MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvetem a játékot de olyan bajom van h a grafika nem az igazi pedig minden maxon van +patch 0.91 asszem mit csináljak vagy mit szedjek le?
kérlek segítsetek
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Ghost akkor igazán jó ha van egy rendszer partíciód meg egy másik amire ki tudod tenni az iso-t
valójában nem csinál mást a progi mint hogy csinál egy copy all parancsot egy fájlba amibe beleteszi a boot rekordot, meg a táblát
FONTOS! visszamentésnél tudd hogy mit csinálsz! érhetnek meglepik ha rossz helyre másoltatsz
A lényege az, hogy bebootols és a ghostot elindítva lemented a rendszer meghajtót és kész is. Annyi a bibi, ha közben olyan hardvert cseréltél, aminek amúgy is "zsir új" rendszer kéne az alaplapi driverek miatt. Egy videókari, proci csere az nem gond.
Nagyon hasznos, ha sok progit használsz és szenvedõs amúgy mindet visszapakolgatni.
Nálam nem jellemzõ a Vérpistike féle 2 havonta új alaplap a gépbe stílus.
Ha "gebasz" van, öt perc egy tökéletes visszaállítás, kézreállóan, a kedvenc progijaimmal együtt.
nálam ez úgy mûkszik hogy van egy vista+fs2004 ghost-om amit idõrõl idõre újra rakok, attól függõen mivel és hogy akarok repkedni.
egy bug:
IA és IIXL verzsönöknél a szarvkormány tetjén lévõ két kapcsoló ami dísz, az a levegõben lóg bal oldalt..
Trimble GPS-el eddig 1db ctd-m volt az is akkor amikor a régi verzsönre telepítettem rá..
nem is kifejezett ctd volt mert a képernyõ (ablak) besötétült és úgy maradt
Lehet ez a Vienna reptér miatt is... apropó FLYTAMPA Vienna-val szokott CTD lenni mikor szürkületben akar az ember a 34es kifutóra leszállni.
más tapasztalt ilyesmit?
Navigacio alapfok
A tobbi segedlet magyarul.
Sok ido es turelem kell hozza de ha van benned kitartas es tenyleg erdekel akkor hajra itt biztos segitseget kapsz na persze ha normalisan kerdezel.\\
Ja es meg egy dolog klaviaturaval nem olyan jo a jatek mindenkepp joy kell hozza. - ezt csak azert mondom mert 10 ide latogato friss szimulatorosbol 8 ezt kerdezi, na meg azt amit te is ahleyett hogy korulnezne.
Na sok sikert hajra
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Viszont ma találtam egy friss kiadású Jak-50-est a Flightsim.com-on...ezúton figyelmeztetek minden T. Topiklakót, hogy saját egészsége megõrzésének érdekében messzire kerülje el!!! Hálistennek én is csak a textúráit és a privjú sotokat néztem meg, de így is majdnem megvakultam!
tuti, de sztem a DA cheyenne jobb..
számomra, természetesen
Javaslom ha még esetleg nem tetted az alábbi link meglátogatását.
ITT
Sok szép leszálást!
LINK
DE sokkal jobban jarsz ha az adott taj egyseghez orszaghoz repterhez keresel sceneryt amerre jarsz, mert ezek a global sceneryk szepek de nem ernek fel egy kisebb scenery reszletessegevel.
Gondold at merre szeretnel repkedni gyakran es azt ateruletet fedd le addonokal
jól teszed
én is akarok ezzel a gammel kockulni
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
ORBX vagy mifene honlapon régebben láttam Carenado Cessna rg182 valmint Móónihoz HD cockpit textúra packot ami ingyenesen tölthetõ.. ezt próbálta valki?
Az a Continentálos gép az PMDG 737/800as ? vagy Wilco 737-es, avagy Áriaanás?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.