MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
, akkor nincs más hátra, venni kell egy új progit
<#wave>#wave>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kérem ,aki tud segitsen!
Letöltöttem az AESHELP 2,00 változatot.
Vettem hozzá Crediteket.
Szerettem volna Ferihegyre aktiválni, és kiirta hogy az AEROSOFT BUDAPEST 2007 nem található !
Ez igaz is , mert nekem a Scenery Budapest 2004 változatom van
Mit tudok tenni azon kivül ,hogy veszek egy új programot ? (AEROSOFT BUDAPEST 2007 )
A többi reptéren müködik a progi!
NAGYON KÖSZI A SEGITSÉGET
Kellemes napot !
"Aircraft overstressed" Miért írja ezt ki az fs egy idõ után? Ha az FMC programozom be, akkor csinálja ezt csak, és csak felszállás után kb. 3-4 perccel. Overspeed miatt lehet?!
Köszi!
A FAQ nem nagyon mûködik, elérhetõ máshol?
És valaki be tudna linkelni 1-2 kiegészítõt?
Na de viszont én most megyek.
Köszönöm mindenkinek a segítséget mégegyszer!
Jó éjszakát! Sziasztok!
Nem nyitja meg a FAQ-t a böngészõ. Nem tudom mért.
Joystick-em van, akkor azt majd beüzemelem. De mért nem jó az alap verzió? Kevés benne a modell? Vagy miért?
Ez nem játék!
FAQt el kéne olvasni.
Aki nem tud FAQt olvasni, az egészen biztos, hogy nem fogja tudni használni ezt a 'játékot'.
Nem lehet benne lõni, sehogyan sem! (még mielõtt megint eszébe jut valakinek 😊)
Tudni kell angolul, nincs magyarítás hozzá (feltételezem, hogy nem fogja elolvasni a FAQt <#idiota>#idiota>)
1. igen az egész föld benne van
2. vannak bonyolult szerkesztõ programok. A játékban nincs pálya, legfeljebb kifutópálya XD
3. azoknak a kieges gépeknek, amiknek értelme van és ki is néznek valahogy, igen
4. igen, lehet online repülni, bár egy picit macerás.
Amúgy mindenképpen kell egy joystick a programhoz, anélkül használhatatlan. Jah, és alap verzióban nagyon gyér és fapados az fs, mindenképpen kell kiegészítõket telepíteni hozzá.
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
1: Az egyész föld benne van a játékban? Tehát az egész földön lehet repkedni?
2: Van pályatervezõ a játékban? Akár olyan is hogy megvan a pálya és csak lelehet rakosgatni rá a mindenféle dolgot.
3: Bonyolult a repülõk irányítása van nem annyira?
4: Van a játékban multiplayer mod?
Egyenlõre most ennyi jut eszembe.
Elõre is kösz a válaszokat.
Ultimate Night Environment
Ultimate Weather FX
World Environment
Marmint az AESnek az akarmilyevel.
Strami
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Aztán találtam még egy egy jó részletes flight tutorialt, azt vmi brazil pilóta csinálta. Miután áttanulmányoztam mindent, aláltam is benne néhány hibát, a hiányosságokról nem is beszélve. A top of descend pontot kb elintézte annyival, hogy ne használd, csak ha már nagyon tisztában vagy a különféle autopilot módokkal... Na mondom... Erre saját maga keresett valami VORt, és kiszámolta, hogy mennyit kell süllyedni milyen sebességgel, milyen messzire a VORtol (saját maga 😄 ), stb..
kérdés:
ahol a fasten seatbelt sign lámpát kapcsolgatom van egy olyan hogy "STERILE map on/off" -> na ez mi??
van egy olyan hogy TO/GA indicator amihez van billparancs meg joy button is rendelhetõ -> ez mi?
Ilyen szempontból lehet nem szerencsés választás Wilco géppel kezdeni a nagygépes életet. ;-)
elolvastam ezt a részt mégsem jött be amit írt..
az lehetett a gond hogy az FMS-ben Landing a V1.2.3.. sebességet nem állítottam be.
utána már mûködött
mit mondjak eléggé szûkszavú a manual, egy csomó dolgot nem is mond max ha tapasztalt buszos vagy úgy beugrik más gépek után. nekem ez az elsõ ilyen jellegû próbálkozásom az archer3, baron58 meg a többi kisgép után
Van egy RA/BARO <#felkialtas>#felkialtas> selector mindkét oldalon! Mind a kettõt be kell állitani, egyébként a legmagasabbat nézi.
CAT II-höz:
Set RA and adjust minimums to at least 80 feet
Both NAV set to correct LOC frequency
PFDs to correct LOC inbound course
Flaps 5
Ezt mind 800 láb felett tedd meg (RA)
Egyébként ajánlom olvasgatni a manualját, minden benne van <#nezze>#nezze>
hááát... akkor kergethetem továbbra is a navpontokat a torony sugallatára
ha valki totál ész Wilco E-jets-ben az megmondhatná hogy kell ILS aproccsot végrehajtani..
irányban van a gép a lokalizeren de a magasságot elfelejti csökkenteni, ergó a siklópályakövetést valhogy nem kapcsolja be.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Nem tudom behozni a GPS-t FS9-ben,milyen fájl felelõs ezért a problémáért? Eddig mûködött.....most semmi nincs.....
köszi!
mégy kérdés:
mondjuk valaki csinál egy szuper tervezett utat a LOWW reptérre (kedvenc) és úgy alkotja meg a STAR proccot hogy a 34es futóra érkezzen, tehát nem akar az FS féle torony ifr irányítással menni.
NAMOST! Mivan akkor ha a torony mondjuk 16os vagy 29es pályára ad engedélyt?? vagy azzal hogy beadtam neki a saját útvonalamat ezzel figyelembe veszi azt is hogy én kifejezetten a 34es akarok leszállni? mert ha ez bukik akkor csak megy a kapkodás.
hümm<#miaz>#miaz> asszem ezt nem sûrûn fogom használni
köszi<#eljen>#eljen>
Amugy meggyiozheto vagyok ne mentsen az ISten😊)
Bar alairom hogy tenyleg sokaknal volt vele gond, illetve en direct et nem nagyon hasznaltam vele.
B200 aeroworxtol azert tartom az egyik legjobbnak nem a panel nem a grafika bar az is szerintem tokeletes, hanem a viselkedese a hotstart a muszerek nagyon nagyon kozel allnak persze mar amennyire lehet a valosaghoz. Az uzemeltetese is bejon. Igaz tanulos gep szoval ha csak ugy manual es check list atolvasasa nelkul beleulsz gyanitom fel se tudsz szallni rendessen max a palya legvegen ( ugyanis pl trim 6.5 felszallasnal)
Szerintem ha jobban megismeri az ember es a ketmotoros dolog erdekli ennel jobbat ne nagyon talal.