MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az egyiket kicsit elkúrtam..... elengedtem a joy-t 😄 így becsapódtam 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Gép nincs hozzá. Én ezt szedtem le:
http://www.surclaro.com/download.php?query=MALEV+CRJ&op=search

Ezt bemásolod az aircraft mappába és átnevezed a mappát éa a .air file-t erre:
MALÉV EXPRESS CRJ-200LR.air

Ha ezt más géppel csinálod meg, akkor azt használod. Én pl várom hogy kijöjjön a turboprop gép és azzal fogok repülni.
w77d
de a gép milyen hozzá?? szép modell??

http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=114567

Az ATC olyan jól rávezet a siklópályára, hogy mûszerezni is alig kell.
w77d
Malév CRJ adventure?? errõl még nem hallottam...

Leszedtem a MALÉV CRJ adventure-t. Nagyon jó kis feladatok vannak. Kérdésem lenne lehet valahogy utascserét végezni? Mert hiába nyitok ajtót ott ülnek a helyükön. Nem azt várom hogy lesétáljanak, hanem egyszerûen utasok leszálltak, stb.
ez volt a megoldás, köszönöm szépen, mostmár nem rángatózik!
polluxware
rettentõen szép.. Lippstadt-ra emlékeztet a kidolgozottsága alapján.

kis reptér, precízen tálalva

CptSAB
Az öreg gépek szerelmeseinek egy itáliai matróna..

Manuele Villa - FIAT G.18
exTrem
Na kipróbáltam az Innsbruck sceneryt és gyorsan csináltam is pár shotot final-ön, plussz a videó. Szerintem remek munka lett, nézzétek meg a videót meg a képeket 😊. letöltés

polluxware
cumi.. ezért gáz sajna a x64bit.. dream fleet gépek sem mennek vele

exTrem
Na meg is van, meglessük mit tud 😊

Már nagyon régóta vártam rá! Csodás! 😊

chicco
cép.de mit csináljak ha a loww sem megy vistán.befejezi a telepítést majd kiírja ,hogy ezen a verzión nem müxik. vista 64<#rinya>

L Viper
Nagyon durva <#eljen>
alert

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!

Felraktam egy x64 Win7-et és az FS2004-et. Nagyon szépen fut, úgy érzem gyorsabban és simábban mint az x86 Vista alatt (persze ez lehet annak is köszönhetõ, hogy nem csak 3,5, hanem 4 GB RAM-ot kezel).

Egyetlen problémám a PMDG MD-11-el kapcsolatban van, feketék a képernyõk, pont úgy, mintha warez verzió lenne.

C++ 2008 fent van, próbáltam újabbat-régebbit, x86-ost, x64-est is, kb. 5-6 FS újratelepítésen vagyok túl csak emiatt, de nagyon nem akar mûködni, akármilyen Win XP SP2 v. SP3 kompatibilitási módban, vagy rendszergazdaként futtatom a telepítõt, illetve az FS-t.

Van bármilyen tapasztalatotok, ötletetek?

Köszönöm
Bodi

CptSAB
CTRL nyomvatartása mellett a - gomb, és láss csodát a zoom 0.75, 0.50 ... vagy SHIFT nyomva és - gomb és akkor 1-2 %-os lépésekben.
Sziasztok!

Az miért van, hogy FS9-ben nem bírok hátrébb ,, zoomolni '' a pilótafülke nézetében? Szóval, hogy az egész mûszerfalat lássam?

Köszi elõre is!

Üdv: Matyesz

w77d
amúgy én skai trafficot használok AI forgalomnak. Lehetséges-e valahogyan a Malév Q400-asokat megjeleníteni AI forgalomként? Illetve ki kéne venni a Skai-ból a Malév 767-eseket...

w77d
már alig várom 😊

a Dreamwings nem fog már FS9 alá fejleszteni, csak FSX alá.
Remélem a Gabi gyorsan megcsinálja az installert a Dash Q 400-hoz és akkor lesz egy nagyon jó kis turbóprop, ami hiányozott már a palettáról.

Nagyon sokat szenvedtünk a panellel, és az aerodinamikával.
Valahogy sehogysem akart összejönni, de sok kísérlet és próbálkozás után sikerült megközelíteni a gyári fogyasztás és más paramétereit.
Na nem is csigázom tovább a kedélyeket, drukkoljunk a mielõbbi release-nek 😊

polluxware
Most látom hogy frissült a dreamfleet honlapja😊

Arrow 3, IV fejlesztésén dolgoznak

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

chicco
Nos csináltam 1 kis videót.Asus g50-a1

Hypo
na szuper. Hat igen bar eletben is sokszor kezzel viszed be😊)
mondjuk a friss navdata miatt azert nem rossz a trimble.

Es ha te repulod nem a gep?😊

polluxware
nekem mûkszik szépen gns530-al csak az zavar hogy kézzel lehet csak bevinni az útvonalat.
SID/STAR lekövetése kicsit nehézkes a trimble scope-al...

az új beta peccs-ben már ki lehet kapcsolni a trimble-t

Hypo
RealityXP hez tudomasom szerint nem letezik, a hozza adott garmin traineret lehet frissiteni de az se mai darab, mivel a garmin oldalon levo se friss adatokkal dolgozik.

cheyenne-t jobb hagyni a trimble-vel mert arra csinaltak a sracok, mast berakva mindig csak szivas, sajnos ilyen szempontbol nem modularis, mint mondjuk az aeroworx b200 asa

polluxware
Sirályosak vagytok köszönöm szépen! <#awink>

egy kérdés:

Piper cheyenne -nel szoktam kb. FL240-280 között repkedni, namostan az reális ha ilyen magasságban IFR VOR-t követgetem? úgyértem ilyen magasságban nem csak intersection-kat szabad használni?

trimble GPS-t elég macerás programozni, pláne ha reality xp 530 GPS-t rakok be helyette..

(valki tud egyébként reality xp 530-hoz navdata frissítést? - legutolsó is 2005ös)

Hypo
amugy van egy par lany iranyito, van koztuk nagyon edes hangu is am, bar en FIC el beszelk nem ferihegyel de ott van par olyan edes hang hogy csak na😊))

Falconer
Valahogy JFK tower-t jobban értem meg jobban birom mint ezt a csajt 😄 Kivéve ha valami pilóta iszonyat gyorsan hadar és zajos.
De kíváncsi vagyok a szakértõk véleményére a témában.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
Hat neha, bar nekem a FIC mindig tisztabb mint masik gepek radiozasa.

Amugy a KIEJTES az nem baj sooot, de ezt jobban hozza erto kollegak elmagyarazhatjak.

Falconer
Hallgatom a Ferihegy live ATCt, hát nagyon komoly <#banplz> Valami csaj van, de elképesztõ milyen szar a kiejtése 😄😄
Amugy az miért van, hogy sokkal zajosabb az adás, ha az ATC beszél mint amikor egy gép jelentkezik be? Ha egy gépen hallgatod a fülessel akkor is ugyanezt hallod?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
FSBUILD nem ingyenes de en csak ajanlani tudom, abbol tudsz menteni fs9 formatumba de pmdg nek es meg jo par addon gepnek a formatumat ismeri.

Alert amit emlitett, igen letezik ilyen
fs2004 verzio
FSX verzio

alert
Másik módszer, hogy a routfinder-el megtervezed az útvonalat (az ingyenes verzióval) és van egy program (most nem jut eszembe a neve), ami ha kijelölöd a teljes weboldalon a tervezett útvonalat, akkor a vágólapon lévõ adatból legenerálja az FS2004-es flight plan fájlt. Másik alternatíva az FSBuild, azzal gépeden tervezhetsz egyszerûen majd exportálhatsz fs2004 formátumba, de az fizetõs.

Falconer
Én nem, de a köv. megoldás is eléggé egyszerü:
Beszerzel egy FS Commandert, hogy hogyan azt rád bízom 😊) Routfinderrel megtervezteted az utat, aztán bekopizod az FSCbe. Ott meg is tudod nézni térképen, és ki tudod menteni egy csomó formátumban, beleértve az alap FS2004et is.

chicco
valamiert akad az fsuipc-vel.Nem gaz a leveld 767 megy gyonyoru.,es 40+fps ami szerintem eleg a bp sceneryhez meg a tobbi szepseghez

polluxware
Kellene nekem valmilyen egyszerû útvonal tervezõ progi ami FS2004 formátumban kimenti a tervezett útvonalat, mintha az alap progival kreáltam volna.

magyarán nem olyan kell ami rögtön fmc-be rakja be.

tudtok valmit ajánlani?

Falconer
Na jólvan, köszi szépen, akkor most maradok a 2gigánál, aztán ha lesz majd valami jó win7 64bit RTM akkor újrarakom a dolgokat 4giga rammal. 😊

Chicco #15975
Úgy lett kevesebb az FPS a PMDG géptõl, hogy nem is azzal repültél? Vagy csak én értem félre? <#wow2>

polluxware
vista meg a win7 alapból picit több ramot eszik majd, ha 64bit-et akarsz az meg fõleg! oda tényleg kell 3 vagy 4giga ram.

Vistának van egy olyan baja hogy alapból sok cache memóriát generál amitõl egy idõ után elfogy az alap (hamar), és akkor van gond ha ezt megpróbálja felszabadítani (avagy elfelejti..)

ezért ajánlom az O&O clever cache6-ot.. rettentõen egyszerû stabil kis erõforrásigényû progi ami vista alá kell!

nekem példul a Lipcse reptér felé menet esõs felhõs idõben igencsak 1,5giga fölé ment a fogyasztás..

magyarán 32bit-nek elég 3giga (annyit tud), 64bit-es OP-hez meg tényleg kell 4giga

chicco
leszedtem a pmdg ng/t az kavart be most 40fps stabil full minden 4xaa

Falconer
Köszi a válaszokat. És van bármiféle érezhetõ gyorsulás 4giga rammal? Kihasználja egyáltalán?
Eszközkezelõben szoktam nézni (winXP), az alapján az FS max kb 1gigát használ, pedig lenne még helye bõven (a 2gigából). Ha persze nincs memory overflow <#idiota>

polluxware
Ugyan nem geforce karim van, viszont XP SP2-rõl tértem át sima home premium 32bit-es vista-ra.
Ajánlom erõsen az O&O clever cache progit mellé!
Így számomra érezhetõen gyorsabb mint az xp, ez érezhetõ a textúra betöltési idõkben valamint abban hogy mûkszik benne az cpu affinity dolog mint a DCS BS-ben. Ez persze nem dupla fps-t jelent csak mozgalmasabb addon reptereknél ad egy kis plusszt hogy bõven meglegyen a minimum mindig.

Win7-rõl egyébként olvasgattam olyan dolgokat hogy nem mindig gyorsabb ám játékokban mint a vista SP1

alert
Én igen. Driverek vannak, nekem az élsimítás csak az egyik beta driverrel mûködött. A játékot XP SP2 kompatibilitás módban kell futtatni minden vizuális témát letiltva és teljesen jól fut. Kb úgy, mint XP alatt, talán egy picivel lassabb. Korábban gyorsabbnak tûnt az XP-hez képest, de csak bizonyos körülmények között igaz.

Falconer
Valaki próbálta az FSt win7 alatt Geforce karival?
Érdekelne hogy fut, van e rendes driver, stb, mert most állok ram vásárlás elõtt, aztán nem tudom, hogy 2 vagy 4 gigát vegyek <#vigyor>

Hypo
a 26 fps aze nem rossz egy notebooktol, vinyo remeljuk nem 5200 as, az alaplap memoriavezerlese es a 800 as ramok talan nem a legjobbak ehhez de azert nem rossz. Teny hogy egy komplex addon gep azert levesz rendessen a teljesitmenybol. beallitasaid?

chicco
gaz.Faszom eng bill boccsii

chicco
feltelepites utan 26 fps.PMDG utan 10 fps es ne tetszett neki ay fsupic.dll.cseréltem de most meg nagyon gay

alert
Nem hinném, hogy ezen ne futna rendesen.

chicco
letezik,hogz 1 ilyen gepen nem fut rendesen az fs??
Asus g50-a1

radasul az amerikai Montiva procis valtozat nagyobb felbintasu kijelzovel