 47. vr. ezredek és Szentkirályszabadja után, most meg majd Lock-On-al nyomuló Grippen pilótáink lesznek, akik többet gyakorolják a harcikiképzést az Ubi Soft üdvöskéjén, mint valódi botkormány mögött. Az egykori Hind pilótáknak marad a Németh brádersz meseszép kereplõje, a szállítópilótáink Dimitrij Samborskiék, vagy Vladimir Zulszkij An-26-án repülhetnek Portugáliába, Olaszországba.
😊 Nem baj persze, hanyan de hanyan vannak akik peldaul a hadseregre vannak rakattanva pedig ami itthon van az max mokusors felszerelesel egyutt, de vegre van 12 repcsink igaz lehetnenek jobbak is de ez van oruljunk ennek is, igy se tudnak veluk repulni eleget.
Azert gondolom egy hardcore iranyito online meglepodik amikor egy Malev 747 es jelentkezik be😊))
tudod kis orszag kis repulo😊)))))))))
Azert gondolom egy hardcore iranyito online meglepodik amikor egy Malev 747 es jelentkezik be😊))
tudod kis orszag kis repulo😊)))))))))
...Tudom, de szeretem az "ég királynõjét"! És ha már "itthonról repkedem" a Föld körül, akkor lássák a virtuális világban, hogy honnan is származom... <#wink>#wink> (álmodozni meg jó dolog)
Sebaj, legalább rájöttem, hogy mûködik a festés az FS-ben <#heureka>#heureka>
Sebaj, legalább rájöttem, hogy mûködik a festés az FS-ben <#heureka>#heureka>
Sajnos nem autentikus, de szép munka.
És ki tudja egyszer ... talán...
És ki tudja egyszer ... talán...
Holnap este lehet figyelni a Hungary 2009 VFR frissítését! Én is csak holnap tudom megtekinteni. Végre várva várt szabadnapom lesz.
....EZT NEM HISZEM EL SRÁCOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt nézzétek!!!!!!!!!!!! 😊 😊 😊
http://kep.ivpicture.hu/115531.jpg
MILLIÓ KÖSZÖNET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!
Jó, hogy segítõkész emberek vannak itt... Kellemes repülést mindenkinek....
Ezt nézzétek!!!!!!!!!!!! 😊 😊 😊
http://kep.ivpicture.hu/115531.jpg
MILLIÓ KÖSZÖNET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!
Jó, hogy segítõkész emberek vannak itt... Kellemes repülést mindenkinek....
Azért javasolt az ImageTool, mert szebb az átalakított kép és a mipmap-ek. Az ImageTool jóval többet tud amúgy, de parancssorból érdemes paraméterezni és használni.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
gfarkas!!!!
MILLIÓÓÓÓ Köszönet! Eddig mûködik... este lesz a nagy TESZT esemény, mert most dolgozom! 😊
Már alig várom...
MILLIÓÓÓÓ Köszönet! Eddig mûködik... este lesz a nagy TESZT esemény, mert most dolgozom! 😊
Már alig várom...
Meg letölthetõ SDK-ban is, de minek, a ott a DXTBMP? Azzal oda vissza konvizhatja ahogyakarja.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A BAC 1-11 és a VC 10 csomagokban találsz egy Imagetools nevü mappát, annak exe-jét indítva kapsz egy olyan progranot, amivel konvertálni lehet DXT-be, -bõl. A DM Flight Simrõl lehet letölteni.
Az imagetools- t valamelyik FS lemez is tartalmazza.
Az imagetools- t valamelyik FS lemez is tartalmazza.
Így a külsõségek alapján ítélve a Tinmouse II projekt nagyságrendekkel szebbnek-jobbnak látszik. Én azt használom ha retrózni akarok. Igaz csak 2D panelja van, de az iszonyatszép meg jó.
Repcsi letöltés
Malév festés HA-LEC
Repcsi letöltés
Malév festés HA-LEC
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Na, ezt kipróbálom... kíváncsi leszek a végeredményre!
De csak 32bit-re mentett bmp-ket tudok majd használni.
Köszi 😊
De csak 32bit-re mentett bmp-ket tudok majd használni.
Köszi 😊
Azért nem tudod õket megnyitni, mert DXT3-as tömörítésûek, vagy mi is az. DXTBMP-vel tudod õket sima BMP formátumra átalakítani. Megfested, majd utánna vagy visszaalkítod DXT3-ra, vagy hagyod 32bites BMP-n, de akkor nagy helyet foglal, és lassan töltõdik be.
Amit HYPO bemásolt, van egy sor ami fontos:
title=Cessna Skyhawk 172SP Paint2
itt az egyenlõségjel utáni részt kötelezõ megváltoztatni, mert ezzel azonosítja az FS a repülõgépet. Ha két gépnek ugyan azt a nevet adod, akkor az egyiket, de valószínûbb, hogy egyiket se fogja tudni értelmezni, és nem jelennek meg az fsben.
Amit HYPO bemásolt, van egy sor ami fontos:
itt az egyenlõségjel utáni részt kötelezõ megváltoztatni, mert ezzel azonosítja az FS a repülõgépet. Ha két gépnek ugyan azt a nevet adod, akkor az egyiket, de valószínûbb, hogy egyiket se fogja tudni értelmezni, és nem jelennek meg az fsben.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Tyûûûha! 😊
Szinte ugyanezt csináltam én is, logokáztam 😊
Akkor biztos nem ott rontottam el, hanem a -bmp fileokkal van gond, mert még mindig kilépeget 😞
Az eredeti texturákat meg sem tudom nyitni Photoshoppal és abban átrajzolni, mert "üres" mind (pár kivétellel). De a Paint Kitben van pár szárny + oldal + ez az! Valószínû, hogy nem kell mindent bemásolnom az általam készített új könyvtárba? Ha jól látom, az alapokon van több fajta motor? Vagy melyiket kell? És mi az az egyszerû RGB színekbõl álló (furse cut) file?
Egyébként egy MALÉV textúrát szeretnék kicsikarni az egészbõl, de nem nagyon megy a program kilépkedése miatt... 😞
Várom mielõbbi válaszod és köszönöm, hogy még nem másztál a falra tõlem 😄
Szinte ugyanezt csináltam én is, logokáztam 😊
Akkor biztos nem ott rontottam el, hanem a -bmp fileokkal van gond, mert még mindig kilépeget 😞
Az eredeti texturákat meg sem tudom nyitni Photoshoppal és abban átrajzolni, mert "üres" mind (pár kivétellel). De a Paint Kitben van pár szárny + oldal + ez az! Valószínû, hogy nem kell mindent bemásolnom az általam készített új könyvtárba? Ha jól látom, az alapokon van több fajta motor? Vagy melyiket kell? És mi az az egyszerû RGB színekbõl álló (furse cut) file?
Egyébként egy MALÉV textúrát szeretnék kicsikarni az egészbõl, de nem nagyon megy a program kilépkedése miatt... 😞
Várom mielõbbi válaszod és köszönöm, hogy még nem másztál a falra tõlem 😄
garis igen, holnap elõ is kotrom a garilevelet, nagyon remélem megvan valahol...
Viszont ma este sem hagyom ki a repkedést, visszadugom a régi Rockeeter joyom XD
Viszont ma este sem hagyom ki a repkedést, visszadugom a régi Rockeeter joyom XD
Ha még garis, akkor kicserélik.
Akkor sajnos valószínûleg a potméter halott.
Huha igy sok egyszerre meg a paint kit nel lemaradtam szoval mit szeretnel?
Van egy reppcsi amihez van mar skin de te szeretnel hozza ujat?
Vegyuk peldakent a default Cessna 172-t.
Ezt itt talalod: Flight Simulator 9\Aircraft\c172
ezen belul van a panel mappaja, a skine es az aircraft.cfg
- Flight Simulator 9\Aircraft\c172\Texture ezt a dirt duplicald le mondjuk Texture.haslz
ebbe a folderba ott az eredeti skin, ird felul a te filejaidal.
nyisd meg ay aircraft.cfg filet ( total commander F4) lathatod hogy alabol van fltsim.0 fltsim.1...stb
az utolso utan beirod ezt:
-------> AZERT 4 MERT UGYE ALAPBOL AZ UTOLSO AZ 3 es mi folytatjuk a sort
sim=Cessna172SP
model=
panel=
sound=
texture=haslz
kb_checklists=Cessna172SP_check
kb_reference=Cessna172SP_ref
atc_id=N700MS
atc_id_color=0xffffffff
ui_manufacturer=Cessna
ui_type="C172SP Skyhawk"
ui_variation="Red with black and yellow"
description="HSLZ SAJAT GEPE."
NEZD MEG A TEXTURE SORT odairtam hslz, mert ugye az lett a folder neve(Texture.haslz)
a tobbi ugyan az mint az eloyoeke, esetleg meg adhatsz itt uj oldalsyamot, atc kodot stb
elinditod a progit es ott lesz a tobbi cessna 172 kozott.
Van egy reppcsi amihez van mar skin de te szeretnel hozza ujat?
Vegyuk peldakent a default Cessna 172-t.
Ezt itt talalod: Flight Simulator 9\Aircraft\c172
ezen belul van a panel mappaja, a skine es az aircraft.cfg
- Flight Simulator 9\Aircraft\c172\Texture ezt a dirt duplicald le mondjuk Texture.haslz
ebbe a folderba ott az eredeti skin, ird felul a te filejaidal.
nyisd meg ay aircraft.cfg filet ( total commander F4) lathatod hogy alabol van fltsim.0 fltsim.1...stb
az utolso utan beirod ezt:
sim=Cessna172SP
model=
panel=
sound=
texture=haslz
kb_checklists=Cessna172SP_check
kb_reference=Cessna172SP_ref
atc_id=N700MS
atc_id_color=0xffffffff
ui_manufacturer=Cessna
ui_type="C172SP Skyhawk"
ui_variation="Red with black and yellow"
description="HSLZ SAJAT GEPE."
NEZD MEG A TEXTURE SORT odairtam hslz, mert ugye az lett a folder neve(Texture.haslz)
a tobbi ugyan az mint az eloyoeke, esetleg meg adhatsz itt uj oldalsyamot, atc kodot stb
elinditod a progit es ott lesz a tobbi cessna 172 kozott.