MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
Az a q400 eredetileg nem a Majestic project? 😄 Persze jó kis cucc az az ATR, de nem maga a típus család. Egy altípus, a 72-es. A B7xx és az Axx minden darabja repülhetõ. Mondhatnám unalmas a sztori.. <#wow1><#crazya> amikor 4-5 csapat is ugyanazt fejlesztgeti.
alert
Az Flight1 ATR szerintem relatíve jó lett. Mûszerezettség/használhatóság OK, panel OK, external OK, még FMC-je is van és friss az adatbázis, talán a Flight Modelben van némi hiba (melyik repülõben nincs?), de szerintem egyértelmûen a jó addonok közé sorolható. A q400-at már egy ideje fejlesztei a PMDG, de még 2 projectel hátrébb van.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

CptSAB
Na igen, nem egyszerü dolog néha összerakni ezeket a masinákat. Meg kell velük szenvedni, ha precíz munkát szeretnénk kapni.

Ha a tisztelt PW csapatok néhanapján elszakadnának a Boeing/Airbus vonaltól, akkor talán több turboprop, és más regionális repülõgép is elérhetõ lenne. A Q400 vagy az ATR 42, a Dornier stb. turbopropjai nagyon hiányoznak. Vannak szép FW external modellek, de általában a panel az összecsapott, vagy hiányos, hang még akad szép és jó, de az airfile és a cfg pl. már brutális beavatkozást igényel.
polluxware
charts/ sid/star adatbázis "európai"

sorry ha már esetleg ismeritek

ingyenes reg után pdf formátumban fent az összes reptér térképe ("legfrissebb" airac0906)

w77d
á szép madár.

multkor majdnem szarrá törtem a kocsim, mert menet közben a gyorsforgalmin a malév Q400-as leszállását figyeltem XXD

feltöltöttem gyorsan egy képet:

Jelenleg csak bonyolult módon, az egyes elemeket összeválogatva lehet használhatóvá tenni a repülõt.
Jó hír viszont, hogy az installert a Petrovszki Gabi elkészíti, ha a festés a többségnek megfelel.
Lesz benne checklist ,leírás, hang,fmc és teljes installer.
Semmit sem kell majd a telepítés után már bemásolgatni.
Pontos idõpontot most még nem tudok adni, de ígérem, ha elkészül, azonnal értesíteni fogunk benneteket. (én vagy más MAVA tag, aki itt van) 😊

w77d
a repülõmodellt le lehet valahonnan már tölteni???

Elkészült a Malév Dash LQD festése.

Ami újdonság Clidey tippje alapján:
Malév és a Hungarian airlines alatt a Scandinavian felirat is látszik. Hajtómû színe picit változott és "megkoptattam" a festést, ill. a farok és a törzs színén is picit változtattam.
Mivel úgyis ez csak átmeneti festés, (márha tényleg át fogják festeni a pályázat után), ezért nem akarok több energiát beleölni, ha nem muszáj.

nézzétek meg pls és jelezzetek vissza, hogy jó lett-e.
Köszönöm.
http://rapidshare.com/files/248612407/texture.HALQD.rar

Alert rakott fel képeket az eredetirõl:

http://www.lhbpscenery.com/LQD.rar

chicco
Tibi ok nem ugy ok csak kolcsik.

polluxware
Hypo
Sajnos az avsim flie library-jaban vannak ezek, a hivatalos forumon a faq ba ha megnezed ott a linkek, de egyenlore meg nem muxenek, kis turelem es meglesz

Hello!

Nincs valakinek véletlenül level-d 767-hez American Airlines livery-je? [email protected]
Kerestem mindenhol, de nem találtam, és az avsim.net sem funkciónál sajnos letöltés szempontjából.
Elõre is kösz

Crad
polluxware
E-jets FMC

és szigorúan a szám elõtt van a betû, tehát valmi pálya megközelítsi eljárás lehet

példul az R34L az azt jelenti hogy RNAV trans bal 34es, D az ndb-s lehet, az I meg ILS-el vezérelt.
Erre úgy jöttem rá hogy a piper cheyenne-l mindig D34et választottam de épp hogy elkapta GS-t az autopilóta és nem futottam túl nagy magassággal.
I-nél (ILS) meg jó hosszú volt a besikló pálya

én eddig azt hittem hogy az aprócs egyben tartalmazza a STAR eljárást egészen a kifutóig (talajig), legalábbis a reality xp GPS-nél mindig csak PESAT meg mittomén nevû eljárást kellett kiválasztanom..

csak most utólag jöttem rá hogy ott eleve berakott egy végsõ egyenest is automatice, ami épen alapból volt.

most már csak az okoz gondot hogy amikor berakom az aprócsot akkor az MFD-n látnom kéne hogy az utam utolsó waypoint-ja nincs e hátrébb mint az aprócs elsõ waypoint-ja mert akkor ugye megy a kacskaringózás, tehát törölnöm kell belõle. Alap FS-be épített útvonaltervel repkedek, ott meg ugye nem látom hogy mi a végsõ waypoint mert túl öreg az adatbázis, nincs neve meg egyébként is irreális

lehet átkéne ott is térni egy tervezõ progira

Piper cheyenne-nek a trimble GPS-e még kacifántosabb😊

Papirzacsi
Ez melyik kiegészítõ FMC-je? Csak hogy pontosan lássunk, mert a pályákat legjobb tudomásom szerint csak L,C,R betûkkel szokták illetni, azt is a számok után. Most megnéztem a PMDG 747-ben, és ott ilyesmi nincs. A megközelítéseknél (tehát nem a pályáknál), van Y-nal jelzett megközelítés is, de az is a szám után van.:-) Szóval ezt tisztázzuk elõre, aztán találhathatunk tovább.:-) De véleményem szerint azok nem pályák, hanem pálya+megközelítésis eljárás.

Amúgy az R szerintem Rnav akar lenni. A VOR-t, azt VOR, vagy VORD-vel szokják jelölni. Az NDB eprócsot, pedig NDB-vel.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
Hat ugye elvileg van a palyaknal Jobb es bal, illlevte parhuzamos palyaknal vagy amelyek keresztezik egymast szoktak meg betuekt tenni a palya szama ele.

Hypo
Hypo
Clidey
Affene a jódolgodba már megint, Apci! Nem akarol átpasszolni legalább egyet? Nem tangát!!! 😄DD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Hát olyan régen volt, hogy már nem emlékszem rá, különben leírtam volna. De emlékeim szerint semmi szpesöl nem volt, csak az, hogy a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért kilép. :-)) Ezért lenne jó esetleg egy link ahol a program hibáival foglalkoznak, hátha azokat átböngészve rállelek valamire.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
+1 kérdés

SID/STAR az okés...

viszont az FMC-ben a kiválasztott kifutónál az Apróócs szekcióban a négy választható kifútó (vienna 34,16,19..) elõtt van 4 fajta betû

R34, R16, vagy D34, D16, vagy Y-11, D11

szóval ezek mik? ugyanis a chart-on nem találok rájuk utalást

avagy az R az vor, D ndb, I , y....

valmi ilyesmi lehet?

polluxware
LOWW vienna Chart-ot keresek! 2007-8as van tud valki frissebet?

alert
Akkor meglesz az örömöd, mert ajj mennyi ilyen van még, külföldi repterek dögivel.... 😊 csak keresni kell (google). Ajánlom az USA-t. Ott van egy-két hely, ahol elõször egy szót nem értesz, majd pár óra után rááll a füled és ha kitartóan hallgatod, akkor néhány nap alatt teljesen meg lehet szokni 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

w77d
gyerekek nagyon komoly ez az élõ ATC, azóta rajta lógok 😄

chicco
vazz tibi nem hiszed el Sofiába 4 csajnak kell vinnem Tangát.Itt nem lehet ilyet kapni.Mondtam nem gond de elõttem kell felpróbálni.:-))

Köszi a válaszokat a vista miatt

Sziasztok!

Megkaptam az FSGlobal2008-at. Ma amikor jöttem haza Sarajevo-ból akkor ilyen volt nálam Ferihegy:
http://kepfeltoltes.webxclub.com/wxc/zdfpy78wm2z0ksdca987.jpg

Ez nem tudjátok, hogy miért ilyen?
Hypo
FS9 alatt a scout a cit, szerintem gyonyoruek, sf260 is fantasztikusan jol nez ki a panel is.

FSX alatt detto a spitet csak ott probaltam es 5 evnyi kemeny il2 zes utan szerintem K....jo😊

Cheyenne nekem a szivemcsucske tudom vannak hibai de nagyon szeretem.

Jo mondjuk teny most a legtobbet SuperCubal Beaverel es Scout Thundra wheelel repulok😊

polluxware
Realair? hümm.. Spitfire nagyon szép, a citabria is szép, SF-260 FSX alatt mutatós csak

Duke? háááát, nemtom screen-en valhogy jobban mutat, nekem valmiért olyan fátyolos a kabin valamint rettentõen eszi a gépet.

akkor inkább már Piper cheyenne x6-or😊

sikerült végre SID/STAR-t beállítani lerepülni vele! sajna még az utols béta peccsben is vannak bugsik, de remélem azokat javítják

polluxware
hát nézzük csak..

amivel komolyabban repkedtem: Cessna 172 for fs9 (nekem ebben ábszolúte nem volt hiba)

persze ne egy do-27 kivitelileg, de az alap cessnát VFR repkedés erejéig tökéletesen pótolja, kiváltja.

arrow4 az totál bukás.. tele van grafikai és kezelési hibákkal

mooney m20j se volt olyan rossz, most hogy eszembe jut

polluxware
<#nevetes1>

Clidey
"Follow-me és Remove Before Flight tangák. Vegyétek, vigyétek..."

Már próbáltam. Szorít, és hátul bevág. <#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
kell egy kis valtozatossag is nem baj😊

pateszi
Bocsi, csak a kisebb képeket akartam beszúrni. Ez sem rossz, bár nem venném zokon a törlésüket. Én már nem tudom visszavonni a linket.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

pateszi
Hali,

Figyelemre méltó az oldal, ez itt különösen tetszik:

"Amire egy pilótának és repülõgépnek szüksége lehet"

(Follow-me és Remove Before Flight tangák. Vegyétek, vigyétek...<#wave>

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

w77d
gecinagy ezt eddig nem ismertem...

most jelentkezett be a Cargolux 747-es 😄

Hypo
pilotshop.hu kozepen a lap kozepe fele Ferihegy approach es atis

Bögyörő
Sziasztok, nem tudjátok van valameik magyarországi reptérnek online halgatható ATC-je?

Hypo
de meg mielott flame lenne ez egyeni velemenyem, persze szepek a gepeik es minden tiszteleletem az oveke. ( meg is vettem a tobbseget) szoval ne oljetek meg ezert😊

Hypo
remeljuk ez nem lesz egy sima kulsoleg csillivili gep mint ugy altalaban a cerenado gwepek, mert azert valljuk be a cessnak eleg egy kaptafara keszultek, es a bugokat soha nem javitottak ki. Aztan most meg mar lassan minden skint kulon arulnak......hat majd meglassuk, azert ha egymas melle tesszuk RealAir gepeit es a cerenadot, szerintem egyertelmu melyik developer aki azert komolyan hozza tesz a termekhez.

polluxware

polluxware
ráfeküdtek<#zavart1>

polluxware
erre a Seneca-ra nagyon rá feküdtek... Carenado-nak sztem ez lesz a legszebb gépe (cessna 172 mellett)

polluxware

polluxware
Dreamfleet GA gépek nem mennek a reality xp mûszerek miatt (GPS 16bit-es progi)

más elvileg megy..

Igazad volt, az FSUIPC-t kellett lecserélni egy újabb verzióra.
Köszi, így megúsztam hogy újta kelljen húzni az FS-t.
SLZ
Hypo
alt gombra nincs valami ra konfigolva pmdg ben?

w77d
nekem is volt ilyen, az FSUIPC-t vagy mit kellett frissíteni...

Sziasztok!

Tegnap egy nagyobb takarítást végeztem az FS-en, és a következõ hibát vettem észre.
Ha a gép betölti a PMDG 737-est akkor az ALT gomb lenyomásával nem történik semmi, nem jön fel a képernyõ tetején a menü.De csak a PMDG-nél, a többi gépnél simán mükodik.
Mit kell csinálnom hogy újra megjelenjen a menüsor?

köszi
SLZ
w77d
én vista 64bit-et használok és minden megy...

chicco
urak Windows Vista 64 bit.Akadálya valamelyik programnak amit álltalában használunk az fs9-hez?
valakinek van tapasztalata?

Találtam 1 laptopot de csak 64bit Vista egyenlõre a támogatása driverileg.