MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Persze, csak más embernek ugy tünhet, hogy tényleg a maxot tudja az ö gépe, szoval nem is kell jobb, stb., aztán ez azért eléggé távol áll az igazságtol.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
Hat ha szepen fut neki akkor jo o hasznalja o tudja.

nekem 1920x1080 ban se rossz de lehetne jobb is😊)

zsoltfireman
Ön nyert!

Papirzacsi
Hirtelen felindulásból nekem úgy tûnik, hogy ez a Szocsi scenery.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Falconer
"DualCore E2200-am van, 1GB RAM és egy ATi Radeon HD 2400 Pro, 1024-en full gfx-en megy. Lehet röhögni a konfigon, de a 2004 szépen fut."

Nem flamelni akarok, de ez tényleg lol. Milyen kiegek vannak fent? Az alap játék lehet, hogy megy maxon szépen (de közben nem szép), de kiegészítõkkel aligha. <#vigyor>

Következõ kiegek mondjuk:
- Active Sky 6 vagy Zinertek ultimate weather FX, akármennyi felhõvel...
- akármilyen addon gép, de lehetõleg egy jetben VC
- rendes traffic, mondjuk skai traffic 70-100%, GA nélkül
- egy komolyabb addon reptér, mondjuk Aerosoft Ferihegy
- meg a szokásos UT Europe, stb, de azoknak nincsenek hatással az FPSre ha jól tudom
- és persze tenni kell rá 8-16x AF-t, meg min 4-8x AA-t hogy tényleg ne legyen ronda

Én gépem a tiéddel szemben:
C2D E6320 @ 3.36 Ghz, 2giga ram @ 960Mhz dual, 8800GTS 512 (ez utóbbi nem olyan lényeg, tudom)

Találd ki hány fps?
Forgalmas reptéren mondjuk 18-24
Levegõben VC amikor felhõk vannak szintén.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

polluxware
zsoltfireman

zsoltfireman

L Viper
Privi ment.
zsoltfireman
Ok,te meg adj segédletet a Nemeth Design Mi-17-es gyors indítására.........

L Viper
Nem tudsz onnan újra reppenni egyet? Puskázd már ki légyszi valahogy a nevét. Jó a 4 betûs is.
zsoltfireman
Az avsimrus-ról töltöttem le,de nem tudom már mi a neve.........

L Viper
Hát biztos nem sok köze van a valóságoshoz.
Az FS annyit ad vissza, hogy jól érzékelteti, hogy más és más elveken kell helizni.
Csodás szerkezetek a helik, csúnyán nem is szabad hozzájuk beszélni :-)
Hypo
😊

Clidey
Annyit tennék még csak hozzá, hogy - bár keveset helizem nagyon de - nem szabad megvárni míg elindul valamerre a cájg, elébe kell menni a dolgoknak, és a legkisebb rezdülését is már idejekorán - nem durván de határozottan - korrigálni. Ez legfõképp a függeszkedésre érvényes.
Mindamellett egy nagy fos természetesen a heli flight modellje (is) az FS-ben, a valósághoz szinte semmi köze. De gondolom ez senki számára nem okozott hûdenagy újdonságot... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

pateszi
Szia,

Ne aggódj, ha nehéznek tûnik a helikopter-vezetés, mert tényleg az. A szimulátorban is eléggé eltér az egyéb gépek irányításától. A valóságban meg fõleg. Egy pilóta ismerõsöm fogalmazta meg úgy, hogy egy deszkán állva egyensúlyozol egy strandlabdán, a kezeddel meg, mondjuk labdákkal zsonglõrködsz közben. Ha ez már jól megy, nekiláthatsz a helikopter-vezetés tanulásának is.
Az FS oktató részében egész jól leírja az alapokat, és mire végzel a helikopteres küldetésekkel (Csak az FSX-eseket ismerem) már egész jól belejössz. Utána meg már a legjobb móka a helizés.<#wink>

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

L Viper
Én is szeretem a heliket és hidd el nem olyan vészes kezelni õket. Az FS alap Robinson R22 eléggé kézreáll, azzal kezdj. Jó a kilátás is.
Annyi a lényeg, hogy ne hirtelenkedj és a lábpedált bizony használni kell. Csak addig nehéz, amíg fel nem vesz egy bizonyos sebessséget. Aztán már ha lendületben van a lábpedállal sem kell kompenzálni.

Ha a Robinson már megy akkor próbáld az alap Bell-Jetrangert, azt már könnyebb bepörgetni, meg nehezebb vele leszállni is.
Autorudder természetesen kikapcsolva.
w77d
megkérdezhetem hogy mi a teknikád? hátha van valami kis apróság helivezérlésben, amit nem tudok, és attól ilyen kibaszott instabil minden heli...

L Viper
Nagyon szép ez a reptér. Mi a kieg neve?
polluxware
dettó... 2.4es corán szépen fut az fs9 és mivel nyár van csónakmotor eszi a manit<#zavart1>

i7 szerintem még drága... érdemes megvárni a mainstream verzsönt belõle

vagy érdemes inkább olyat lapot venni amiben egy olcsóbb procit is jól lehet húzni (persze ha értessz hozzá)

CptSAB
Anno amikor megjelent az FS2004, akkor egy 1600+ -os AMD Athlon XP procim volt, ketyegett 1400 MHz-en. Volt hozzá egy "fasza" kis GeForce FX5600-am, 512 MB RAM a gépben. 800x600-on eldöcögött. A szerencsétlen kártya egészen 2007 decemberéig fogta meg az FS2004 futtatását. Azóta egy DualCore E2200-am van, 1GB RAM és egy ATi Radeon HD 2400 Pro, 1024-en full gfx-en megy. Lehet röhögni a konfigon, de a 2004 szépen fut. Mire akarok kilyukadni? Nem akkora nagy durranás az X, hogy csak egy nyamvadt tupír klónért drága procit, vga kártyát vegyek. Majd elválik, az Aerosoft FS üdvöskéje mennyire lesz több, realisztikusabb, hogy 1-2 év múlva!!!! alapos gépfejlesztésbe fogjak. Ha az is csak egy GFX szépségtapasz lesz, akkor méltatni se fogom..
Nézem az árakat.. amennyit rá kellene költenem az FSX miatt a gépre ha váltanék, abból a pénzbõl 1 évig kajálok. Az pedig fontosabb..
Hypo
Nemeth Design tol szart meg nem lattam sot😊

zsoltfireman
Köszi!

w77-d Vip üzenetére: Jól vezetem a Heli-ket is......Bár az amit a képen látsz a Lago féle Minyó,Nemeth Design-es egy kicsit macerás,de jó kezekben qurva jó model!!!

Hypo
😊 mondtam hogz flame lesz😊))

szerintem nincs az a gép ahol az említett cuccok mellett full-on futna az fsx, de lehet én vagyok szûklátókörû, vagy csak a pénztárcából indulok ki
<#szomoru1>
Hypo
Hat mert erre a kerdesre a valaszt tobb ezren keresik😊))
Nem tudom megigerni, de az i7 remek valaszztas fsx hez talan most a leheto legjobb, de ki tudja mit hoz a jovo.

A kerdesed nem volt hulyeseg!

abszolúte nem, de az ember mindig többet akar😄
berczy
😊😊😊 Miért? A topic miatt vagy mert bugyuta kérdés? Még nem használtam FSX-et azért e kérdés...

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hypo
Barmit valaszolnek erre megkoveznenek😊)))

berczy
Köszi. Egy I7-essel mondjuk akadásmentesen tudnék futtatni egy FSX-et BP scenery-vel és mondjuk egy PMDG 747-el? Mert a cél ez lenne. 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hypo
I7 egyertelmuen, es akkor mar a jovore is gondolsz!!!!!!

w77d
egy erõs Quad már nagyon jó. A kétmagosokat felejtsd el, nekem amiatt nem fut szépen az FSX....

berczy
Sziasztok!

Bár lehet, hogy nem ide kellene az alábbi kérdést címezni, de itt már otthonosan mozgok, mármint ebben a topicban. 😊😊😊
Szóval szeretnék gépet fejleszteni és ennek egyik nem titkolt célja, hogy FSX is rendesen fusson rajta. No nem csak az alap, hanem a kiegészítõk is. Tehát ne csak elfusson, hanem jól is fusson... Elsõsorban, sõt kizárólag alaplap/proci-ra korlátozódik a fejlesztés, bár szerintem más most nem is kellene (alább a jelenlegi konfig).
Szóval mit javallotok? Core2Duo, QuadCore, vagy inkább már rögtön i7, ha már fejlesztek?
Elõre is köszi!

Hypo
akkor jol emlekeztem

Hypo
mas szemlelet kell hozza mint a repulohoz aze forogsz😊))
Ide latogass el es minden infot megtalalsz.

Papirzacsi
Bazz, mekkora trágya ez a forum, rendszeresen nem térek napirendre felette. Nincs egy hónapja, hogy szó volt errõl, Alert írta be helyesen egy hasonló kérdésre a választ. Gondoltam belinekelem a hozzászólását válaszként, de bazz ez a tetû keresõ nem találja meg a hozzászólásást. szarcsi foscsi ez a forummotor, és ezt már többször bizonyította.

Képen ábrázolva a dolog.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
helikoptert te tudsz normálisan vezetni?? én egyszerûen nem. állandóan elkezd pörögni a levegõben meg himbálózni ide oda, akármilyen finom mozdulatokkal próbálom terelgetni...

Hypo
view option es ott a kulso nezetnel a gradot kikapcsolod

zsoltfireman
Szevasztok Urak!

Segítsetek!
Hogyan tudom FS9 külsõ nézetben,azt az ide-oda hinbálózást megszüntetni?
Gondolok arra,mint ami FSX-ben van,hogy nyomok egy "A" gombot,és megszûnik a libellézés.....

Elõre is köszi!

Hypo
nem csunya az igy se😊

pedig már kezdtem örülni😞
Hypo
sajna azt hiszem nem, elnezest de epp itt volt rola szo ugyhogy belinkeltem tudom fsx forumba kellett volna

hd cuccosok jók fs9-hez is? nem csak fsx-hez?
Hypo
Mondjuk a beepitett fekete jobban nez ki😊))))))))) Jo ez a realityxsp bar van amit nem szeretek benne, eloszor is megoldhattak mar volna az installt hogy sokkal egyszerubben lehessen a panelt elhelyezni, mert ugye a legtobben megiscsak retrofit kent hasznaljak oket haogy te is a mooneyban.

Masodsorban az ok hogy frissebb mint az fs ben levo, de nagy kar hogy nem lehet kulso flifghtplant normalisan bevinni csak ha kezzel ( tudom eletben is igy van , de en ott is elore megirtat tolok fel usb drivera)

Amugy a mooney szerintem cerendaoek egyetlen igazan jol sikerult gepe ami nem csak screenshot repcsi mint a tobbseg. Mert vallljuk be tetszetosek de annyira raalltak az egy tipus egy arculat dologra hogy mar mar faj amikor penzt kernek egy olyan gepert ami ugyan az mint az elotte kiadott a muszerfal minden sot meg a bug is ugyan az benne...

na de mindegy szoval mooney:
En aki szereti mindenkepp letoltenem az FTX oldalarol a HD texturat es a HD VC texturat, fantasztikus lesz tole a gep. Pedig igy se csunya.

Mooney HD Kulso

Mooney HD VC

Uj Kamera Nezetek Mooneyhoz

ShockwaveLights Mooneyhoz

Checklist

Tessek sokat repulni vele mert fantasztikus kis madar ez.

L Viper
Nem a gépet természetesen, hanem a peccset.
polluxware
jó is lenne😊

L Viper
Kérném én is priviben :-)
polluxware

<#worship>

polluxware
ráééééééééééér!

a nav2 mûszer alapból nem kattingatható, viszont a GNS530WÁÁS tudja állítgatni (+1p)

úgyhogy ráééér😊

Hi , Cpt SAB,

Ma délután küldtem egy választ " privát "
Kérlek ha elolvastad válaszolj

Köszönön!!!!

Mindenkinek kellemes estét <#integet2>