45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
jakugerik #42887 Miért korlátoztad le 22 FPS re? 24-től látjuk folyamatos nak de én akkor is csak azt látom hogy akadozik.A 40 et szeressük :D -
#42886 Egyre jobb -
ToMy_ #42885 Gondolom nem akar fiktív színekben repülni... ;) -
#42884 how come not SOLYOM REPAINT?:)))))))) ha már -
#42883 Köszi! Bár tényleg egy csöppet ellebegett, ahogy Zacsi is írja. A második folyamatosabb volt. Egyébként nagyon tetszik ez a gép, kellemesen repülhető. Egyet sajnálok nagyon, hogy viszonylag primitív az automata pilóta, nincs VOR követés, de sebaj.
Most még nem tudom eldönteni milyen géppel folytassam a túrát. De hamarosan... :D
@Clidey: Maestro! A legmélyebb tisztelettel kérdezem, mit kérnél cserébe egy IL-18-as Malév festésért? Mármint ehhez a fajtához? Hajlandó vagyok nagy árat fizetni, mert már kivagyok, hogy nem tudom megcsinálni. :DDD Országomat egy Malév festésért! :))) -
#42882 Jó van na,tudod hogy nincs két egyforma leszállás, mondja a szakirodalom....jön egy kis szembeszél, párnahatás stb. :-) -
#42881 A lebegtetés viszont legalább magas lett. :) -
#42880 Szép leszállások, a felsőnél nagyon szépen kitartottad az orrát, öreg vadászok szokták ilyen profin csinálni. -
#42879 No,folytattam lengyel kalandtúrámat, most egy Yak-40-el. Ezúttal Gdansk-ból (EPGD) indulva két állomása volt a túrának. Az első állomásként - egy kis képzavarral karöltve, ugyanis ez már Dánia - Bornholm Island-et (EKRN) ejtettem útba. Bár az út nagyon felhős volt, kevés volt a látnivaló, a reptér kárpótolt, nagyon kellemes, részletes reptér, jó sokat fotóztam is ott. :)
Ezután tovább indultam Szczecin városába. Az idő továbbra sem volt túl barátságos, esőben szálltam fel, végig felhős borult idő volt, csak műszerrel lehetett repülni. Ehhez képest csak kicsit ment mellé a megközelítés, végül szépen leszálltam.
Itt vannak a képek:
EPGD-EKRN-EPSC
és természetesen a videók:
EKRN
EPSC
-
#42878 -
jakugerik #42877 2 nap alatt 20 oldal :D -
#42876 Na, azért ez már egy szint.
Lassan olyan itt, mint a blog.hu-n. :) -
#42875 jó ez tényleg foss hadd ne soroljam a gondokat vele:)))) -
Na csak nem bírom megállni. Szóval ami Maestro basztatását illeti, szerintem rossz ablakon kopogtatsz, először is, sokat köszönhetünk a vén fejének:)) Csodálatos írások, kivételes minőségű repaint-ek ( mondom úgy hogy 20 éve vagyok a grafikai szakmában). Segítőkész, persze lehet néha elcsattan az agya, de sose véletlenül.
Ami a VA-t illeti, sok sikert, itt a gond az első írásod színvonalával volt szerintem.
Ugye kezded mint 3-ik személy aki felhívja a figyelmünket, aztán átcsap a levél egy haverkodós hivatalos szöveggé aztán vissza egyesszám. Szerintem ha elolvasod még 1x te is mosolyogsz majd. Ez persze nem von le semmit a VA-ból. Lehet máshogy kellett volna.
Az oldal legalább jobb mint a többi VA-nak és látszik van benne munka.
Ezért én szorítok és sok pilótát és még több jó leszállást kívánok.
Egy jó tanács : "....lehet nem vagyunk 18 évesek, néha ércesebb a hozzáállásunk, de jó az öreg szaki a háznál hidd el...:))"
-
#42869 Tisztelt macó, nem akartam beleszólni a dologba, ám most sikerült mellé fognod, azt az oldalt http://europeanstarairlines.webnode.hu/
Nem egy 12 éves gyerek csinálta ... A festés meg saját találmány. -
Maco87 #42866 Már ne haragudj de nem én kezdtem a becsmérlést....
De mint mondtam én nem veszekedni jöttem ide, de ha neked erre van szükséged verd a fejed nyugodtan a falba -
#42865 "Hozzátenném te sem az értelmesek közé tartozol de ne haragudj meg :)"
Öcsi, majd akkor becsmérelj engem ha én ugyan azt teszem veled! Én nem állítotam rólad semmi hasonlót!
Tehát a fenti kijelentéseddel csak a saját szegénységi bizonyítványod állítottad ki. Remélem akik ide járnak és olvassák hozzászólásod, látni fogják milyen emberek képzik a te siralmas VA-dat és eszük ágában sem lesz csatlakozni egy ilyen csapathoz!
Szevasz. -
Maco87 #42864 Hát igen valóban sok légitársaság van.De ez bizonyos szemszögből nézve jó Dolog is hiszen ez azt jelzi hogy sokan érdeklődnek a repülés ilyen formája iránt. Itt az igazi probléma talán ott rejlik hogy van 1-2 kókler légitársaság. De alapjában véve teljesen felesleges veszekedni egy olyan hobbin ami mindannyiunk kedvence. Nem azért tettem ki a légitársaságunkról infót mert kötelező belépni csupán annyit szerettem volna hogy néhányan tudomást szerezzenek róla és ha van kedvük csatlakozhatnak.
Üdv!
-
#42862 No mi történt? Sajnos haláleset, temetés stb. és kórházi túlélőtúra miatt nem tudtam egy ideje benézni és máris eldurvultok? , vagy csak ez a frontos idő teszi? -
#42861 Na és erre is....
:D -
#42860 -
#42859 Sokszor...:D
Az nem kifejezés!:D :D :D
Ami Macó féle felvetést illeti!
Az én véleményem a következő!
Ami tetszik: Vannak a promó vidiben szimpatikus részek. Tetszik egy két vágás...
Ami nem! Én szívesen betársultam volna, de csak Vezérigazgatóóóói státuszba! Az meg már be van töltve. Maistró nem akart megbántani és van alapja a mondandójának.Olyan sok VA. van , hogy teljesen felesleges egy újabbat üzemeltetni.
De én se akarom elvenni a kedveteket és kívánok sikeres, vidám időtöltést a társasághoz! -
jakugerik #42836 Ne Haragudj Kedves Macó !
Nem itt kell reklámozni magatokat. És tényleg nem akarlak titeket minősíteni,de az hogy 21.-én az azért elég ciki... Mielőtt belevágtok egy ilyenbe, iratkozzatok be egy féléves nyelvtan tanfolyamra. Sok embernek megvan rólatok a véleménye,és nem jó !
Clidey-nek igaza van, azt leszámítva hogy 10-12 éves repülés rajongó, mert éppen 18,16,40,26 évesek a vezetők.
Köszönöm a figyelmet Jó Repülést Kívánok Mindenkinek -
#42835 -
Maco87 #42834 Semmi gond, nem is neked írtam ki ezt a pársort mert tudod ízlések és pofonok!
Hozzátenném te sem az értelmesek közé tartozol de ne haragudj meg :)
Tanácsolni lehet, de azt tudni kell hogy minden VA valamikor elkezdte valahol!
Az hogy kinek milyen munkája az legyen az ő saját meglátása!
Úgy érzem aki esetleg szeretne csatlakozni az nyugodtan tegye meg mert megéri! -
#42833 Ne haragudj meg érte, de ez a valami csapnivalóan ronda. Első ránézésre kb. 10-12 éves repülésrajongó kisgyerek egy délutános fércmunkája...
Én inkább egy már meglévő, bizonyított, bejáratott VA-hoz való csatlakozást javasolnám inkább, mert ez így jelen állapotában eléggé komolytalannak tűnik.
Sorry. -
Maco87 #42832 Kedves Fórumozók!
Szeretnék nektek mutatni egy légitársaságot akik végre nem a katonai szimulátort szeretnék rá erőltetni a virtuális pilótákra.
Céljuk szerintem egyszerű és kedvező!
Üdvözöllek a Fedélzeten !
Sky Hungarian Airlines
Célunk létrehozni egy egységes, összetartó és kreatív pilótákból álló magyar virtuális légitársaságot!
Az új pilótáinknak oktatást biztosítunk!
Bázis Repülőtér:
Liszt Ferenc International Airport
ICAO: LHBP
Martinique Aimé Césaire International Airport
ICAO:TFFF
Menetrendünk Belföld-től Európán át egészen a tengerentúli egzotikus repterekig szól!
Természetesen a pilótáink ötletei a legfontosabbak!
Szerintem a mottójuk is illik hozzájuk: A new beginning in the sky"
AKIT ESETLEG ÉRDEKELNE MERT ÉN MÁR PÁRÉVE NEM TALÁLTAM ILYEN JÓ CSAPATOT AZOKNAK ITT A LINK:http://sky-hungarian-airlines.webnode.hu/
Az oldalon a jelentkezés menübe lehet jelentkezni hozzájuk. -
#42831 ja picit de ott se fenékig tejlfel. Persze rögtön mondják hát a nagy gépes repülés biztonsága miatt.....lol -
#42830 Olaszban engedékenyebbek vmivel, nem? Mintha ilyesmit hallottam volna. -
#42829 :)) szar élet hogy a házad mögül szállsz fel:))) sajnos európában a szabad repülésnek annyi, túlszabályzott, de még van egy két hely a világon ahol mint a madár. -
ezsolti74 #42828 Nem lehet szerkeszteni a hozzászólást? No mindegy. *eret vágok akart az lenni. -
ezsolti74 #42827 Köszi a videót! Most megyek és eretvágok magamon. :) -
#42826 :) na majd rálesek de már airhaulerbe annyit öltem:)))) -
ToMy_ #42825 https://sites.google.com/site/fseoperationsguide/using-the-fse-client/fsx-client -
ToMy_ #42824 Jahogy. Na ezt passzolom, én FS9-el vagyok. FSX-ről még csak álmodok néha-néha, de aztán rendszeresen csörög az óra, és fel kell kelni... :D
-
#42823 na akkor majd kiprobálom, ie alatt arról beszéltem hogy anno az fsx klienset ie ben kellett a .net miatt futattni.
-
ToMy_ #42822 Van új kliens. Vannak már nagygépek (B737, A320, stb...) is.
Az "ie miatt"-at meg nem értem. :) -
#42821 :) jaja használtam én is tényleg jó.
azt hiszem a kliens fsx nél és ie miatt hanyagoltam talán egy ídő után. -
#42820 A bőség zavara :) -
ToMy_ #42819 FSEconomyban az egyik legnépszerűbb és legjobban lefedett terület az alaszkai rész.
Kb. mint egy Freight Dogs vagy FSCargo, csak teljesen online a gazdasági része. Repterek, fuvarok, pénz, repülőgép vásárlás, karbantartás, üzemanyag / súly / férőhely kezelése, stb...
Ja, és ez mind teljesen ingyen.