MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem. THX! Ezen tudással felvértezve (prospektus infó) 85-63% TRQ mellett, stabilan tartva a 187 IAS tempót emelkedtem 40000 lábig.. a madárka 5-6 perc alatt van 25000 láb magasan. A VSI pedig 3800-1800-ig csökkent. Háát.. azért ez nagyon ráver a Bombardier prospektusra. Figyelembe véve mindent, hogy semmi rakettyás mozdulat meg vadászösztön, ez azért csúnyán ráver a sugárhajtómûves társakra is. 40 ezer magasan simán belefért egy félorsó, és ha azt veszem, hogy mindezt mekkora teljesítménytartalékkal, akkor egy vezetett orsó sem lett volna akadály, ugyanis mint egy vadászgép reagált a kormánymozdulatokra.. vagy inkább szégyenítette meg õket. Szóval én azt mondom a q400 fde-jét igencsak le kell szabályozni.
Error! Kérlek tedd fel újra, mert úgy fest, hogy törölték.
Félõ, hogy a kolléga a szükséges "kalibrálást" nem végezte el, márpedig anélkül a legújabb fsuipc sem fog segíteni rajta.
A manualt próbáltad már?<#eplus2>#eplus2> Ha az nem segít, van support fórum a géphez. Mármint a jogtisztákhoz.
vrs nel eloszokott fordulni ha nem eredeti a dolog valakinel mukodik valakinel nem. nalam tokeletesen mukodik havernal nem. igy megvette
Minden más repülõvel jól müködik a joystik , és bilentyüzettel a VRS F/A-18E Superbug-ot is tudom irányítani csak a joyal nem.
es ha repcsit valtasz default cessna azzal mukodik minden? autopilot talan bekapcsolva? A Gepsettingseben a controllsnal minden rendben?
A joynak a gomjaira reagál a nézõpontváltóra is, de maga a joy karjára nem reagál, nem tudok se fordulni se sülyedni, se emelkedni a rudder se müködik.
varj lehet nem ertem jol a gepet nem tudod iranyitani a joy al, vagy a joy a cabinba nem mozog?
Sziasztok, a VRS F/A-18E Superbug-nál hol lehet bellítani hogy joystickel lehessen irányítani? Van egy Genius joy-om minden repülõ felismeri a joyt a joy gombok a VRS F/A-18-al is müködnek de maga a kar az nem, a VRS Aircraft Configuration Manager -ben a preference--controls-nál a deadband mindent huzogattam de ez sem segítet, nekem más ötletem nincs, valaki tudja hol lehet beállítani?
Leszálláskor elmarad a gumik füstölése, amint betont fogok. Talán hiányzik az FX onnét? Alapvetõen mûködik minden, nem fagyasztotta ki az FS-t, mint az eddigi verziók. Picit izmosnak érzem a rep. dinamikáját. Nincs semmilyen infóm az eredeti gép emelkedõképességével, sebesség és teljesítménygörbéivel kapcsolatban ezt gyorsan leszögezném. Nagy a gyorsulás, fura hogy 3-4000-es varióval is repeszt ezerrel.. FMC nélkül szoktam tesztelni a gépeket, mert az AP és NAV rendszer az útvonalra való, az iskolakörözés, emelkedés, a kormánymûvek teszteléséhez semmi szükség rá. A lényeg.. én picit táposnak érzem a ketyerét. Viszont amúgy szép csomag.. (talán a gpws és co-pilot ??hangokkal nem vagyok még kibékülve, zavar a többszólamuság)
Na kitrájolom, most amúgyis friss FS9 van telepitve, semmi sincs alatta (még)...majd refer álok! 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
sziasztok!
a Dash8 Q 400-hoz a Petrovszki Gabi elkészítette az újabb verziót:
http://rapidshare.com/files/258404195/DH8DMAH2.zip.html
Javítva lett az LQD festés és beletettük a hiányzó file-okat a vasfmc-bõl.
szeretnék kérni pár érdeklõdõt, hogy telepítse fel az installert (elméletileg ez most egy OCI lett, azaz "one click installer" és nem kell már semmit sem extrán betenni). és jelezzen vissza, hogy most rendben mûködik-e a kiegészítõ. Ha minden ok, felrakjuk a flightsim.com-ra , ahol bárki letöltheti.
Segítségeteket és véleményeteket elõre is nagyon köszönjük.
a Dash8 Q 400-hoz a Petrovszki Gabi elkészítette az újabb verziót:
http://rapidshare.com/files/258404195/DH8DMAH2.zip.html
Javítva lett az LQD festés és beletettük a hiányzó file-okat a vasfmc-bõl.
szeretnék kérni pár érdeklõdõt, hogy telepítse fel az installert (elméletileg ez most egy OCI lett, azaz "one click installer" és nem kell már semmit sem extrán betenni). és jelezzen vissza, hogy most rendben mûködik-e a kiegészítõ. Ha minden ok, felrakjuk a flightsim.com-ra , ahol bárki letöltheti.
Segítségeteket és véleményeteket elõre is nagyon köszönjük.
thx
vagyis antelope trail ranch-ra gondoltam, alava bay-t pedig alig találtam meg
Hypo hol van ez a reptér? tongass fs9-ben is benne van? elkezdtem bejárni módszeresen a területet, de egyenlõre a mysti fjords kabinokat keresgetem, amit eddig imádok az az Alava bay, isteni megérkezni oda.
Nem elég jó tutorial+manual amit a DA kiadott hozzá? Sztem tökéletes.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
hu bazz😊))) Ma akkor elorol bar ez mar zartosztalyi , szoval beraktam par kepet es epp fsx bol ennyi, mire megkerdezte valaki hogy tongass x e mondtam igen. ennyi tortent😊
tervezem is hogy a do-27et elõveszem és megrepülöm a Tongass -t
Ha valaki tud jó tutorialt DA Fokker 70-hez az ne fukarkodjon ám a linkel😊
Ha valaki tud jó tutorialt DA Fokker 70-hez az ne fukarkodjon ám a linkel😊
Mi neked a sok FSX? Én csak FS9 képeket tettem fel,kivétel a Beaver,de ahogy Hypo mondja,sok FS9/FSX konpatibilis gép elérhetõ 

Ki bizony!!!! Meg azok a kis buzik is azt a 142-est má végre!!!!!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jól néz ki.. élõben persze nagyon impulz tud lenni, fõleg ha Pinkó bácsi erre felénk útvonalaz.. mindig megdobban a kicsi "repülös" szivecském. A DBD-és srácok úgy fest most nagyon ütõs cuccot szeretnének kihozni.
Erre maximum azt, hogy az én kérdõjelem pedig felkiáltójel eredetileg a #16548-ban.
Esetleg a ablaknyitáshoz rendelt hang fájl formátuma nem jó/sérült, vagy ennek is kell az FSSound.dll=1 bejegyzés mint a Z-43-nak. Több tippem sajna nemvan, mert mint emlitettem, nem használom ezt a cuccot, s nem is áll szándékomban. Maradok a kis egymotoros ketyeréknél. 😊
Esetleg a ablaknyitáshoz rendelt hang fájl formátuma nem jó/sérült, vagy ennek is kell az FSSound.dll=1 bejegyzés mint a Z-43-nak. Több tippem sajna nemvan, mert mint emlitettem, nem használom ezt a cuccot, s nem is áll szándékomban. Maradok a kis egymotoros ketyeréknél. 😊
Jogos 😊
Az a problémám a géppel, hogy ahányszor nézetet váltok, vagy ablakokat nyitok/zárok, mindíg bejön egy sound error szöveg, amikor pedig elérem a kerek M 1.0-s sebességet, lefagy és hibajelentéssel kilép.
Erre tudsz reagálni? :-P
Az a problémám a géppel, hogy ahányszor nézetet váltok, vagy ablakokat nyitok/zárok, mindíg bejön egy sound error szöveg, amikor pedig elérem a kerek M 1.0-s sebességet, lefagy és hibajelentéssel kilép.
Erre tudsz reagálni? :-P
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
FS9 es Beaver szerintem abszolut jo. FSX ala meg kicsit szebb lett. Bar fsx ben ott a default beaver aminek a vc je se csunya, csak ugy repul mint a tegla.
isteni képek, melyik reptér/leszálló? én is elruccanék oda fs9 tongass alatt<#integet2>#integet2>
aerosoft Bremen "beta"
azért jó látni hogy még mindig FS9re fejlesztenek elõször repteret dedikáltan, FSXre meg csak kimondottan VFR scerey-ket.
azért jó látni hogy még mindig FS9re fejlesztenek elõször repteret dedikáltan, FSXre meg csak kimondottan VFR scerey-ket.