MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Talán ha a hangot nem engedélyezed.
Az igazsághoz hozzátartozik azonban az is hogy ez sem csodaszer.
Még így is meg esik hogy rád repülnek, illetve a sebesség csökkentés utasítást az AI képes olyan tökélyre vinni, hogy a gép már a számára is vezethetetlenné válik, ami ismerve ugye az AI repülési tuljdonságait azért nem semmi.
Így hosszú keserves 30-40 csomós limbózás után úgy esik le mint a kõ.
Ez különösen nagy forgalmú helyeken igaz.Nálam ha ez be van kapcsolva pl. Atlantában csúcs idõben úgy hullik az AI mint kamikáze a korall tengeren.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Közben eszembe jutott az Ultimate GA. De valamiért nem tudok rendesen letölteni az oldalukról, mindegyik packböl csak 6 megát szed le :/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Újra kell raknom az FS-t, és hogy egy kis idõt nyerjek, szeretném a beállításokat elmenteni.
Hogy tudom ezt megtenni????
Sajnos nem találtam az FAQ-ban.
Köszi
SLZ
LIVE ATC kizárólag oktatási céllal:
Bud approach es ATIS live streaming
Amugy vmi jó ingyenes GA traffic packet tudnál mondani?
Még pár hónapja láttam egyet, egész komoly oldala volt, meg a pack is frankón nézett ki, csak éppen nem volt idõm letölteni. Most meg akárhogy keresem Google-ben nem találom 😞
Skai traffic van fent az alap FS forgalom nélkül, azt meg nem tudom, hogy hogyan kéne csak az alap GA forgalmat visszarakni.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amugy letezik egy progi ami kicsit jobban szeparalja az ai forgalmat, kevesebb hulye atstartolas..stb AISMOOTH a neve
Ja UT configot ujra futattam es ground enviroementet is ennyi, de minden gep mukodott utana.
Approach on final
Touchdown elõtt
Valami oltári nagy turbulencia volt mögötte, kíváncsi voltam, hogy így is le tudom e tenni 😄 Amikor az A320 kb 100ft AGL-re volt kb akkor szólt neki az ATC, hogy jó lenne ha átstartolna. Én meg kb ugy értem talajt, mintha irtó nagy oldalszél lenne.
Nálam úgy fut az FS hogy a 4-es telepítõ CD-nek mindig a meghajtóban kell lennie.
Azt kérdezném hogy lehetséges-e valami olyan átalakítás, hogy ne kelljen a CD-t a meghajtóban tartani játék közben.
köszi
SLZ
Amugy szerintem minden repulest szeretonek kotelezo darab ez a film. en mar jo parszor megneztem de mindig elvarazsol😊
Persze nem kicsi olyan forgalom van hogy csak na😊) de az a sokszinuseg az a legkor....
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Volt szerencsem nezni egy dvd-t egy amerikai kisrepuloter mindennapjairol szol. Hat 2 percenkent vagy a fejemet vertem a falba vagy sirni akartam. Annyira mas legkor mint itthon hihetetlen.
Persze ott is megvannak a szakik, itthon is de az egesz nek van egy normalis legkore nalunk meg vannak akik vegignyomtak a komunizmust is es ugye az o szavuk arany😊
Persze nem allitom hogy nem tapasztaltam itthon is valamifele igazi hangulatot, jakabszallas eleg csaladiasnak tunt nekem, mikor eletemben eloszor szalltam le ott, meglepodtem mennyire baratsagosak voltak.
Olyan jo lenne ha lenne nalunk is repulos elet, macskazabalo olaszoknal ugy viragzik az UL elet is....nem tudom mit rontunk el..😞
Kösd el Tibi bácsi! <#hehe>#hehe> Kíváncsi leszek, a két hordó mikor adja meg magát.. meg egyebek, és süllyed bele az iszapos vízbe az a szerencsétlen gépmadár.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nagyon szépen köszönöm !
ÜDv: Matyesz
Ha nem nagy gond, légyszíves letudnád írni nekem egy email-be, hogy egy ilyen telepítésnél miket raksz fel? Szóval milyen kiegeket , mindent. Persze csak ha nem probléma.
EmaiL: [email protected]
Nagyon szépen köszi elõre is!
Üdv: Matyesz
De jobb ksõbb, mint soha.
Meg a jó pap is...<#kacsint>#kacsint>
nah jah, csak mondom most má fölpeccselem 9.1-re, otthon ezt elfelejtettem újratelepítésnél. És láss csodát 9.1-alatt van normál autogen és nem szaggat a felhõzetnél sem, pedig az itteni gépem egy picit gyengébb mint az otthoni.
Ez részben rossz hír, mivel most akkor nyaralás után húzhatom megint újra otthon az fs-t a kiegekkel együtt :S ez nálam kb fél napot vesz igénybe mire számomra fullos lesz az fs 😊
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Már nagyon unom, hogy hülyére keresem magam az összes ajánlott oldalon sikertelenül, illetve minimális eredménnyel!
Ha tud valaki kérem segitsen !
Keresek egy 3 D utastérrel kiegészitett Malév Boeing 737 - 400 gépet az FS 2004 hez némi kis telepitési információval, egy kezdõ számára!!
Privát mail kapcsolat : [email protected]
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET !!!!!!!
További kellemes napot, és jó repülést !
Ciao<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Tegnap teljesen ujrahuztam a Windowst , feltettem FS-t . Mindent. Ma repülni akartam de az elég erõs konfigom ellenére default Cessnával , 10FPSel szagatott. Általában olyan 40 szokott lenni. Maga a program nagyon gyorsan betöltött de miután betölt, már elkezd szagatni. A Videokártyám kezdi felmondani a szolgálatot?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv, CzJ