MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ha a tisztelt PW csapatok néhanapján elszakadnának a Boeing/Airbus vonaltól, akkor talán több turboprop, és más regionális repülõgép is elérhetõ lenne. A Q400 vagy az ATR 42, a Dornier stb. turbopropjai nagyon hiányoznak. Vannak szép FW external modellek, de általában a panel az összecsapott, vagy hiányos, hang még akad szép és jó, de az airfile és a cfg pl. már brutális beavatkozást igényel.
sorry ha már esetleg ismeritek
ingyenes reg után pdf formátumban fent az összes reptér térképe ("legfrissebb" airac0906)
multkor majdnem szarrá törtem a kocsim, mert menet közben a gyorsforgalmin a malév Q400-as leszállását figyeltem XXD
Jó hír viszont, hogy az installert a Petrovszki Gabi elkészíti, ha a festés a többségnek megfelel.
Lesz benne checklist ,leírás, hang,fmc és teljes installer.
Semmit sem kell majd a telepítés után már bemásolgatni.
Pontos idõpontot most még nem tudok adni, de ígérem, ha elkészül, azonnal értesíteni fogunk benneteket. (én vagy más MAVA tag, aki itt van) 😊
Ami újdonság Clidey tippje alapján:
Malév és a Hungarian airlines alatt a Scandinavian felirat is látszik. Hajtómû színe picit változott és "megkoptattam" a festést, ill. a farok és a törzs színén is picit változtattam.
Mivel úgyis ez csak átmeneti festés, (márha tényleg át fogják festeni a pályázat után), ezért nem akarok több energiát beleölni, ha nem muszáj.
nézzétek meg pls és jelezzetek vissza, hogy jó lett-e.
Köszönöm.
http://rapidshare.com/files/248612407/texture.HALQD.rar
Alert rakott fel képeket az eredetirõl:
http://www.lhbpscenery.com/LQD.rar
Nincs valakinek véletlenül level-d 767-hez American Airlines livery-je? [email protected]
Kerestem mindenhol, de nem találtam, és az avsim.net sem funkciónál sajnos letöltés szempontjából.
Elõre is kösz
Crad
és szigorúan a szám elõtt van a betû, tehát valmi pálya megközelítsi eljárás lehet
példul az R34L az azt jelenti hogy RNAV trans bal 34es, D az ndb-s lehet, az I meg ILS-el vezérelt.
Erre úgy jöttem rá hogy a piper cheyenne-l mindig D34et választottam de épp hogy elkapta GS-t az autopilóta és nem futottam túl nagy magassággal.
I-nél (ILS) meg jó hosszú volt a besikló pálya
én eddig azt hittem hogy az aprócs egyben tartalmazza a STAR eljárást egészen a kifutóig (talajig), legalábbis a reality xp GPS-nél mindig csak PESAT meg mittomén nevû eljárást kellett kiválasztanom..
csak most utólag jöttem rá hogy ott eleve berakott egy végsõ egyenest is automatice, ami épen alapból volt.
most már csak az okoz gondot hogy amikor berakom az aprócsot akkor az MFD-n látnom kéne hogy az utam utolsó waypoint-ja nincs e hátrébb mint az aprócs elsõ waypoint-ja mert akkor ugye megy a kacskaringózás, tehát törölnöm kell belõle. Alap FS-be épített útvonaltervel repkedek, ott meg ugye nem látom hogy mi a végsõ waypoint mert túl öreg az adatbázis, nincs neve meg egyébként is irreális
lehet átkéne ott is térni egy tervezõ progira
Piper cheyenne-nek a trimble GPS-e még kacifántosabb😊
Amúgy az R szerintem Rnav akar lenni. A VOR-t, azt VOR, vagy VORD-vel szokják jelölni. Az NDB eprócsot, pedig NDB-vel.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
SID/STAR az okés...
viszont az FMC-ben a kiválasztott kifutónál az Apróócs szekcióban a négy választható kifútó (vienna 34,16,19..) elõtt van 4 fajta betû
R34, R16, vagy D34, D16, vagy Y-11, D11
szóval ezek mik? ugyanis a chart-on nem találok rájuk utalást
avagy az R az vor, D ndb, I , y....
valmi ilyesmi lehet?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Köszi a válaszokat a vista miatt
Megkaptam az FSGlobal2008-at. Ma amikor jöttem haza Sarajevo-ból akkor ilyen volt nálam Ferihegy:
http://kepfeltoltes.webxclub.com/wxc/zdfpy78wm2z0ksdca987.jpg
Ez nem tudjátok, hogy miért ilyen?
FSX alatt detto a spitet csak ott probaltam es 5 evnyi kemeny il2 zes utan szerintem K....jo😊
Cheyenne nekem a szivemcsucske tudom vannak hibai de nagyon szeretem.
Jo mondjuk teny most a legtobbet SuperCubal Beaverel es Scout Thundra wheelel repulok😊
Duke? háááát, nemtom screen-en valhogy jobban mutat, nekem valmiért olyan fátyolos a kabin valamint rettentõen eszi a gépet.
akkor inkább már Piper cheyenne x6-or😊
sikerült végre SID/STAR-t beállítani lerepülni vele! sajna még az utols béta peccsben is vannak bugsik, de remélem azokat javítják
amivel komolyabban repkedtem: Cessna 172 for fs9 (nekem ebben ábszolúte nem volt hiba)
persze ne egy do-27 kivitelileg, de az alap cessnát VFR repkedés erejéig tökéletesen pótolja, kiváltja.
arrow4 az totál bukás.. tele van grafikai és kezelési hibákkal
mooney m20j se volt olyan rossz, most hogy eszembe jut
Már próbáltam. Szorít, és hátul bevág. <#zavart1>#zavart1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Figyelemre méltó az oldal, ez itt különösen tetszik:
"Amire egy pilótának és repülõgépnek szüksége lehet"

(Follow-me és Remove Before Flight tangák. Vegyétek, vigyétek...<#wave>#wave>
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
más elvileg megy..
Köszi, így megúsztam hogy újta kelljen húzni az FS-t.
SLZ
Tegnap egy nagyobb takarítást végeztem az FS-en, és a következõ hibát vettem észre.
Ha a gép betölti a PMDG 737-est akkor az ALT gomb lenyomásával nem történik semmi, nem jön fel a képernyõ tetején a menü.De csak a PMDG-nél, a többi gépnél simán mükodik.
Mit kell csinálnom hogy újra megjelenjen a menüsor?
köszi
SLZ