MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyiket kicsit elkúrtam..... elengedtem a joy-t 😄 így becsapódtam 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://www.surclaro.com/download.php?query=MALEV+CRJ&op=search
Ezt bemásolod az aircraft mappába és átnevezed a mappát éa a .air file-t erre:
MALÉV EXPRESS CRJ-200LR.air
Ha ezt más géppel csinálod meg, akkor azt használod. Én pl várom hogy kijöjjön a turboprop gép és azzal fogok repülni.
Az ATC olyan jól rávezet a siklópályára, hogy mûszerezni is alig kell.
kis reptér, precízen tálalva
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Felraktam egy x64 Win7-et és az FS2004-et. Nagyon szépen fut, úgy érzem gyorsabban és simábban mint az x86 Vista alatt (persze ez lehet annak is köszönhetõ, hogy nem csak 3,5, hanem 4 GB RAM-ot kezel).
Egyetlen problémám a PMDG MD-11-el kapcsolatban van, feketék a képernyõk, pont úgy, mintha warez verzió lenne.
C++ 2008 fent van, próbáltam újabbat-régebbit, x86-ost, x64-est is, kb. 5-6 FS újratelepítésen vagyok túl csak emiatt, de nagyon nem akar mûködni, akármilyen Win XP SP2 v. SP3 kompatibilitási módban, vagy rendszergazdaként futtatom a telepítõt, illetve az FS-t.
Van bármilyen tapasztalatotok, ötletetek?
Köszönöm
Bodi
Az miért van, hogy FS9-ben nem bírok hátrébb ,, zoomolni '' a pilótafülke nézetében? Szóval, hogy az egész mûszerfalat lássam?
Köszi elõre is!
Üdv: Matyesz
Remélem a Gabi gyorsan megcsinálja az installert a Dash Q 400-hoz és akkor lesz egy nagyon jó kis turbóprop, ami hiányozott már a palettáról.
Nagyon sokat szenvedtünk a panellel, és az aerodinamikával.
Valahogy sehogysem akart összejönni, de sok kísérlet és próbálkozás után sikerült megközelíteni a gyári fogyasztás és más paramétereit.
Na nem is csigázom tovább a kedélyeket, drukkoljunk a mielõbbi release-nek 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
mondjuk a friss navdata miatt azert nem rossz a trimble.
Es ha te repulod nem a gep?😊
SID/STAR lekövetése kicsit nehézkes a trimble scope-al...
az új beta peccs-ben már ki lehet kapcsolni a trimble-t
cheyenne-t jobb hagyni a trimble-vel mert arra csinaltak a sracok, mast berakva mindig csak szivas, sajnos ilyen szempontbol nem modularis, mint mondjuk az aeroworx b200 asa
egy kérdés:
Piper cheyenne -nel szoktam kb. FL240-280 között repkedni, namostan az reális ha ilyen magasságban IFR VOR-t követgetem? úgyértem ilyen magasságban nem csak intersection-kat szabad használni?
trimble GPS-t elég macerás programozni, pláne ha reality xp 530 GPS-t rakok be helyette..
(valki tud egyébként reality xp 530-hoz navdata frissítést? - legutolsó is 2005ös)
De kíváncsi vagyok a szakértõk véleményére a témában.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amugy a KIEJTES az nem baj sooot, de ezt jobban hozza erto kollegak elmagyarazhatjak.
Amugy az miért van, hogy sokkal zajosabb az adás, ha az ATC beszél mint amikor egy gép jelentkezik be? Ha egy gépen hallgatod a fülessel akkor is ugyanezt hallod?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Alert amit emlitett, igen letezik ilyen
fs2004 verzio
FSX verzio
Beszerzel egy FS Commandert, hogy hogyan azt rád bízom 😊) Routfinderrel megtervezteted az utat, aztán bekopizod az FSCbe. Ott meg is tudod nézni térképen, és ki tudod menteni egy csomó formátumban, beleértve az alap FS2004et is.
magyarán nem olyan kell ami rögtön fmc-be rakja be.
tudtok valmit ajánlani?
Chicco #15975
Úgy lett kevesebb az FPS a PMDG géptõl, hogy nem is azzal repültél? Vagy csak én értem félre? <#wow2>#wow2>
Vistának van egy olyan baja hogy alapból sok cache memóriát generál amitõl egy idõ után elfogy az alap (hamar), és akkor van gond ha ezt megpróbálja felszabadítani (avagy elfelejti..)
ezért ajánlom az O&O clever cache6-ot.. rettentõen egyszerû stabil kis erõforrásigényû progi ami vista alá kell!
nekem példul a Lipcse reptér felé menet esõs felhõs idõben igencsak 1,5giga fölé ment a fogyasztás..
magyarán 32bit-nek elég 3giga (annyit tud), 64bit-es OP-hez meg tényleg kell 4giga
Eszközkezelõben szoktam nézni (winXP), az alapján az FS max kb 1gigát használ, pedig lenne még helye bõven (a 2gigából). Ha persze nincs memory overflow <#idiota>#idiota>
Ajánlom erõsen az O&O clever cache progit mellé!
Így számomra érezhetõen gyorsabb mint az xp, ez érezhetõ a textúra betöltési idõkben valamint abban hogy mûkszik benne az cpu affinity dolog mint a DCS BS-ben. Ez persze nem dupla fps-t jelent csak mozgalmasabb addon reptereknél ad egy kis plusszt hogy bõven meglegyen a minimum mindig.
Win7-rõl egyébként olvasgattam olyan dolgokat hogy nem mindig gyorsabb ám játékokban mint a vista SP1
Érdekelne hogy fut, van e rendes driver, stb, mert most állok ram vásárlás elõtt, aztán nem tudom, hogy 2 vagy 4 gigát vegyek <#vigyor>#vigyor>
Asus g50-a1
radasul az amerikai Montiva procis valtozat nagyobb felbintasu kijelzovel