MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
AS Beaver? háááááááááááááát..

FSX-et nem próbáltam az lehet hogy szép, de az FS9 az ettõl messze van sztem

ha nem vesszük figyelembe az úszótalpak hiányát, akkor már inkább a DA Do-27

Hypo
Ok😊) Az mas😊

Hypo
Upsz sorry mar keverem a ket forumot😊) Igen FSX.

de akkor itt egy fs9 is😊

g0a
DHC-2 Beaver X

hypo: ezek a kepek fsx kepek nem?
Tongass X

zsoltfireman
Nem csak a screen-ek miatt,intenzív repülés megy közben...Szeretek fotózni is!

Clidey
TE miért kérdezed... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey, miért kérdezed?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Hypo
Beaver, de ezt azert illene tudni😊)) Aerosoft egyik legjobb GA gepe szvsz. Mind fs9 mind fsx ala.

Amugy Te elsajatitod a screeneken levo gepek procedurait, vagy csak a screenshotok kedveert ulsz bele egy-egy gepbe?

Mondjuk nekem si volt egy ggyujtogeto idoszakom, de aztan maradtam egy gepnel es amikor az mar ment akkor leptem tovabb. Pilatus eleg klassz gep csak ajanlani tudom lattam ashoton hogy megvan.

zsoltfireman
Kell ez a gép! Mi a neve?

Hypo

zsoltfireman

zsoltfireman
VRS F/A-18E Superbug persze FS9-re
Ezek a képek mind FS9-rõl készültek!

Clidey
Veri nájsz piccsörz! <#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

...esetleg még F/A-18E-ként is ismert - és nem csak szép, de kegyetlen jó is: kétségtelenül az egyik legjobb FS2004 addon.
VRS Superbug (aka. Super Hornet / Rhino) <#integet2>
L Viper
Zsoltfireman gyönyörü ez az F-18-as de kérlek ird le pontosan milyen kiegészítõ, nagy kérés lenne hogy a képeidhez odairnád pontosan mik is, annyi jó kiegrõl teszel fel képet, jó volna ha nem kéne mindig külön kérdezni pontosan mi is az. Köszi

Clidey
Én nem használom?

Sziasztok!
Használja valaki a Project Mach 2 Concorde-t, mert lenne vele egy kis problémám?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Clidey
És szerénységed határtalan! De vízum azért kell hozzá... 😄

Hypo
jól blöffölök😊)

Clidey
A szöget eltaláltad a fején! 😊
.
.
.
...as almost always... 😊

Hypo
Gondolom a repcsi festesebol adodoan kerdezte😊)

zsoltfireman
Bp,miért????

Clidey
Te Csehországban laksz? 😊

zsoltfireman

zsoltfireman
Megvan! Köszönöm!

gfarkas
HI !

C:\Documents and Settings\USER NAME\Application Data\Microsoft\FS9 => aircraft.cfg

FAQ !

Papirzacsi
Ajánlom a FAQ-t, fent a banner alsó sarkában. Legközelebb adj idõt magadnak ,hogy magad találd ki a megoldást, vagy a hozzá vezetõ utat. Hasznosabb mint ugyan azokat a dolgokat belinkelni a topikban n+1-szer.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

zsoltfireman
Most már csak ezt keresem: FS9.cfg ???????
Azt írja,hogy adjam hozzá ezt:

fssound.dll=1
Jóóóóóó,de hol van amihez hozzáadjam...........<#idiota>

zsoltfireman
Drága vagy!

Papirzacsi

Akkor így marad😊
Köszönöm az infókat. 2180x1024x32-en van a felbontás.
Addig állítgattam, míg láthatóvá váltak a házak is, pest felett😊 (alapban nem sokat láttam)
Egyébként szép játék a fs2004, az fsx, nálam kicsit szaggatott.
zsoltfireman
exe file-os,és a Gauges mappában benne van ez: cva_Z43_v1_0.gau
Tehát nem hiányzik,de nem tetszik neki...

Hypo
Fs dirben van egy gauges konyvtar oda bemasoltad a hianyolt filet? nem tudom milyen installja volt a gepnek

Hypo
IL2 -t ne hasonlisd ehhez, ott a vilagbol egy szeletke van megcsinalva az is foleg a nagy orosz sztyeppe, MO mar eleg elnagyolt😊

FS2004 alapbol a mai grafikakhoz viszonyitva nem szep, akkor szep volt ( mar akinek bejottek a blocky texturak) Addonokkal lehet szeppe varazsolni ennyi.

A felbontasod ha 1024x768 32 bit vagy annal jobb akkor nincs kulonbseg. En speciel 1920x1080 ban jatszom es nem szebb😊))

zsoltfireman
Egy kis segítség kellene....
Feltettem a PWDT Z43-ast,de miután kiválasztom a gépet dob egy hiba üzenetet,és erre hivatkozik:
cva_Z43_v1_0.gau
Azt követõen nincsenek mûszerek sem 2D,sem 3D kabinban!
Ha van valaki,aki találkozott már ezzel a problémával kérem segítsen.
Köszönettel!

IL-2-vel is repülök már néhány éve, de ott szebbek a texturák nekem.
A youtubeon láttam videokat a fs2004-rõl, azok elég szépek.
Lehet azért, mivel a videokártyám csak 1280x1024-et tud? Jobb felbontásban szebb lenne?
Hypo
de nem eleg szep - ezen mit ertesz? Mert fs2004 bol nem lesz egycsapasra valami csilivili dolog.

Sziasztok !

Még új vagyok az Fs2004-ben, olyan kérdésem lenne, hogy felvettem a felbontást 1280x1024-re, a textúrákat ultra highra, és highra, mindenhol a lehetõ maximumra, de nem elég "szép" még így is a grafika. Olvastam, hogy valakinek hasonló kérdése volt, és azt javasolta valaki, hogy le lehet tölteni mod/add on-okat. Melyek lennének ezek.
Vagy, mit nem állítottam be, hogy "szép" legyen?
A gépem egyébként p4 2.4, 1,5G ram, 7600gt videokártya.
Köszi. Közben rájöttem, ha kinézem a repülési térképrõl a pontokat, akkor tökéletesen rá lehet hangolni.
alert
Az adatbázis frissítést amúgy a www.navigraph.com -on tudod megvenni. Érdemes, mert a "próba adatbázis", amit mellékelnek hozzá, az nagyon régi és rengeteg minden hiányzik belõle vagy már nem úgy van.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Lehet, hogy jó az az ILS approach amit nézel, mert az lehet olyan egy FMC-ben, hogy rávisz az iránysávadóra wpt-k szerint, persze azt már neked kell elkapni mûszerekkel. Vagy lehet olyan, hogy elvisz egy pontig, majd onnan ad egy irányt és arról el tudod kapni az iránysávadót. Egy STAR sosem visz rá téged a pályára, az csak egy "távoli" megközelítés az útvonalról és általában egy várakozó eljárásban végzõdik. Az RNAV transition vagy a GPS approach visz a pályára wpt-k szerint,de az nem minden reptérhez van ám.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

A vasFMC-ben az érkezésnél, csak ILS-ek vannak. Lehet olyan star adatbázist letülteni ami wpt-tõl visz rá a pálya irányára?
zsoltfireman

Clidey
Nagyon szép összefoglaló, köszi!

CptSAB
Elolvasva.. az eset sajnálatosan már megtörtént, az idõ kerekét nem lehet vissza fordítani. Gyanítom lesz fennt videó hamarosan neten. A repülõnapok szomorú velejárói a katasztrófák. Azok akik ismerik az áldozatokat, a pilótát, barátot, munkatársat, nehezen emésztik meg a történteket. Emberi érzések, amelyekkel szemben rideg tény az összetört, felismerhetetlen roncshalmaz, a kiszakadt alkatrészek, a gyakran felismerhetetlenségig roncsolt, vagy összeégett holttestek stb.. A mai napon egy ember meghalt, ketten megsérültek. A halott nyugodjék békében, a sebesültek pedig épüljenek fel fizikailag és lelkileg!

Az indexen picit vihart kavart ez a kotta dolog.. nem vagyok reg. tag indexen így picit itt offolok. A kisrepülõtereken gyanítom valóban nem él a szigorú engedélyezett bemutató rendszer. Egy ilyen napon a pilóta szeretné büszkén megmutatni a tudását, a technika teljesítményét. Ez mindig egy soktényezõs kérdés. Elvileg felmerülhet a kérdés, milyen megállapodás él a repülésvezetõ és a felszálló gép pilótája között. A bemutató pillanatában a történteket befolyásolja a technika rep. állapota, az idõjárás, a pilótában létrejövõ adrenalinszint. Néha a másodperc törtrészén múlik, hogy egy manõver frappáns végszó, vagy borzalmas katasztrófa végjátéka lesz-e. A hazai nyílt repülõnapok (katonai) katasztrófával kezdõdött. Soproni Károly õrnagy (+) Mig-23MF repülõgépével földnek ütközött, majd a lángot okádó gép még utoljára elemelkedett, mielõtt becsapódott volna. A Sky Hussars csapat bemutatóját már komoly megkötések jellemezték. Wbandi oldalán elolvasható a történet, amely eredetileg az Aranysasban jelent meg. Mire akarok kilyukadni? Néha az a legjobb megoldás, ha van koreográfia, jóidõs, rosszidõs. A bemutató lehet nem lesz annyira látványos, de lemegy biztonságosan. Vannak olyan repülési elemek amelyeket meghatározott esetekben elhagynak, vagy más formában mutatnak be. Ez tehát a koerográfia elõnye. Persze a bemutató engedélyezett terve sem biztosíték arra, hogy baleset vagy katasztrófa mentesen zárúl az Air Show. A repülõbemutató a tér összes dimenzióját kihasználja, mi több a sikerességhez lételem a magasság, a sebesség, a motor teljesítménye, a felhajtóerõ és legfõképpen az idõjárás. A mai bemutatónál a mintaszerû és látványos repülõelem alól kifogyott a teljesítménytartalék, a magasság és legfõképpen az idõ.. a sok-sok apró veszélyes tényezõ abban az összezsugorodott pillanatban, amikor a pilóta megkezdte a leborítást találkozott. (összegezve az indexen olvasott manõvert) Nincs okunk elítélni a pilótát, a végzetes másodpercekben valószínûleg minden tudását beleadta, hogy a felismert vészhelyzetet elkerülje. Nem jött össze.. amiben komoly ellenfél volt talán társként a leborítás végsõ fázisában jelentkezõ hátszél.
Lesz egy kivizsgálás, amelynek jegyzõkönyve olvasható lesz
Papirzacsi
Mindig a repüléshez nem megfelelõ körülmények vezetnek katasztrófához. De hogy mi volt ez a körülmény (idõjárás, pilóta, csillagok állása, egy afrikai pillangó szárnycsapása), azt majd eldöntik az illetékesek.

Clidey
Nem akarok itt offolni, az index repgépszerencsétlenség topikot olvasgassátok.

Clidey
Thx!