MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reggelt

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hypo
Mi a hiba üzenet?

m814
Szia.Én SKAI-ban lévõt használom és nincs vele gondom.
Talán ha a hangot nem engedélyezed.
Az igazsághoz hozzátartozik azonban az is hogy ez sem csodaszer.
Még így is meg esik hogy rád repülnek, illetve a sebesség csökkentés utasítást az AI képes olyan tökélyre vinni, hogy a gép már a számára is vezethetetlenné válik, ami ismerve ugye az AI repülési tuljdonságait azért nem semmi.
Így hosszú keserves 30-40 csomós limbózás után úgy esik le mint a kõ.
Ez különösen nagy forgalmú helyeken igaz.Nálam ha ez be van kapcsolva pl. Atlantában csúcs idõben úgy hullik az AI mint kamikáze a korall tengeren.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Papirzacsi
Az AIsmoothot én is próbáltam, még régebben, többször is, többféle verzióját, de nekem sosem mûködött. Amint olyan helyzet adódott, hogy dolgoznia kéne, egy szép hibaüzenet kíséretében elszállt a pibe. Esetleg erre van valami okos linked, amivel kikerülhetem ezt a hibát? Mert marha kíváncsi vagyok milyen vele, csak nem tudom kipróbálni.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Falconer
Okk, thx.
Közben eszembe jutott az Ultimate GA. De valamiért nem tudok rendesen letölteni az oldalukról, mindegyik packböl csak 6 megát szed le :/

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
fs9.cfg fileban nem nagyon ir at semmit de lementheted

Érdekes, nekem ha az FS mappába beteszem simán felmegy, akár milyen scenery van rajta.
w77d
én sem tudom elkerülni a reinstallt ha peccselni akarok, mivel a patch így nem akaródzik felmenni. Most mentegetem pár kieghez a konfig fájlokat és a liveryket, hogy azzal ne kelljen má tökölni :S

Sziasztok!

Újra kell raknom az FS-t, és hogy egy kis idõt nyerjek, szeretném a beállításokat elmenteni.
Hogy tudom ezt megtenni????
Sajnos nem találtam az FAQ-ban.

Köszi
SLZ
hall
igen szoktam halgatni
Hypo
meg sajnos nem megy avsim flie library de ott megtalalod majd ga-traffic_setup.zip

Hypo
Egy kis erdekesseg www.pilotshop.hu oldalon
LIVE ATC kizárólag oktatási céllal:

Bud approach es ATIS live streaming

sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy a lago tipusu gépekhez van e magyar festés.PL:mi-24,mi-8!Mindenhol kerestem már de nem találtam!Ha van valakinek ossza meg velem köszönöm!
Falconer
Ok, thx, megnézem.

Amugy vmi jó ingyenes GA traffic packet tudnál mondani?
Még pár hónapja láttam egyet, egész komoly oldala volt, meg a pack is frankón nézett ki, csak éppen nem volt idõm letölteni. Most meg akárhogy keresem Google-ben nem találom 😞
Skai traffic van fent az alap FS forgalom nélkül, azt meg nem tudom, hogy hogyan kéne csak az alap GA forgalmat visszarakni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

w77d
nna ez jó hír, egy próbát megér 😊

Hypo
szep:😊))

Amugy letezik egy progi ami kicsit jobban szeparalja az ai forgalmat, kevesebb hulye atstartolas..stb AISMOOTH a neve

Hypo
en anno addonolt fs re raktam ra semmi gondot nem okozott, annyi volt hogy az addonoknal megneztem meyiknek van 9.1 hez valami specko javitas es azt letoltottem de keves volt az ilyen.

Ja UT configot ujra futattam es ground enviroementet is ennyi, de minden gep mukodott utana.

Falconer
Hát ha feltétlenül kell a peccs, akkor egy próbát ugyis megér. Ha szétbassza a gépeket, akkor reinstall. Egyébként fogalmam sincs.

w77d
srácok szerintetek ha otthon az addonolt fs-re ráhúzom a 9.1-et akkor az a repcsiket is szétbassza vagy csak a scenery addonokat?? nagyon gondolkodok hogy lehetne elkerülni a reinstallt, olyan szépen beállítgattam már meg kialagítgattam mindent :S

Falconer
Hehe, repültem tegnap egy Arlanda-Zürich-et, alap FS ATC a toppon volt 😄 (leszállási engedélyt már rég megkaptam)

Approach on final
Touchdown elõtt

Valami oltári nagy turbulencia volt mögötte, kíváncsi voltam, hogy így is le tudom e tenni 😄 Amikor az A320 kb 100ft AGL-re volt kb akkor szólt neki az ATC, hogy jó lenne ha átstartolna. Én meg kb ugy értem talajt, mintha irtó nagy oldalszél lenne.

Hypo
google: fs9 nocd patch es meglepoen sok talalatot kapsz😊

Sziasztok!

Nálam úgy fut az FS hogy a 4-es telepítõ CD-nek mindig a meghajtóban kell lennie.
Azt kérdezném hogy lehetséges-e valami olyan átalakítás, hogy ne kelljen a CD-t a meghajtóban tartani játék közben.

köszi
SLZ
Hypo
😊 Etalon film, bar ott is felvet nehany problemat, sorba zarnak be GA reptereket, mert a telkek tobbet ernek ..stb ott se fenekig tejfel az elet.😊

Amugy szerintem minden repulest szeretonek kotelezo darab ez a film. en mar jo parszor megneztem de mindig elvarazsol😊

Persze nem kicsi olyan forgalom van hogy csak na😊) de az a sokszinuseg az a legkor....

Hypo
Nem kell ezen meglepodni, igy banunk az autoinkal, repulokkel, mindennel, szarra vallik a magyar kezben. Nem tudom honnan johetett ez a mentalitas......😞((

Volt szerencsem nezni egy dvd-t egy amerikai kisrepuloter mindennapjairol szol. Hat 2 percenkent vagy a fejemet vertem a falba vagy sirni akartam. Annyira mas legkor mint itthon hihetetlen.
Persze ott is megvannak a szakik, itthon is de az egesz nek van egy normalis legkore nalunk meg vannak akik vegignyomtak a komunizmust is es ugye az o szavuk arany😊

Persze nem allitom hogy nem tapasztaltam itthon is valamifele igazi hangulatot, jakabszallas eleg csaladiasnak tunt nekem, mikor eletemben eloszor szalltam le ott, meglepodtem mennyire baratsagosak voltak.

Olyan jo lenne ha lenne nalunk is repulos elet, macskazabalo olaszoknal ugy viragzik az UL elet is....nem tudom mit rontunk el..😞

CptSAB
Igen.. olvastam a "Zárójelentést".. Viszont köszi a további infót. Elég idióta dolog volt kitenni ezt a gépet egy horgásztóra. Így aztán kihagynám a vulgáris jelzõket..
Kösd el Tibi bácsi! <#hehe> Kíváncsi leszek, a két hordó mikor adja meg magát.. meg egyebek, és süllyed bele az iszapos vízbe az a szerencsétlen gépmadár.
Clidey
Sajnos nem retus, valóban ott ringatózik szegény SFS azon a tavon két olajoshordóra rögzítve. Pár éve Jakabszállás közelében kényszerszálltak vele (értsd: hátonrep közben kifogyott a nyál az 5 literes mûreptartályból) egy szõlõsbe, és összeaprították. Gazdasági totálkár lett, így eladták a közeli horgásztó tulajának, õ meg kib*szta a tóra látványosságnak. Már csak azért is fáj nekem személyesen is szegény repcsi sorsa, mert konkrétan ez volt az a gép, amivel életemben elõször repültem Z-142-vel. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szia!

Nagyon szépen köszönöm !

ÜDv: Matyesz

w77d
figy ma este már nem, majd írok egy listát 😉

w77d
igen, de mivel a megjelenés óta egyfolytában patch nélkül nyomattam ezért nem volt igényem rá. Amikor megtaláltam akkor meg kiderült, hogy patchelni nem lehet addon telepítések után, ezért hagytam ki 😄

Szia!

Ha nem nagy gond, légyszíves letudnád írni nekem egy email-be, hogy egy ilyen telepítésnél miket raksz fel? Szóval milyen kiegeket , mindent. Persze csak ha nem probléma.

EmaiL: [email protected]

Nagyon szépen köszi elõre is!

Üdv: Matyesz

Rossz néven ne vedd, de a javítást arra találták ki, hogy ajánlott feltelepíteni.
De jobb ksõbb, mint soha.

Meg a jó pap is...<#kacsint>
w77d
Na gyerekek akaratomon kívül megoldottam a két régi fs-problémámat. Az egyik ugyebár az épületek hiánya volt a városban a másik pedig, hogy komoly felhõzetnél beszaggat a progi. A megoldás úgy született meg, hogy lejöttem balatonra a nyaralóba és mondom ide is fölpakolom szépen az fs-t és a milliónyi kieget 😄
nah jah, csak mondom most má fölpeccselem 9.1-re, otthon ezt elfelejtettem újratelepítésnél. És láss csodát 9.1-alatt van normál autogen és nem szaggat a felhõzetnél sem, pedig az itteni gépem egy picit gyengébb mint az otthoni.
Ez részben rossz hír, mivel most akkor nyaralás után húzhatom megint újra otthon az fs-t a kiegekkel együtt :S ez nálam kb fél napot vesz igénybe mire számomra fullos lesz az fs 😊

CptSAB
Az a tavi amphibian sem fog felszállni sehonnan. Inkább amolyan fotóretusch feelingje van a képnek.
Köszi, már nézem !

w77d
omg de fura 😄

polluxware
link

<#falbav>

polluxware

polluxware
ungarishe tavi ámpfíbian

Igen, elméletben minden úgy van ahogy kell, csak nem müködik :SSSS
m814
Most írtam neked a másik fórumba.<#nevetes1>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Sziasztok,
Már nagyon unom, hogy hülyére keresem magam az összes ajánlott oldalon sikertelenül, illetve minimális eredménnyel!
Ha tud valaki kérem segitsen !
Keresek egy 3 D utastérrel kiegészitett Malév Boeing 737 - 400 gépet az FS 2004 hez némi kis telepitési információval, egy kezdõ számára!!
Privát mail kapcsolat : [email protected]
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET !!!!!!!

További kellemes napot, és jó repülést !
Ciao<#worship><#worship><#worship>

FAQ szerint beállítgattad a display menüben a dolgokat?

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Már ujrahuztam azóta, de az sem segített.
Igen! Videokártya drivert frissitettem is
alert
Inkább valami programhiba. Alaplapi chipset driver-t telepítetted? Illetve a videókártya driver-t?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!
Tegnap teljesen ujrahuztam a Windowst , feltettem FS-t . Mindent. Ma repülni akartam de az elég erõs konfigom ellenére default Cessnával , 10FPSel szagatott. Általában olyan 40 szokott lenni. Maga a program nagyon gyorsan betöltött de miután betölt, már elkezd szagatni. A Videokártyám kezdi felmondani a szolgálatot?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv, CzJ
Isti1
Üdv mindenkinek!
A FAQ-ban a segédletek között találtam olyat, hogy "Helikopter vezetés (alapfok)". Innen a link az IVAO kézikönyveinek listájára mutat, ahol nem találtam a témával kapcsolatos leírást.
Ha esetleg valaki tud segíteni, az feltétlenül szóljon :-)