MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rágondolni is rossz!
Ami fontos itt vagy...
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Õszinte részvétem.
Remélem a mi ottani illetõségû barátaink jól vannak.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Na vajon mi lehet ez... ? Az ügyesebbje elolvassa a forrásoldal szövegét, de elárulom, a katonai repülõtereken ilyen eszközökkel is távolították el a havat és jeget. Az extrémebb megoldás az volt, hogy a gépjármû elé szerelték be a Mig-15-ös VK-1 hajtómûvét egy nagyméretû hõterelõ fejjel.. Viszont hatásos eszközök voltak.
Tudna valaki ajánlani valami minõségibb Traffic packot, amivel a kisebb repterek (LHBS, LHBC, LHPR...) forgalma is megindul kis gépekkel (Cessna, Piper), vagy erre nincs lehetõség?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
fák, az tuti<#miaz>#miaz>
igen azthiszem azok maradtak a régiek
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
REX-tõl azért ez még így is messze van, de nem csúnya
prószáld ki
thx
ha IFR gépekkel 2ds panelekkel repül az ember bizonyára feltünt hogy néha a SHIFT+1....9 gombkombináció nem túl kézrálló
egy tipp:
beállítópanelnél kapcsoljuk a numlock-ot (ne világítson😊, és állítsuk be szépen sorba a num1-tõl 9ig a gombokat.
elõny:
ha a numlock be van kapcsolva akkor ezek a gombok úgy mûködnek ahogy eddig vagy nézet gombok, viszont ha kikapcsoljuk a numlock-ot, akkor nem csak num gombok képviselik az ablakokat hanem a cursor fel,le,balra,jobbra illetve home, pgup,pgdown,end gombok is ezt a funkciót szolgálják
a ráadás pedig az ha mégis bekapcsolva marad a numlock akkor is mûködnek a cursor gomok a megfelelõ számgombok parancsait átvéve.
nem bonyi..😊
a lényeg hogy a numlock kikapcsolt állapotában kell ezeket a num gombokat lenyomkodni a hozzávaló "szám ablakhoz"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Pontos földrajzi meghatározást kérek, hogy mit láthatunk a képen, illetve hogy hol játszódik a jelenet.. 😊
Lehet gondolkozni 😊 Hamár úgy is FS-es fórum, remélem nem sértettem meg a fórum alapköveit egy ilyen játékkal 😊
Én szívesen kiegészíteném a FAQt egyébként ezekkel a dolgokkal, eléggé korrekt módon le lehetne írni a dolgokat, aztán késõbb már lehetne arra hivatkozni.
A mai játékok csak arra jók, hogy a sok marha teritse a bukszából a lóvét. Ezért is bukta az FSX, és vele együtt megannyi gamma. Elvakít, hogy nézzé má.. közben meg kalap kaki. Téma ezzel részemrõl lezárva.. max. abban reménykedek, hogy az FS2004 topic nem lesz ugyanúgy tele ezekkel a hardwer tuning témákkal, mint FSX, mert mintha nem is arról szólna, ami..
Ezen a fórumon még új vagyok, de régóta olvasom, most azonban lenne egy-két kérdésem, nem a repüléssel, hanem inkább a configgal kapcsolataban. Falco mondtad, hogy, van pá alap kieg, azok nekem mind fönnt vannak, kivéve Zinertek Weather environment, meg ha AS-t max-ra teszem, úgyértem felbontásban, akkor eléggé beakad, Cruise-on is... Persze csak, ha teljes lefedettség van felhõkbõl. Amúgy BUD2007 tényleg MAX. grafikán fut 27-8 FPS-el, 29-nél a lock. Tehát ez a felhõs akadás szerintetek természetes? Alább a gép:
C2DE8400 3.00Ghz, Asus MAximus Formula, 2x2GB Geil Black Dragon, HD3870 512MB
Ja, amik fönnt vannak. As6.5 UT Eurpoe, Ground Environment, meg a szokás... 😊
Engem mondjuk nagyon zavar, hogy VCben állok ki egy kaputól forgalmas helyen, taxizom, és akkor 18fps-sel szaggat szépen az egész. Leszállásnál ugyanez. És sehogy nem birom elképzelni, hogy erre azt mondaná valaki, hogy smooth.
Ha nálad nincs gond, meg elégedett vagy, stb, akkor örülök neki tényleg, de nálam még mindig nem éri el az elvárt színvonalat a cucc. :/
FSX tényleg elég gáz ilyen téren.
Van élet a tuningon kivül is persze, el lehet venni a boltba megvenni a sokkal jobbat, csak hát az a drágább megoldás. Én is vennék inkább egy i7 extreme akármit, és akkor nem kéne tuningmajmolni semmit (FSXet kéne, de az meg nekem nincs 😊). Most ez a gépem van, ki van belõle tuningmajmolva a max, aztán kész.
az tuti hogy fsx miatt nem fogok gépet fejleszteni egy darabig
lehet hogy én inkább megvárom az i7-es egy olcsóbb verzsönjét, vagy veszek egy jobb lapot amiben szanaszét téem az 1,8as córduómat😊
Vagyis.. hidd csak el nyugodtan, van élet a tuningmajmoláson kívûl is. Hálisten bõ 10 éve kinõttem már az enyém a menõ korszakból.