MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Íme néhány kép és egy videó a leszállásról:
LHBP - LDSP
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Az is csak egy darabig!
Szerintem Te a Busszal leválasztod a gencsiket és egy idõ után össze dõl a rendszer...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Nekem ifly-vel kapcsolatos kérdésem lenne. IRS rendszert beállítom FMC-n mindent szépen beprogramoztam és a kijelzõ mutatott mindent egyszer csak amikor hátra gurultam eltûnt minden és azt írja az FMC IRS monitor hiba mindig beállítom a position mégse kapcsol vissza a kijelzõ ez mitõl van? Nagyon idegesít hogy nem tudom és így nem tudok felszállni.
Elõre is köszönöm
A nyitó menü => Settings => Scenery library-ban egyenként vedd ki a pipát és így próbáld kiszûrni a bûnös sceneryt. Kicsit idõigényes mint minden hibakeresés.
Egyébként lehet gép is, nekem pl. minden létezõ gép amit eddig (fs 98-tól fs 9-ig) feltettem mûködött, kivéve a SD Yak-40-et, az OOM-el kb. 10 perc elszáll. Javítás valószínüleg egy erõsebb hardver.
A szimulátor futtatása alatt lehetõleg ne tölts le, ne netezz stb.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy ma játszottam az Fs 2004-el és valamelyik scenery megette a memory-át! Esetleg meg tudnátok mondani, melyik lehet a ludas?
Ezek vannak fent:
EDDM: 1.3 LHBP:1.5 EDDF,London Heatrow 2008, Paris..Rome, illetve Spanish Airport 2.....
A válaszotokat elõre is köszönöm....
Utána Burgaszban voltam B2-vel, (talán 85-ben?) akkor történt, hogy hazainduláskor elfüstölt a felsõ panel (jöttek is a pörnyepiszkálók mint az õrültek, hál Isten nem kellettek), szerencsére még a reptéren kicserélték a bolgárok. Akkor még nem tudtam, hogyan dolgoznak, na a 23-as nagyjavításakor megtudtam.....(bár azok Plovdivban voltak)
A robotot még nem tudom kapcsolni, igazából még nem is értem teljesen. De idôvel. Az a navigációs cucc, ami van neki, az meg még kinai. 200 oldal a manual, asszem el leszek.
Valóban nem olyan, hogy hopp és megyünk, de pont ez tetszik benne. Meg nagyon szeretem ezt a gépet. Ilyen géppel repültem elõször elsõs koromban, még egy rajzpályázaton nyertem sétarepülést és ilyennel mentünk. Még a pilótához is be lehetett menni. Meghatározó élmény volt. Fantasztikus, hogy egy ilyen szinten kidolgozott kiegészítõ ingyenes. Nagyon szuper, asszem elleszek vele egy darabig.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Spike's water environment V3.3
Spike's Wave FX V1.0
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget a 154-eshez! Iszonyatosan tetszik a gép, élmény vele repülni, bár nem könnyû. Nagy kedvencem lesz , hát még ha az automatát sikerül belõnöm. Addig itt egy leszállás LHBP32R-en (nem lett a legszebb, de még csak ma sikerült felszállnom vele elõször. 😊 Ez egy kézzel vezetett LHKE - LHBP vége. Tényleg élmény repülni vele.):
Olyan szép:
Végre valami nekem való...<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
Jó volna már kipróbálni mert ismét elég hosszú az új fícsör-lista, de sajna még arra várhatok sokat. 😞
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Másik két dolog még, amit nem találok. Egyik, hogy a mûhorizont nem üzemelõdik be, csak a kicsi.
Meg a trim. Folyamatosan húz felfelé és nem tudok vele mit kezdeni. Nem tudok trimmelni és folyton emelkedik. Sehol nem találtam semmit errõl.
Az biztos az orosz nem sajnálta a matériát, egyébként az SR 70-ekhez õk szállították a titánt. (hogy tudták-e mire adják a jenkiknek a drága és akkor ritka fémet érdekes lenne tudni...)
Mivel írtad ,hogy nem indul a madár ezért összedobtam egy Móricka videót a Tu indításáról, talán tudod használni. A fedelek a jobb gombra nyílnak. Párszor nézd meg és talán sikerül a dolog, továbbiakban is próbálok segíteni amiben tudok, de TU-k ügyében Dani a szakhapsi.
A videót feltöltheted, ha akarod (régen fenn volt itt is egy pöpec) csak meg ne mondjad ki csinálta.... Sok sikert, küldöm az emiledre.
Azt minden egyes alkalommal megcsodáltam!Benne volt az anyag rendesen!
Mindig azon agyaltunk," mit lehetne belõle csinálni..."?!<#smile>#smile>
A Tu-154-es baromira tetszik, csak egy baj van, már a hajtómûindításnál elakadok, ugyanis nem tudom kinyitni a hajtómû indító fedelet. Sehogy sem, se jobb, se bal gombbal. Nem értem. Valakinek ötlet?
Az EnbSeries nagyon ott van. Bár nem túl valóságos, de olyan szép. 😊
Viszont nálam Pozsony határában, Bécs felé repülve a Duna kap egy érdekes meredek partot. Csak az a baj, hogy a víz közepén. 😊
Meglesnétek, hogy Nálatok minden rendben van-e?
Köszi!
Amúgy van rajta ENB. 😊 De én csak kontrasztot meg színt adtam neki. A Bloom meg ilyeneket visszavettem. Nekem nem tetszik, és az számomra nem annyira életszerû. A horizont beállításom már régóta olyan mint amit mutattál. (Azt hiszem te linkelted).
Nekem így tökéletes. 😊
///M I Love BMW. :)
Fotelpilóta
Akinek van Wilco Evo 737-ese, és szeretné az eget hasogatni Álmos Vezérünkkel, annak itt van egy HA-SHA Paint. Kicsit ugyan matt, és Wilco 737-et mindannyian <szarkazmus> ismerjük... </szarkazmus>, de ez van jelenleg.
Parancsoljatok:
Letöltés
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Nagyon részletesen lehet konfigurálni, az egyik legjópofább dolog benne az, hogy kb. az emberi szem mûködését is szimulálja, amikor világos és sötét részek között vált a tekintet.
Egyébként az orosz cuccban szereplõ ini egész korrekt. Nem igazán kell szerkesztgetni szerintem.
@L_Viper: Wow, igaz, letöltöttem, de fingom nem volt mire szogálnak azok a cuccok benne. De nagyon köszönöm az ötletet, ki fogom próbálni. Baromi kíváncsi vagyok rá.
Egyébként ez mit is csinál pontosan?
Leszedtem, beüzemelem. Az az igazság, hogy a free nekem is megvolt, de még cd-re írás elõtt egy vinyóhiba-csere miatt elveszett 8majd a méreg evett meg mert persze nem csak az veszett oda...) és azóta valóban nem tudtam megszerezni. Mégegyszer köszi.