MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
o0 Akkor lehet én vagyok a hülye. De teljesen ugy emlékszem, hogy wilco legacy meg E-jets az bepampog.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
Melyik komolyabb kieg.-re gondolsz, mert próbáltam párad, de nem szóltak érte.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
nekem nem szól se PMDG se PSS se Wilco se DA jet sem......

Köszi a választ !!!!!!!!!!!!!!
, akkor nincs más hátra, venni kell egy új progit
<#wave>

Falconer
Az utazósebesség az stimmel. Akkor lehet, hogy csak a komolyabb kieg gépek szólnak 250nél, ahhoz vagyok szokva (a jetek) 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

w77d
csak az Aerosoft Budapest 2007-el kompatibilis

Papirzacsi
Szerintem nem veld ba..ki, hanem te magaddal. De pl. a kicsit több infót szolgáltatnál azon túl, hogy beállítom az FMC-t, és oversressed lesz már másodjára. Melyik kiegészítõ, melyik reptér, beállítottál e SID-et, milyen AP funkciók voltak bekapcsolva, mûszer szerint mennyivel is ment, az FMC-ben mi volt megadva sebességnek, stb stb... ne beböfögjük már ide a problémánkat válaszra várva, hanem adjunk mellé infót is, használhatót!!!!!

Papirzacsi
Semmit, a megoldásra magad is rájöttél már. Szebb és jobb a 2007-es verzió.

Nekem már másodszorra játssza ezt el, hogy beállítom az FMC-t és így kibasz velem, de passzolom, hogy miért:S esetleg még valaki valami ötlet?
Szevasztok,

Kérem ,aki tud segitsen!
Letöltöttem az AESHELP 2,00 változatot.
Vettem hozzá Crediteket.
Szerettem volna Ferihegyre aktiválni, és kiirta hogy az AEROSOFT BUDAPEST 2007 nem található !
Ez igaz is , mert nekem a Scenery Budapest 2004 változatom van
Mit tudok tenni azon kivül ,hogy veszek egy új programot ? (AEROSOFT BUDAPEST 2007 )
A többi reptéren müködik a progi!

NAGYON KÖSZI A SEGITSÉGET
Kellemes napot !

w77d
250?? helyenként 270-300 egy nagygép utazósebessége...

Papirzacsi
A 250 átlépéséért nem is szól az fs... Mondjuk ez gép függõ, mert Cessna 172-nél igen, sõt, elõbb is :-DDDDDD

Falconer
Attól függ mekkora az overspeed, mert a 250 KIAS (aminél ált elkezd csipogni FL100 alatt) az csak egy légügyi szabályozás nem?

w77d
tudsz angolul??? ha igen akkor miért repkedsz overspeed-el?? szerinted poénból írja ki a sim, hogy hülye módon begyorsultál??

SZevasztok!

"Aircraft overstressed" Miért írja ezt ki az fs egy idõ után? Ha az FMC programozom be, akkor csinálja ezt csak, és csak felszállás után kb. 3-4 perccel. Overspeed miatt lehet?!

Köszi!
Hello.
A FAQ nem nagyon mûködik, elérhetõ máshol?
És valaki be tudna linkelni 1-2 kiegészítõt?
Engem a repülés érdekel, csak láttam hogy vannak tankok meg egyéb szárazföldi/vizi jármûvek.

Na de viszont én most megyek.
Köszönöm mindenkinek a segítséget mégegyszer!
Jó éjszakát! Sziasztok!

igen addonokkal lehet, de nem erre való a program, így az nagyon silány minõségû, de ha az autók/hajók érdekelnek akkor szerintem ne ezt a progit használd, ha a repülés érdekel akkor jó helyen jársz, az alap flight sim9 bõven megfelel a tanuláshoz
És lehet a játékban hajót meg autókat is vezetni? Csak mert láttam ilyen addon letöltõ honlapokon.

Papirzacsi
De, bõven elég az alap egyelõre, kezésnek még sok is, csak itt egyesek már nem képesek a "dobozon" kívül gondolkodni.;-)

Falconer
Kezdésnek jó az bõven, haggyad.

Kösz a válaszokat!
Nem nyitja meg a FAQ-t a böngészõ. Nem tudom mért.
Joystick-em van, akkor azt majd beüzemelem. De mért nem jó az alap verzió? Kevés benne a modell? Vagy miért?

Falconer
Passz, nekem éppen az jutott eszembe, hogy nagyon gyenge egy banner kép.

w77d
gyerekek a bannerképen amúgy melyik kieg gépe van? egész tûrhetõen néz ki....

Falconer
Egy kis kieg ahhoz amit írtál 😊

Ez nem játék!
FAQt el kéne olvasni.
Aki nem tud FAQt olvasni, az egészen biztos, hogy nem fogja tudni használni ezt a 'játékot'.
Nem lehet benne lõni, sehogyan sem! (még mielõtt megint eszébe jut valakinek 😊)
Tudni kell angolul, nincs magyarítás hozzá (feltételezem, hogy nem fogja elolvasni a FAQt <#idiota>)

w77d
szia! a kérdések alapján ez a program nem neked való.

1. igen az egész föld benne van
2. vannak bonyolult szerkesztõ programok. A játékban nincs pálya, legfeljebb kifutópálya XD
3. azoknak a kieges gépeknek, amiknek értelme van és ki is néznek valahogy, igen
4. igen, lehet online repülni, bár egy picit macerás.

Amúgy mindenképpen kell egy joystick a programhoz, anélkül használhatatlan. Jah, és alap verzióban nagyon gyér és fapados az fs, mindenképpen kell kiegészítõket telepíteni hozzá.

Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
1: Az egyész föld benne van a játékban? Tehát az egész földön lehet repkedni?
2: Van pályatervezõ a játékban? Akár olyan is hogy megvan a pálya és csak lelehet rakosgatni rá a mindenféle dolgot.
3: Bonyolult a repülõk irányítása van nem annyira?
4: Van a játékban multiplayer mod?

Egyenlõre most ennyi jut eszembe.
Elõre is kösz a válaszokat.

Falconer
Zinertek cuccokat ismeri valaki? Érdemes felrakni mondjuk FE helyett? (most FE van, AS6, meg GE Pro)
Ultimate Night Environment
Ultimate Weather FX
World Environment

polluxware

w77d
igen be. valahogy úgy érzékeli sztem, hogy még nem állítottam le teljesen a hajtómûveket... de nem tudom miért..

Strami11
be vannak configolva?
Marmint az AESnek az akarmilyevel.

Strami

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Falconer
Pontosan. Én Embraer Legacyval kezdtem, amíg megtaláltam a megfelelõ dokumentációt hozzá az volt 2-3 nap. Igazi AOM meg AFMek... Szerencsére találtam egy ingyenes nagyon profi panelt amit még jópár éve csinált két pilóta, és ahhoz volt egy nagyon részletes mindenki számára érthetõ leírás.

Aztán találtam még egy egy jó részletes flight tutorialt, azt vmi brazil pilóta csinálta. Miután áttanulmányoztam mindent, aláltam is benne néhány hibát, a hiányosságokról nem is beszélve. A top of descend pontot kb elintézte annyival, hogy ne használd, csak ha már nagyon tisztában vagy a különféle autopilot módokkal... Na mondom... Erre saját maga keresett valami VORt, és kiszámolta, hogy mennyit kell süllyedni milyen sebességgel, milyen messzire a VORtol (saját maga 😄 ), stb..

polluxware
Sterile lamp

sorry

polluxware
viszont egyszerû nincs túlbonyizva..

kérdés:

ahol a fasten seatbelt sign lámpát kapcsolgatom van egy olyan hogy "STERILE map on/off" -> na ez mi??

van egy olyan hogy TO/GA indicator amihez van billparancs meg joy button is rendelhetõ -> ez mi?

Papirzacsi
A Wilcora általánosan jellemzõ, hogy a manualjuk egy összecsapott hulladék, tele reklámmal. Kb olyan mint mikor egyes termékekhez a 200 oldalas angol használati utasítás mellé adnak egy kétoldalasra fénymásolt A4-es lapot, rajta a magyar használati utasítással. :-DDD
Ilyen szempontból lehet nem szerencsés választás Wilco géppel kezdeni a nagygépes életet. ;-)

polluxware
köszi😊

elolvastam ezt a részt mégsem jött be amit írt..

az lehetett a gond hogy az FMS-ben Landing a V1.2.3.. sebességet nem állítottam be.

utána már mûködött

mit mondjak eléggé szûkszavú a manual, egy csomó dolgot nem is mond max ha tapasztalt buszos vagy úgy beugrik más gépek után. nekem ez az elsõ ilyen jellegû próbálkozásom az archer3, baron58 meg a többi kisgép után

Falconer
Be kell állítani a minimumokat az approach elõtt, mert különben nem fog mûködni, kapsz egy üzenetet az EICASon.
Van egy RA/BARO <#felkialtas> selector mindkét oldalon! Mind a kettõt be kell állitani, egyébként a legmagasabbat nézi.

CAT II-höz:

Set RA and adjust minimums to at least 80 feet
Both NAV set to correct LOC frequency
PFDs to correct LOC inbound course
Flaps 5

Ezt mind 800 láb felett tedd meg (RA)

Egyébként ajánlom olvasgatni a manualját, minden benne van <#nezze>

w77d
valaki???

polluxware
még az újabb kérdésemre is választ adtál, fenomé vagy..

hááát... akkor kergethetem továbbra is a navpontokat a torony sugallatára

ha valki totál ész Wilco E-jets-ben az megmondhatná hogy kell ILS aproccsot végrehajtani..

irányban van a gép a lokalizeren de a magasságot elfelejti csökkenteni, ergó a siklópályakövetést valhogy nem kapcsolja be.

Hypo
Az adott aircraft foldereben a panel ben kene korulnezni meg van e panel.cfg

m814
Az irányítás a szélirányt veszi figyelembe az FS-ben is, akárcsak a valóságban, a te általad választott STAR-t egyáltalán nem.Párhuzamos vagy közel azonos irányú pályák esetén kínál fel alternatívát de ha pl. 16-os irányra van erõs szél a 34-et biztos nem fogod a lehetõségek közt találni.Azt javaslom hogy halgasd meg az ATIS-t és miután megvan az aktív rwy csak utána rakd be az eljárást.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

zsoltfireman
Üdv Mindenkinek!
Nem tudom behozni a GPS-t FS9-ben,milyen fájl felelõs ezért a problémáért? Eddig mûködött.....most semmi nincs.....

w77d
srácok van pár repcsi, aminél az AES egyszerûen nem akar mûködésbe lépni, hiába lövöm le a hajtómûveket és tolom be a parking brake-et, továbbra is azt írja, hogy állítsam le a hajtómûveket és a fékeket. Ilyen pl a CLS 747, de még jópár gép... mit kéne tenni még?

polluxware
most látom hogy ezek nem csak FS navdaták hanem komplett térképek.. visszaszítam😊

köszi!

mégy kérdés:

mondjuk valaki csinál egy szuper tervezett utat a LOWW reptérre (kedvenc) és úgy alkotja meg a STAR proccot hogy a 34es futóra érkezzen, tehát nem akar az FS féle torony ifr irányítással menni.

NAMOST! Mivan akkor ha a torony mondjuk 16os vagy 29es pályára ad engedélyt?? vagy azzal hogy beadtam neki a saját útvonalamat ezzel figyelembe veszi azt is hogy én kifejezetten a 34es akarok leszállni? mert ha ez bukik akkor csak megy a kapkodás.

Hypo
polluxware
anyám... még ez navigraph virtus térképek is fizetõsek.....

azért ez már sokk😊

Hypo
hat azert van egy par hely ahol az ils elenkezo iranyba van a palyairanyhoz kepest, a megkozelites , foleg heyeknel volgyekbe foprdul elo ilyen fajta

polluxware
szóval ez egy natur CAT III-as ósdi szisztyéma ami hátulról küld meg az áprcsóócson glájdszlóópe nélkül...

hümm<#miaz> asszem ezt nem sûrûn fogom használni

köszi<#eljen>

Hypo
Hypo
😊 Mondjuk en vartam a vasarlasal ergo nem a v1.0 as al kezdtem.

Amugy meggyiozheto vagyok ne mentsen az ISten😊)
Bar alairom hogy tenyleg sokaknal volt vele gond, illetve en direct et nem nagyon hasznaltam vele.

B200 aeroworxtol azert tartom az egyik legjobbnak nem a panel nem a grafika bar az is szerintem tokeletes, hanem a viselkedese a hotstart a muszerek nagyon nagyon kozel allnak persze mar amennyire lehet a valosaghoz. Az uzemeltetese is bejon. Igaz tanulos gep szoval ha csak ugy manual es check list atolvasasa nelkul beleulsz gyanitom fel se tudsz szallni rendessen max a palya legvegen ( ugyanis pl trim 6.5 felszallasnal)

Szerintem ha jobban megismeri az ember es a ketmotoros dolog erdekli ennel jobbat ne nagyon talal.