MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

télleg szép!
-------------
Igen Papirzacsi! az lesz az! és ezt az LSAS-t hol tudom kikapcsolni?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

exTrem
Megjelent az Aerosoft gondozásában a Mallorca X, mely a reptéren kívül az egész mallorcai szigetet fotorealisztikus környezetbe ülteti. Az fps értékek magukért beszélnek a remek látvány és a részletes kidolgozottság mellett 😊. Kukkantsatok rá: screens

Papirzacsi
Érdemes lenne átnyálazni a manualt, mert van egy LSAS-nek nevezett rendszer a gépen, ami bizonyos körülmények között a többi repülõgépnél megszokottól eltérõ viselkedést eredményez. Pl. tartja a bólintási szöget, meg hasonlók. Hozzá kell szokni, vagy ki kell kapcsolni.:-) Bár konkrétan nem értem mit jelent az, hogy úgy marad az evezõlapát, ezt lehet elõtte tisztázni kéne.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

exTrem
Esetleg ráfekütdtél a trimmre...

Hypo
Lapat? lehet az a baj vitorlakat be, evezoket be es repulj bazz😊)))))))))

Autopilot nincs bekapcsolva veletlen? flaps?

😄

--------------

Az miért van hogy a pmdg md 11-el akarok repülni...elkezdek emelkedni és úgy maradnak a lapátok...tehát emelkedik tovább mikor én már rég alaphelyzetbe raktam a joystickot. leszállás ugyanez
elkezdenék sûlyedni és úgy marad a lapát aztán már becsapódás az egész! erre valami orvosság?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Papirzacsi
Ezt ugye itt nem szeressük, de a játékmásolásvilágpontkomon regisztráció nélkül is elérhetõk a nocd exe-k.:-))))

köszönöm! már megoldottam!
letöröltem az fs-t teljesen, mindent, majd ujratelepítettem(töröltem az app databól is a fájlokat)
majd repültem egy kicsit, feltettem 9.1-et és találtam egy 9.1 es cracket ami jó volt, így most már tökéletes és a pmdg md-11 et is hajlandó volt végre feltelepíteni!
ez a crack: regisztráció után tölthetõ csak le!

alert
Nem jó a crack. Keresni kell egy ténylegesen 9.1-est, ami mûködik.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

feltettem a 9.1-es patchot! és kaptam hozzá cracket is mert én kaptam az fs-t egy nocd crackel!
de ez a 9.1 es crack meg kéri a 4-dik lemezt! mit csináljak?? eredeti a játék!
de ha a régi cracket teszem vissza akkor meg az md-11 et nem akarja feltenni!

#15828: köszi
#15829: oké
#15833: Köszönöm, itt már találtam hasznos infókat!
és még mindenkinek köszi aki segített

CptSAB
Jó kis repülõgép.. én spec az origin. Cessna Pilot Manual szerint nyomtam vele eleinte. 1-2 repülés után már fejbõl ment a litánia.
Hypo
Kis Kiegeszites:
Cessna 150

alert

Köszönöm szépen.
Papirzacsi
- Fs9 9.1:-)
- Mega Airport Budapest 1.3
- LHDK 2008 ( ez nem látszik a képen)
- Flight Environment 1.3 (?) asszem, nem tudom már, hogy mely felhõkkel.
- Active Sky 2004
- A Cessna már nem tudom mi, de egy ingyenes francia gépecske, Clidey festésével
- A második képen pedig a DA Fokker 70-100 VC-je látható. :-DDD

Melyik trafficot ajánljátok,mit érdemes feltenni?
Zacsi léccives leírnád milyen kiegek vannak ezen a képen,elég jól néz ki,feltenném én is.Köszönöm.
Papirzacsi
alert
View options-ben a SPOT nézetben a Gradual Transition ki van kapcsolva?

Papirzacsi
Kapcsold ki a menüben a views menüpont alatt a spotview-nál a smooth transitiont, vagy mi is a neve. Akkor nem lesz ez a hiba.

jó napokat!

hamár Active Camera, azt szeretném megkérdezni, hogy nekem fs9 alatt bármilyen gép külsõ nézetnél sokszor elkezd remegni a kép (a táj, scenery és a gép is egyben, tehtá egymáshoz képest jól megmaradnak, perspektivikusan remeg az egész)
replay-kor pedig bármit csinálok, minden esetben a külsõ nézet remeg, de még a hangja is annak megfelelõen remeg, ahogy a kép remeg.

van valakinek valami ötlete? elég sok mindent próbáltam már, de nem jöttem rá.
(joy kontakt hiba nem lehet, mert más nézetben nincs ilyen mozgás)

köszönöm
Hypo
Koszike😊

szép volt 😊

polluxware
DA Piper Cheyenne-hez eltudná nekem valki magyarázni pár szóban hogy az alap Trimble GPS-nél hogy lehet SID/STAR apróóócsot hozzá csapni az aktív flight-plan-hez?

próbálkoztam vele ahogy a gyári trimble útmutató írja, de példul a LOWW reptérnél semmilyen eljárást név szerint nem mutatott, és nem is tudtam kézzel beírni mást.

most landol a Petro éppen!
itt nyomonkövethetitek:
http://www.vacc-sag.org/sagtv.php?pid=915702

w77d
srácok ami a FAQ-ba van budapest visual upgrade az már a javított verzió?

Clidey
Ez engem is érdekelne Pítör!! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Hali!

Én valami R:30 G:30 B:80 körüli értékekkel próbálkoznék. A narancsra pedig R: 207 G: 50 B: 35 körüli lenne a jó, de kissé megfakítva a hajtómû tetejénél. Ha igazán autentikusok akartok lenni, akkor nem teli fehér lenne a törzs, hanem mondjuk kb 5% gray, és akkor 8-10% graybõl oda lehetne rakni az eltávolitott Scandinavian logót is. Én is trükköztem már így, és az eredmény nagyon jó lett.

HA-LQD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Szeretném figyelmetekbe ajánlani, hogy most repül Petrovszki Gábor a Dash8 Malév VA fõpilóta a virtuális légtérben!
On-line vatsim Malév VA repülés az új Dash8 Q400-al!
itt nyomonkövethetitek:
http://www.vacc-sag.org/sagtv.php?pid=915702

alert
Csináltam ma pár képet a géprõl, a cockpitról is. El tudom küldeni ha érdekel vagy segít a festés elkészítésében. Friss.

Igényes szép munka. Gratula. <#eljen>
Itt tudsz utánanézni, hogy mit és hogyan kell: FSDeveloper.com
Magyar oldalról sajna én sem tudok.
Papirzacsi
Na és persze fs9 sdk. Kicsit eltévesztettem a topikot.:-)

Papirzacsi
Jajj, tényleg, már ez a címe.:-)))

747 Heavy
szasztok..!
leszedtem 1 POSKY 737-et virtual cockpittal,mukodik is szepen,csak panel nincs hozza es 2D nezetben betesz egy kepet hogy toltsem le az oldalrol a megfelelo panelt..
itt a gond...nioncs fenn a POSKY oldalon egyetlen letoltheto panel sem 737-hez...
nincs meg valakinek...???
(amugy szep a VC dea muszerek helyen nincs semmi csak nagy feketeseg)

747 HEAVY

Ez nem FS-hez van: "Enduser map editor for upcoming flight simulator Storm of War: Battle of Britain."
Papirzacsi
Ki van írva a videó címében, hogy SOW:BoB, ami még a betûkben sem egyezik az FSX-szel.:-) Amúgy Storm Over Europe: Battle of Britain.

Szerintem ne is keress magyarul, mert tudtommal nincs, csak angol van. FSX-hez ott az SDK, kezdésnek megteszi.

hali!
hogyan tudok építeni fs-be??
néztem már csomó oldalt, de magyarul nincsen seholsem
videó csak ez van , ami "talán" fs

ezek jók???
pár hónapja már kérdeztem, de nem válaszoltatok.....

Szia Clidey,

köszönöm az észrevételt. Tudnál javasolni nekem egy sötétebb árnyalatú kék színt? (RGB kód alapján). Azt hiszem tényleg felkerült a Hungarian Airlines felirat is, pótolni fogom.
Remélem a héten már véglegesen kijön. Egyébként volt még benne egy hiba, mert a transponder ugrált C-rõ S-re a vatsimen és ez az irányítókat zavarta (persze ivaon is lehet vele repülni, csak mi a vatsimen vagyunk). Ma repülök vele egyet és tesztelem élesben.
üdv.:
airdaddy

Válasz 'Clidey ' üzenetére (#15763)
Nagyon jó, bár én egy (több 😊 ) árnyalattal sötétebb kéket választanék... meg mintha a neten levõ fotókon úgy láttam volna hogy a LQD-n ott van a Malév mögött a Hungarian Airlines is...persze lehet rosszul emlékszem.

Életem a tuning: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérrõl meg a többirõl már nem is beszélek...

Hypo
Ait érdekel idén is megrendezésre került az Alaszkai Iditarod szanhuzo verseny. Az utanpotlast a kutyakat, mindent kis bushrepulok szallitjak a fagyos tajak felett.
Mi is kisertuk a versenyt a levegobol a computer elott😊 Errõl csináltam a VA-nak amiben repülök egy kis illusztrált flightbook-ot. Gondoltam veletek is megosztom angolul irtam de remélem igy is élvezetes, és vissza adja azt a hangulatot, a tájat az embereket és a replés szeretetét.
Iditarod2009 By Me

CptSAB
Ha esetleg valakit érdekel a Kamov Ka-26-os alkalmazása a Magyar Néphadseregben, akkor tudom ajánlani a Haditechnika 2002/4-2004/5 számait. A 2003/1-tõl online is olvasható a cikksorozat, amely 10 fejezeten keresztûl követi nyomon a börgöndi alakulat születését, a kiképzés nehézségeit, rep.eseményeit, egészen a megszünésig.

http://www.haditechnika.hu/Archivum/2004.htm
polluxware
én meg a warez???? <#wow3><#schmoll2>

Köszi a navdata linket hasznos! <#eljen>

azthiszem inkább ezt használom

CptSAB
Warez kizárva! Vagyis a többszáz megás dolog legálisban nem funkcionál. <#ejnye1><#nevetes1>
A jogtisztán beszezett csomagocskák jóval kissebbek, mert csak egy gép AIRAC frissítése van bennük.
Az AIRAC update csomagok csak meghatározott típushoz jók. Az FS eredeti navigációs adatbázisa függettlen ezektõl, vagyis.. nem frissûl. Van néhány ingyenes navdata frissítés, amely segítségével 80-90 százalékban lehet a routefinder és más útvonaltervezõkkel elkészített terv alapján összehozni korrekt útvonalat, sid, star eljárások nélkül.
igen gondolkodtam is, hogy belinkeljem-e😊
nem akartam túl nagy fájdalmat okozni neked<#wave>
polluxware
Ha valakinek van türelme leírná hogy ez az AIRAC dolog valójában mit tartalmaz milyen gépek használják?

Azt vágom hogy ezek intersection/vor/adf átfogó frissítések, de ezek hova másolódnak, valamint mindegyiknél fel van sorolva egy csomó gyártónak a gépei... szóval ez álle cuzammen jó mindhez, vagy van amelyik ettõl kiborul..

tudna erre nekem valki választ adni? meg miért 80-200-500megás csomagok ezek?

Hypo
Hat mindenesetre nagy bena csak azt a gyonyoru gepet sajnalom.

polluxware
felfektetés😊

polluxware
folyamatosan túlhúzta a gépet, ez miatt nagyon mélyre merült a talpak hátsó része, meg sztem a moci se forgott full fordulaton..

ez kábé olyan mint amikor a motorcsónaknál szépen lassan adagolod a gázt behúzza a farát a vízbe, és nem tud ráhasalni a vízre amíg csutkára oda nem lököd neki... aztán ahogy átbukott ezen a ponton már könnyen gyorsul.

hozzászolnom se szabadna, de ahhoz képest hogy vizi repülõgéppel bohóckodott az ûrge, rettentõen amatõr módon oldotta meg a szitut. Én már a féltávon lekaptam volna a gázt a helyében, már OTT látszott hogy nincs elég erõ a felkektetéshez.