MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Amíg lehetett a hagyományos VOR/DME útvonalakat repülték és mikor a BASIC rendszert bevezették, akkor "Nem hivatalosan" GPS-l szerelték fel a Tupoljeveket és az alapján repülték az útvonalakat!
Természetesen Neked szólt!
Kinek másnak...😉
Szerintem azok a házak amik Pipisen vannak, tökéletesen megfelelnének...
Sõt! Az erõmûnél se tudnék szebbet elképzelni!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Sajna per pill. nincs futtatható FS a gépemen (nem töröltem le a régit, így nagyon bugos grafikailag), egy hónapja eltüntettem Win7-et mert beleuntam az én verzióm hülyeségeibe. Ebben a kukk melegben annyi türelmem van, mint veszett egérnek a dunsztos üvegben, így a saját idegrendszerem védelmében nem tettem fel semmilyen szerkesztõt, mert szobában folyamatos 30-32 fok mellett annyi kedvem van modellezni, meg ps-el hülyéskedni, hogy semennyi.. szóval bármirõl kérdeztek, minden ott áll, ahol az utsó fotókat közöltem.
Nem tudom a múzsa mikor csókol homlokon..
Lakóházakról annyit, hogy jelenleg olyan munkán dolgozom amely a 80-as évek tervdokumentációival foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy tervrajzok tömkelege megy át a kezemen, így jól körvonalazható a hazai lakóházak formavilága. Sajnos ezekhez a típustervekhez ma sincs semmilyen elérhetõ grafikus adatbázis a neten. Semmilyen építészeti oldal nem foglalkozik velük, annak ellenére, hogy a mai családi házak nagy része akkoriban épült. Nem tartom kizártnak, hogy esetleg vázlatokat fogok készíteni a tervek alapján és lemodellezni õket, úgy ahogy anno évek óta tervezem, de.. azonban.. sajnos közismert, hogy jó ideje nem nagyon publikálok. És mi több most már magamnak sem ígérgetek semmit, mert van éppen elég gond a nyakamban. Egy lett kipipálva, a gép kapott egy kis vérfrissítést, új proci dorombol, amitõl FS grafikája is alaposan megugrott az eddigi 12-20 helyett 40-50+ -ra. De ahogy írtam, nem tudtam ténylegesen futásra bírni a szimet, mert W7 után ez már nem az a móka, ami régen volt hogy xp telepítés után a régit futtattam tovább..
Újra kell raknom az egészet..
UTE-t soha nem piszkáltam meg, és nem is tervezem. Gyanítom, hogy ha nagyon mélyen belenyúlnánk a lelkivilágába és a bgl-ek engednék, akkor simán cserélhetõ lenne az object libraryja, de szerintem ezt hagyjuk.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Esetleg!
Nem lehet megkeresni az UTEuropába azokat a randa amerikai házmodelleket és kicserélni valami europaira? Esetleg szép magyar "paraszt" házakra???
Gondolom az azért nagy elõre lépés lenne.
A másik meg a régi nagy üzemek! Csinálni egy vegyi, egy malom üzemet, egy erõmûvet és azokat szét pakolni!
Hasonlóan, mint LHSimnél a TV tornyok vannak? (Bár nem kizárt, hogy náluk már ez tervben van)
Egyébként csak akkor dobja fel a találatot, ha ékezet nélkül írod be, ahogy lentebb is írtam.
Nagyon komoly! 😊
Köszi a segítséget mindenkinek...! 😉
Kérdésem lenne hogy feltelepítettem az LHDC-t és a többit úgy ahogy kell és nem mûködnek esetleg valamit az ADDON Scenery-ben kell csinálni?
Ezt kapjuk az élettõl!
Gondolom, Te is megértél szebb napokat...Örüljünk, hogy a gyerekeinknek van mit enni!
Borzasztó, hogy azzal a "szakmai" tudással itt tartunk ahol tartunk...
Valószínû nekem se sikerült volna szert tenni egy Trackir-re, ha az egyik ügyfelem nem hozz az USA-ból gratisz...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Aztán az lett a vége, hogy vettem egyet!
Nyomába sem lép a sok "tákolmánynak" amikkel kísérleteztem...
És szerintem nem a LED-n mûlik, inkább a vevõn.
Baromi jó a gyári.Megéri beruházni valahogy rá....<#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi>
(persze imádom így is a gépet, ezek csak amolyan nyavalygások. Nyomorult karfa... 😊)) )
LHDV-t valahonnan le lehet még tölteni?
Flightsim-en nincs
Használom a Active Camerat, pl. A pálya melletti nézet is az, de még nem tudom szépen beállítani. Majd azt is finomítom.
Gyõzõ!
Bizony, itt már robottal repültem, szépen Nav módban, az approach szépen LOC/GS módban gyönyörûen tartotta. Csak a leszállás volt kézzel, kicsit oda is vágtam, de nem volt szerintem vészes.
Amúgy kicsit bosszantó, hogy VC-bõl nem lehet teljes körûen vezetni. Sok kapcsoló nem megy, valamint egy borzasztó marhaságot tapasztaltam még, az a hülye üléskarfa... Hihetetlen, hogy ez így van, de emiatt a pilótaülésbõl nem lehet simán ránézni a robot vezérlõ panelre, mert takarja a karfa, nézetet kell váltani. Ez milyen gáz már, felhajtani meg nem lehet. Ehh... 😄
ui: Kamera nézet - ActiveCamera2004? Érdemes rákeresned sokat segíthet.