MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nalam mind ketto fent van es mindkettot hasznalom. Raadasul most beleszerettem az AirHauler nevu programban mindenkinek csak ajanlani tudom.
Tényleg gratula a "projecthez" szuper lett, koszonjuk az egesz community neveben. 😊
Strami
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Active Camerával pedig nagyon élvezetes a virtual cockpit 2004 alatt is kis és nagygépnél egyaránt. Lehet elõre definiálni beállított nézeteket, amik a SHIFT+1 2 3 -hoz hasonlóan CTRL+1 2 3 stb kombinációra (vagy bármi másra) hívható elõ gyakorlatilag mint a 2D panelek. A különbség annyi, hogy 3D-ben látsz mindent és a nézetváltás nem egy pillanat alatt történik, hanem a kamera mozog a 2 nézet között, tehát virtuális. Persze számos nézetet definiálhatsz, akár kifelé nézve az ablakon, így gurulásnál illetve a levegõben fordulónál 1 gombnyomásra látod szép megjelenítéssel 3D kabinban, hogy merre fordulsz. És ez csak 1 dolog. Sokat tud a progi... ha valakit érdekel teszek fel videót.
A Seneca II engem is nagyon érdekel, a Flying Club X-ben volt anno az FSX-hez egy Seneca II, ami elég jó, kíváncsi vagyok a Carenado-ra. Valaki csinált egy Seneca V-t, de az undormány.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
ugyanakkor.. mégis jobban kézre esik egy alap 2D-s panel FS9 alatt, mint FSX alatt egy szuper árnyékolt VC kabin.
példul számomra hogy a DA Fokker 70-hez nincs VC kabin totál nem vág földhöz.
Maximum taxizáshoz meg sreenshot készítésre használnám
FSX-et csak kis GA gépekkel érdemes VC kabinnal nyomatni (Carenado)
sajnálom hogy nem fejlesztenek már fs9-re...
RealAir beech DUKE B60, TWIN OTTER jó lenne fs9-hez
Érdekes egyébként hogy annó a Carenado cessna 152 II lett volna az elsõ amit csak fsx-re készítenek, aztán a sok unszolásnak hála mai napig tervezgetnek erre
Piper Seneca II-t várom nagyon momentán
(Arrow 4es az totál bukás volt nekik)
Egyébként én is FS9et használok, és még ott sincs stabil 30fps szinte sehol, max kis géppel olyan helyen ahol nincs nagy reptér. Ha már komolyabb Virtual Cockpit, akkor 24re is lemegy simán, mind1 hol vagyok.
Pedig a 3Ghz az nálam is megvan, csak nem Quad, hanem Duo (bár az lényegtelen ebbõl a szempontból). Ram meg két giga, de azt sem használja ki mind.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az Intel Core i7-es processzorok megfelelõ rendszerrel amúgy ma már perfektül meghajtják az FSX-et. Ahogy több fórumon is látható screenshotokon, még a Manhattan X-nél is 30 FPS-t felett produkál igen jó grafikai beállítások mellett, ahol egy Core2 ugyanolyan grafikával alig tud 12-15 FPS-t kiköhögni. Default táj esetén pedig 70-130 FPS normális.
HA-LQA:
http://www.planepictures.net/search4.cgi?srch=HA-LQA&stype=reg&srng=2
HA-LQC:
http://www.planepictures.net/netsearch4.cgi?stype=reg&srng=1&srch=ha-lqc&offset=0&range=25
HA-LQD:
http://www.planepictures.net/netsearch4.cgi?stype=reg&srng=1&srch=ha-lqd&offset=0&range=25
Az FSX nekem mindenféle tuning ellenére nem volt stabil 30fps minden viszonylatban.
VFR ok, nem városban hanem terepen, de nagyonbb városban ahol több a grafikai megjelenítés, nagyon beszaggatott. Mit ér egy szép grafika egy illúzióromboló minóséggel.
Ami még fontos, nagyon-nagyon sok jó addon van FS9 alá, ami még FSX-hez nem található meg.
Akkor inkább az aerosoft új szimulátora vagy az XPlane 9-t használom.
Összefoglalva, az FS9 számomra megfelelõ és nem is fogom egyenlõre leváltani.
A rút kiskacsából gyönyörü hattyú lett.
<#taps>#taps><#worship>#worship>
Sasjnos az alap Dreamwings modell nagyon összecsapott volt, sem a teljesítmény, sem a fogyasztás ill. a repülési tulajdonságok nem feleltek meg egy Dash8 Q400 turbóprop gépnek.
A gépnek nincs saját weboldala, hanem a Malév VA belsõ oldalán foglaljuk össze az aktuális állapotot.
Raktam fel képeket a panelrõl és a textúráról:
http://rapidshare.com/files/243105471/Pictures.rar
Természetesen ha megjelenik, akkor szólunk és megköszönjük, (hogyha tetszik nektek is) ha felveszed a FAQ-ba. A gép természetesen freeware lesz és mindenkinek készült aki szereti és szívesen repülne a legújabb magyar Malév géppel.
Az új verzióval több probléma volt, ezért úgy döntöttünk, hogy a régit hagyjuk benne.
Ezért, aki a V2-es verzió megjelenéséig meg akarja nézni a vasat, annak a következõ fileokat kell telepíteni az alább sorrendben:
1.,
http://rapidshare.com/files/216686162/vasfmc-standalone-win32-setup-2.0a7.exe
2.,
http://rapidshare.com/files/216676433/vasfmc-fs2004-gauge-win32-setup-2.0a7.exe
Viszont azt is kijelentették ha jól olvastam hogy az MD11X után már csak FSX-re fognak publikálni...
küldtem privát üzenetet. keress meg MSN-en.
A Malév Dash8 Q400 V2-es verzió hamarosan publikálásra kerül. Ha minden összejön, akkor installer verzió készül belõle és nem kell semmit sem extrán berakni még az FS alá.
Annyit elöljáróban, hogy a panel és az FDE (flight dynamic engine) még ralisztikusabb lesz, lesz ben tcas és egy igazi austrian airlines dash pilóta is tesztelte. Tartalmazni fogja az aktuális 3 festést is.
Közel fél év folyamatos fejlesztési munka van benne, remélem majd nektek is tetszeni fog.
Üdv.:
airdaddy
Amit írnak hozzá a vasFMC-t felraktam, de így is kidob. Megvan ez valakinek?
Nem hiszem, hogy össze függ vmelyik progival ha csak BP.-t teszed fel akkor is ilyen üres, Az egyik upgrade óta ilyen. Én is hiányolom a zsúfolt belvárosi képet, de ha körba nézek, lehet, hogy egy korábbi verziót talán az elsõt is megtalálom még w..ezban.
eagle
Viszont ha jol emlekszem( tevedni emberi dolog) de ket termekrol beszelunk, meg ha ugyan az is. Ugye volt a Lago fele Budapest, aztan az aerosoft fele, van budapest 2007, megairport budapest. Azt mondtam hogy volt gond amikor felraktak az ujat a lago felere hogy ahhoz hogy az ujban latszodjon a varosban levok es tokol budaors, ahhoz kombinalni kellett, mert az egyikben csak lhbp volt es a tobbi nem. ha nem igy van rosszul emlekszem akkor sorry.
Tudom, hogy az angol egy alapnyelv és már szinte mindenki úgy kezeli, mintha az anyanyelve lenne, de sajnos nekem még van mit bepótolnom és nem igazán értettem a lényegét.
Ezért is reménykedem itt a fórumon, hogy tudtok segíteni, hisz mióta itt keresgélek, rengeteg dolgot megtanultam már (megtanítottatok) - és ezért hálás is vagyok...
<#worship>#worship>
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Esetleg a scenery-k prioritása számíthat? Nekem eléggé "alul" van budapest, lévén elsõ körben telepítettem. 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Tehát elsõ közelítésben friddítsen 1.3-ra, ez talán megoldja a Budapest gondokat.
Továbbá megemlíti, hogy máshol is kevés az autogen nem csak Budapesten. Ergo nem Budapest 2007 specifikus a dolog, hanem globális, vagy két jelenség van egyszerre.
Az én tapasztalataim szerint az UT vasútjai nagyon befolyásolják (csökkentik) az autogent. Érdemes játszani vele picit, és nem minden azonnal bekapcsolni.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Budapest 2007
szoval ha ez van meg akkor csak a repter fer bele, a regivel ossze lehet kombinalni es akkor a varos is megvan, de ha az nincs meg akkor nem nagyon lehet mit tenni.
röviden: DEP/ARR gomb, melyikreptér, indulás vagy érkezés. Melyik pálya, melyik indulási/érkezési eljárás. execute, kiszedni a discontinuity-t és kész.
Tudni kell melyik palya az eppen hasznalatos ( atis) aztan merre akarod elhagyni ferihegyet merre mesz tovabb, ezekbol mar kivalaszthatod a megfelello sid et. DepAppr gomb az fmc n aztan a palya es melle adja a sideket.
747 magyar kezikonyv
A PMDG (747-400) gépekben hogy kell az FMC-ben a SID-eket és a STAR-okat beprogramozni a pályavonalon?
A FAQ sem segít, mert számomra érthetetlen. Ráadásul a STAR-okat nem is találom az IVAO-s segédletben...
<#kerdes>#kerdes>
Elég fura kérdéssel fordulnék hozzátok: Az a gondom, hogy a budapest 2007 scenreyben alig van autogen objektum. Gondolok itt arra, hogy pl. a belváros tök üres, csak dunaparton van pár ház egy-két sorban oszt' annyi. Régen sokkal zsúfoltabb volt, most meg semmi, szinte csak a nevezetesebb épületek vannak. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a gond. De sok helyen van így, hogy nagyon kevés autogen ház van, csak budapesten tûnt fel.
Ezek vannak fent, ha számít:
FSGlobal, Ultimate terrain, Budapest 2007. Kb ezek a lényegesek.
RouteFinder tutoriál
De ha a SID/STAR nem világos, akkor érdemes a 15715-ben található dolgokba is belemélyedni.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations