MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FSX-et nem próbáltam az lehet hogy szép, de az FS9 az ettõl messze van sztem
ha nem vesszük figyelembe az úszótalpak hiányát, akkor már inkább a DA Do-27
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Amugy Te elsajatitod a screeneken levo gepek procedurait, vagy csak a screenshotok kedveert ulsz bele egy-egy gepbe?
Mondjuk nekem si volt egy ggyujtogeto idoszakom, de aztan maradtam egy gepnel es amikor az mar ment akkor leptem tovabb. Pilatus eleg klassz gep csak ajanlani tudom lattam ashoton hogy megvan.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ide feltöltöttem még párat, ha valaki meg akarja nézni a többit is.
Használja valaki a Project Mach 2 Concorde-t, mert lenne vele egy kis problémám?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
.
.
.
...as almost always... 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Azt írja,hogy adjam hozzá ezt:
fssound.dll=1
Jóóóóóó,de hol van amihez hozzáadjam...........<#idiota>#idiota>
Köszönöm az infókat. 2180x1024x32-en van a felbontás.
Addig állítgattam, míg láthatóvá váltak a házak is, pest felett😊 (alapban nem sokat láttam)
Egyébként szép játék a fs2004, az fsx, nálam kicsit szaggatott.
Tehát nem hiányzik,de nem tetszik neki...
FS2004 alapbol a mai grafikakhoz viszonyitva nem szep, akkor szep volt ( mar akinek bejottek a blocky texturak) Addonokkal lehet szeppe varazsolni ennyi.
A felbontasod ha 1024x768 32 bit vagy annal jobb akkor nincs kulonbseg. En speciel 1920x1080 ban jatszom es nem szebb😊))
Feltettem a PWDT Z43-ast,de miután kiválasztom a gépet dob egy hiba üzenetet,és erre hivatkozik:
cva_Z43_v1_0.gau
Azt követõen nincsenek mûszerek sem 2D,sem 3D kabinban!
Ha van valaki,aki találkozott már ezzel a problémával kérem segítsen.
Köszönettel!
A youtubeon láttam videokat a fs2004-rõl, azok elég szépek.
Lehet azért, mivel a videokártyám csak 1280x1024-et tud? Jobb felbontásban szebb lenne?
Még új vagyok az Fs2004-ben, olyan kérdésem lenne, hogy felvettem a felbontást 1280x1024-re, a textúrákat ultra highra, és highra, mindenhol a lehetõ maximumra, de nem elég "szép" még így is a grafika. Olvastam, hogy valakinek hasonló kérdése volt, és azt javasolta valaki, hogy le lehet tölteni mod/add on-okat. Melyek lennének ezek.
Vagy, mit nem állítottam be, hogy "szép" legyen?
A gépem egyébként p4 2.4, 1,5G ram, 7600gt videokártya.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Az indexen picit vihart kavart ez a kotta dolog.. nem vagyok reg. tag indexen így picit itt offolok. A kisrepülõtereken gyanítom valóban nem él a szigorú engedélyezett bemutató rendszer. Egy ilyen napon a pilóta szeretné büszkén megmutatni a tudását, a technika teljesítményét. Ez mindig egy soktényezõs kérdés. Elvileg felmerülhet a kérdés, milyen megállapodás él a repülésvezetõ és a felszálló gép pilótája között. A bemutató pillanatában a történteket befolyásolja a technika rep. állapota, az idõjárás, a pilótában létrejövõ adrenalinszint. Néha a másodperc törtrészén múlik, hogy egy manõver frappáns végszó, vagy borzalmas katasztrófa végjátéka lesz-e. A hazai nyílt repülõnapok (katonai) katasztrófával kezdõdött. Soproni Károly õrnagy (+) Mig-23MF repülõgépével földnek ütközött, majd a lángot okádó gép még utoljára elemelkedett, mielõtt becsapódott volna. A Sky Hussars csapat bemutatóját már komoly megkötések jellemezték. Wbandi oldalán elolvasható a történet, amely eredetileg az Aranysasban jelent meg. Mire akarok kilyukadni? Néha az a legjobb megoldás, ha van koreográfia, jóidõs, rosszidõs. A bemutató lehet nem lesz annyira látványos, de lemegy biztonságosan. Vannak olyan repülési elemek amelyeket meghatározott esetekben elhagynak, vagy más formában mutatnak be. Ez tehát a koerográfia elõnye. Persze a bemutató engedélyezett terve sem biztosíték arra, hogy baleset vagy katasztrófa mentesen zárúl az Air Show. A repülõbemutató a tér összes dimenzióját kihasználja, mi több a sikerességhez lételem a magasság, a sebesség, a motor teljesítménye, a felhajtóerõ és legfõképpen az idõjárás. A mai bemutatónál a mintaszerû és látványos repülõelem alól kifogyott a teljesítménytartalék, a magasság és legfõképpen az idõ.. a sok-sok apró veszélyes tényezõ abban az összezsugorodott pillanatban, amikor a pilóta megkezdte a leborítást találkozott. (összegezve az indexen olvasott manõvert) Nincs okunk elítélni a pilótát, a végzetes másodpercekben valószínûleg minden tudását beleadta, hogy a felismert vészhelyzetet elkerülje. Nem jött össze.. amiben komoly ellenfél volt talán társként a leborítás végsõ fázisában jelentkezõ hátszél.
Lesz egy kivizsgálás, amelynek jegyzõkönyve olvasható lesz

Kell ez a gép! Mi a neve?