MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon köszönöm,remélem ezután nagyobb sikerem lesz
Üdv
<#falbav>#falbav>
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kedves gfakras ,
az imént küldtem egy mail-t arra a cimre, amirõl küldted az infót.
Kérlek ha lesz egy kis idõd nézd meg és ha tudsz segits!
Baráti üdv
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
tehát nálam 1 vinyó van 3 partició és 1-ik partición az fs9 fs2004 könyvtárban😄 de szép mondat volt
mit gondolsz csináljam csak az fs partit vagy a C-t is?
A masik dolog azert a c-t mondja mert a rendszer partiziorol van most szo, de ugyan igy kell a tobbin is.
VISZONT ha mar rendszer es ha mar fs akkor azt muszaj megemliteni hogy az egybe hdd es ket kulon hdd esetunkben sokkal celravezetobb mint egy hdd amin tobb particio van.
Anny kulonbseg hogy FSX a rendszerparticion muzsikal jobban, mig fs2004 meg egy kulonallon.
Nalam 2 hdd van a gepben C,D, nincsenek kulon particiok, C- fsx van D az fs2004.
Ami meg aprosagnak tunhet de erezheto lesz ez utan, hogy a vegen ugye name defrag van, ezert pl nalam fsx es fs9 is csak siman van ergo C:\FSX D:\FS9
(A proc E6320, alabol 1.86 szoval....)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
(PMDG 737-700)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Nézd bele a jobboldalon pl. a LATEST AVSIM REVIEWS Two Months Worth!-be.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amugy valakinek van hasonló gépe mint az enyém?
Mert eléggé zavaró, hogy 23fps körül van a max, képeken látható grafika mellett. (A reptérnél rendben, mert az nagyon komplex, de amikor a közelében nem voltam, ott sem volt jobb) Már fórumok százait olvastam végig cfg beállitásokkal kapcsolatban, de nem igazán jutok dûlõre. Szóval akinek van egy jó cfg-je vagy vágja a dolgokat azzal szívesen beszélnék msn-en 😊
Azt vettem még észre, hogy az AI traffic nagyon belassitja, pedig csak 40%-on van a forgalom. Néhány Project AI pack van fent. Meg talán az Active Sky is lassit rajta, pedig csak 256x256 os felhök vannak. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Na itt vannak a részletek:
FS9.1, Active Sky 6.5, GE Pro, Ultimate Terrain Europe, FS Global 2008, PAI traffic, Aerosoft Frankfurt, Wilco Legacy
A gép: Core2 3.0Ghz (ezen még tudnék huzni olyan 3.4-ig), 2GB ram dualban (@860mhz), 8800GTS 512mb, winyo töredezettségmentesitve o&o defraggal fájlnevek szerint... Szóval dühítõ hogy nem megy lazán az egész.
Amit belinkeltem a BW pl a gázkarra tette .ezek fontos funkciók és a precíz gáz állás is.
Amúgy nem tudsz belenyulni nagyon gáz cuccba ,hisz mindegyik 1 helyen készül Taiwan vs china.
Lehet beszerzek egy ilyet majd, csak sajnos még nagyon kezdõ vagyok. Olcsobb kategoriában vennék, akkor mikre figyeljek, miket kell tudnia egy joynak?
de én megszívtam vele. Fél éves korában elkezdett lötyögni, nullára lehúzott érzékenység mellett
is alig lehet irányítani a gépet. Volt viszont egy lengyel Apollo márkájú joystickem, szegény megboldogult, véletlenül összetörtem, a cimborám az övét még mindig haszálja, kb 5ezres tétel, na azt tudom ajánlani
bárkinek. Nem profi darab, de csavarható, aszzem 10 vagy 12 gombos, gázkar is van. Teljesen megbízhatóan mûködik évek óta.
nem tudom mennyi penzt akarsz ra aldozni nagyon sok embernek koztuk nekem is ilyen van:
saitek x52
haverom ilyet vett es o megvan vele elegedve :
saitek cyborg evo
kerdes mennyire akarod komolyan venni a virtualis repulest...
udv
Kezdõnek tudnátok ajánlani légyszíves Joystickot ajánlanátok? Légyszíves tudnátok linket adni, illetve miket kell nézni ilyenkor?
Köszönöm elõre is!
Üdv.
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Azt szertném kérdezni, hogy a V speedeket honnan tudhatom meg, ismert adatok mellett?
Van erre valami táblázat, vagy valahogy ki kell számolni? Mostanában PSS Airbussal repülök, és ebben az MCDU nem számolja ki úgy, mint a Wilcoban.
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy megéri-e váltani a project-ai-s, beállított mesterséges forgalomról, world-of-ai forgalomra? Jobb a WOAI? Ha igen akkor honnan tudnám letölteni a teljes packot, mert egyenként leszedni flightsim.com-ról kissé macerás. torrenten találtam komplettet, de nem tudom tölteni, senki nem seedeli. Tud valaki mondani egy helyet ahonnan le lehet szedni?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB