45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Jazzdobos #42967 Sziasztok!
Tudtok abban segíteni hogy van kész beállítás AES-hez ifly repülőgép hogy ne nekem kelljen beállítani? -
#42966 Lehet ettol lopnak csalnak ennyit ebben az orszagban??;))) -
#42965 Igen, pontosan ez ébreszti bennem is a kételyeket, hogy hogy nem szivárog ki. Bár ha belegondolsz, kiszivárog, hisz különben nem beszélnénk itt róla. :)
Erre leginkább az az érv, hogy az atombombát is titokban tartották, és nem is rossz érv.
Ahogy mondtam én is, nem gondolom, hogy direkt minket permeteznek, pláne nem pont célzottan Debrecent. Inkább, mint az egész részeként nálunk is. -
#42964 Én lehetetlen tartom azt, hogy ne szivárogjon ki valahogy!
Szerintem bőven elég a mesterséges szmog, amit így is úgy is be kell "nyelnünk"!
Persze ez nem azt jelenti, hogy a Te általad is említett meteorológiai kísérletek pl Nevadában ne léteznének...
De kizárnak tartom, hogy pont Debrecent "permetezzék"! -
#42963 Harag Győző, ne viccelj! Kíváncsi vagyok a véleményedre, elfogadom.
Sajnálom, hogy kórházban voltál, remélem semmi komoly és minden rendben!
A témához: Abban egyet értünk, hogy ide hozzánk felesleges, itt bevált a felforgatás, láthatjuk áldásos hatásait. Pusztítjuk mi magunkat rendesen részben a saját butaságunk, részben a fentebb említett miatt.
Ám de én nem korlátoznám ezt a kérdés hazánkra. Sokkal inkább globális jelenségnek gondolom ezt és az általad említett "kiirtás" csak az egyik, legelvetemültebb nézőpontja a dolognak. Bár pont az elvetemültsége, abszurditása miatt oly kézenfekvő, ha véletlenül pont nevetségessé kell tenni valamit, hisz nyilván senki nem veszi komolyan, annyira elképzelhetetlen. No de mi van, ha nem pont erről van szó? Gondolok itt az úgynevezett geoengineering-re. Mondjuk a globális felmelegedés elleni aktív küzdelem egyik eleme? Ha mondjuk valóban ilyen részecskék kerülnek a légkörbe, kevesebb napfény, meleg jut a földre, lassítva a folyamatot. Lehet, hogy nem is a rossz szándék vezérli ezt. Persze feltételezés.
Továbbmegyek, mi van, ha az időjárás befolyásolásával van összefüggésben? Teszem azt elősegíti az időjárást befolyásoló rendszerek működését, ha fémrészecskék vannak a levegőben, ki tudja milyen kapcsolatban vannak a nagy erejű rádió hullámokkal... Persze most is csak találgatok.
Csak tudod az a nagy helyzet, hogy régebben én is hasonlóan orbitális baromságnak tartottam, de mivel érdekelt a téma, kissé utána mentem, és minél inkább utána mentem, annál jobban elbizonytalanodtam. Most már egyenesen ott tartok, hogy inkább gondolom azt, hogy létező jelenség, mint az, hogy nem.
A fentiek tekintetében én azt gondolom, orbitális baromság orbitális baromságnak nevezni magát a gondolatot, mert akár csak egy éve orbitális baromnak tituláltatott az, aki globális megfigyelésekről, lehallgatásokról, hovatovább, egyenesen orwelli világról beszélt és nézd meg hol tartunk most.
És az az igazság, hogy annyi ember "hisz" ebben, annyi ember gondolja azt, hogy ez létező jelenség - milliók -, hogy véleményem szerint ennyi emberre azt mondani, hogy mind idióta, paranoiás, eléggé abszurd dolog. Kizárt, statisztikailag lehetetlen, hogy ennyi ember mind hülye legyen, ill. hogy ennyi ember között ne legyenek értelmes, komoly emberek.
(nyilván a légy és a szar esete gyenge ellenérv)
Ja, és tudod: attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem üldöznek. :D -
#42962 OFF !
Figyusz Bandi!
Én tegnap szabadultam a pápai kórház belosztályáról 12 nap után. A tapasztalatom szerint nem kell ide semmiféle - Clidey mester által helyesen megfogalmazott "orbitális faszság" - mellyel teljesen egyetértek, az ország jelenlegi állapota (ezen belül az eü-é) tökéletesen lefedi a fentebb említett "művelet" célját, azaz a magyar emberek (meg a világ más polgárainak) ritkítását. Teljesen felesleges milliárdokat ölni a drága, repülőgépről végzett vegyszeres népírtásba, tökéletesen elég a rendkívül takarékos és gazdaságos pénzkivonás a létfontosságú szociális ellátásból, + egy kis kaja áremelés és máris hullanak az emberek, mint most az őszi levelek. A világ bármely országa szerezhet infókat jelenlegi vezetőinktől ezügyben első kézből. Természetesen tisztelem az álláspontodat, hitedet és remélem azért nincs harag.
ON!
-
#42961 Na, végre valaki...
Nekem ennél jóval árnyaltabb a véleményem, pont az általad említett józan paraszti ésszel belegondolva. Én kb. 60-40-ben mondom azt, hogy létező jelenség, az általam eddig a témában tett kutatások (tájékozódások) tükrében. -
#42960 De én fogékony vagyok!
Véleményem szerint egy orbitális faszság az egész, elég csak józan paraszti ésszel belegondolni.
Téma lezárva.
-
#42959 Senki nem fogékony egy eszmecserére ezzel kapcsolatban? :/ -
#42958 Jaj már... :) Tényleg érdekel a téma. -
#42957 -
#42956 Jó-jó, vágom, ezek a kismilliószor feltett, soha meg nem válaszolt/válaszolható kérdések. De ez csak a kommersz, engem nem ez érdekel, ezt elolvasom bárhol. A vélemény érdekel. ;)
-
#42955 Szerinted tud közlekedni bár ki is, hogy ne vegyék észre...?
Hol és mikor tankolnak...?
KI...?
Mi a céljuk...?
-
#42954 Nem szeretek annyit gondolkodni, még megárt. :)
Különben sem előnyös hosszú távon, ha a "lakosság" sokat gondolkodik. :)
Szóval...? -
#42953 Gondold végig és magad is rájössz! -
#42952 Egyébként mi a vélemény erről repülős berkekben? Most komolyan kérdem. -
#42951 :D :D :D -
#42950 :DDD -
#42949 Bocsi!
Bizonyítékként majdnem kihagytam a Mexicói wingsuit bajnokság résztvevőit egy chilis bab nap után....
Semmi flightradar...csak húzzák a csíkokat..... :D -
#42948 Ne szívass, tényleg létezik? :) -
#42947 Chemtrail igen is létezik!!!
Ha mentél már trabi vagy ifa, után tudod hogy ez tény.
Aki okos megelőzi vagy lemarad,aki meg nem, később levelet ír az illetékesnek......
-
#42946 Uhh, nem semmi irat. Bár sajnos nehéz már bármin meglepődni manapság. :/
(különben is, ez csak konteó, ilyen nem is létezik, csak a nácifasisztarasszistaantiszemita fejekben. Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló!) -
#42945 Egy kis szórakozás! -
#42944 Na ennyit tudtam tenni érted. Csak másold be az Aircraft/AI PZL101 mappába és írasd felül a régieket. -
#42943 Nem tudok betelni ezzel a géppel.
Mellesleg, elég hangulatos a Varsó scenery. :D
-
Jazzdobos #42942 Sziasztok!
Egy óriási problémám van és erre kérném a segítségeteket. Játék után kiléptem a játékból és hirtelen kék hátterű lett a képernyőm és újra indult a gép. Azóta nem tudok játszani vele mert elindítom bejön a lógó kép és nem csinál semmit. Újra telepítettem és ugyanaz a hiba.
Segítsetek kérlek!!! -
#42941 Huh, azt nem is tudtam. :/
Viszont egy problémám lenne vele, ami most jutott eszembe. A kiegészítő ablak, ami shift+0-ra jön elő, nálam nem működik jól. Úgy értem, hogy vibrál, és nem mennem a gombok rajta, konkrétan halott az ablak, hiába jön elő, nem tudok rajta állítani semmit, kizárólag az external power (legalább azt).
Erre van valami ötlet? -
#42940 Nem is volt mindig ingyenes. Csak mióta sajnos elhunyt a készítője (Nikolai Suprunov) tették ingyenessé a gépet. -
#42939 Srácok, asszem beleszerettem a Yak-40-be. Nem is tudom, hogy volt-e ilyen gép, ami ennyire tetszett volna. Talán csak a Tu-154 és az Il-18 vetekedhet vele, de hangulatában még talán azok sem. Azért nem is folytatom nagyon a lengyel retró túrát, mert ezzel repkedes fel, s alá. Persze lengyelhonban, még nem tértem haza.
Mindenesetre szenzációs gép, nehéz elhinni, hogy egy ilyen nem fizetős kieg. :) De persze nem baj.
Nagyon jó vele repülni, kellemes kezelni, jól reagál és főleg, eddig nem találkoztam bugokkal. Gyönyörűen ki van dolgozva a belseje, a VC, rettentő részletes, minden működik rajta. Talán csak az ADF rádiókat nem lehet jól állítani VC-ben, de ez legyen a legkisebb baj.
Nem utolsó sorban, van hozzá két szép magyar festés is, így külön élmény.
Éjszaka is élvezet repülni vele, mert a világítás nagyon jól el van találva. A fő világítás és a piros is nagyon hangulatos.
Talán csak az autopilot VOR követés hiánya az, ami kicsit hiányzik, de sebaj. :)
Na nem ömlengek tovább, csak szerettem volna megosztani. Ajánlom, ki még nem tette, próbálja ki, nem fogja megbánni. -
#42938 Ezt már megtaláltam, csak sajna ez orosz. :/ -
#42937 ERRE -
#42936 -
#42935 Srácok! Nem tud valaki valahol fellelhető SCS Tu-134-es manualt? Persze english kéne. :) -
-
#42933 Én tudom! Egy béna iFly repaint egy űberkirály reptéren! Na, mit nyertem? :D -
#42932 Na! Papírkutyák vagytok...?
Senkinek nincs ötlete? -
#42931 Hálám örökké fog üldözni:)Csak nehogy utolérjen.O.0..hehehe Köszönök mindent! -
#42930 Elnézem, most az egyszer... :) -
#42929 Hát ha ennyire szeretnéd lehet teszek be neked a műszerfalra egy poligont ahova pakolászhatsz mindenféle műszereket... :) -
Nem tudom,hogy szabad lenne itt ilyet mutatni,vagy sem:)gawron az összkép miatt van bent,remélem nem baj?:)