45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#42927 Clidey mester AI TRAFFIC gawronja,csak rátettem a yak-12-re,és a gauge részét hiányolom.:(Én akkor is repülni fogom!:D Meg egy fasza góbé kellene..próbáltam lemodellezni,de maradtam annyiban,hogy az xplanésat loptam ki.:)de még nem jutottam dülőre.. -
vajo #42926 Repülőtéren :) -
#42925 MEgint volt egy kis időm repülni.
Zielona Góra-ból Lublinba mentem egy An-12-vel. Érdekes gép, egész jól ki van dolgozva, bár VC-ben kevés dolog kapcsolható. Viszont szép 2D panelek vannak benne. Kicsit küzdős a masina, de nem rossz. :)
EPZG-EPLB
-
#42924 Kipróbálnám ezt a gépet is, merre lelem fel? -
#42923 Akkor jó úgy ahogy van.:)Emlékszem rá,hogy örültem "mikuláskor":L valamiért akkor is jobban tetszik,mint a yak-12.. -
#42922 Hahó!
Találós kérdés!!!
Hol készült az alábbi kép!
Na? Lehet találgatni...!
-
#42921 Hát, tényleg rövidre vették. És keményre. :) -
#42920 Valószínű nem egész így akarták, de "vonalon" belül volt...:D
Egyébként még egyszer megnézve, lehet a felszálló gép miatt vették ilyen rövidre... -
#42919 Ez picit érdekesre sikerült, nem? -
#42918 Nem hiszem. Ahhoz meg kellene tanulni gaugest programozni. :( -
#42917 Lesz valamikor hasonló felszereltségű pzl-101? -
#42916 Így nézett ki szegény tavaly márciusban:
:(
De már remélhetőleg jobban van. :)
Jó kis bringa, lehet vele haladni, nem úgy mint a 150 vagy 172-vel... :)
A Jak-12 persze, nem olyan rossz, csak egy pilótát legalább még belebiggyeszthetett volna a készítője...így eléggé szellemrepcsi - legalábbis kívülről. :) -
#42915 KÖszi az infot. Nem tudtam. Én kb. 3 éve repültem vele. Akkor a srác épp VOR navi kiképzést kapott. Én meg potyáztam (is) hátul. Reggel indultunk Kesziről, Győrnél akartak gyakorolni, mikor is megnyekkent a NAV rádió. Kis bosszankodás után az okító mondta, hogy no para, kicsit verjék oda Pér betonjára, hátha rendbe jön, szokik ilyen lenni. Én meg csak pislogtam hátul, hogy váccáp, irányított becsapódás? :) Hát, oda is tették rendesen a gépet, de nem jött helyre, ezért GPS-el nyomták tovább. Leszálltunk Pér-en, jó kis szoccos ebéd (virsli, mustár), majd haza. Engem nagyon megleptek a srácok, mert leszálltunk még Kecskéden. Én ugye nem hallottam előtte mit beszéltek, mert nem volt rajtam füles, de leszálltunk, oktató, meg mondta, hogy pattanjak bal egybe. Oktató felszállt, emelte 500 lábig, majd mondta, fogjam a kormányt, emeljem 1500-ig, előttem van Tatabánya, tartsak arra, majd a Duna vonalán repüljek Dunakeszi final-ig. Na, gondolhatod, hogy mekkora élmény volt nekem, előtte még sosem vezettem, csak simben. final-on 500-nál átvette és letette. Imádtam azt a napot. :)
Itt van néhány kép aznapról, hazafelé már nem fotóztam, mert vezettem. :DDD
LHDK
Egyébként megtaláltam a javított Yak-12 VC-t, köszönöm az ötletet, tényleg szebb. Amúgy szerintem kifejezetten hangulatossá teszi a gépet, hogy nem "csúcstechnika" a kivitelezés, gondolok itt a poligonszámra, amit említettél. Persze lehetne szebb, de szerintem ez még erősíti is a retro hangulatot. :) Asszem fogok vele még repkedni, de most egy másik gép lesz az áldozata a túrának, de még nem mondom el, most gyakorlok vele. Nem egy mindennapi gép, az tuti. :) Na, majd hozom a képeket. :) -
#42914 jó fspass a fingásért is buntetopontot ad:) -
Eddig ez hiányzott!
Kérem szépen volt itt minden ami szem száj ingere!
Hajtómű leállással kezdődött! Aztán hidraulika hiba, majd futómű hiba!
A másodpilcsi annyit pofázott, hogy összes repülésemen együttvéve nem hallottam ennyit!
Sőt! A végén az a kis fekete hosszú hajú angyalka is bejött szólni, hogy mindenki sikeresen az aszfalton ücsörög, rajtam a sor, hogy ugorjak...
Azt bánom, hogy az a kurva Fraps nem volt aktív!
Flight MA434 flight report log Date 17 October 2013
Flight ID: MA434
Pilot: Hont
Company: Malev
Aircraft: iFly 737-700 MALEV Hungarian Airlines \'2010\'
Flight Date: 17 October 2013
Departure: 22h06 (21h06 GMT)
Arrival: 22h21 (21h21 GMT)
From: LOWW - Schwechat - Austria
To: LOWW - Schwechat - Austria
Nbr of Passengers: 110
Incident Report:
The gear didn\'t go down properly. There was an exceptional pilot on board and despite the dire situation he was able to make a successful belly landing. The Captain has also declared an emergency before landing.
Report:
Flight Distance: 1 Nm Landing Speed: 116.92 kt
Time Airborne: 00h08:39 Landing Touchdown: -217.69 ft/m (nice)
Flight Time (block): 00h14:32 Landing Pitch: 2.32°
Time On Ground: 00h08:20 Landing Weight: 51067 kg
Average Speed: 9.46 kt Total Fuel Used: 2665 kg
Max. Altitude: 4662ft Fuel Not Used: 5032 kg
Passenger Opinion: Mostly uneventful apart from a few moments. (79%)
-Are relieved to have landed safely after the extreme weather they experienced during landing.
-Are angry because they didn\'t reach their destination (flight too short).
-Were very anxious because of the problem during flight.
-Were relieved to land safely after an emergency.
Financial Report:
Ticket Income: +64€ (1 Nm)
Cargo Income: +0€ (0 kg)
Services Income: +0€ (0 sandwich 0 hot food 0 drink)
Services Cost: -0€ (20% quality)
Emergency Bonus: +26€ (1000 failure point)
Fuel Cost: -684€ (665 kg Jet-A1)
Airport Taxes: -124€ (Large Aircraft)
Insurance Costs: -2€ (4.32% rate)
Total Real Income: -719€
Total Income: -35\'964€ (real x50)
Fleet Bonus: 0€ (0 aircraft)
Total Sim Income: -35\'964€ (total income+fleet bonus)
Company Reputation:
Considering that the flight was average,the tickets price low,and there was no service aboard,passengers on this flight think that your company\'s reputation should be 79%
Your company reputation is now: 68% (+1.01 increase)
Overall Flight Result: Perfect
Pilot Bonus points: 1400 points
You made a successful belly landing. (+250)
There was a problem aboard and you declared an emergency. (+150)
A serious problem occurred during flight but you landed safely, nice job. (+1000)
-
#42912 Jó kis gép ez a Jak-12, mai szemmel már kissé talán poligonszegény, de azért még így is kellemesen lehet vele röpködni. Van hozzá az avsim.ru-n feljavított VC-textúra pakk, keresd meg ha még nem tetted volna! ;) -
#42911 Tavalyelőtt ősszel sajna az új gazdái beszálltak vele Egerben a szőlőtőkék közé, eléggé rendesen megrogyott szegény, de Nyíregyházán elkezdték a kikalapálását majd\' egy éve, ebből gondoltam talán már kész. Azóta nincs róla újabb infóm.
A srácot - legalábbis így névről - nem ismerem. Sokan voltak anno akik csak egy típusrepülés vagy egy vizsga erejéig jártak nálunk, aztán visszasodorta őket az élet arra amerről jöttek. :) -
#42910 Újabb \'leg\' a túrában, ezúttal egy érdekes, számomra új géppel, ami egy Yak-12-es. Ma találtam, gondoltam kipróbálom, mint a retro-ruszki-lengyel túrához passzoló gépet.
Kicsit érdekesen repül, de meg lehet szokni és számomra nagyon is tetszetős gép. Szerintem érdemes kipróbálni, csak zsaluzni kell, mert sikerült kétszer is megsütnöm a motort, mire kapcsoltam. VOR navi nincs benne, csak ADF, de az jól működik. Egy nagyon egyszerű, könnyen kezelhető kis masina, szerintem szépen kidolgozva.
Ja a túrám pedig Wroclaw-ból Zielona Góra katonai repterére vezetett a fent említett géppel. Jó kis lassú repülés volt, vigyázva, hogy harmadszorra ne égessem le a motort. Hozzátenném, hogy mindkétszer sikeresen kénszerleszálltam a fák közé, de azért mégis. :)
A időjárás érdekes volt, de semmi komoly, inkább szép. :D
EPWR-EPZG
-
#42909 Ehh, sejtettem, hogy nem úszom meg ilyen egyszerűen, de jogos. ;)
Bizony, a HA-SLM volt az. Mi történt vele? Egyébként Csóka Andrást nem ismered véletlenül?
Ismét folytattam lengyel túrámat, ezúttal csak egy úttal, de egy kellemes, jó kis repülés volt Szeszczin-ből Wroclaw-ba. Kellemes kis reptér, gyönyörűen kidolgozva. Az utashidakat nem teljesen értettem, hogy hogyan csatlakoznak az épülethez, hogyan mennek be rajta az emberek, de sebaj. Ha valaki megmondja, megköszönném. :D
És akkor a képek:
EPSC-EPWR
...no meg a videó is. :)
-
#42908 Ehh, sejtettem, hogy nem úszom meg ilyen egyszerűen, de jogos. ;)
Bizony, a HA-SLM volt az. Mi történt vele? Egyébként Csóka Andrást nem ismered véletlenül?
Ismét folytattam lengyel túrámat, ezúttal csak egy úttal, de egy kellemes, jó kis repülés volt Szeszczin-ből Wroclaw-ba. Kellemes kis reptér, gyönyörűen kidolgozva. Az utashidakat nem teljesen értettem, hogy hogyan csatlakoznak az épülethez, hogyan mennek be rajta az emberek, de sebaj. Ha valaki megmondja, megköszönném. :D
És akkor a képek:
EPSC-EPWR
... -
ToMy_ #42907 Nem akarlak elkeseríteni, de ez a videó szerintem FSX, ott pedig sokkal jobb és több lehetőség van a spéci kameranézetek létrehozására és használatára, pl. EZCA.
FS9 alatt is van, amivel lehet szépeket alkotni, pl. az ActiveCamera v2.1.
A kifutó végéhez rögzítés elvileg megy mindenféle kiegészítő nélkül, csak annyi a teendő, hogy map nézetben a tower-t ábrázoló kis ikont áthúzod oda, ahová tenni akarod, és ugyanott a nézőpont magasságát beállítod talajszintre. -
Punkbuster #42906 sziasztok. ért vki a DBS walk&follow kamera kieghez fs9-en belül? ha esetleg akadna bátor önkéntes aki tudná hogy kell pl. rögzíteni a kamerát a kifutó végéhez(mondjuk) vagy bárhova máshova h úgy vegyük fel mintha ott állnánk, vagy hogy lehet ilyen lassítva körbemenni a gépen mint pl ebben a videóban http://www.youtube.com/watch?v=e6Xd7f2-4uk vagy ha nem DBS-el akkor melyik kamera kieggel lehet ilyet fs9-ben? rettenetesen érdekelne nagyon megköszönném a segítséget :( -
#42905 HA-SLM :) Jó kis gép volt az...remélem már megcsinálták és újra repül... -
#42904 Ez így nem buli! Neked vannak kívánalmaid, Neked kell ajánlatot tenned! :D -
#42903 A kék karikásat se ismerem! -
#42902 TUDOOOOD NEEEM AZ AAAA KÉK KARIKA AZ A SZAAAAR:))) -
#42901 Mi az a Firefox? -
#42900 mukodni mukodik de kcisit szet van esve Firefox alatt -
#42899 Srácok! Nálatok is vacakol az oldal?
A PÜ-hez egyáltalán nem férek hozzá! -
#42898 :))))) -
#42897 Nem merem feszegetni a témát. :)
De ha ez segít, az a kedvenc VFR indulási repterem itthon, többek közt azért, mert életemben először, kisgéppel, innen vittek repülni. Egy ismerősömet képezték kifelé műszerrel repülni, én meg potyáztam hátul. C182-vel nyomultunk, ezért számomra is van némi érzelmi kötődés a reptérhez. :) -
#42896 épitess neki sportkomplexumot a repterén szerintem örülne:)))))) -
#42895 Gondolkodtam és arra jutottam, hogy ne fussunk felesleges köröket, hirtelen amúgy sem jut eszembe semmi érdemleges. Inkább megkérdeznélek, hogy mit kérnél cserébe egy ilyen festésért? :) -
#42894 Na, valamiért éreztem, hogy pont az alkohol tényén fog bukni a dolog. :) Nem tom miért, de éreztem. :)
No, akkor a következő ajánlaton még gondolkodom és megteszem, ha megvan. :) -
#42893 Akkor úgy tűnik nem kötünk boltot...én ugyanis semmiféle alkoholtartalmú italfélének fogyasztásával sem élek. :) -
#42892 Köszi! :) -
#42891 Való igaz, akadozni látszik, de ez a videó felvétel miatt van. Ne kérdezd miért, de akadozik. Egyébként a 22 FPS teljesen jó játék közben, nem látni különbséget. Valamiért ez vált be. -
#42890 Nyehh... :) Értem én a viccet... :))) -
#42889 Nos... Mivel számomra a pénz, mint olyan nem bír értékkel, hovatovább, számomra alapvetően egy eszköz, ezért azt nem ajánlanék fel, ellenben vele megvásárolható valódi értéket igen. Ami pedig nem más, mint egy rekesz, általad választott sör. :) Természetesen a sör kiszállítása is benne foglaltatik az ajánlatomban. :D -
#42888 Tedd meg nagyvonalú ajánlatod... ;)