MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
Alert! Nyomhatnál egy kis ungarische infót az Aerosoft FS projectjérõl! <#dumcsi>
Szia,
Nagyon köszönöm,remélem ezután nagyobb sikerem lesz

Üdv
<#falbav>

gfarkas
Hi !
Újabb freemail ment.
Javaslom, hogy az itteni FAQ-t olvasdd át !
Üdv.

Üdvözlet mindekinek!

Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kedves gfakras ,
az imént küldtem egy mail-t arra a cimre, amirõl küldted az infót.
Kérlek ha lesz egy kis idõd nézd meg és ha tudsz segits!
Baráti üdv

Falconer
FS9 foldert az OO-ban hogyan kell elöre rakni?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

alert
Persze.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
marmint mi az egesz cikk? mar ugy is annyit volt ez itt tema, ha lesz idom es Alert lesz olyan rendes es megosztja az oldalon akkor osszedobok egy doksit ebbol magyarul.

Nincs össze írva ez magyarúl is valahol? Angolom gyenge nem akarom elbuherálni a windows-t se a z FS-t.
Hypo
Igen tudja , a boot defragnal es ugy altalaban layout.ini szerint csinalja, a page filet is szepen kirakja az elejere, illetve nalam az FSX es FS9 folderek is legelol vannak

alert
Egy megjegyzés a defraghoz. Nekem Ultimate Defrag van, amivel lehet ugyanazokat csinálni, amit mondtatok, de meg lehet jelölni könyvtárakat vagy fájlokat "High Performance"-ként. Ez annyit tesz, hogy pl az FS mappát a név szerinti töredezettségmentesítésen felül úgy ahogy van kirajka a merevlemez szélére, mert ott a nagyobb szögsebesség miatt gyorsabb az olvasás. Ugyanezt lehet tenni a windows mappával is. Nem tudom, hogy az O&O ezt tudja-e.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
ELOSZOR MINDENKEPP A C: ahol a rendszer van, mert az egesz iras az optimalizaciorol szol, szoval ha vegicsinalod es az OO it is ugy ahogy irja akkor utana egy eleg gyors alap rendszered lesz, aztan ugyan ezt vegig csinalod a masik particiokon is. Latni fogod a kulonbseget

igen, gondolom, hogy jobb külön vinyón, de nekem csak egy van, így külön partíción van, az egyszerúség kedvéért fs2004 könyvtárban😄
tehát nálam 1 vinyó van 3 partició és 1-ik partición az fs9 fs2004 könyvtárban😄 de szép mondat volt
mit gondolsz csináljam csak az fs partit vagy a C-t is?
Hypo
az elejen leirja hogy allisd be az OO-t a boot defrag ugy is manually. Ha esetleg nem latnad a fontokat a boot defragkor csak krisz kraksz nem kell megijedni van az egyik megjegyzesben a megoldas ra ez font gond.

Hypo
Mindenkepp ugy es abban a sorrendben csinald ahogy irva van, mert annak van ertelme.
A masik dolog azert a c-t mondja mert a rendszer partiziorol van most szo, de ugyan igy kell a tobbin is.

VISZONT ha mar rendszer es ha mar fs akkor azt muszaj megemliteni hogy az egybe hdd es ket kulon hdd esetunkben sokkal celravezetobb mint egy hdd amin tobb particio van.

Anny kulonbseg hogy FSX a rendszerparticion muzsikal jobban, mig fs2004 meg egy kulonallon.
Nalam 2 hdd van a gepben C,D, nincsenek kulon particiok, C- fsx van D az fs2004.
Ami meg aprosagnak tunhet de erezheto lesz ez utan, hogy a vegen ugye name defrag van, ezert pl nalam fsx es fs9 is csak siman van ergo C:\FSX D:\FS9

amugy a rendszerem elég gyors, nincs vele gond, csak az fs tölti be néha nehezen a texturákat, kiváncsi vagyok hogy fog ez változni. Ha jól látom van lesz reboot alatt is egy defrag, akkor valószínû vissza kell állítanom automatára a services-ben az O&O-t, mert én kikapcsoltam, elég sok erõforrást elemészt feleslegesen, csak akkor menjen ha én akarom (ha defragolni akarok)
igen igen indokolatlannak tartottam, a 2 space defragot, de megpróbálom követni, ha hazamegyek megnézem milyek verzió van meg, már azt se tudom, itt ugyan a C particiót mondja, de gondolom ha szétvan partizva😊 a vinyó akkor a többin is át kell menni, plána az fs külön partición van és gondolom fontos, hogy ott ne legyenek töredezett file-ok😄
Hypo
Lehetoleg ugy csinald vegig ahogy irja, ugy van csak ertelme. eleinte feleslegesnek tunik ennyiszer de hidd el megeri

ja ezt láttam de az xp-s rész után abbahagytam az olvasást, mert ugy gondoltam nem mond újat, de most látom csak, hogy ott az o&o defrag ami ez esetben kell nekem, thx bushpilot<#integet2>
Hypo
próbáltam rákeresni, nem nagyon találtam a linket, ha könnyen tudod prezentálni még1x akkor plz, mert engem is érdekelne.
Hypo
Huha Hat pedig eg es fold a ketto, Eleve O&O ban a space defragot erdemes hasznalni, es neha neha a name defragot. Seettingsbe meg Layout ini beallitas es sequental. Mar a multkor belinkeltem egy leirast rola mit hogyan, es tenyleg meglepoen gyors rendszert kap az ember ha hasznalja.

Falconer
Egész win ugy ki van pucolva ahogyan csak lehet.
(A proc E6320, alabol 1.86 szoval....)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Szép, de AA nagyon elkélne neki 😊

O&O-ban ne fájlnevek szerint, hanem hozzáférés szerint (acces) töredezésmentesíts, bár ez szerintem nem igazán számít. A procidat, ha E8400-es, nyugodtan húzhatod, én 4 GHz-en használom, és ettõl látványosan javult az fps szám. Esetleg próbálj meg még használni valami segédprogit (pl.: EasyCleaner), vagy manuálisan töröld ki az ideiglenes fájlokat, ha még nem tetted meg. Más ötletem nagyon nincsen.
Itt egy kép a mai estémrõl, remélem tetsztetõs:
(PMDG 737-700)
# 15484

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

[HUN]FaTaL
A file library nem mûködik olvasd el a fõoldalt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nemcsak a fórum.
Nézd bele a jobboldalon pl. a LATEST AVSIM REVIEWS Two Months Worth!-be.

[HUN]FaTaL
Mert még csak a fórum mûködik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Az oldal mûködik, de a File Library-ba nem tudok belépni. <#szomoru1>

Sziasztok, úgy tûnik, ismét él az AVSIM!
Falconer
Mással sem jobb (csak minimálisan).

Clidey
Más repülõvel próbáltad? Nem lennék meglepve ha - fõként - az lenne a ludas...lévén Wilco... <#fejvakaras>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Falconer
Repültem tegnap egy Budapest Frankfurtot, itt van pár kép.

Amugy valakinek van hasonló gépe mint az enyém?
Mert eléggé zavaró, hogy 23fps körül van a max, képeken látható grafika mellett. (A reptérnél rendben, mert az nagyon komplex, de amikor a közelében nem voltam, ott sem volt jobb) Már fórumok százait olvastam végig cfg beállitásokkal kapcsolatban, de nem igazán jutok dûlõre. Szóval akinek van egy jó cfg-je vagy vágja a dolgokat azzal szívesen beszélnék msn-en 😊

Azt vettem még észre, hogy az AI traffic nagyon belassitja, pedig csak 40%-on van a forgalom. Néhány Project AI pack van fent. Meg talán az Active Sky is lassit rajta, pedig csak 256x256 os felhök vannak. <#fejvakaras>

Na itt vannak a részletek:
FS9.1, Active Sky 6.5, GE Pro, Ultimate Terrain Europe, FS Global 2008, PAI traffic, Aerosoft Frankfurt, Wilco Legacy

A gép: Core2 3.0Ghz (ezen még tudnék huzni olyan 3.4-ig), 2GB ram dualban (@860mhz), 8800GTS 512mb, winyo töredezettségmentesitve o&o defraggal fájlnevek szerint... Szóval dühítõ hogy nem megy lazán az egész.

chicco
AMI NEM ÁRT A RUDDER FUNKCIÓ .Sok joyt magán a karnál lehet elforgatni.Ez nagyon hasznos ha csusztatni kell a gépet.

Amit belinkeltem a BW pl a gázkarra tette .ezek fontos funkciók és a precíz gáz állás is.

Amúgy nem tudsz belenyulni nagyon gáz cuccba ,hisz mindegyik 1 helyen készül Taiwan vs china.

Falconer
Mûködnie basszus, mit kéne tudnia mégis? 😄 Ha nincs pedálod (ami kormányhoz van az is jo), akkor az a lényeg, hogy lehessen csavarni, hogy bird az oldalkormányt használni. Ennyi.

Köszönöm a válaszokat!

Lehet beszerzek egy ilyet majd, csak sajnos még nagyon kezdõ vagyok. Olcsobb kategoriában vennék, akkor mikre figyeljek, miket kell tudnia egy joynak?

nekem is X52-m van és hihetetlen amit tud ez a joy...
saitek x52-es nagyon jó választás, nagyon precíz, nagyon finom, nekem is volt, csak lecseréltem egy saitek yoke-ra, de tervezem, hogy megint veszek ha nem szarvas géppel repülök akkor jó volna a x52
Nashgaar
Nekem Logitech Force 3D Pro van, másfél éve használom, nem tudom, egyedi eset lehet-e,
de én megszívtam vele. Fél éves korában elkezdett lötyögni, nullára lehúzott érzékenység mellett
is alig lehet irányítani a gépet. Volt viszont egy lengyel Apollo márkájú joystickem, szegény megboldogult, véletlenül összetörtem, a cimborám az övét még mindig haszálja, kb 5ezres tétel, na azt tudom ajánlani
bárkinek. Nem profi darab, de csavarható, aszzem 10 vagy 12 gombos, gázkar is van. Teljesen megbízhatóan mûködik évek óta.

g0a
szia!

nem tudom mennyi penzt akarsz ra aldozni nagyon sok embernek koztuk nekem is ilyen van:
saitek x52

haverom ilyet vett es o megvan vele elegedve :
saitek cyborg evo

kerdes mennyire akarod komolyan venni a virtualis repulest...

udv

chicco
PL

VAN IS 1 ILYEN ITTHON 5E HUF HA KELL

06205930840

Sziasztok!

Kezdõnek tudnátok ajánlani légyszíves Joystickot ajánlanátok? Légyszíves tudnátok linket adni, illetve miket kell nézni ilyenkor?

Köszönöm elõre is!

Üdv.

Strami11
van egy TPC nevu kis progi avsimen volt.

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Falconer
Wilcohoz van pdf mindenféle táblázattal, beleértve a sebességeket is. Használd azt. (checklist.pdf)

Papirzacsi
Manualban nincs semmi? Vagy esetleg a kneeboardon?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nashgaar
Sziasztok!
Azt szertném kérdezni, hogy a V speedeket honnan tudhatom meg, ismert adatok mellett?
Van erre valami táblázat, vagy valahogy ki kell számolni? Mostanában PSS Airbussal repülök, és ebben az MCDU nem számolja ki úgy, mint a Wilcoban.

Hypo
a modellek sokkal szebbek

berczy
Hello!

Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy megéri-e váltani a project-ai-s, beállított mesterséges forgalomról, world-of-ai forgalomra? Jobb a WOAI? Ha igen akkor honnan tudnám letölteni a teljes packot, mert egyenként leszedni flightsim.com-ról kissé macerás. torrenten találtam komplettet, de nem tudom tölteni, senki nem seedeli. Tud valaki mondani egy helyet ahonnan le lehet szedni?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB