MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Még sehonnan. Még nem releasélta a haver. De remélem hamarosan megteszi...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
mindenkinek más tetszik😊 habár nem vitatkozok mert az A B200-at nem is prószáltam még, pedig megvagyon...

külsõleg a modell nem olyan szép sztem, viszont a 2Ds cockpit az tagathatatlanul realisztikus...

Carenado Seneca-ra leszek kíváncsi

(ugyan a honlapján már most van peccs, elég dúrva hibákkal)

REMÉLEM nem Arrow4 szintû lesz... (speciel sztem az úgy van összekapkodva ahogy van)

Clidey ezt a madárkát honnan lehet megszerezni? nagyon szép!

berczy
Sajnos nem segített az FSUIPC. Minden gép ami FMC-t használ teljesen meghülyül, Valamiért elkezdenek teljesen indokolatlanul, rossz irányba fordulni. Nem is értem, pedig eddig semmi gond nem volt. Valakinek egyéb ötlet?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

nagyon szép, de én a táj miatt kérdeztem, de látom fsx
igen top1 a ga között, de aeroworx b200-néha elcseni a top1-et tõle, vagyis osztoznak rajta😊
polluxware
kinézetre ugyanaz.. úgyértem az FSX-es változaton sincs bump map, vagy mifene kidolgozva, maximum a VC kabinban a mûszerfalnak van nagyobb felbontású textúrája

FSelementel meg ugyanolyan "shájni" lesz az ablaküveg meg az egész gép.. propellerkúpról már nem is beszélve

4 verzsön, mindegyiknek picit más a karakterisztikája

számomra ez a gép a TOP1 IFR és a GA közti átmenet, még a trimble megtévesztõGPS-el együtt is

polluxware
ha a 4.0 verzsönre gondolsz akkor azt kábé 3-4napja

eddig nem volt vele bajom..

kivéve ez a nem mûködõ jobb paneli kapcsolók -> Alt-enter

Hypo
igen😞 fs9 el nem csinaltam meg shotokat cheyennel.

w77d
naná hogy az..

nice, ez ugye fsx?
Hypo
w77d
hihetetlen durva

L Viper
w77d
akko le vagyok maradva XD
nna utána is nézek a dolognak...

Hypo
már rég.

w77d
ez már megjelent fs9 alá??

Hypo
szep a cheyenne

polluxware

polluxware

alert
FSUIPC? próbálj egy másik verziót. Ha a legújabb, akkor régebbit.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

berczy
Segytsetek légyszi, mert már kitépem a hajam.
Miért van az, hogy akármerre szállok fel Ferihegyrõl a LEVEL-D 676 és a PMDG 747 is elcseszi a SID eljárást.
PMDG: 31R Gilep: Felszállok és amikor rákapcsolom az lnav-ot akkor egy kicsit tartja, de utána elkezd fordulni és úgy is marad.
LEVEL-D: 31R Gilep: Felszállok, elfordul balra ahogy kell, de a következõ pontnál elkezd össze vissza menni.
LEVEL-D: 13L Gilep: Felaszállok, majd éles jobb fordulóba megy a gép és az iy úgy marad.

Találkozott már valaki ilyennel? Régen semmi gond nem volt...

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

L Viper
Az a pottyantós budi az aerodinamika csodája <#vigyor3>
polluxware
azéé figyeled vipper a tergyeszkedést...

polluxware
L Viper
Nekem is a domborzathoz az az ingyenes cucc van, szerintem az kötelezõ is. ( hungarymesh.zip 53 megás. )
Az RD952140 és az RD952150.BGL környékén nézz körül.
CptSAB
Pillanatnyilag tervben van hétvégén egy full FS reinstall, mert ugyanilyen problémákkal küszködök, megspékelve, hogy rengeteg textúra nem jelenik meg. A falvak, városok, a vasútvonal, az utak vagy nincsenek, vagy mire kirakja, addigra már régen késõ (út és vasút) Nekem valahogy úgy fest, mintha a globális sceneryket nem komálná. Laci bácsi mellékelt egy telepített FS kombinációt. Nincs sem Ultimate Terrain, se FS Global, sem Ground Environment, sem semmi, ami a teljes FS-re hat. Így nem fagy sehol sem. Így aztán most repül a kukába a 20 gigás FS. Ingyenes terramesh addon adja a domborzatot. Láttam sok képet, mi több videót is a mûködõ sceneryrõl.. tehát él a buli, csak még nem tudom életre csiholni összességében.
L Viper
A Velencei-tó térségében egyszerûen kilép nálam az FS9-bõl. ( CTD )
alert
Tetszik. Azonban nekem Tihany és Szentkirályszabadja környékén úgy kifagyasztja a gépet, hogy se a RESET, se a bekapcsológombra nem reagál a gép. Komplett táp power-off kellett. Érdekes....

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

CptSAB
Elérhetõ az oldalamon a Varjú Laci bácsi álltal küldött Magyarország VFR legfrissebb béta részlete.
http://flybywire.extra.hu

w77d
tényleg érdekes lenne, csak az a baj, hogy nem lenne rá kereslet. Mi a megszállottak mindenképp megvennénk aztán ennyi... Jönne a 15éves Józsika, hogy miért ilyen nehéz és unalmas és miért nem lehet egy klikkelésre szétszedni az összes ellenséget. Ja meg hogy miért nem tudja elindítani a gépet....

CptSAB
Kisgyerekként arról álmodtam, majd egyszer én is ilyen deltaszárnyú madarakat fogok vezetni. Nem így lett. Van azonban egy másik álmom, kitudja talán egyszer ez megvalósúl. Egy olyan repülõgép és helikopter szimulátor, amely 1949-2005-ig egy az egyben feldolgozza a Magyar Légierõ napi harckiképzési rendszerét. Egy szimulátor, ahol el kell végezni a sikeres pilótaképzést, elméletit és a motoros iskola képzést a hazai "virtuális iskolapadban" hazai légtérben, majd típusképzés a Szovjetúnióban, hazatérve pedig a harckiképzési utasítások szerint évi 60-150 órát repülve megszerezni a hõn áhított III. osztályú nappal jó idõben, majd a II. osztályú nappal bonyolúlt, éjszaka egyszerû, majd az I. osztályú minõsítést, amelyet több száz elõírt feladat végrehajtása után ér el egy pilóta. Majd amikor belépek az aranykoszorús elitbe, átesek az elsõ típusátképzésen... újra a Szovjetúnió.. hazatérve pedig lehet hogy egy másik alakulathoz kerülve folytatni a pályát... aztán jönnek a lövészetek, a hazai gépágyús, bombás, rakétás. Az éles rakétalövészetek az NDK-ban, Lengyelországban. Hadgyakorlatok itthon.. Háború nélkül! Szóval ez az én álmom.. kitudja, talán egyszer ez az ötlet, ha elég magas körökbe eljut, lenne rá hallgató fül és tettrekész programozói gárda. Emléket állítva a hazai katonai repülés utolsó 60 évének.
CptSAB
Varga "Tömör" Imre cikkei hihetetlenûl jók. Az utolsó bulgáriában nagyjavított Mig-23MF hazahozatalának történetét tudom ajánlani mindenkinek. Vagy pld. az 1990-es kecskeméti repülõnapra hazánkba látogató két F-16-os kiséretérõl írt cikk. Na jó.. mindeggyiket. <#nevetes1>
L Viper
A CaptainSim féle 21-es kabint magasan veri, ez tény.
CptSAB
Ivan Jurgaca dolgozik az MFN változaton is Ez az MF Nato kompatibilis változata. Ez annyit takar, hogy a csehek is beszerelték a saját-idegen felismerõ rendszert, akárcsak történt ez nálunk is. Grafikailag gyanítom lesz ugyanilyen ütõs. Ha még azt is hozzáveszem, hogy az MF-ben 2x ennyi kapcsoló, fedélzeti lokátor stb. is van, és ezt ugyanilyen becsületesen lemodellezi Ivan, akkor csúnyán megfricskázza fizetõs ellenfeleit (Alphasim, Lago, CaptainSim, IRIS) kategóriájában. A Lago Bisz és a CaptainSim UM méltó ingyenes társat, ellenfelet kapott. És ez a srác csak 18 éves!!!
A Beczl féle Bisz-t is át kellene konvertálni FS-hez, és akkor már csak az U és a PF hiányozna 2010-re a hazai 21-es szériából.
Hypo
Koszi az infokat, aranysasban volt egy cikksorozat nem rég ezekrõl. Most épp a kazahsztani kikepzesrol van sorozat erdekes bagyon.

Hypo
cool😊))

L Viper
Az a billegés egy kicsit erõs valóban.
CptSAB
Egyetlen szépséghibája, hogy a gép oldalirányú stabilitása még kipofozandó. Hintázik balra-jobbra.
APA kocsi nélkül el sem indul. Ivan gyerek mindenre gondolt. A csomagban kétféle F-13 változat található. A csehek álltal gyártott Mig-21F-13 esetében ami szembeötlõ, hogy a pilóta mögötti részt befedték lemezzel. Utánaolvastam, a pilótának nem sok esélye volt, hogy bármit is lásson hátrafelé az osztott kisablakon át.
A 80 átvett Mig-21F-13-ból 30 db semmisült meg. Pápa vezeti a sort 14 géppel, Kecskeméten 10 db, Taszáron 6 gép veszett oda.
12 esetben katasztrófával végzõdött a gép pusztulása.

Szucsák Imre százados 1963. aug.12. 217 Kecskemét
Doba László õrnagy 1964. febr. 12. 213 Pápa
Trencsényi József hadnagy 1964. júl. 14. 912 Kecskemét
Kiss Zoltán fõhadnagy 1966. jún. 23. 307 Pápa
Sugár Lajos fõhadnagy 1966. szept. 13. 303 Pápa
Lunacsek István százados 1967. máj.11. 910 Kecskemét
Képes József fõhadnagy 1967. okt. 5. 804 Pápa
Kurilla Tibor õrnagy 1967. dec.21. 815 Kecskemét
Ötvös Péter fõhadnagy 1968. márc. 12.2317 Pápa
Ladányi Mihály hadnagy 1971. szept. 2. 211 Taszár
Kramaszta László hadnagy 1971. szeptember 9. 312 Taszár
Balázs János százados 1975. máj.15. 807 Kecskemét

Szolgálatteljesítés közben haltak hõsi halált.
L Viper
Gyönyörû ez a masina és a 3D-s kabinja is hihetetlenül jól sikerült.
Felveszi a versenyt a fizetõs MiG 15-el és MiG 17-el is <#eljen>
Clidey

<#ravasz1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

tetszik
CptSAB

CptSAB
Google Earth-on tessék megnézni Prágát és a két repülõteret.. Illik rá zoomolni miundenre.. Kéremszépen, na ez minõségi fotó!
Hypo
Hmm sokat repkedtem vele fs9 alatt😊 szeeeep

polluxware

Hypo
most nekiszantam magam felraktam ay fsx es verziot. fs9 alatt meg a3,40 van kivancsi vagyok

polluxware
az új cheyenne-nél! ha valki úgy találja hogy a jobb oldali (copilot) mûszerek valmint, a rádiók nem mûkszenek akkor -> ALT+ENTER ablakra majd vissza teljes képernyõre

mit .zoptam vele mire rájöttem...

valki itt annó írt mfd hibát pmdg gépnél, lehet hogy ott is ezt kéne megjátszani

ez a DA piper egy rettentõen kényes cucc😊 bétáról bétára jelennek meg egyre újabb hibák

thx