MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nekem 1920x1080 ban se rossz de lehetne jobb is😊)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nem flamelni akarok, de ez tényleg lol. Milyen kiegek vannak fent? Az alap játék lehet, hogy megy maxon szépen (de közben nem szép), de kiegészítõkkel aligha. <#vigyor>#vigyor>
Következõ kiegek mondjuk:
- Active Sky 6 vagy Zinertek ultimate weather FX, akármennyi felhõvel...
- akármilyen addon gép, de lehetõleg egy jetben VC
- rendes traffic, mondjuk skai traffic 70-100%, GA nélkül
- egy komolyabb addon reptér, mondjuk Aerosoft Ferihegy
- meg a szokásos UT Europe, stb, de azoknak nincsenek hatással az FPSre ha jól tudom
- és persze tenni kell rá 8-16x AF-t, meg min 4-8x AA-t hogy tényleg ne legyen ronda
Én gépem a tiéddel szemben:
C2D E6320 @ 3.36 Ghz, 2giga ram @ 960Mhz dual, 8800GTS 512 (ez utóbbi nem olyan lényeg, tudom)
Találd ki hány fps?
Forgalmas reptéren mondjuk 18-24
Levegõben VC amikor felhõk vannak szintén.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az FS annyit ad vissza, hogy jól érzékelteti, hogy más és más elveken kell helizni.
Csodás szerkezetek a helik, csúnyán nem is szabad hozzájuk beszélni :-)
Mindamellett egy nagy fos természetesen a heli flight modellje (is) az FS-ben, a valósághoz szinte semmi köze. De gondolom ez senki számára nem okozott hûdenagy újdonságot... 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ne aggódj, ha nehéznek tûnik a helikopter-vezetés, mert tényleg az. A szimulátorban is eléggé eltér az egyéb gépek irányításától. A valóságban meg fõleg. Egy pilóta ismerõsöm fogalmazta meg úgy, hogy egy deszkán állva egyensúlyozol egy strandlabdán, a kezeddel meg, mondjuk labdákkal zsonglõrködsz közben. Ha ez már jól megy, nekiláthatsz a helikopter-vezetés tanulásának is.
Az FS oktató részében egész jól leírja az alapokat, és mire végzel a helikopteres küldetésekkel (Csak az FSX-eseket ismerem) már egész jól belejössz. Utána meg már a legjobb móka a helizés.<#wink>#wink>
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Annyi a lényeg, hogy ne hirtelenkedj és a lábpedált bizony használni kell. Csak addig nehéz, amíg fel nem vesz egy bizonyos sebessséget. Aztán már ha lendületben van a lábpedállal sem kell kompenzálni.
Ha a Robinson már megy akkor próbáld az alap Bell-Jetrangert, azt már könnyebb bepörgetni, meg nehezebb vele leszállni is.
Autorudder természetesen kikapcsolva.
i7 szerintem még drága... érdemes megvárni a mainstream verzsönt belõle
vagy érdemes inkább olyat lapot venni amiben egy olcsóbb procit is jól lehet húzni (persze ha értessz hozzá)
Nézem az árakat.. amennyit rá kellene költenem az FSX miatt a gépre ha váltanék, abból a pénzbõl 1 évig kajálok. Az pedig fontosabb..
w77-d Vip üzenetére: Jól vezetem a Heli-ket is......Bár az amit a képen látsz a Lago féle Minyó,Nemeth Design-es egy kicsit macerás,de jó kezekben qurva jó model!!!
<#szomoru1>#szomoru1>
Nem tudom megigerni, de az i7 remek valaszztas fsx hez talan most a leheto legjobb, de ki tudja mit hoz a jovo.
A kerdesed nem volt hulyeseg!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Bár lehet, hogy nem ide kellene az alábbi kérdést címezni, de itt már otthonosan mozgok, mármint ebben a topicban. 😊😊😊
Szóval szeretnék gépet fejleszteni és ennek egyik nem titkolt célja, hogy FSX is rendesen fusson rajta. No nem csak az alap, hanem a kiegészítõk is. Tehát ne csak elfusson, hanem jól is fusson... Elsõsorban, sõt kizárólag alaplap/proci-ra korlátozódik a fejlesztés, bár szerintem más most nem is kellene (alább a jelenlegi konfig).
Szóval mit javallotok? Core2Duo, QuadCore, vagy inkább már rögtön i7, ha már fejlesztek?
Elõre is köszi!
Ide latogass el es minden infot megtalalsz.
Képen ábrázolva a dolog.:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Segítsetek!
Hogyan tudom FS9 külsõ nézetben,azt az ide-oda hinbálózást megszüntetni?
Gondolok arra,mint ami FSX-ben van,hogy nyomok egy "A" gombot,és megszûnik a libellézés.....
Elõre is köszi!

Masodsorban az ok hogy frissebb mint az fs ben levo, de nagy kar hogy nem lehet kulso flifghtplant normalisan bevinni csak ha kezzel ( tudom eletben is igy van , de en ott is elore megirtat tolok fel usb drivera)
Amugy a mooney szerintem cerendaoek egyetlen igazan jol sikerult gepe ami nem csak screenshot repcsi mint a tobbseg. Mert vallljuk be tetszetosek de annyira raalltak az egy tipus egy arculat dologra hogy mar mar faj amikor penzt kernek egy olyan gepert ami ugyan az mint az elotte kiadott a muszerfal minden sot meg a bug is ugyan az benne...
na de mindegy szoval mooney:
En aki szereti mindenkepp letoltenem az FTX oldalarol a HD texturat es a HD VC texturat, fantasztikus lesz tole a gep. Pedig igy se csunya.
Mooney HD Kulso
Mooney HD VC
Uj Kamera Nezetek Mooneyhoz
ShockwaveLights Mooneyhoz
Checklist
Tessek sokat repulni vele mert fantasztikus kis madar ez.
a nav2 mûszer alapból nem kattingatható, viszont a GNS530WÁÁS tudja állítgatni (+1p)
úgyhogy ráééér😊
Ma délután küldtem egy választ " privát "
Kérlek ha elolvastad válaszolj
Köszönön!!!!
Mindenkinek kellemes estét <#integet2>#integet2>