MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-------------
Igen Papirzacsi! az lesz az! és ezt az LSAS-t hol tudom kikapcsolni?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Autopilot nincs bekapcsolva veletlen? flaps?
--------------
Az miért van hogy a pmdg md 11-el akarok repülni...elkezdek emelkedni és úgy maradnak a lapátok...tehát emelkedik tovább mikor én már rég alaphelyzetbe raktam a joystickot. leszállás ugyanez
elkezdenék sûlyedni és úgy marad a lapát aztán már becsapódás az egész! erre valami orvosság?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
letöröltem az fs-t teljesen, mindent, majd ujratelepítettem(töröltem az app databól is a fájlokat)
majd repültem egy kicsit, feltettem 9.1-et és találtam egy 9.1 es cracket ami jó volt, így most már tökéletes és a pmdg md-11 et is hajlandó volt végre feltelepíteni!
ez a crack: regisztráció után tölthetõ csak le!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
de ez a 9.1 es crack meg kéri a 4-dik lemezt! mit csináljak?? eredeti a játék!
de ha a régi cracket teszem vissza akkor meg az md-11 et nem akarja feltenni!
#15829: oké
#15833: Köszönöm, itt már találtam hasznos infókat!
és még mindenkinek köszi aki segített
- Mega Airport Budapest 1.3
- LHDK 2008 ( ez nem látszik a képen)
- Flight Environment 1.3 (?) asszem, nem tudom már, hogy mely felhõkkel.
- Active Sky 2004
- A Cessna már nem tudom mi, de egy ingyenes francia gépecske, Clidey festésével
- A második képen pedig a DA Fokker 70-100 VC-je látható. :-DDD
hamár Active Camera, azt szeretném megkérdezni, hogy nekem fs9 alatt bármilyen gép külsõ nézetnél sokszor elkezd remegni a kép (a táj, scenery és a gép is egyben, tehtá egymáshoz képest jól megmaradnak, perspektivikusan remeg az egész)
replay-kor pedig bármit csinálok, minden esetben a külsõ nézet remeg, de még a hangja is annak megfelelõen remeg, ahogy a kép remeg.
van valakinek valami ötlete? elég sok mindent próbáltam már, de nem jöttem rá.
(joy kontakt hiba nem lehet, mert más nézetben nincs ilyen mozgás)
köszönöm
próbálkoztam vele ahogy a gyári trimble útmutató írja, de példul a LOWW reptérnél semmilyen eljárást név szerint nem mutatott, és nem is tudtam kézzel beírni mást.
itt nyomonkövethetitek:
http://www.vacc-sag.org/sagtv.php?pid=915702
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Én valami R:30 G:30 B:80 körüli értékekkel próbálkoznék. A narancsra pedig R: 207 G: 50 B: 35 körüli lenne a jó, de kissé megfakítva a hajtómû tetejénél. Ha igazán autentikusok akartok lenni, akkor nem teli fehér lenne a törzs, hanem mondjuk kb 5% gray, és akkor 8-10% graybõl oda lehetne rakni az eltávolitott Scandinavian logót is. Én is trükköztem már így, és az eredmény nagyon jó lett.
HA-LQD
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
On-line vatsim Malév VA repülés az új Dash8 Q400-al!
itt nyomonkövethetitek:
http://www.vacc-sag.org/sagtv.php?pid=915702
Magyar oldalról sajna én sem tudok.
leszedtem 1 POSKY 737-et virtual cockpittal,mukodik is szepen,csak panel nincs hozza es 2D nezetben betesz egy kepet hogy toltsem le az oldalrol a megfelelo panelt..
itt a gond...nioncs fenn a POSKY oldalon egyetlen letoltheto panel sem 737-hez...
nincs meg valakinek...???
(amugy szep a VC dea muszerek helyen nincs semmi csak nagy feketeseg)
747 HEAVY
Szerintem ne is keress magyarul, mert tudtommal nincs, csak angol van. FSX-hez ott az SDK, kezdésnek megteszi.
hogyan tudok építeni fs-be??
néztem már csomó oldalt, de magyarul nincsen seholsem
videó csak ez van , ami "talán" fs
ezek jók???
pár hónapja már kérdeztem, de nem válaszoltatok.....
köszönöm az észrevételt. Tudnál javasolni nekem egy sötétebb árnyalatú kék színt? (RGB kód alapján). Azt hiszem tényleg felkerült a Hungarian Airlines felirat is, pótolni fogom.
Remélem a héten már véglegesen kijön. Egyébként volt még benne egy hiba, mert a transponder ugrált C-rõ S-re a vatsimen és ez az irányítókat zavarta (persze ivaon is lehet vele repülni, csak mi a vatsimen vagyunk). Ma repülök vele egyet és tesztelem élesben.
üdv.:
airdaddy
Válasz 'Clidey ' üzenetére (#15763)
Nagyon jó, bár én egy (több 😊 ) árnyalattal sötétebb kéket választanék... meg mintha a neten levõ fotókon úgy láttam volna hogy a LQD-n ott van a Malév mögött a Hungarian Airlines is...persze lehet rosszul emlékszem.
Életem a tuning: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérrõl meg a többirõl már nem is beszélek...
Mi is kisertuk a versenyt a levegobol a computer elott😊 Errõl csináltam a VA-nak amiben repülök egy kis illusztrált flightbook-ot. Gondoltam veletek is megosztom angolul irtam de remélem igy is élvezetes, és vissza adja azt a hangulatot, a tájat az embereket és a replés szeretetét.
Iditarod2009 By Me
http://www.haditechnika.hu/Archivum/2004.htm
Köszi a navdata linket hasznos! <#eljen>#eljen>
azthiszem inkább ezt használom
A jogtisztán beszezett csomagocskák jóval kissebbek, mert csak egy gép AIRAC frissítése van bennük.
Az AIRAC update csomagok csak meghatározott típushoz jók. Az FS eredeti navigációs adatbázisa függettlen ezektõl, vagyis.. nem frissûl. Van néhány ingyenes navdata frissítés, amely segítségével 80-90 százalékban lehet a routefinder és más útvonaltervezõkkel elkészített terv alapján összehozni korrekt útvonalat, sid, star eljárások nélkül.
nem akartam túl nagy fájdalmat okozni neked<#wave>#wave>
Azt vágom hogy ezek intersection/vor/adf átfogó frissítések, de ezek hova másolódnak, valamint mindegyiknél fel van sorolva egy csomó gyártónak a gépei... szóval ez álle cuzammen jó mindhez, vagy van amelyik ettõl kiborul..
tudna erre nekem valki választ adni? meg miért 80-200-500megás csomagok ezek?
ez kábé olyan mint amikor a motorcsónaknál szépen lassan adagolod a gázt behúzza a farát a vízbe, és nem tud ráhasalni a vízre amíg csutkára oda nem lököd neki... aztán ahogy átbukott ezen a ponton már könnyen gyorsul.
hozzászolnom se szabadna, de ahhoz képest hogy vizi repülõgéppel bohóckodott az ûrge, rettentõen amatõr módon oldotta meg a szitut. Én már a féltávon lekaptam volna a gázt a helyében, már OTT látszott hogy nincs elég erõ a felkektetéshez.